|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
głupie pytanie
Wiem, że to głupie ale muszę się jakoś tego dowiedzieć
Przeglądałam stronę pkp ale nie bardzo mogłam znaleźć to co mnie interesuje... Otóż zostałam studentką i w tym roku zacznę dojeżdżać na uczelnię. I w związku z tym potrzebuję biletu miesięcznego. Stąd moje pytania. Czy kupując bilet np na pociągi osobowe to bedę mogła jeździć tylko nimi? Albo na odwrót jak kupię na pośpieszne (czy jak to sie nazywa ) to będę mogła jeździć osobowymi? Czy można kupić bilet na "wszystkie linie" ? Rzadko jeżdżę pociągami dlatego jestem zielona ![]() Aha jako studentka mam 37 % zniżki? Czy do biletu miesięcznego potrzebuję zdjęcie? Pomóżcie prosze
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: głupie pytanie
z tego co się orientuję nie na wszystkie pociągi można kupić bilety miesięczne, niektóre linie, głównie pospieszne, w ogóle nie są nimi objęte. najpewniejszą informację uzyskasz u pani-okienko na dworcu
![]() dla studentów jest 37% zniżki, choć Bronek obiecał, że będzie 50%, czekamy
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: głupie pytanie
Cytat:
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

Przeglądałam stronę pkp ale nie bardzo mogłam znaleźć to co mnie interesuje...
) to będę mogła jeździć osobowymi? Czy można kupić bilet na "wszystkie linie" ? Rzadko jeżdżę pociągami dlatego jestem zielona