|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Jestem..:P uffff
![]() Gosia ja też myslę o hennie brwi..ale się boję..nie wiem jak to pózniej traci kolor..? i jak mam ciemny brąz np na włosach to jaki kolor brwi mam sobie zrobic..? ![]() Gosia mam taki mały park górnika jakieś 5 minutek tam jest taka duża fontanna..i jest ładnie..akurat tak gdzie mieszkam jest pełno parków..ławek..w sumie co kawałek są jakies skwerki gdzie można sobie siąsc i odpocząc..hmm.. może tak jestw większości tych większych miast..zresztą jak dla mnie to głupota.. Gosia gratuluję jaka Ty zdolna dziewczynka jesteś...a ile teraz wynosi stypendium..? Maryś no to super udanego wieczorku ![]() ![]() Kropelka..ja też jestem przeziębiona..kicham katar i ból gardła.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myszka nie nie lubie kwiatki poprostu..i mam do nich rękę..wszystkie w domu przesadzam nawet mamie..:P
#3752 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
a nieprawda!!!! bo ja się dzisiaj własnie zatanwaiałam ile Ty jeszcze nie będziesz miała tego enta bo to trwa i trwa.
i sie wlasnie ze martwilam Kaś czy to foch? masz ode mnie na zgode ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tak słyszałam o wrzosie i to od wielu osób. przesądna nie jestem, ale tak sobie pomyslalam ze kupie ten wrzos, stanie sie cos zlego i bede sie nad biednym pastwic ze to przez niego ![]() tez uwazam ze trzeba pomagac, w miare mozliwosci. wiadomo ze jest wiele oszustow, ze ludzie naciagaja itd. ze nie da sie zawsze i kazdemu, ale jak sie bedzie na wszystk oobojetnym to co sie bedzie dzialo na tym swiecie? juz jest zle:/ ludzie maja sie w dupie, nikt nikomu nie pomoze, nie zwraca na drugiego uwagi.... napisałam nawet do mojego rodzeństwa, ktore jest w wawie ze moglibysmy sie zrzucic i oni by zawiezli mu to jedzenie to: -moja sisotra napisala ze w to nie werzy bo koles sie wszedzie oglasza -moj brat-ze zanim wplaci nawet 1zl to musi go sprawdzic i blablabla kogo ja mam za rodzenstwo? ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
Neta mam od piatku już w porządku.
Przedszkole mnie dzis wykończyło. Na myśl jeszcze o tym,że czekaja mnie zakupy i szpital coś mi się robi.Ja marze o łóżku. Dobrze,że chociaż sloneczko do mnie wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
to czemu sie nie odzywasz?
![]() co dzisiaj łobuziaki wymyśliły że tak Cię zmęczyli? jaki szpital???? coś się dzieje? ja mam spadek mocy produkcyjnych...zresztą nic nowego ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
|
Zaczelo sie od tego ze spalam 3,5h. Wstalam, biegiem sie zebralam i pobieglam do przedszkola. Okazalo sie ze zmienniczka mojej opiekun to kobieta ktora ciagle oglada katalogi, nie interesuje sie dziecmi, krzyczy ze ja glowa boli i ma byc cisza oraz nie prowadzi zajec edukacyjnych tylko przeprowadzila 3 zabawy i uwaga, dzieci nauczyly sie liczyc do 1
![]() A szpital to nic powaznego, wujek ma jutro usunięcie nowotworu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
Kurdę..no ale przecież jedzenie..to nie pieniądze i jak będzie naprawdę potrzebował to weźmię..bo ja pieniędzy też bym nie dała ale jedzenie to oczywiście...nie możemy mierzyc wszystkich jedną miarą, że wszyscy oszukują bo naprawdę jest wiele osób które mają cieżko..nie mówie tu np o jakiś leniach którym nie chcę się iśc od pracy ale o tych którzy np tak jak ten chłopak dostaje rentę i nigdzie nie znajdzie pracy...
