Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 02:21   #3601
muciula25
Rozeznanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Moi kochani detektywi nadrobiłam materiał i nie powiem z wielka przyjemnością mi się czytało ja dziś nic już nie wydedukuję jutro się udzielę może i mnie jakiś pomysł wpadnie do głowy-choć jest blond to z tym trudno hi hi
Stary 2010-09-15, 02:41   #3602
burgund1234
BAN stały

Rodziców Adrii nie było wtedy w domu.
Czepiam się ciągle sprawy noclegu Iwony u Adrii. Media podały , nawet ktoś tu cytował, że Adria mówiła, że Iwona idzie do niej i że miała sobie otworzyć drzwi jej kluczami.
Teraz wyszło, że zostawila Iwona u Adrii torebkę z kluczami. Jakby naprawdę miała zamiar nocowania:

1. zostawiłaby nie torebkę tylko torbę z jakąś piżamą i chociażby szczoteczką do zebów, czymś na przebranie na rano tym bardziej, ze umówiła się z inną koleżanką. - a z info z tego forum wynika, że nie zostawiła ( wzięła tylko 2 torebki - jedna z kluczami została u Adrii)

2. umówiła się z tą koleżanką na 7 rano - nie mogę nigdzie znaleźć, że Adria o tym mówiła.
Naprawdę o tym nie wiedziała? Coś to nocowanie Iwony jest mocno naciągane.

3. To Iwona będąc umówiona z Kasią i pożarta z Adrią mimo wszystko miała iść do niej spać?
To nielogiczne. To miala u niej spać chwilę i zaraz wstawać, żeby iśc do domu wyszykować się na wyjście z Kasią? Bo chyba nie zamierzała iść w rzeczach z imprezy.

Sorki ale nie mogę tego skumać.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-15 o 02:43
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:39   #3603
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Dokładnie, choć mało realne, nadal wierzę, że ta lumpowa plotka jest prawdziwa Tao już była pytać o tę kobietę i teraz zostaje cierpliwie czekać aż się znajdzie i powie czy zmyślała, czy serio widziała Iwonę
swoją drogą pani może się wogóle nie odezwac jeśli to tylko jej wybujała wyobraźnia a taka możliwośc niestety trzeba wziąśc pod uwagę

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Czytałam ten wywiad z mamą Iwonki ( link gdzieś tu był podany) i jestem w szoku.
Jak to możliwe, ze mama Iwony do tej pory nie wie o co poszło w tej kłótni przez, którą zaginęła Iwona?
To policja tego jeszcze nie ustaliła? Chyba, ze dla dobra sprawy nie mówią tego pani Iwonie - jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Iwona spokojna osoba nagle podejmuje decyzję, że wraca sama taki kawał drogi.
Adria mówi, ze to nie było nic poważnego i nawet nie pamięta o co poszło.
No nie wiem czy to nic takiego skoro Iwona nie chce nikogo słuchać i 4 osoby nie są w stanie jej zatrzymać.
Na dodatek Adria utrzymuje, że się pogodziły i Iwona mimo wszystko szła do niej spać. Na różnych forach ludzie są przekonani, że Iwona miała wziąć z balkonu klucze Adrii i wejść do jej domu.
Od początku mi to nie pasowało. Na logikę to po takiej kłótni czy nawet awanturze Iwona chciała po cichu zabrać swoje klucze i iść do siebie.
Tym bardziej, że była umówiona na rano z inną koleżanką to troszkę było mało czasu na spanie u Adrii. No i nie sądzę, żeby Adrii o tym nie powiedziała.
Czyli nawet gdyby się nie kłóciły to i tak chyba Iwona nie miała tam nocować- tak na zdrowy rozsądek.
No i okazuje się, że Iwona naprawdę miała zabrać swoje klucze. Coś za dużo tu niejasności z tymi kluczami.
Czy może ktoś mnie sprostować jeśli się mylę co do godziny w , której Adria była pod domem - czy to była 3 30?
I fakt, że znajomi, którzy nie mają nic na sumieniu nie pojawiają się w programie obok mamy Iwony , ciekawe dlaczego?
coś w tym stylu pisałam już wczoraj, ale przez te kłótnie ciężko było się przebic, dla mnie również jest ta sytuacja niezrozumiała i to niestety rzuca kolejne podejrzenia na znajomych Iwony ( bo gdyby była to błahostka to nie mieliby powodu by ukrywac )

