Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 20:13   #1351
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011

mnie się podobają kuchnie w stylu hm... mocna czerwień. srebrne wyposażenie, lodówka, kuchenka itp..ostre kolory

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:20   #1352
laseczkaa
Zadomowienie

hej

ja juz jestem po badaniu usg dopochwowym i lekarz stwierdzil ciaze na 100 % wszystko jest ok widzialam mojego malego szkaraba lekarz powiedzial ze to 9tc i 6 dzien lub wlasnie podal 2 daty 9tc i 2 dzien i jestem ciakawa ktora data wydaje mi sie ze ta 1 prawidlowa czyli jutro bedzie juz 10 tc a dzidzius sliczny widzialam nozki raczki glowke tolow wszystko bylo super widac normalnie od razu sie zakochalam wszystko takie malenkie

tylko pytalam sie o zdjecie ale niestety nie robia tym aparatem ktory mialam zdjecia no coz w koncu to na NFZ bede musiala isc prywatnie zeby zdjecie zrobic
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:24   #1353
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
hej

ja juz jestem po badaniu usg dopochwowym i lekarz stwierdzil ciaze na 100 % wszystko jest ok widzialam mojego malego szkaraba lekarz powiedzial ze to 9tc i 6 dzien lub wlasnie podal 2 daty 9tc i 2 dzien i jestem ciakawa ktora data wydaje mi sie ze ta 1 prawidlowa czyli jutro bedzie juz 10 tc a dzidzius sliczny widzialam nozki raczki glowke tolow wszystko bylo super widac normalnie od razu sie zakochalam wszystko takie malenkie

tylko pytalam sie o zdjecie ale niestety nie robia tym aparatem ktory mialam zdjecia no coz w koncu to na NFZ bede musiala isc prywatnie zeby zdjecie zrobic
ooo to superowo gratulacje!!

terminy podał Ci dwa bo jeden wg ostatniej miesiączki a drugi wg usg czyli wielkości płodu

9 tydzień to już sporo i fajnie dzieciaczka widać
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:30   #1354
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
ooo to superowo gratulacje!!

terminy podał Ci dwa bo jeden wg ostatniej miesiączki a drugi wg usg czyli wielkości płodu

9 tydzień to już sporo i fajnie dzieciaczka widać

nasz w 13 tyg fikał koziołki w wodach

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:31   #1355
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
też tak mam od dwóch di, świat jest w okół przyjemniejszy

sliczny mi się taki podobał: http://allegro.pl/estyl-idealny-dzie...209896478.html ale ten Twój będzie praktyczniejszy, ale czy tą kokardke da się odpróć

cudowna historia

ale miałam dzisiaj dobry obiadek spagheti i pierwszy raz zrobiłam z mięskiem mielonym, było rewelacyjne.
ten Twój sweterek też ładny na któryś się w końcu zdecyduję a kokardę pewnie się da odpruć, czemu nie i nie będzie ziała dziura na guzik potem

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja ciepłego rogala prosto z piekarni z masełkiem osełkowym i zagryzam malinami własnoręcznie zbieranymi z naszego ogrodu
ach, i gdzie ja o tej godzinie kupię rogala?!

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
O kurczę oglądałam filmiki o dzieciach
i co mnie zszokowało, że na początku 11 tyg dziecko waży 1 g i ma 3 cm (orzech włoski) a pod koniec czyli 6 dni później ma 5 cm i 8g czyli pomodorek koktajlowy (uwielbiam te owocowo warzywne porównania)

Ale nie myślałam, że mały tak szybko rośnie
tu źródło
http://www.mamazone.pl/kalendarz-cia...ydzien-11.aspx
bardzo fajne filmiki, oglądałam

Cytat:
hej

fajnie ale to obrazu z ekranu nie mógł Ci wydrukować?? nasze pierwsze usg 30 września, będę w 11 tc, już się nie mogę doczekać, jak tak opisujecie

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:31   #1356
Montii
Zakorzenienie

mój maluch też, w szoku byłam jakie harce tam się odbywały

[LEFT]
Stary 2010-09-14, 20:43   #1357
laseczkaa
Zadomowienie

dziekuje za mile slowa

cudowne przezycie zobaczyc 1 raz swojego maluszka .....

dziekuje za wytlumaczenie .

ps. to ktory bardziej sie liczy ? ten z usg czy od miesiaczki ?

jniestety nie mogl wydrukowac nie mial takiej mozliwosci a szkoda

Edytowane przez laseczkaa
Czas edycji: 2010-09-14 o 20:46
Stary 2010-09-14, 21:10   #1358
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
no duży, dla mnie troszkę za duży etap wykańczania nas finansowo wykańcza

no ale też już dużo macie
u nas z zewnątrz też już prawie skończony, jakbyśmy mieli większy przypływ gotówki to bysmy na święta może się wprowadzili, ale to co mamy na dziś nie wystarczy niestety

śliczny no troszkę schodzi, ale pomyśl że niedługo będziecie w nim mieszkać z rodzinką to humor się poprawia
ja już się nie mogę doczekać

ehhh zmęczona jestem
zastanawiam się nad tą moją nieszczęsną kuchnią, mam 7,4 m miejsca na szafki, ale myślę nad kolorem czy zrobic ciemną kuchnię czy ciemno-jasna.
może wy mi coś doradzicie coś w ten deseń. już sama nie wiem codziennie zmieniam zdanie normalnie jak kobieta w ciązy
to są tylko przykladowe kuchnie z netu, aktualnie zastanawiam się nad kolorem i frontami
podoba mi się kuchnia z drugiego zdjęcia
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
mnie się podobają kuchnie w stylu hm... mocna czerwień. srebrne wyposażenie, lodówka, kuchenka itp..ostre kolory
moja ciocia zrobiła sobie całą białą kuchnie a pokupiła czerwone dodatki, jakaś miska, wyrazisty obraz na ściane. Ożywiła to tym kontrastem i efekt jest bardzo ciekswy
Cytat:
hej

super gratulujemy tak dużej już dzidzi
Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
ten Twój sweterek też ładny na któryś się w końcu zdecyduję a kokardę pewnie się da odpruć, czemu nie i nie będzie ziała dziura na guzik potem

ach, i gdzie ja o tej godzinie kupię rogala?!
szkoda że dość drogi ten sweterek bo to od jedego sprzedawcy to wzięłąbym oba za jedną przesyłką ale mąż by mnie pogonił
rety ale robicie smaki ja dzisiaj kupiłam sobie miód którym ostatnio smaki robiłyście tylko będę musiała zjeść z nim bułe na drugie śniadanie bo na głodniaka po miodzie "gryzie" mnie w żóładku
Cytat:
mój maluch też, w szoku byłam jakie harce tam się odbywały
też liczyłam na harce jak tak pisałyście na tym prenatalnym a tu tylko maluszek coś kopnął co jakiś czas lub się wygiął. Ale i tak było to słodkie

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2010-09-14 o 21:11
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 21:13   #1359
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:

super gratulujemy tak dużej już dzidzi

dziekuje
Stary 2010-09-14, 21:38   #1360
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
Montii ja też zazdroszczę - jak będę znała płeć to połażę po naszych
ale takich fajnych nie ma chyba, ale zawsze coś ciekawego można wyszperać
u mnie też takich fajnych nie ma, żeby można coś było znaleźć

Cytat:
no to wklejam fote. Zdjęcie z soboty jak zaczął się "suwaczkowy" 13 tydzień

Dziewczyny które znają już płeć i chcecie dopisać to na liście to piszcie do mnie. I ktoś chyba chciał zmiane tp
Fajny brzucholek

Cytat:
mnie się też nie podobają trójkołowce i są niestabilne dość dzisiaj widziałam kobietę która wpadła w jakąś dziurę wózkiem i cały zaczął się kołysać, oj nie dla mnie takie atrakcje
Ja nawet nie patrzę na trójkołowce, bo nie dostałabym się do mieszkania mamy wysoki podjazd na patio i do klatki, więc odpada taki.

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
może wy mi coś doradzicie coś w ten deseń. już sama nie wiem codziennie zmieniam zdanie normalnie jak kobieta w ciązy
to są tylko przykladowe kuchnie z netu, aktualnie zastanawiam się nad kolorem i frontami
Castia ja też nie wiedziałam czy brązowa kuchnię czy z jasnymi dodatkami i nasz projektant zaproponował nam takie niby połączenie brązu z beżem, taki jakby melanż na sweterku Jak znajdę chwilę to wstawię Ci zdjęcia

Cytat:
hej

No to super, gratulacje!!! Wiedziałam, że będzie wszystko dobrze

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Idę spać do jutra dziewczynki
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 21:48   #1361
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

No to super, gratulacje!!! Wiedziałam, że będzie wszystko dobrze

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Idę spać do jutra dziewczynki

dziekuje
Stary 2010-09-15, 08:54   #1362
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Olsza, największą hurtownią w Kielcach jest ta na Zagnańskiej, nie pamiętam numeru ale jest dokładnie naprzeciwko cmentarza. Tam jest mnóstwo wózków, nie wiem czy akurat te modele których szukasz ale jeśli gdzieś mają być to tam powinny Druga hurtownia to Ares na 1 maja 191, też mają sporo wózków choć już zdecydowanie mniej. No i jest jeszcze Dziecko na Radomskiej koło Reala, ale tam mają głównie wózki z chicco, z mutsy widziałam niewiele bo też o nich myślałam. Ja wózek kupiłam na miesiąc przed porodem bo bałam się że potem zabraknie, ten mój jest produkowany raz na jakiś czas i jak zabraknie to nigdzie nie ma i trzeba czekać. Wcześniej, myślę że nie ma sensu, ale jeśli masz miejsce i nie przeszkadza to może stać i dłużej. Tyle że wtedy gwarancja już leci. Podobają mi się Mutsy, choć bardziej 4Rider bo lubię mniejsze przednie kółka. Chętnie bym kupiła taką spacerówkę teraz, ale mój X-lander jest w dobrym stanie więc nie bardzo mogę. A szkoda

Blackrose, widać już brzusio

Anika222, piękna historia

Castia, mnie się podoba ten brąz z pierwszej fotki, to wenge? Ale wolałabym połączyć z jasnymi. W przyszłym roku też będę robić kuchnię i myślałam właśnie o wenge łączonym z wanilią. Wiem że wenge jest już modne od paru lat ale mnie się nadal podoba i takie chcę

Laseczkaa, super Terminem porodu ważniejszym dla lekarzy jest ten z OM. Chyba że miałabyś bardzo nieregularne cykle, ale normalnie jako termin porodowy stosowany jest ten z miesiączki i tak będą liczyć Ci w szpitalu przed porodem.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:27   #1363
tola3804
Zakorzenienie

Cześć!
Tity! Twój domek też duży i fajny.
Castia! Mi się pierwsza kuchnia bardziej podoba, głównie firanka w oknie.

A ja powiedziałam mojemu małżowi o tej ciąży zupełnie inaczej niż Wy. Rzuciłam mu testem i pudełkiem i poszłam ryczeć do sypialni. W takim byłam szoku... Zupełnie nie spodziewaliśmy się dziecka, zwłaszcza, że się zabezpieczaliśmy. Owszem, chcieliśmy mieć drugie dziecko, ale jeszcze nie teraz. Ktoś tam w górze zadecydował za nas widocznie. Trochę to trwało zanim pogodziłam się z tą informacją, teraz już jestem szczęśliwa, bo wiem, że samej ciężko byłoby mi podjąć decyzję o drugim dziecku. Zawsze to nie byłby właściwy moment. A tak nie muszę podejmować tej decyzji.
Stary 2010-09-15, 10:33   #1364
Montii
Zakorzenienie

heh na pewno wtedy nie było Ci do śmiechu, ale rozczuliłaś mnie tym rzuconym testem..ale mniejsza, ważne,że teraz jesteś szczęśliwa! ciężko zaplanować sobie idealnie dziecko ono i tak się pojawi kiedy powinno, w odpowiednim momencie

ja po śniadaniu, obejrzę sobie ciążę z zaskoczenia ( oglądacie? )

i jadę na jakieś zakupy

[LEFT]
Stary 2010-09-15, 10:37   #1365
deneb3
Zadomowienie

ło jeny ale mi głowa pęka dziś :/
od nocy leje i ogólnie szaro-buro i zimno

dzień dobry mimo wszystko
idę herbatynkę z miodem i cytryna sobie zrobić
Stary 2010-09-15, 10:38   #1366
Montii
Zakorzenienie

czytałam w M jak Mama że bóle głowy i suchość w ustach ( pękające usta ) mogą świadczyć o tym,ze pijemy mało płynów mnie pomogło ale wodę w siebie wmuszam ;/

[LEFT]
Stary 2010-09-15, 11:05   #1367
Jok3r
Zadomowienie

Kurcze 11, a tu tak malo napisane? Pochorowalyscie sie czy jak. Ja juz prawie na chodzie. Co prawda jeszcze musze uwazac, bo oslabiona starsznie jestem i wczoraj troche poszalalam, a potem ledwo do lozka doszlam tak mnie scielo, ale najgorsze dni chyba mam juz za soba. Fajne macie te domki. Ja od zawsze marzylam o wlasnym wolnostojacym z ogrodem, ale nie mam pojecia kiedy sie spelni to marzenie. Kurcze Montii zaszczepilas mi tego lumpka i teraz caly czas sie zastanawiam czy w Sc jakis jest. Jak tylko stane na nogach to obadam.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:07   #1368
Montii
Zakorzenienie

heh ja się tak zakochałam w tym lumpku że aż szkoda mi chodzić po normalnych sklepach, mam dać za body 30 zł a tam mam za 5 zł z metką czyściutkie albo te kurteczki polarowe cudeńka

ja zaraz jadę na zakupy jakieś, do mamy skoczę, mieszkanie ogarne i zrobie kolacje mojemu mam masę energii !!!!

[LEFT]
Stary 2010-09-15, 11:14   #1369
neti23
Raczkowanie

Cytat:
czytałam w M jak Mama że bóle głowy i suchość w ustach ( pękające usta ) mogą świadczyć o tym,ze pijemy mało płynów mnie pomogło ale wodę w siebie wmuszam ;/
ja też mam z tym ogromny problem, wmuszam,ale ciężko mi to idzie
neti23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:15   #1370
Montii
Zakorzenienie

ja może i bym piła więcej ale ciągle chce mi się siku więc jak jestem poza domem to się ograniczam :/ bo bym musiała z nocnikiem chodzić :/

[LEFT]
Stary 2010-09-15, 11:19   #1371
neti23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Kurcze 11, a tu tak malo napisane? Pochorowalyscie sie czy jak. Ja juz prawie na chodzie. Co prawda jeszcze musze uwazac, bo oslabiona starsznie jestem i wczoraj troche poszalalam, a potem ledwo do lozka doszlam tak mnie scielo, ale najgorsze dni chyba mam juz za soba. Fajne macie te domki. Ja od zawsze marzylam o wlasnym wolnostojacym z ogrodem, ale nie mam pojecia kiedy sie spelni to marzenie. Kurcze Montii zaszczepilas mi tego lumpka i teraz caly czas sie zastanawiam czy w Sc jakis jest. Jak tylko stane na nogach to obadam.
Nio, mnie się też te domki podobają - śliczniutkie są
Spełni się to marzenie - zobaczysz, czasem trzeba więcej czasu na niektóre sprawy, ale jakże ogromna radość jest potem - warto dla tej radości czekać. Ja też poczekam z cierpliwością na swój domek

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
ja może i bym piła więcej ale ciągle chce mi się siku więc jak jestem poza domem to się ograniczam :/ bo bym musiała z nocnikiem chodzić :/
a ja znowu mało piję, bo jakoś tak mam ściśnięty żołądek i muszę jeść małymi porcjami a częściej, a picie dla mnie to jak dodatkowy posiłek i już nie mogę czasami pomieścić wszystkiego
neti23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:47   #1372
deneb3
Zadomowienie

ja ogólnie mało piję, teraz się zmuszam aby więcej
ale później do toalety latam co chwila :/

i jakoś woda sama mnie nie przekonuje, muszę z jakimś soczkiem czy co
Stary 2010-09-15, 12:05   #1373
Castia
Wtajemniczenie

joł mamuśki
ja dzisiaj założyłam sobie że nic nie bede robic caly dzien

anika jaki ty masz zgrabny brzuszek
mój to się tak rozlazł i do przodu i na boki i taki tłuścioch mi się wydaje

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

Castia ja też nie wiedziałam czy brązowa kuchnię czy z jasnymi dodatkami i nasz projektant zaproponował nam takie niby połączenie brązu z beżem, taki jakby melanż na sweterku Jak znajdę chwilę to wstawię Ci zdjęcia
no to czekam z niecierpiętliwością bo już mi się mózg lasuje

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Olsza, największą hurtownią w Kielcach jest ta na Zagnańskiej, nie pamiętam numeru ale jest dokładnie naprzeciwko cmentarza. Tam jest mnóstwo wózków, nie wiem czy akurat te modele których szukasz ale jeśli gdzieś mają być to tam powinny Druga hurtownia to Ares na 1 maja 191, też mają sporo wózków choć już zdecydowanie mniej. No i jest jeszcze Dziecko na Radomskiej koło Reala, ale tam mają głównie wózki z chicco, z mutsy widziałam niewiele bo też o nich myślałam. Ja wózek kupiłam na miesiąc przed porodem bo bałam się że potem zabraknie, ten mój jest produkowany raz na jakiś czas i jak zabraknie to nigdzie nie ma i trzeba czekać. Wcześniej, myślę że nie ma sensu, ale jeśli masz miejsce i nie przeszkadza to może stać i dłużej. Tyle że wtedy gwarancja już leci. Podobają mi się Mutsy, choć bardziej 4Rider bo lubię mniejsze przednie kółka. Chętnie bym kupiła taką spacerówkę teraz, ale mój X-lander jest w dobrym stanie więc nie bardzo mogę. A szkoda

Blackrose, widać już brzusio

Anika222, piękna historia

Castia, mnie się podoba ten brąz z pierwszej fotki, to wenge? Ale wolałabym połączyć z jasnymi. W przyszłym roku też będę robić kuchnię i myślałam właśnie o wenge łączonym z wanilią. Wiem że wenge jest już modne od paru lat ale mnie się nadal podoba i takie chcę
fajnie ,że napisałas o tych hurtowniach bo nawet ja nie wiedzialam gdzie się udać
tez wybrałam wenge, u mnie moja siostra juz ma podobne meble ale w stylu klasycznym, ja już chce te bardziej nowoczesne z tymi ekranami szklanymi.

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Cześć!
Tity! Twój domek też duży i fajny.
Castia! Mi się pierwsza kuchnia bardziej podoba, głównie firanka w oknie.

A ja powiedziałam mojemu małżowi o tej ciąży zupełnie inaczej niż Wy. Rzuciłam mu testem i pudełkiem i poszłam ryczeć do sypialni. W takim byłam szoku... Zupełnie nie spodziewaliśmy się dziecka, zwłaszcza, że się zabezpieczaliśmy. Owszem, chcieliśmy mieć drugie dziecko, ale jeszcze nie teraz. Ktoś tam w górze zadecydował za nas widocznie. Trochę to trwało zanim pogodziłam się z tą informacją, teraz już jestem szczęśliwa, bo wiem, że samej ciężko byłoby mi podjąć decyzję o drugim dziecku. Zawsze to nie byłby właściwy moment. A tak nie muszę podejmować tej decyzji.
niezły przekaz informacji
dziękuję za opinie ja nadal myślę...
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:12   #1374
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

CZESC DZIWCZYNKI

wszytko dobrze z moim maluszkiem tylko gin plci nie chceial powiedizc bo stwierdizl ze nei jest pewny to nie powie nic

a propos lumpkow czy ktos wie gidze w stolicy jest taki co nawet z metkami sa ciuszki dla dizeci?

a tu moje szecscie
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:18   #1375
deneb3
Zadomowienie

kasia super zdjęcia gratulacje
Stary 2010-09-15, 12:20   #1376
gosikk_s
Zakorzenienie

Castia, ja mam zamiar całe mieszkanie urządzić w kolorze wenge W związku z tym pogodziłam się już z tym że muszę mieć jasne podłogi, bo tak ogólnie to też podobają mi się ciemne

Kasiapruszkow, śliczny dzidziolek

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:21   #1377
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

dziekuje oby caly czas tak zdrowo roslo !!!
Stary 2010-09-15, 12:53   #1378
vvitaminka
Rozeznanie

Witam
Śliczny bobasek:P
Lekarz pewnie nie powiedział, bo nie chciał żebyś się nastawiała, oni tak już mają:P

Ja jutro do mojego gin, i coraz bardziej się zaczynam bać, pęcherz dalej mnie boli,niby troszke przechodzi, jak pije cały czas to jest ok, a później znowu to samo;/ Ale mam nadzieje, że u maluszka wszystko ok.
Stary 2010-09-15, 12:59   #1379
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

no wlasnie poweidizl ze nei jest pewny i moglby podac niewlasicwa plec a ja bym si enstaiwla na ta i ze powie w listopadzie na polowkowym na pewno ;p
wogoel to jakos sie tak zdiwilam tym usg bo tu dizewczyny pisaly ze wszykto widzilay jak sobie miny stroilo dziecko albo fikalo koziolki albo ssalo palca albo tryzmalo pepowine
a moje to podczas mierzenia lezalo nieruchomo i gdybuy nie pikajace serduszko to bym si ebala ze cos z nim nie tak
a jak sie zaczelam smiac to sie chyba obudzilo i zaczelo ruszac ale nie tak jakso szybko czy w kokretynm zachowaniu poprostu zmienilo miejsce i odwroiclo sie do dolu i troche ruszalo z miejsca na miejsce

A ty Witaminka to do igna idizesz czy do rodzinnego z tym pecherzem
Stary 2010-09-15, 13:15   #1380
Jok3r
Zadomowienie

MOj kosmita mial chyba czkawke, bo w sumie moze z 2x podskoczyl i to tyle. Spal smacznie i generalnie mial w glebokim powazaniu, ze rodzice na niego patrza Ja sie troszke zdziwilam, bo szwagierki maluch fikal takie koziolki, ze lekarz mial problem z pomiarami, bo sie tak mala kluska swietnie bawila i zapytalam czy to oznacza, ze nasze jest jakies nie wiem niedociagniete hehe, a on, ze spokojnie takie zachowanie wskazuje na charakter dziecka. I nasze prawdopodobnie bedzie spokojnym spioszkiem. No to spoko hehe wymarzone dziecko
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości