|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mieszkam w małej miejscowości, na ogół różne hity z promocji długo zalegały w koszach, także mam nadzieję, że nikt na kalosze się nie połasił
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ludziska brały od razu hurtowo (acha, znalazły się natychmiast na allegro, dziewczyny nawet linki podawały)...ale trzymam kciuki abyś znalazła swoje gumiaczki
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
Jak tak dalej pójdzie to niedługo pójdę z torbami. Wczoraj wybrałam się tylko po olej i mleko, a zostawiłam 50 zł. Dzisiaj na szczęście miałam przy sobie tylko 30 zł więc zmieściłam się w kwocie 25 zł. Zakupiłam między innymi szampon i odżywkę Elseve do włosów farbowanych, chusteczki, ręczniki kuchenne, wkładki Spring touch żółte (głównie dlatego, że są oddzielnie pakowane). Dzisiaj zakupiłam lody Darek śmietankwe, kukurydzę - gotowałam ok. 10 minut pyszka, jutro idę po kolejną. Kupiłam 6 kubusi, herbatę Feel Green z opuncją, byłam pewna, że to grapefruitowa, właśnie piję już 3 kubek tak mi posmakowała. Standardowo zapas serków Tutti, kefir,jogurt z musli, rogalik z nadzieniem śmietankowym , mleko 0,5% i makrelę wędzoną, którą pochłonęłam na kolację
rozglądałam się za czekoladami w cenie urodzinowej, ale nie było może i lepiej bo lody i czekolada to już za duża rozpusta. Chciałam kupić paprotkę, ale wszystkie miały uschnięte liście :/ kupiłam za to kalanchoe żółty, bardzo mi się podoba ![]() Dziewczęta, od poniedziałku mają być szlafroki w cenie 29,99 zł. Właśnie przydałby mi się. Wiem że swego czasu były już one w sprzedaży. Czy któraś z was ma takowy? Warto kupić ?
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2010-09-15 o 04:58 |
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() dzisiaj w promocji chusteczki dada 2+2gratis za 8zł piwo okocim zielony za 1,59 a sprite ma być od 16.09 w promocji ![]() miłych polowanek
|
#1176 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj:
Sprite'ów nie było |
|
|
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22073177]Dzisiaj:
Sprite'ów nie było Muszę sprawdzić te chusteczki, dzisiaj, bo wczoraj, u mnie, ten zestaw był po 11,99zł. A jeśli dzisiaj po 8, to ........ Dzięki reeva (a skąd wy JUŻ wiecie o tym, wczesnie wstajecie )
Edytowane przez rejiche Czas edycji: 2010-09-15 o 07:35 |
|
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22073177]Dzisiaj:
Sprite'ów nie było Też pojechałam w poszukiwaniu Sprite'ów, ale nie było. Kupiłam Chusteczki Dada, kilka puszek Okocim'a i te saszetki zapachowe, które tak polecałyście. ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Bo my jesteśmy takie Biedronkowe ranne ptaszki:P |
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
Kinder to zwykła cena .
A u mnie tylko dziś były chusteczki i piwo . Wódki nie widziałam |
|
|
|
#1180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też tylko chusteczki i piwo. wzięłam 2 puszki i jeszcze kilka kubusiów z wczoraj. Chciałam jeszcze wódkę, ale nie dowieźli. może ot i lepiej, bo 350ml za 13 zł to chyba żadna promocja.
|
|
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1183 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22066195]Ja myślę, że to zaleta
Dobrze świadczy o człowieku, że liczy się z pieniędzmi a nie szasta na prawo i lewo a potem się dziwi, że nic nie ma i kasa cudownie zniknęła [/QUOTE]Jestem tego samego zdania Cytat:
![]() Dziękujemy ![]() ![]() ![]() Cytat:
I ode mnie też ![]() Piwa nie lubimy, chusteczek nie potrzebuję, ale polecę za to po te saszetki zapachowe A tak w ogóle to Dzień Dobry wszystkim
|
||
|
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za info w sprawie promocji - chusteczki to standardowo niebieskie
?
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie małżonek "donosi"
bo on stonkowiec ![]() Cytat:
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co prawda was podczytuję już długo i wiele ciekwych rzeczy sie od was dowiaduje bo pan małż czasem "zapomni" powiedzieć o czymś fajnym
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zajadam jogurt Bon Creme kokosowo migdałowy na śniadanie
i podczytuję jestem już wyszykowana do wyjścia do Biedronki niestety pada. Zaopatrzę się w te chusteczki dla Kornelki, płyn do naczyń, nie wiem czy kupić Pura czy Krafta, dodatkowo twaróg i śmietanę do oponek. Jak wam smakuje Kubuś ?? Bo dla mnie niestety nie podeszły w smaku, da się wypić, ale bez rewelacji.
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
ja generalnie nie lubię soków typu kubuś więc nawet nie próbuje....
kupilismy tylko dlatego że córka sobie do szkoły zabiera.... osobiście wolę sobie sama zrobić sok z marchewki z selerem, troszkę jabłuszka ewentualnie jeszcze buraczek.... ale starsza córka nie chce takich mlodsza to wszystko by wypiła i zjadła....
|
#1192 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zostań z nami bo tutaj naprawdę wielu fajnych i pożytecznych rzeczy można się dowiedzieć ![]() Cytat:
![]() Wiesz co, ja niedawno kupiłam Krafta tego niebieskiego i jestem naprawdę zadowolona, a też wcześniej używałam Pura. Spróbuj, Kraft jest naprawdę dobry, dosyć gęsty i wydajny. No i ten niebieski akurat ślicznie pachnie
|
||
|
|
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
witam panie
![]() natchniona polecialam rano do Biedronki i oto moje zdobycze :kubusie- zgrzewka- ( jeszcze jedna ocalała) Johny Walkerki - sztuk 3 - feliksy solone po 1.99 ( jeszcze troche ocalało) poza tym nowość- sałata- salanowa- super malusie listkie - nowość - polecam ![]() po kaloszach ani śladu, husteczek u nas już nie ma ( chociaż mi nie potrzebne bo moja ma juz 11 lat - ale lubie was ![]() natomiast zestawy Cifa zamawiali wczoraj- wiec możliwe że u nas będą. Jutro polece rano to sprawdzę ![]() Skusiłam się na monte, banany no i kaszke z truskawkami - mniam mniam pozdrawiam |
|
|
|
#1194 |
|
Rozeznanie
|
dobrze, że nie zerwałam się rano i nie pobiegłam do Biedry, bo zależało mi na sprite, a na chusteczkach i piwie niespecjalnie ;/ trudno.. poczekam ten jeden dzień
tylko wysłałam wczoraj bratu smsa o wódce i sprite- żeby leciał z samego rana (ma w październiku wesele i zbiera po troszku promocyjnych napojów) a tu kiszka może mnie nie zabije chciałam dobrze dziś prawdopodobnie zdradzę naszą Biedroneczkę z carefourem bo niestety Biedra nie ma w asortymencie makaronu sojowego ale wbiegnę do niej po mrożonkę chińską (nigdzie nie ma tak dużej paczki w tak niskiej cenie i do tego tak smacznej )Pozdrawiam z rana (zakatarzona i zachrypnięta )
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Konto usunięte
|
To lipa z tym spritem
Chyba się pogniewam na tego pana co mi powiedział ze to dzisiaj...
|
|
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama kupiła w zeszłym roku i teraz jej się pięknie rozrosła i kwitnie Cytat:
Chusteczek Dada nie kupowałam dziś bo już nam niepotrzebne ale cena baaardzo promocyjna. Wychodzi 2zł za paczkę! Ale kupiłam piwo Okocim, duża puszka za 1,59 i piwo Leżajsk mocne za 1,79zł. Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-09-15 o 10:25 Powód: literówka |
||
|
|
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
Ah dziewczynki, kupiłam ostatnio serek topiony taki do smarowania w pudełeczku o smaku Masdamera. Polecam, naprawdę dobry
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;22074633]To lipa z tym spritem
Chyba się pogniewam na tego pana co mi powiedział ze to dzisiaj... [/QUOTE]Nie ma co się gniewać, dzięki Tobie wiadomo że będzie, a jeden dzień spóźnienia to nic w porównaniu z atrakcyjną ceną i miną naszych uśmiechniętych Biedromaniaczek Fajnie że udaje nam się współpraca i tak sprawnie wymieniamy się informacjami Codziennie rano wstaję , pierwsze co robię to wchodzę na wizaż i wiem już czy idę do Biedronki czy biegnę
|
#1200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do drugiego pogrubionego: |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

a ludziska brały od razu hurtowo (acha, znalazły się natychmiast na allegro, dziewczyny nawet linki podawały)...ale trzymam kciuki abyś znalazła swoje gumiaczki
rozglądałam się za czekoladami w cenie urodzinowej, ale nie było
może i lepiej
bo lody i czekolada to już za duża rozpusta. 

i dla Ciebie
?
Donoś nam o Wielka o codziennych promocjach
i podczytuję
ale wbiegnę do niej po mrożonkę chińską (nigdzie nie ma tak dużej paczki w tak niskiej cenie i do tego tak smacznej
Chyba się pogniewam na tego pana co mi powiedział ze to dzisiaj...