![]()
#3757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po Twoim wymienianiu co robiłaś i co one Ci robiły to ja sama poczułam się zmęczona ![]() zmykam ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 | ||
Rozeznanie
|
Natala, w takim razie zazdroszczę ręki do kwiatków, bo mi wszystkie zdychają
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, jak ostatnio poprosiłam mamę by przesłała chociaż ze 2 dychy starszemu małżeństwu, które straciło dom. Teraz chcą go odbudować, ale nie mają pieniędzy. Odpowiedziała mi - chyba żartujesz. Przykre. Gosia masz 100% racji w tym co mówisz. Strasznie się porobiło teraz, ludzie nie mają szacunku do innych. Właściwie czasami nie mają szacunku do samych siebie, więc nie wymagajmy by innym go okazywali ![]() Ale trzeba pomagać innym, jeśli tylko mamy taką możliwość, bo będzie jeszcze gorzej. Raz miałam taką sytuację, że siedziałam z Tż w parku, on pił piwo (wiem, że nie ładnie ;P ) i podszedł do nas facet, taki dosyć schludny, skromnie ubrany, ale widać że nie ma lekko i zapytał nas czy ta puszka będzie nam potrzebna i czy moglibyśmy ją zostawić w krzakach, to on sobie ją zabierze jak będzie wracał. No to powiedzieliśmy, że ok i sobie poszedł, ale za chwilę się wrócił i zapytał czy nie moglibyśmy pójść mu do sklepu kupić chleb. Cholera widziałam, że mu wstyd, że musi o to pytać. Miał łzy w oczach, ale jestem pewna, że to nie było na pokaz, bo starał się to ukryć. Trochę z nim pogadaliśmy, okazało się, że jego żona zmarła, sam musi utrzymać 2 dzieci i mu ciężko. Kilka razy nam mówił, że nie chce pieniędzy tylko chleb, ale mieliśmy wtedy już mało czasu, musieliśmy iść na pociąg, to daliśmy mu trochę kasy. Nigdy nie zapomnę tego jak się ucieszył, jak życzył nam pomyślności w życiu i by Bóg nad nami czuwał. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
oj pogoniłyście mnie to poszłam się uczyć, ale dziękuję podziałało, bo już troche opanowałam na poprawke fakt to wszystklo powtorka już się uczyłam, ale teraz pracuje nad tym do perfekcji
![]() Kas podziwiam wszystko mialas sama na glowie jak to się mowi, a nie oszukujmy się przy takich dzieciaczkach to trzeba mieć oczy z tyłu głowy ![]() ![]() Gosia pokazałas ten link i tak mnie ścisnęlo to kurde macie racje panuje taka znieczulica, że to coś strasznego nawet ci co mają kase, że mogli by jeszcze drugiej osobie pomóc bez problemu tego nie robią chociaż sami w domu już mają przepych wszystkiego co najdroższe i na sobie co niektórzy po pare tysięcy, smutne, ale prawdziwe. fakt ludziom ciężko wierzyć nieraz bo ilu naciągaczy jest pamiętam wiele wiele lat temu jak jeszcze zostawałam u dziadków przyszła taka kobieta prosiła o jedzenie to babcia coś tam uszykowąla w torbe i dala, a ona jeszcze z takim małym dzieckiem była ![]() ![]() ![]() zrobiłam sobie przerwe w nauce i odrazu poszłam zrobić kisiel truskawkowy ![]() ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-09-15 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
Mysza sarkazm to me drugie imię ale dzisiaj to nie bylo z sarkazmem ale szczeeze. ta kobieta mnie załamała.
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- na klubie wam cos napisałam |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
znacie jakieś pachnidełka arbuzowe do ciała w rozsadnej cenie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja jestem przeźiębiona...i to bardzo... ![]() ![]()
#3763 | |||
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki, Natali szczególnie dla Ciebie herbatka z cytryną, dobrzuce jeszcze od siebie soczek malinowy produkcji mojej mamy
![]() ![]() dla Was dziewczynki również ![]() Jak się czujesz? bierzesz jakieś leki? widze że coraz więcej osób jest chorych... Cytat:
byłam wczoraj na ten hennie- brwi wyglądają super! ![]() ![]() ![]() Natali spórbuj bo tej efekt trzyma się dość krótko i nie jest jakiś rażący. w najgorszym wypadku zawsze mozna wizasc krem nivea i potrzec troche i kolor zlagodnieje. Poza tym jak Ty masz ciemne włosy to nie bedzie to razic w oczy, a ja jestem blondynka i sie zdecydowalam ![]() Cytat:
![]() cholera ja to w ogoóle nie mam ręki do kwiatków, ale ja to chyba jakaś w ogole lewa jestem ![]() mam pięknego skrzydłokwiata- tzn był piękny, i gdyby nie jego ogromna wola walki to juz pewnie dawno temu by padl. a juz cuda z nim robilam zeby go ratowac. ale jeszcze zipie ![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
oj jaki miło dziekuję Gosiaczku mój
![]() ![]() ![]() Gosia ja czytałam na wizażu jest taki wątek henna brwi..i stwierdziłam, że sama sobie tego nie zrobie bo dziewczyną wychodziły jakieś cuda..m.in to że całą skórę miały zafarbowaną a znając moją lewiznę to też pewnie bym tak wyglądała.. ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuję za herbatkę ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-09-16 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki.... cio tam?? u mnie do dupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
Hej Meleńka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
malenka co jest?
![]() ja własnie siedze na kolanach u Mikiego i jest mi taaaak dobrze ![]() będę wieczorkiem ![]()
#3768 |
Zakorzenienie
|
Nati pewnie że zrobie tylko w weekend bo raczej nie bede miala teraz czasu. w ogole w moim aparacie denerwuje mnie to ze muszę podłaczać go do kompa przez kabel bo mi nie zgrywa z karty- nie wiem czemu. a ja leniwa jestem
![]() ![]() no i obiecałam zdjęcie płaszczyka. nawet w niedziele sie w niego wystroiłam- jest piękny i mega elegancji! (nawet sie zastanawiam czy nie ZA elegancki) i wzielam aparat zeby specjalnie dla Was zroic fotki,ale nastrój na to nie pozwolił:/ bo oczywiscie sie scielismy z Tż i z piekenego neidzielnego popoludnia nic nie wyszlo. widze ze coraz wiecej osob choruje, do kogo nie zadzwonie to zakatarzony. Widac zaczął szleć jakiś wirus:/ mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie. a ja dzisiaj umowilam sie z kolezanka na kawke i ploty. wolalabym piwko ale ona len przyjedzie samochodem ehhh. i dostalam cynk od sis ze w realu sa jakies buty za 30zl wiec zamierzam je zobaczyc, anwet niech na 1sezon beda ![]() sorki za opznienia ale mam nalot
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj kupilam buty a jutro trzeba je niesc do szewca bo flek sie zgubil a tak leje ze nie ide go szukac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
Fizjoterapia to bardzo bardzo fajny kierunek. Wymaga dużo nauki ale warto. Masz po tym dużo dużo możliwości. Ale mam propozycje. zadaj kilka pytan a ja odpowiem bo nie wiem co pisac.
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- o kurcze po dniu do szewca??:O |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
Myślałam właśnie o fizjoterapii, ale ja mam milion pięćset pomysłów
![]() Lasencje ja spadam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lala2506 Czas edycji: 2010-09-16 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Goś mialaś nam zdjęcie płaszczyka przesłac
![]() ![]() Justynk dlaczego do dupy u Ciebie..? ![]() Maryś no widzisz jak super ![]() Kasia..no to co to za butki, że po 1 dniu już sie flek zgubił..?
#3773 | ||
Zakorzenienie
|
Justyś co się dzieje?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
czuje , że jeszcze trochę a się kompletnie posypię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
Juustyysss kochanieeee....
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
justyś :głasiu:
![]()
#3777 |
Zakorzenienie
|
Justyś jak coś to pisz
![]() ja muszę już uciekać bo musze zawiesc materialy do hotelu na jutro milego popoludnia ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
czesc Wam
![]() ![]() od rana nie miałam prądu cały dzień i nie mogłam wejsc ![]() ![]() Natalka to razem będziemy smarkać i kasłać ![]() ![]() Justyś co się dzieje Skarbie? Gosia pokaż fotki pokaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
Dzień zimny...
![]() ![]() Kropelka no ja tez mam @ właśnie ![]() zresztą ja się dzis czuję masakra...nie dośc, że wczoraj miałam gorączke to jeszcze mam wirusa chyba jakiegoś żołądkowego...bo ciągle tylko w łaziece siedzę... ![]() proszę herbatkę dla każdej na rozgrzanie się.. ![]()
#3780 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() oj jak mnie tu dawno nie było... czytałam czytałam na bieżąco jestem ale miałam ostatnio dwa egz i starałam się na nich skupić... Niestety nie wyszło. Zatem dziś chwila relaksu a od jutra dalszy ciąg hm zakuwania ;| Ogólnie jest dramat z tym u mnie. Fatalny rok, wszystko się wali, nie mam sił eh. Nati ja też dołączam do tych z @ zdrowej kochana a herbatką to się poczęstuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.