![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XVIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22071621]kliknij w moim cytacie i będzie działał
![]() ![]() Zadziałał ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22071448]ładny przytulak
![]() Noo, słodziak ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
wszyscy poleźli
![]() nie, Gryx siedzi na dole ![]()
![]() |
#1206 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To też ![]() A po co? ![]() Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22068186]ja też [/QUOTE] „Mentalny kot” wystarczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Mozilla wywala mnie z netu! ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-09-14 o 23:34 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
kurcze, Rubens choruje, rzyga
![]() dobranoc ![]()
![]() |
#1208 |
BAN stały
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() nie nadrobię Was... nie było mnie kilka dni a tu tyle stron. ja dalej nie wyrabiam z pracą, 8h w biurze i 4-5h w domu jeszcze z tydzień i schluss! Z pozytywnych aspektów - chudnę. Pin Up, Nola ![]()
#1210 | |||||
Zakorzenienie
|
a gdzie to można dostac?
![]() ![]() Maszkarella to co innego... ![]() posiedx z nami, to się otrzaskasz w mig ![]() tu w kółko picie, jedzenie, perfumy i seks (a najlepiejn wszystko naraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Krowy też parę razy w życiu doiłam... dałoby się wytrzymac, gdyby nie ten smród identyczny jak w MKK... ![]() Co innego polityka rolna wobec producentów mleka - za jaja bym wieszała ![]() ![]() Cytat:
![]() Lista marzeń czy jak? Coś się zgubiłam chyba ![]() biedny Rubens ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-15 o 07:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() --- Mam ekipę okienną na głowie, a stary sobie z chaty wybył, najlepiej ![]() Tradycyjnie dodam, że pogoda wpędza mnie w rozpacz i dół ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Nindżopesz
|
Jak porucznik fajny to też mogłabym być pod
![]() E tam, przecież my w kółko gadamy o alkoholu, seksie i... chyba tyle? W temacie wymiarów, tak dla odmiany, kolega dziś wyznał, że mam za grube nogi do reszty - ha! a nie wierzyłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
BAN stały
|
Świntuch
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobra, idę nastawić jaja na śniadanie (na twardo z majonezem) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (najleoiej w wydaniu aktualne ciało + facjata sprzed 3-4 lat ![]() ![]() ja jestem przeziębiona, brzuch mnie boli i mam PMS (mam ochote komuś przywalić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() widziałam - chude masz nogi i zgrabne ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-15 o 08:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Wpisz tu zomzing
|
maszkarella już zabukowana; mają więcej do cmyntorza niż funeral home i np. lily&spice :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A cmyntorz ładny mam w Blacku Cole'a ![]() Ach, i nie zapominaj o słynnych "trupich nutkach" Angela ![]()
![]() |
#1218 |
Nindżopesz
|
Muszę Was trochę pomęczyć. Rwie mi się torba i potrzebuję nowej, nie wiem którą wybrać:
http://moda.allegro.pl/atmosphere-pr...214116358.html - taką mam teraz i pasek się urywa. Najtańsza bo 50 zeta. http://moda.allegro.pl/river-island-...226991075.html - używana za 85 zeta? Hmmm... http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...ri=ORSAYsitePL - (powiększenie po prawej) w tej musiałabym złączyć paski w jeden długi bo lubię tylko listonoszki. Poza tym wielka jak na moje kanony. Ale może najfajniejsza? No to która? |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() --- Jesień średniowiecza zaczyna mi się na mordzie... a jeszcze w zeszły poniedziałek nie mogłem się nadziwić: "jak to możliwe, że mam takie gładkie lico?" ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ale kupowac torby bez obmacania? ![]() poza tym powinnaś już zacząć myśleć przyszłościowo ![]() http://www.daa☠☠☠☠☠☠☠/images/products...ziecka_0_p.jpg ![]() Cytat:
![]() ja mam łeb jak sklep (takie ma wrażenie) i tylko jedną dziurkę na chodzie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-15 o 10:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja kupuję w mojej kochanej świetnie zaopatrzonej piwnie Mini Europie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co, pomarszczył się? ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |||||||
Zakorzenienie
|
biedaczek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja odstawiłam plastry i teraz mam PMS 24/7 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ale torbiasza to wolę obmacać przed, tak jak Maja ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-09-15 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
W ogóle znowu złapał mnie zakupoholizm - zamówiłam wydumaną we śnie kamizelkę, rajtuzki, koraliki, teraz chce mi się torby, ramoneski i tuniki w łączkę ![]() Cytat:
![]() A propos, akcja w pracy. Jedna dziewczyna, z którą zbytnio się nie kumplowałyśmy urodziła dziecko. Więc jedna z jej przyjaciółeczek przyleciała do nas z kartką żebyśmy się podstemplowali pod życzeniami a jak ktoś chce to dorzucili do prezentu. No to ja mówię, że mogę się podstemplować a ona na to: "ale Małgosia składała się na twój prezent ślubny!" ![]() ![]() Zbytek łaski. Ja pitole, z kim ja pracuję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Nindżopesz
|
W sumie był pod presją bo jakoś tak się rozmowa potoczyła, że wyszedł na znawcę damskich kończyń i zaraz zapytałam go o swoje. Kręcił, ściemniał aż wyznał prawdę, z którą się zresztą zgadzam
![]() Cytat:
![]() A jedynka chyba jest badziewna bo używałam jej intensywnie z pół roku i już się porwała, poprzecierała na brzegach... ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |||
Zakorzenienie
|
![]() nie, ale mu przybyło parę kilo i lat ![]() z chudzielca ze śliczną facjatą mlodego elfa ( ![]() ![]() no cóż, nobody's perfect ![]() biedactwo ![]() Cytat:
![]() nie z moją niestandardową figurą ![]() ![]() Cytat:
![]() to chyba jedne z tych, co wychowywane na zasadzie "musimy iść na to wesele, bo oni też u nas byli" itp ![]() o żesz Ty... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chcę zabrać TŻ-a w niedzielę na sushi bo ma urodziny i nie wiem czy rezerwować stolik czy liczyć na szczęście ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Mam nadzieję, że to nic poważnego... Cytat:
![]() Zapach to pikuś, przywykłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnie wymienianki dość, hmm... nierealne... Mnie dziś też... I w ból głowy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no koleżanki z pracy masz niewiarygodne. Typowe babskie piekiełko tak zwane ![]() Cytat:
Ta River Island jest fajna, oni mają z prawdziwej skory torebki, więc w sumie nie taka droga.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ano fajna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.