|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
|
|
|
#3722 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3724 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
no to tez pisze tobie ze w tym artykule z tymi fotkami bo przeciez gdybym znal link tobym go wstawil i po problemie a nie opisywal fotki aby wam sie cos skojarzylo.znajde to umieszcze . |
||
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
To jak znajdziesz to koniecznie wklej link do tego artykułu,bo zupełnie go nie kojarzę.
|
#3726 |
|
BAN stały
|
zreszta skoro policje zainteresowala kamera przy jednej z parceli jak to ujeli na tej ulicy to musi byc cos na rzeczy i od tego czasu cisza. jak wymienilem pan janusz powiedzial ze kamera jest na klatce iwonki wiec moze o ta kamere chodzilo? bo wczesniej byla fota kamery miedzy drzewami( nieczynnej) i komentarz ze do dzis przyslaniaja ja liscie czy tez widok
|
|
|
|
#3727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php w związku z apelem o adwokata dla pani Iwony brawa i super że tak szybko znalazł się ktoś kto jej pomoże ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- a co artykułu http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...obra,sledztwa/ to napisałam wcześniej właśnie na ten temat, że mama Iwony zapłaciła Rutkowskiemu za informacje, a podobno nie jest majętną osobą, więc ma prawo się chyba denerwowac że mimo tego że detektyw Rutkowski pieniądze wziął ale niestety informacji nie może udzielac, bo jakaś pani mu zabroniła, całe szczęście że portal Lublin.com zasięgnął porady i dowiedział się że takowe informacje może podac ![]() miejmy nadzieję że coś się ruszy Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-15 o 15:06 |
|
|
|
|
#3728 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Asiczka;22082088]proszę
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php ale to jest stara strona, a pan janusz mowil ze na nowej zamiesic jeszcze wieksza ilosc pytan z odpowiedziami |
|
|
|
#3729 | |
|
Rozeznanie
|
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...er,%28foto%29/
kolejna zaginiona dziewczyna ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- [QUOTE=mmm3m;22082256] Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- http://zaginelaiwona.blog.onet.pl/No...,ID413929140,n w takim razie znalazłam jeszcze taką i jeszcze oficjalna strona http://www.gdziejestiwona.pl/news.php Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-15 o 15:38 |
|
|
|
|
#3730 |
|
Przyczajenie
|
http://www.gdziejestiwona.pl/forum/v...p?thread_id=68
Nowa strona i pytania z odpowiedziami Janusza. |
|
|
|
#3731 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() bez obrazy, ale wydaje mi się, że gdybyśmy pisały tutaj tylko o petycji, filmikach i plakatach, to temat Iwony szybko by umarł... wiadomo, to są szczytne inicjatywy i o nich trzeba dyskutować, popierać, filmiki to kawał dobrej roboty i wielki szacun dla twórców... ale moim zdaniem rozmowa i snucie hipotez też jest w jakiś sposób potrzebne... choćby dlatego, że ostatnio dzięki takiej, jak to nazwałaś "gadce-szmatce" powstała lista pytań do Janusza, która rozwiała niektóre wątpliwości... zresztą myślę, że nie można zabraniać pisania swoich teorii komuś, kto jeszcze nie miał okazji się nimi podzielić. może i czasem nie będą one specjalnie odkrywcze, ale takie rozważania i główkowanie też wbrew pozorom mogą się sprawie przysłużyć... zresztą nawet Janusz ostatnio pochwalił forumowiczów za takie dociekanie i analizowanie, zaraz znajdę tego posta. ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
http://www.gdziejestiwona.pl/forum/v...p?thread_id=39
droga Iwony do domu, zdjecia ulicy Czarny Dwor moze ktos juz wklejal... |
|
|
|
#3733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://gdziejestiwona.pl/articles.php?article_id=8 przejrzałam inne ale nie znalazłam a tu dzięki koleżance takowy jest |
|
|
|
|
#3734 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3735 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak tak kolezanko to sa te foty i byc moze ta strona z tymze czytalem o potwierdzeniu jeszcze kurde niewiem czy sie pogubilem w tych artykulach ale wiem ze czytalem to na 200% moze z wczesniejszego przeszedlem na strone z fotami.... niepamietam bo przegladalem to zanim sie u was zarejestrowalem. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- kolezanki czy juz patrzylyscie czy na wszystkich filmikach sa telefony do ambasad i konsulatow? bo jakos nie obilo mi sie o oczy aby temat byl podchwycony. |
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
miałam dziś sen
bardzo zły sen... |
|
|
|
#3737 |
|
Raczkowanie
|
Jutro w programie Celownik (TVP1) reportaz o zaginieciu Iwony. Godz. 17.25
Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-09-16 o 10:42 |
|
|
|
#3738 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3739 |
|
BAN stały
|
Pozwolilem sobie dzis poswiecic pol dnia na mala analize trasy iwonki i wyciagniecia paru wniosków w oparciu o pewna strone i podobna analize trasy iwonki. czy jest ktos zainteresowany abym to umiescil na forum bez selekcji uzytkownikow? sądze ze policja juz to wie ale my nie.jest znanych duzo faktow podjetych na tym forum no ale wkoncu analiza jest zawsze w oparciu o znane juz fakty.jak sadzicie? tylko bez klotni prosze
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że nawet nie warto opowiadać co mi się śniło. Ech kolejny dzeń i nic
|
|
|
|
#3741 |
|
BAN stały
|
Ja chcę.
|
|
|
|
#3742 |
|
Rozeznanie
|
ja też jestem ciekawa co tam nowego wypłodziłeś
|
|
|
|
#3743 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja chcę |
|
|
|
|
#3744 |
|
BAN stały
|
oki tylko zaznaczam ze nie obrazam tam nikogo ani nie pomawiam a pisze to tylko w oparciu o znane nam fakty. i prosze o cierpliwosc bo sporo tego.
|
|
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
Witam.Czyżby nasz kolega Robson coś ciekawego wyniuchał w tej sprawie???Czekamy z niecierpliwoscią
|
#3746 |
|
BAN stały
|
Jest to w oparciu o te strone https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/gdziej...ieczorek/fakty
22.00-podjazd po iwonke 00.30-okolo- sa na dyskotece 3.01-okolo-klócą się.Iwona wychodzi 3.07- iwonka mija kamere przy klubie sanatorium (znajomi wydzwaniaja siedzac na lawce przed mc. donaldsem. jest na to dowod?) 3.49- telefon iwonki wylogowuje sie z systemu BTS(wczesniej rozmawia z kolezanka) 4.12- mija wekscie nr63 w jelitkowie. z tego miejsca droge do domu powinna pokonac w czasie 52.17 min Zwroccie uwage na mapki na podanej przezemnie strony a szczegolnie ostatnią z zoltymi i czerwonymi liniami. Kolezanka iwonki i chlopaki maja alinii. kolezanka jakie skoro rodziców w domu niema? poco zostawiac klucze skoro ok. 4.00 rozmawia przez tel na dworze a iwonie zostaje niecala godzina do domu? Zalóżmy , ze przed spaniem mala damska toaleta i godzinka mija i niema sensu zostawiac kluczy bo Iwona juz by byla na miejscu.Dowodem na to ze miala jej zostawic klucze sa tylko slowa kolezanki gdyz tresci rozmowy tak naprawde nie znamy(rozladowany tel) Jaki jest dowod na to ze znajomi byli rzeczywiscie kolo mc donaldsa?znowu slowa kolezanki? Prawde mówiac to znajomi od poczatku znali trase Iwonki a sugerujac sie info Iwonki gdzie sie obecnie znajdowala mozna sugerowac ze domyslili sie jaka drogą pojdzie pod blok. Do przejscia nr.63 prowadzi droga z mozliwoscią wjazdu aut co zreszta widac na filmiku.Ta droga jesli wierzyc mapie mozna dojechac praktycznie pod osiedle Iwonki(ostatnia mapa na stronie) Znajac trase iwonki przez jej samej podpowiedzi mozna bez problemow ja sledzic.Jesli wierzyc slowom swiadka o silowym wsadzeniu jej do auta to miejsce gdzie prawdopodobnie to sie stalo jest ostatnim dzwonkiem gdzie mozna bylo to w miare bezpiecznie zrobic. Przed blokiem ryzyko uslyszenia i przypadkowi swiadkowie wracajacy z imprez bądz pan wyprowadzający psa. WNIOSEK SAM SIE NASUWA 3.07-5.05 ( dwie godziny drogi) 3,3 km pokonuje w 65 min pozostalo 2.65 hm (okolo31 min) 1h+31 min=1.5h****** Ogolnie odcinek od punktuD do domu wynosi okolo 7km? to skoro ponad polowe pokonala w 65 min a pozostalo jej do przejscia tylko okolo kolometra to? Z samego punktu E do domu w czasie 52.17(okolo 1h) PODSUMOWANIE Jesli wierzyc w srednie obliczenie kroku iwonki wedlug kamer to pod blokiem wedlug mnie powinna byc okolo4.30. Podobno kolezanka dotarla okolo 1h wczesniej ale o okolo4.00 byla jeszcze slyszana. Teraz tak skoro po nie podjechano i wizyta w sklepie to domyslam sie ze autem.Domniemam ze punkt B to dzialki?, wiec jesli sie nie pilo na dyskotece a tylko na dzialce a jak wiadomona dyskotece tego nie robili to po 4h w miare bezpiecznie mozna wziasc auto z dzialek i pokonac odleglosc na osiedle. Domniemam , ze auto zostalo na dzialce skoro zamawiali taksowke do dyskoteki z dzialki. JESZCZE JAKIES WATPLIWOSCI? Pytanie na koniec kto dal alibii kolezance na ten czas skoro w domu nikogo nie bylo? Alibii to potwierdzenie drugiej osoby bądz osob o miejscu i czasie pobytu. |
|
|
|
#3747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niestety można się teraz opierac tylko na zeznaniach właśnie znajomych, bo niestety na zeznania Iwony niestety nie ma szans i tylko oni wiedzą jak było naprawdę a my możemy się tylko domyślac, ale skoro nie chcieli wytłumaczyc mamie Iwony o co poszło na imprezie to równie dobrze w tych innych sprawach mogli coś zataicpewnie zaraz za ten post i Ciebie i mnie zjadą, ale forum jest od dyskusji i my dokładnie to robimy |
|
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-15 o 19:42 |
|
|
|
|
#3749 |
|
Rozeznanie
|
ale jeśli chodzi o to info Iwonki gdzie jest to z tego co pamiętam to ona im inaczej podawała niż była naprawdę , ale nie pamiętam w których to było napisane artykule, może któraś z koleżanek będzie kojarzyc
a apropo tego czy znajomi byli przy tym macdonaldzie również można sprawdzic po namiarach na telefony( sorki ale nie orientuje się w tym za bardzo ) i mam nadzieję że policja to zrobiła Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-15 o 19:51 |
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziała Adrii, że zostaje w Sopocie. Ale Adria wiedziała, że Iwona mówi to w nerwach. Potem powiedziała, że jest przy wejściu na plażę, numer podawała 3. Adria mówiła o tym w wywiadzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.