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Czepiam się ciągle sprawy noclegu Iwony u Adrii. Media podały , nawet ktoś tu cytował, że Adria mówiła, że Iwona idzie do niej i że miała sobie otworzyć drzwi jej kluczami.
Teraz wyszło, że zostawila Iwona u Adrii torebkę z kluczami. Jakby naprawdę miała zamiar nocowania:

1. zostawiłaby nie torebkę tylko torbę z jakąś piżamą i chociażby szczoteczką do zebów, czymś na przebranie na rano tym bardziej, ze umówiła się z inną koleżanką. - a z info z tego forum wynika, że nie zostawiła ( wzięła tylko 2 torebki - jedna z kluczami została u Adrii)

2. umówiła się z tą koleżanką na 7 rano - nie mogę nigdzie znaleźć, że Adria o tym mówiła.

3. To Iwona będąc umówiona z Kasią i pożarta z Adrią mimo wszystko miała iść do niej spać?
To nielogiczne. To miala u niej spać chwilę i zaraz wstawać, żeby iśc do domu wyszykować się na wyjście z Kasią? Bo chyba nie zamierzała iść w rzeczach z imprezy.

ciągle spraw z kluczami się nie zgadza, bo z tego co pamiętam to pan Janusz pisał że miała zostawic klucze Iwonce do Jej domu, a nie swojego, a z drugiej strony pamiętam jakiś artukuł że mama Iwony stara się byc w domu właśnie dlatego że Iwona nie ma kluczy
przeszukam dziś jeszcze te artykuły i może znajdę to o czym mówię, a więc pojawiają się ciągle jakieś niedopowiedzenia i jak dla mnie coraz bardziej to zawiłe
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:43   #3604
karo3006
Raczkowanie

Cytat:

Iwona prosiła o wystawienie torby na balkon,bo w niej miała klucze od swojego mieszkania-czyli nie chciała juz spać u Adrii ( info. z wypowiedzi pana Janusza)

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
swoją drogą pani może się wogóle nie odezwac jeśli to tylko jej wybujała wyobraźnia a taka możliwośc niestety trzeba wziąśc pod uwagę

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

coś w tym stylu pisałam już wczoraj, ale przez te kłótnie ciężko było się przebic, dla mnie również jest ta sytuacja niezrozumiała i to niestety rzuca kolejne podejrzenia na znajomych Iwony ( bo gdyby była to błahostka to nie mieliby powodu by ukrywac )

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

ciągle spraw z kluczami się nie zgadza, bo z tego co pamiętam to pan Janusz pisał że miała zostawic klucze Iwonce do Jej domu, a nie swojego, a z drugiej strony pamiętam jakiś artukuł że mama Iwony stara się byc w domu właśnie dlatego że Iwona nie ma kluczy
przeszukam dziś jeszcze te artykuły i może znajdę to o czym mówię, a więc pojawiają się ciągle jakieś niedopowiedzenia i jak dla mnie coraz bardziej to zawiłe
Iwonka nie ma kluczy bo nie doszła przeciez do balkonu Adrii i torebki nie wzięła...
Stary 2010-09-15, 09:00   #3605
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
Iwona prosiła o wystawienie torby na balkon,bo w niej miała klucze od swojego mieszkania-czyli nie chciała juz spać u Adrii ( info. z wypowiedzi pana Janusza)

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Iwonka nie ma kluczy bo nie doszła przeciez do balkonu Adrii i torebki nie wzięła...

sorki nie kontaktuje z rana
Stary 2010-09-15, 09:31   #3606
lalalilala
Raczkowanie

hej
a ja się zastanawiam co z podejrzeniem dwóch różnych osób na monitoringu- gdzieś wcześniej ktoś podawał linka do bloga. (nie wiem czy było to tutaj poruszane)

śledzę ten wątek dość długo. i też nie rozumiem tej całej akcji z kluczami :/
lalalilala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:37   #3607
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
To mi tutaj coś nie pasuje.

Adria była pod domem ok 3:20 - jeśli pojechała prosto do domu \
Poszła spać i zostawila Iwonie klucze na balkonie, żeby ta jej nie budziła - ok
To jeśli odrazu poszła spać to jakim cudem ojczym Iwony słyszał jak rozmawia przez telefon ok 4ej? ( info od Janusza_G). Czyli jednak nie poszła spać tylko wyszła z domu albo wcale do tego domu nie weszła. A jak nie weszła to czy napewno położyła klucze na balkonie?

Tak długo wysiadała z taxi i wchodziła do swojego domu? Czy jednak czekała na Iwonę?
to ja nie słyszalam o tej wersji od Janusza, ze powiedział, ze kolo 4, wiec nie wiem

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:38   #3608
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lalalilala Pokaż wiadomość
hej
a ja się zastanawiam co z podejrzeniem dwóch różnych osób na monitoringu- gdzieś wcześniej ktoś podawał linka do bloga. (nie wiem czy było to tutaj poruszane)

śledzę ten wątek dość długo. i też nie rozumiem tej całej akcji z kluczami :/

http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/
Stary 2010-09-15, 09:38   #3609
Corrina
Raczkowanie

Dla mnie sprawa ze spaniem u Adrii jest jasna.Początkowo Iwona planowała u niej spać a le po kłótni się rozmyślila i dlatego Adria zostawiła jej na balkonie torebkę z kluczami od domu Iwony (może nie chciała z nią już rozmawiać albo jej budzić).Widocznie się jednak nie pogodziły...Na miejscu znajomych Iwony chociażby z samego poczucia winy bym się bardziej zaangażowała w sprawę.Bo z samej chociażby relacji p.Iwony wynika że oni są coś nie bardzo ok..
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:45   #3610
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
żeby nie było, ze bronie znajomych jak lwica tylko objaśnie co wiem
to czym szła Iwonka to jest chodnik między plażą a szerokim terenami lesno-parkowymi, tam auto nie wjedzie

jeśli Adria wyszla z klubu o 3, wsiadla w taxi, to max 3:20 byla pod blokiem

o 3:20 jeszcze dzialal wiec mogły rozmawiac

twierdzą, ze spali, podobno alibi maja

Wjedzie/podjedzie, ale nie co metr czy co dwa ale co 10-100? zależy w której części się jest, w tej sopockiej dość często są uliczki którymi można podjechać pod promenadę, w gdańskiej już mniej.

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:

Buirgundzie, widac słabo nadrobiłaś wątek, bo sam Janusz pisał, że:

IWONA MIAŁA NOCOWAĆ U SIEBIE, TO BYŁY JEJ KLUCZE.
IWONA BYŁA UMÓWIONA Z KASIĄ O 7 TERAZ JASNE :}

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:

W sumie racja, pani Iwona chyba nawet w jakimś wywaidzie w tv o tym mówiła...... kurcze teraz mnie pokręciło..... a może pan janusz nas oszukuje i sma ukradł IWONKĘ? hehe.... no ja już sam,am nie wiem. nIby pan janusz wie od mamy iwonki, że to były jej klucze a sama jej mama mówi, że iwona takich nie posiada.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość

wiesz... może racja, może mamie iowny chodziło o sytuacje po zaginięciu, ale mówiła to tak jakby wcześniej iwona nie miałą kluczy (co i tak jest dziwne, bo jak dorosła osoba może nie mieć własnych kluczy?)
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:45   #3611
valentina26
Przyczajenie

Hmmm a mnie zastanawia dlaczego ukrywaja twarz ''pana z recznikiem''.Najpierw poszukuja go jako waznego swiadka, tworza portrety pamieciowe a potem nagle chronia jego prywatnosc. Media twierdza, ze tozsamosci tej osoby nie udalo sie ustalic. Wg mnie to on jest swiadkiem ze szwecji.

Co do tej kobiety z lumpeksu to uwazam, ze jest maloprawdopodobne, zeby ta dziewczyna byla Iwona. Nawet zakladajac, ze stracila pamiec, ktos przetrzymuje ja, zastrasza i faszeruje narkotykami. Sprawa jej zaginiecia jest tak naglosniona, ze sprawca raczej niedopuscilby by tak beztrosko hasala po ulicach.
valentina26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:52   #3612
kasica123
Zakorzenienie

Wysłałam e-mail do redakcji ddtvn z prośbą o poruszenie tematu w programie
Stary 2010-09-15, 09:52   #3613
valentina26
Przyczajenie

Z tego co pamietam, to mama Iwony w jednym z wywiadow powiedziala, ze stara sie ciagle byc w domu, by moc otworzyc corce drzwi, kiedy wroci. Przeciez, nie ma ze soba kluczy skoro zostawila je w torebce u kolezanki.
Stary 2010-09-15, 09:59   #3614
visionAM
Zakorzenienie

Nie szalejcie tak z tymi postami na temat Adrii, bo zaraz zostaniecie zjechane z góry do dołu za bezpodstawne oskarżanie znajomych Iwony
oberwie się wam tak jak mi się tu już oberwało, jeszcze się nie zdziwcie jak was mordercami zwyzywają
na tym wątku już nic mnie nie zdziwi (tym bardziej, że te co najgłośniej na mnie krzyczały żebym się powstrzymała od oskarżania Adrii teraz same ją oskarżąją... )

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-15 o 10:01
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:59   #3615
Gaaliyah
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!
widzę, że wątek zszedł trochę inny tor ... ja tylko od siebie dodam, że nie siedzę24 h na dobę, bo mam dziecko, pracuję i uczę się, więc z czasem kiepskawo, ale chyba ilość postów nie świadczy o mojej wiarygodności

A czy nie myślałyście o tym, że świadek ze Szwecji - Pan Ręcznik może być nie tylko świadkiem, ale i sprawcą ... Może to nie było do końca tak, że Oni pojechali do Niego, bo On miał im pomóc, ale może już coś o Nim wiedzieli więcej ... i coś wyszło w trakcie?
Chociaż w głębi serducha uważam, że znajomi Iwony na pewno coś wiedzą, znają jakiś szczegół i sądzę, że Policja już o tym wie. Badają trop lub szykują jakąś zasadzkę ... może to jakaś zorganizowana grupa, na którą trzeba większej siły Policji ... Policja też bywa miejscem, gdzie korupcja to chleb powszedni ... może ktoś ma władzę, której nie da się tak łatwo ubić :conf used:

Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać
Gaaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:02   #3616
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
A czy nie myślałyście o tym, że świadek ze Szwecji - Pan Ręcznik może być nie tylko świadkiem, ale i sprawcą ... Może to nie było do końca tak, że Oni pojechali do Niego, bo On miał im pomóc, ale może już coś o Nim wiedzieli więcej ... i coś wyszło w trakcie?
nie wiemy czy świadek ze Szwecji to ta sama osoba co Pan Ręcznik.
Stary 2010-09-15, 10:10   #3617
valentina26
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość

Jesli to nie on, to dlaczego nagle zaczeli ukrywac jego twarz? Gdyby byl nadal poszukiwany, to raczej mijaloby sie z celem.
Stary 2010-09-15, 10:16   #3618
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez valentina26 Pokaż wiadomość
Z tego co pamietam, to mama Iwony w jednym z wywiadow powiedziala, ze stara sie ciagle byc w domu, by moc otworzyc corce drzwi, kiedy wroci. Przeciez, nie ma ze soba kluczy skoro zostawila je w torebce u kolezanki.
też to pamiętam ale chyba żle oglądałąm ten progeam bo ja to rozumiałąm tak, że Iwona w ogóle nie miała swoich kluczy i dlatego zawsze ktoś musiałbyc w domu , że jak wróci ze szkoły czy coś mogła wejść do domu.... było to dla mnie chore ale widac mogłam źle zrozumieć
Stary 2010-09-15, 10:21   #3619
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
ale są dwie opcje, albo ten pan jest sprawcą, a można tak domniemac skoro się do tej pory nie zgłosił, albo jest właśnie świadkiem, ale wtedy nie rozumiem czemu się nie zgłosił oczywiście rozumiem że wyszło podejrzenie że jest obcokrajowcem i dlatego nie wiedział nic o sprawie i taka możliwośc również istnieje
pozostaje nadal pytanie czemu zasłaniają mu twarz??
Stary 2010-09-15, 10:25   #3620
karo3006
Raczkowanie

no dziwnie by było gdyby faktycznie dorosła osoba nie miała kluczy do mieszkania, dzieci biegaja z kluczami na szyi a tu 19-latka nie miałaby swoich??? Mama Iwony jest(była) prawie całymi dniami w salonie (10-20)... to co? ojczym siedział w domu i czekał bo moze Iwona przyjdzie?
Stary 2010-09-15, 10:27   #3621
valentina26
Przyczajenie

Cytat:
też to pamiętam ale chyba żle oglądałąm ten progeam bo ja to rozumiałąm tak, że Iwona w ogóle nie miała swoich kluczy i dlatego zawsze ktoś musiałbyc w domu , że jak wróci ze szkoły czy coś mogła wejść do domu.... było to dla mnie chore ale widac mogłam źle zrozumieć
Nie sadze, zeby nie miala swoich kluczy. Wg mnie mama Iwony odnosila sie do tego, ze w chwili zaginiecia nie miala ich przy sobie, dlatego stara sie byc w domu by otworzyc jej drzwi, kiedy sie odnajdzie.

We Wloszech jest teraz glosno o sprawie 16-latki, ktorej cialo niedawno zostalo odnalezione po 17 latach (!!!) poszukiwan. Przez 17 lat jej zwloki znajdowaly sie niecale 100 metrow od domu, w miejscu w ktorym byla widziana po raz ostatni i tez szukano jej nie tylko we Wloszech ale po calym swiecie. Kiedy czytam posty Pana Janusza, ze policja nie przeszukala jeszcze najblizszych miejsc, piwnic itd., wydaje mi sie, ze sprawa Iwony rowniez nie odnajdzie szybko finalu
Stary 2010-09-15, 10:31   #3622
glamorous90
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020

Hej Dawno nic tu nie pisałam, biernie podczytuję tak jak większość, dziś zdecydowałam się napisać - w tym tygodniu miałam przykry wypadek. W mojej miejscowości mieszka starszy facet, który jest chory psychicznie, chodzi po mieście i zaczepia młode dziewczyny, prawi im komplementy , a gdy któraś zwróci mu uwagę robi się agresywny - wyzywa od najgorszych i robi aferę na całą ulicę. Kilkakrotnie go spotykałam na ulicy i ignorowałam, niestety wczoraj gość bezczelnie na środku ulicy w biały dzień ( 12.00) wyskoczył do mnie z łapami i chciał ciągnąć w bramę, skopałam go i zaczęłam wyzywać - wszystko miało to miejsce na PRZYSTANKU AUTOBUSOWYM, gdzie siedziało pełno ludzi ( nie wspomnę o tym, że na ławeczce siedziało trzech ok. 25letnich mężczyzn), oczywiście NIKT nie zareagował, facet mimo starszego wieku okazał się silny, odskoczył ode mnie, na odchodne usłyszałam, ze jestem śmieciem, a wszyscy świadkowie nagle odwrócili głowę. Nie dziwię się teraz, ze nie zgłosiło się tylu świadków, ludzie mają GDZIEŚ to, że jakiś sk****el atakuje na ulicy młoda dziewczynę , szkoda mi Iwony, jak pomyślę, że ona nie szła po ulicy o 12 popołudniu, a o 4 nad ranem. Przepraszam za małego offtopa, chciałam tylko napisać, że niestety takie rzeczy dzieją się w centrum miasta za dnia, kiedyś sama w to nie wierzyłam.

Mam małe pytanko ( przepraszam, jeśli ta kwestia była już wyjaśniona i przedyskutowana) : do dzisiaj nie znamy tożsamości Pana Ręcznika, a ostatnio przypomniało mi się, że w jednym z pierwszych artykułow, że to jakiś pijany bezdomny i nic nie wniesie do sprawy, pamiętacie to ?

01.07.2014 =>
glamorous90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:33   #3623
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez valentina26 Pokaż wiadomość
Nie sadze, zeby nie miala swoich kluczy. Wg mnie mama Iwony odnosila sie do tego, ze w chwili zaginiecia nie miala ich przy sobie, dlatego stara sie byc w domu by otworzyc jej drzwi, kiedy sie odnajdzie.

We Wloszech jest teraz glosno o sprawie 16-latki, ktorej cialo niedawno zostalo odnalezione po 17 latach (!!!) poszukiwan. Przez 17 lat jej zwloki znajdowaly sie niecale 100 metrow od domu, w miejscu w ktorym byla widziana po raz ostatni i tez szukano jej nie tylko we Wloszech ale po calym swiecie. Kiedy czytam posty Pana Janusza, ze policja nie przeszukala jeszcze najblizszych miejsc, piwnic itd., wydaje mi sie, ze sprawa Iwony rowniez nie odnajdzie szybko finalu
to gdzie to ciało było, że wtedy go nawet po smrodzie nie znaleźli? :O
Stary 2010-09-15, 10:38   #3624
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:

Tez mi tu troche brak logiki. Na 7 rano po imprezie??? to chyba musialaby byc wazna sprawa żeby na tak wczesna godzine sie umawiac.
co do ciuchow i kosmetykow to wiesz moze byc tak ze dzielila sie z Adria...wiec jak spala u niej to moze ta pozyczala jej ciuszki, kosmetyki itp.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
ale są dwie opcje, albo ten pan jest sprawcą, a można tak domniemac skoro się do tej pory nie zgłosił, albo jest właśnie świadkiem, ale wtedy nie rozumiem czemu się nie zgłosił oczywiście rozumiem że wyszło podejrzenie że jest obcokrajowcem i dlatego nie wiedział nic o sprawie i taka możliwośc również istnieje
pozostaje nadal pytanie czemu zasłaniają mu twarz??

Ludzie czy Wy wogole bierzecie pod uwage ze moze byc poprostu "Świadek inkognito"???????????????
Jest anonimowy i kropka!!!! ani policja ani Rutkowski nie moga pisnac nic na jego temat
Stary 2010-09-15, 10:40   #3625
valentina26
Przyczajenie

Cytat:
to gdzie to ciało było, że wtedy go nawet po smrodzie nie znaleźli? :O

Bylo na poddaszu w kosciele przykryte deskami, gdzie nikt przez lata nie wchodzil, dopieropo w czasie gruntownych remontow je odkryli. W tym samym kosciele byla widziana po raz ostatni. Jak sie okazalo zabil ja jej kolega, ktory sie w niej podkochiwal a ona nie odwzajemniala jego uczuc.
Stary 2010-09-15, 10:40   #3626
karo3006
Raczkowanie

glamorous90
Mam małe pytanko ( przepraszam, jeśli ta kwestia była już wyjaśniona i przedyskutowana) : do dzisiaj nie znamy tożsamości Pana Ręcznika, a ostatnio przypomniało mi się, że w jednym z pierwszych artykułow, że to jakiś pijany bezdomny i nic nie wniesie do sprawy, pamiętacie to ?

ta wiadomośc została zdementowana, jak do tej pory nie ma oficjalnej informacji o ustaleniu danych Pana ręcznika...

Edytowane przez karo3006
Czas edycji: 2010-09-15 o 10:42
karo3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:42   #3627
visionAM
Zakorzenienie

Widzę, że tutaj znowy po raz tysięczny padają te same pytania i na nie te same odpowiedzi...
Stary 2010-09-15, 10:45   #3628
Gaaliyah
Raczkowanie

Dobra, niech ten świadek będzie chroniony, ale w takim razie "co za banda/bandzior", którego Policja nie ma, a jest/są oni odpowiedzialni za porwanie/bądź coś gorszego Iwony?!
Jeżeli do tego doszło, że świadek jest pod taką ochroną, na sprawę zostało nałożone embargo, to o co tu chodzi?
Matko Boska ...
Policja jest nieudolna, że wiedzą kto to mógł zrobić ... i chyba nic nie robią, bo skoro jej mama nawet nic nie wie, co się dzieje w sprawie?!!!:confused :

Stary 2010-09-15, 10:47   #3629
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Cytat:
Widzę, że tutaj znowy po raz tysięczny padają te same pytania i na nie te same odpowiedzi...
I co z tego każdy ma prawo cos przeoczyć....
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:48   #3630
Gaaliyah
Raczkowanie

Cytat:
Nawet po raz tysięczny piszmy na ten temat, odpowiadajmy na te same pytania, bo chodzi cały czas o Iwonę i o nikogo innego, nowego ...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości