Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 22:36   #3571
Melissa86
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
do Melissy

Świadek pojawił się wcześniej. Już 20.08 był o tym artykuł czyli prawie 4 tygodnie temu.
Być może,mam teraz taki okres w życiu,że mi się dzień z nocą myli,no ale nieważne. ;P

Mimo wszystko zamazana twarz Pana Ręcznika była przed tym newsem ze Szwecji,dlatego też nie ma to ze sobą zupełnie powiązania,tak mi się wydaje.

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2010-09-14 o 22:37
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:36   #3572
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
No załamka odświeżam,patrzę i oczom nie wierzę
a czym jeśli można wiedzieć jest koleżanka tak załamana???to przecież tu norma na tym forum
Dolores77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:38   #3573
muciula25
Rozeznanie

A ja mimo wszystko mimo pewności Rutkowskiego do tego,ze Iwona nie zyje mimo upływającego czasu który niestety działa na nie korzyść wierze z całego serca,że Iwona nam się znajdzie i byc może od Niej osobiście dowiemy się co się wydarzyło w tych okropnych tygodniach niepewności
Stary 2010-09-14, 22:38   #3574
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
takaja13 ale masz cudowną dzidzię.....
A dziekuje

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:40   #3575
robson1979
BAN stały

pamietajcie ze minela chwilka zanim w mediach to podano. niewiadomo chyba dokladnie ktorego byl w szwecji rutkowski a kiedy zamazali dokladnie twarz. moze daty sie pokrywają?
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:41   #3576
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
a czym jeśli można wiedzieć jest koleżanka tak załamana???to przecież tu norma na tym forum
A ja jakoś ciągle nie mogę się do tego przyzwyczaić
Stary 2010-09-14, 22:43   #3577
robson1979
BAN stały

i kolezanko ja mam takie samo przeczucie. za duza cisza, za duzo niewiadomych, za malo sladow aby to mialo sie skonczyc ja inne....
Stary 2010-09-14, 22:43   #3578
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

czy ktos mi moze powiedziec czy wydarzyło się dziś cos waznego w kwestii lumpkowo-swiadkowo-jakiejkolwiek zwiazanej z Iwonka ? bo mi opadlo wszystko kiedy probowalam przebic sie przez kilkadziesiat postow pitolenia o niczym i użalania nad swoim losem, nie jest Wam najnormalniej w świecie wstyd kłócic sie w TAKIM wątku i skupiać na sobie całą uwagę, podczas gdy ktoś tu jest ważniejszy...

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:44   #3579
takaja13
Zakorzenienie

Nie kloccie sie ludzie,naprawde nie warto bo zycie jest na to za krotkie,ja uciekam bo mnie dzidzi wzywa i mam nadzieje,ze jak rano zajrze to bedzie bardziej przyjacielska atmosfera i miejmy nadzieje,ze tez jak dobre wiadomosci co do Iwonki beda

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:48   #3580
robson1979
BAN stały

latam po necie i nic nowego nie widac. cholerka mnie juz bierze z tego powodu.
wy naprawde wierzycie w te kwestie z lumpeksem? czy wierzycie w to ze dziewczyna tak zwiazana z matką wiezią przyjacielsko matczyną sprawilaby jej taka przykrosc zniknieciem i nie odzywaniem sie? niesadze
Stary 2010-09-14, 23:03   #3581
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
wy naprawde wierzycie w te kwestie z lumpeksem? czy wierzycie w to ze dziewczyna tak zwiazana z matką wiezią przyjacielsko matczyną sprawilaby jej taka przykrosc zniknieciem i nie odzywaniem sie? niesadze

Wiesz tylko,ze to może byc inaczej może straciła pamięć albo jets odurzana jakimis środkami a wmawiają Jej,ze jets poszukiwana bo coś zrobiła-tak na prawdę teraz jest już wszystko możliwe
Stary 2010-09-14, 23:08   #3582
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz wersje, ze sama z siebie uciekla i nie chce wrocic do domu odrzucam absolutnie, wiec, zeby nie wkrecic się calkowicie w nadchodzace w sumie z wielu stron (statystyki, uplyw czasu, zdrowy rozsądek) przeslanki , że nie zyje to wmawiam sobie wersję, ze jest gdzies przetrzymywana, a ostatnio tak malo jakichkolwiek nowych tropow i nadziei, ze sie tego lumpka uczepiłam wiem, ze malo realne ale jak sobie pomysle, jak wielka władze mozna miec nad czlowiekiem gdy się go zastraszy, to w sumie...ehhh tak gdybam

Filmik o zaginionej

Edytowane przez klaustrofobia007
Czas edycji: 2010-09-14 o 23:09
Stary 2010-09-14, 23:13   #3583
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
wiesz wersje, ze sama z siebie uciekla i nie chce wrocic do domu odrzucam absolutnie, wiec, zeby nie wkrecic się calkowicie w nadchodzace w sumie z wielu stron (statystyki, uplyw czasu, zdrowy rozsądek) przeslanki , że nie zyje to wmawiam sobie wersję, ze jest gdzies przetrzymywana, a ostatnio tak malo jakichkolwiek nowych tropow i nadziei, ze sie tego lumpka uczepiłam wiem, ze malo realne ale jak sobie pomysle, jak wielka władze mozna miec nad czlowiekiem gdy się go zastraszy, to w sumie...ehhh tak gdybam

Bo teraz pozostaje nam tylko wierzyć
Stary 2010-09-14, 23:13   #3584
robson1979
BAN stały

wsumie macie racje dziewczyny dobra interpretacja ale ja nie wierze ze nakladem tylu srodkow gdzie tylu ludzi zna jej twarz nie zaalarmowaloby organów. kurde iwonki nieznam wogole bo ani nie to miasto czy wojewodztwo ale czlowiek tak sie zrzyl z sytuacja ze jakby byla moja znajomą. wkurza mnie tylko ta cisza bo czlowiek niewie co ma myslec czy byc dobrej mysli czy juz sie pogodzic i skupic sie na sprawcy ale jednak z drugiej strony gdyby mieli tragiczne wiesci juz by powiadomili i szukali tylko sprawcy.Szczerze to w rutkowskiego nie wierze za bardzo bo za duzo juz ludziom podal tropow i okazaly sie falszywe a teraz ta cisza i dziwne tlumaczenia.
Stary 2010-09-14, 23:20   #3585
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
wsumie macie racje dziewczyny dobra interpretacja ale ja nie wierze ze nakladem tylu srodkow gdzie tylu ludzi zna jej twarz nie zaalarmowaloby organów. kurde iwonki nieznam wogole bo ani nie to miasto czy wojewodztwo ale czlowiek tak sie zrzyl z sytuacja ze jakby byla moja znajomą. wkurza mnie tylko ta cisza bo czlowiek niewie co ma myslec czy byc dobrej mysli czy juz sie pogodzic i skupic sie na sprawcy ale jednak z drugiej strony gdyby mieli tragiczne wiesci juz by powiadomili i szukali tylko sprawcy.Szczerze to w rutkowskiego nie wierze za bardzo bo za duzo juz ludziom podal tropow i okazaly sie falszywe a teraz ta cisza i dziwne tlumaczenia.

W podawaniu fałszywych tropów tez może być jakaś taktyka
Stary 2010-09-14, 23:25   #3586
robson1979
BAN stały

dokladnie dokladnie kolezanko i dlatego ja sie tego trzymam i jestem dobrej mysli. zreszta uwazam ze skoro jest dezinformacja i kompletnie brak przecieku to musi byc cos waznego na rzeczy
Stary 2010-09-14, 23:25   #3587
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Dokładnie, choć mało realne, nadal wierzę, że ta lumpowa plotka jest prawdziwa Tao już była pytać o tę kobietę i teraz zostaje cierpliwie czekać aż się znajdzie i powie czy zmyślała, czy serio widziała Iwonę
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:26   #3588
blablah
Raczkowanie

Mówcie co chcecie. Moim zdaniem zaginięcie Iwony jest w jakiejś części winą znajomych. Tak uważam i zdania nie zmienię.
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów
blablah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:36   #3589
robson1979
BAN stały

w jakiejs napewno ale w jakiej.... wiecie co zastanawia mnie jedno bo wczoraj czytalem artykul ze na tej dzialce byl jakis ponad trzydziestoletni facet w kregu ze znajomymi iwonki.
zastanawia mnie co facet w tym wieku robi z 17 i 19 latkami ?
czy byl na tejh dyskotece tez?
i co z nim wogole bo nigdzie nie natrafilem na wiecej

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

sadze ze ktos konkretny ze znmajomych jest w to zamieszany ale czy z tych najblizszych czy tych dalszych to ciezko mi stwierdzic bo to delikatna kwestia.
Stary 2010-09-14, 23:59   #3590
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

mi sie wydaje, ze są trzy opcje albo to jakis mega dziwny podejrzany gosc, bo ja mam 25 lat wiec do 31 mi troche brakuje a juz teraz imprezowanie w Sopocie z 17-latkami wydaje mi sie nie do przyjęcia a moze byc to całkiem niewinna sytuacja po prostu sie lubia, znaja i wiek nie gra roli albo mogl to byc przypadek, wiadomo wakacje, rozni ludzie sie odwiedzaja, do ktoregos z tych chlopakow mogl przyjechac jakis 31-letni kuzyn/kolega, glupio go bylo zostawiac w domu samego to zaproponowali mu, ze razem wyjdą. ależ dzis kombinuje
a szczególów o nim tez nie znam w sumie ta wiadomosc ze to byl 31-latek pojawila sie chyba niedawno, nie wiem czy wczesniej wspominali o wieku tych kolegów?

Filmik o zaginionej

Czas edycji: 2010-09-15 o 00:00
Stary 2010-09-15, 00:15   #3591
robson1979
BAN stały

nigdzie wczesniej sie nie natknelem na ten watek. ja mam 31 lat i dziwnie bym sie czul w towarzystwie takich mlodych dziewczat. to jest wlasnie to ze o czyms wspomna na necie i zero kontunuacji.
Stary 2010-09-15, 00:24   #3592
mmm3m
BAN stały

Cytat:
mi sie wydaje, ze są trzy opcje albo to jakis mega dziwny podejrzany gosc, bo ja mam 25 lat wiec do 31 mi troche brakuje a juz teraz imprezowanie w Sopocie z 17-latkami wydaje mi sie nie do przyjęcia a moze byc to całkiem niewinna sytuacja po prostu sie lubia, znaja i wiek nie gra roli albo mogl to byc przypadek, wiadomo wakacje, rozni ludzie sie odwiedzaja, do ktoregos z tych chlopakow mogl przyjechac jakis 31-letni kuzyn/kolega, glupio go bylo zostawiac w domu samego to zaproponowali mu, ze razem wyjdą. ależ dzis kombinuje
a szczególów o nim tez nie znam w sumie ta wiadomosc ze to byl 31-latek pojawila sie chyba niedawno, nie wiem czy wczesniej wspominali o wieku tych kolegów?
A TEN FACET, to nie jest ten słynny wujek Iwony, którego wszyscy swego czasu inwigilowali na NK?
on miał chyba te 33(?) lata i był m.in. na osiemnastce Iwonki. Wiecie, zabawowy facet.
Stary 2010-09-15, 00:29   #3593
robson1979
BAN stały

z tymze w artykule bylo to tak swormuowane jakby to byl obcy facet cos w stylu" kolezanka iwony i trzech kolegow w tym 30 paroletni męzczyzna" wiec zrozumialem ze obcy bo inaczej by cos wspomnieli zreszta jesli wujek to nie sadze aby pozwolil jej samej isc
Stary 2010-09-15, 00:38   #3594
burgund1234
BAN stały

Czytałam ten wywiad z mamą Iwonki ( link gdzieś tu był podany) i jestem w szoku.
Jak to możliwe, ze mama Iwony do tej pory nie wie o co poszło w tej kłótni przez, którą zaginęła Iwona?
To policja tego jeszcze nie ustaliła? Chyba, ze dla dobra sprawy nie mówią tego pani Iwonie - jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Iwona spokojna osoba nagle podejmuje decyzję, że wraca sama taki kawał drogi.
Adria mówi, ze to nie było nic poważnego i nawet nie pamięta o co poszło.
No nie wiem czy to nic takiego skoro Iwona nie chce nikogo słuchać i 4 osoby nie są w stanie jej zatrzymać.
Na dodatek Adria utrzymuje, że się pogodziły i Iwona mimo wszystko szła do niej spać. Na różnych forach ludzie są przekonani, że Iwona miała wziąć z balkonu klucze Adrii i wejść do jej domu.
Od początku mi to nie pasowało. Na logikę to po takiej kłótni czy nawet awanturze Iwona chciała po cichu zabrać swoje klucze i iść do siebie.
Tym bardziej, że była umówiona na rano z inną koleżanką to troszkę było mało czasu na spanie u Adrii. No i nie sądzę, żeby Adrii o tym nie powiedziała.
Czyli nawet gdyby się nie kłóciły to i tak chyba Iwona nie miała tam nocować- tak na zdrowy rozsądek.
No i okazuje się, że Iwona naprawdę miała zabrać swoje klucze. Coś za dużo tu niejasności z tymi kluczami.
Czy może ktoś mnie sprostować jeśli się mylę co do godziny w , której Adria była pod domem - czy to była 3 30?
I fakt, że znajomi, którzy nie mają nic na sumieniu nie pojawiają się w programie obok mamy Iwony , ciekawe dlaczego?
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 00:44   #3595
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
A TEN FACET, to nie jest ten słynny wujek Iwony, którego wszyscy swego czasu inwigilowali na NK?
on miał chyba te 33(?) lata i był m.in. na osiemnastce Iwonki. Wiecie, zabawowy facet.
o to chyba o tym nie slyszalam, bo ja sie w sumie pozno na watku pojawilam, pamietam tylko inwigilację policjanta

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-15, 00:48   #3596
mmm3m
BAN stały

Cytat:
z tymze w artykule bylo to tak swormuowane jakby to byl obcy facet cos w stylu" kolezanka iwony i trzech kolegow w tym 30 paroletni męzczyzna" wiec zrozumialem ze obcy bo inaczej by cos wspomnieli zreszta jesli wujek to nie sadze aby pozwolil jej samej isc
No właśnie nie pamiętam czy pisali o nim jak o obcym czy jak o facecie ktory po prostu wybija się swoim wiekiem w młodym towarzystwie.

Jednak takie sytuacje są mi nie obce bo moje koleżanki (nawet gdy chodziłam do gimn.)...no znajome - nie lubię ich - też bawią się w takim dorosłym towarzystwie, i za przeproszeniem robią dobrze takim facetom a nawet dają sobie zajść w ciąże z kimś takim.... no ale dla mnie to patologia niestety bardzo popularna w życiu towarzyskim Trójmiejskich dziewcząt.

Znam też takie które może i nie zachodzą w ciążę tak łatwo ale nie jest dla nim problemem bawić się w klubach z dorosłym bykiem

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
o to chyba o tym nie slyszalam, bo ja sie w sumie pozno na watku pojawilam, pamietam tylko inwigilację policjanta
no i nieco wcześniej ludzie obczaili dokładnie profil wujka Iwony

już nie pamiętam szczegółów, ale było tak, że czepiali się jego wieku i tego że był taki dorosły facet na jej osiemnastce, a gdy okazało się, że to wujek to jakoś tak się dziwili co to za wujek który imprezuje na osiemnastce Iwony

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-15 o 00:52
Stary 2010-09-15, 01:02   #3597
robson1979
BAN stały

z tymi znajomymi to tylko jaja sa. co wiedziala adria ze idzie deptakiem i chciala ja niby podwiesc i nie zajechala po nia na tamta ulice gdzie szla?mi sie wydaje ze wcale sie tak dokonca nie pogodzily.
Ponoc o 4.30 byla pod blokiem a o 4 podobno ojczym iwonki slyszal rozmowe adrii z kims prez tel ale skoro iwonce sie duzo wczesniej tel rozladowl to w takim razie z kim gadala. pamietajcie ze od momentu wejscia iwonki na swoja ulice a do momentu zorientowania sie ze nie wrocila minelo sporo czasu. co wiec wszyscy znajomi wtedy robili?

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

wlasnie w tym artukule bylo to ujete jakoby to byl obcy facet co do lasek to fakt. sam jestem tym starym bykiem 31 letnim i troche dziwnie jak w towarzystwie takie mlode. podejrzewam ze mogl on podjechac z tymi chlopakami od tak sobie bo imprezka bo niesadze aby w iwonki towarzystwie osoby w tym wieku byly. coprawda nieznam zwyczajow towarzyskich w trojmiescie ale w wielkopolsce nie lepiej z tego co piszesz to jest podobnie.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

z jednej strony to sie nie dziwie ze wujek iwonki byl na jej 18 bo ja bylem miesiac temu na 18 szwagierki siostry i razem chodzimy na imprezy w grupie ale juz np nie umawiam sie z obcymi 18 na imprezy czy tez niema ich w gronie moich znajomych. wiadomo z wiekiem ta granica sie zaciera ale poki co nie fajnie to wyglada
Stary 2010-09-15, 01:47   #3598
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
z tymi znajomymi to tylko jaja sa. co wiedziala adria ze idzie deptakiem i chciala ja niby podwiesc i nie zajechala po nia na tamta ulice gdzie szla?mi sie wydaje ze wcale sie tak dokonca nie pogodzily.
Ponoc o 4.30 byla pod blokiem a o 4 podobno ojczym iwonki slyszal rozmowe adrii z kims prez tel ale skoro iwonce sie duzo wczesniej tel rozladowl to w takim razie z kim gadala. pamietajcie ze od momentu wejscia iwonki na swoja ulice a do momentu zorientowania sie ze nie wrocila minelo sporo czasu. [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]co wiec wszyscy znajomi wtedy robili?[/COLOR]
żeby nie było, ze bronie znajomych jak lwica tylko objaśnie co wiem
to czym szła Iwonka to jest chodnik między plażą a szerokim terenami lesno-parkowymi, tam auto nie wjedzie

jeśli Adria wyszla z klubu o 3, wsiadla w taxi, to max 3:20 byla pod blokiem

o 3:20 jeszcze dzialal wiec mogły rozmawiac

twierdzą, ze spali, podobno alibi maja

Filmik o zaginionej

Czas edycji: 2010-09-15 o 01:49
Stary 2010-09-15, 01:56   #3599
robson1979
BAN stały

https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/gdziej...ieczorek/fakty czy ktos to widzial? ciekawe...

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

kurde no dziwne niechce nikogo oskarzac ale sen to dla mnie kiepskie alibii no nchyba ze czlonkowie rodziny byli wtedy w domu. nie czaje poprostu nie czaje. wszyscy maja alibii a iwonki niema tym bardziej ze juz pod blokiem prawie byla bo swiadkowie widzieli. nieczaje
Stary 2010-09-15, 02:00   #3600
burgund1234
BAN stały

Cytat:
żeby nie było, ze bronie znajomych jak lwica tylko objaśnie co wiem
to czym szła Iwonka to jest chodnik między plażą a szerokim terenami lesno-parkowymi, tam auto nie wjedzie

jeśli Adria wyszla z klubu o 3, wsiadla w taxi, to max 3:20 byla pod blokiem

o 3:20 jeszcze dzialal wiec mogły rozmawiac

twierdzą, ze spali, podobno alibi maja

To mi tutaj coś nie pasuje.

Adria była pod domem ok 3:20 - jeśli pojechała prosto do domu \
Poszła spać i zostawila Iwonie klucze na balkonie, żeby ta jej nie budziła - ok
To jeśli odrazu poszła spać to jakim cudem ojczym Iwony słyszał jak rozmawia przez telefon ok 4ej? ( info od Janusza_G). Czyli jednak nie poszła spać tylko wyszła z domu albo wcale do tego domu nie weszła. A jak nie weszła to czy napewno położyła klucze na balkonie?

Tak długo wysiadała z taxi i wchodziła do swojego domu? Czy jednak czekała na Iwonę?

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-15 o 02:47
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości