Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 12:51   #3751
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Jestem..:P uffff

Gosia ja też myslę o hennie brwi..ale się boję..nie wiem jak to pózniej traci kolor..? i jak mam ciemny brąz np na włosach to jaki kolor brwi mam sobie zrobic..? jestem ciemna w tym temacie..zresztą ja jestem cienias i boję się nawet iśc sobie zrobic brwi... :kwaśny:
Gosia mam taki mały park górnika jakieś 5 minutek tam jest taka duża fontanna..i jest ładnie..akurat tak gdzie mieszkam jest pełno parków..ławek..w sumie co kawałek są jakies skwerki gdzie można sobie siąsc i odpocząc..hmm.. może tak jestw większości tych większych miast..zresztą jak dla mnie to głupota..
Gosia gratuluję jaka Ty zdolna dziewczynka jesteś...a ile teraz wynosi stypendium..?

Maryś no to super udanego wieczorku

Kropelka..ja też jestem przeziębiona..kicham katar i ból gardła.. oj Kropelka te tłumaczenia snów są masakra.. ja tam nie przywiązuje wagi do tego co mi się śni..a co do przetargu to mam nadzieję, że będzie po Waszej mysli..do nauki leniuszku..już my Cię tu zmobilizujemy!! a siooo!!! Filipek ma 11 miesięcy,,

Myszka nie nie lubie kwiatki poprostu..i mam do nich rękę..wszystkie w domu przesadzam nawet mamie..:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 13:38   #3752
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Umarłam. Dziękuję za uwagę.
a nieprawda!!!! bo ja się dzisiaj własnie zatanwaiałam ile Ty jeszcze nie będziesz miała tego enta bo to trwa i trwa.
i sie wlasnie ze martwilam

Kaś czy to foch?
masz ode mnie na zgode

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Zasadniczo nie wiem nawet kiedy go teraz zobaczę, a co dopiero co będzie w przyszłości niby jakieś plany mamy, już takie bardziej konkretne, ale ciągle wychodzi coś przez co je ciągle zmieniamy bądź odkładamy. Poza tym, przepraszam was ale nie lubię mówić o nich na głos, bo zawsze coś idzie wtedy nie tak.
Nie ma o czym gadać

Pierwsze słyszę, że wrzos przynosi nieszczęście a suszona lawenda jest super, jak mój krzaczek się rozrośnie to też mam zamiar ją suszyć

Najgorsze jest to właśnie, że jak już komuś jest źle, to życie mu jeszcze tak dochrzani, że jest jeszcze gorzej.
Może to tak górnolotnie brzmi, ale uważam, że warto pomagać innym, być po prostu dobrym człowiekiem, bo to wraca. Chociażby przez poczucie, że zrobiło się coś dobrego
ok Myszka nie ma sprawy

ja tak słyszałam o wrzosie i to od wielu osób. przesądna nie jestem, ale tak sobie pomyslalam ze kupie ten wrzos, stanie sie cos zlego i bede sie nad biednym pastwic ze to przez niego

tez uwazam ze trzeba pomagac, w miare mozliwosci. wiadomo ze jest wiele oszustow, ze ludzie naciagaja itd. ze nie da sie zawsze i kazdemu, ale jak sie bedzie na wszystk oobojetnym to co sie bedzie dzialo na tym swiecie? juz jest zle:/ ludzie maja sie w dupie, nikt nikomu nie pomoze, nie zwraca na drugiego uwagi....
napisałam nawet do mojego rodzeństwa, ktore jest w wawie ze moglibysmy sie zrzucic i oni by zawiezli mu to jedzenie to:
-moja sisotra napisala ze w to nie werzy bo koles sie wszedzie oglasza
-moj brat-ze zanim wplaci nawet 1zl to musi go sprawdzic i blablabla
kogo ja mam za rodzenstwo? pewnie ze mozna byc niepewnym ale cholera nie bezdusznym! a co za problem zrobic zakupy za 20zł i zawiesc mu do domu? bedzie sie pewnym ze peiniedzy nie przepusci i zobaczy sie jak mieszka, czy to prawda....matko kochana co to sie porobilo...widac ze im bardziej czlowiek w potrzebie tym abrdziej jest zdany na siebie
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:00   #3753
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Neta mam od piatku już w porządku.
Przedszkole mnie dzis wykończyło. Na myśl jeszcze o tym,że czekaja mnie zakupy i szpital coś mi się robi.Ja marze o łóżku. Dobrze,że chociaż sloneczko do mnie wygląda.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:26   #3754
gg22
Zakorzenienie

to czemu sie nie odzywasz?

co dzisiaj łobuziaki wymyśliły że tak Cię zmęczyli?
jaki szpital???? coś się dzieje?

ja mam spadek mocy produkcyjnych...zresztą nic nowego
.
Stary 2010-09-15, 14:33   #3755
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Zaczelo sie od tego ze spalam 3,5h. Wstalam, biegiem sie zebralam i pobieglam do przedszkola. Okazalo sie ze zmienniczka mojej opiekun to kobieta ktora ciagle oglada katalogi, nie interesuje sie dziecmi, krzyczy ze ja glowa boli i ma byc cisza oraz nie prowadzi zajec edukacyjnych tylko przeprowadzila 3 zabawy i uwaga, dzieci nauczyly sie liczyc do 1 Szał,nie? Dodam ze dzisiaj lcizylam z chlopakiem puzzle i dojechal do 45 i juz mu sie znudzilo liczenie.Więc miałam na głowie 18 sztuk- byłam czesana, malowałam, szkicowałam do malowania, bawilam sie, spiewałam, czytałam, karmiłam, myłam, przebierałam i wycierałam łzy. ale przezyłam. I czuję sie wyprana.

A szpital to nic powaznego, wujek ma jutro usunięcie nowotworu.

Stary 2010-09-15, 14:42   #3756
Legionistka23
Zakorzenienie

Kurdę..no ale przecież jedzenie..to nie pieniądze i jak będzie naprawdę potrzebował to weźmię..bo ja pieniędzy też bym nie dała ale jedzenie to oczywiście...nie możemy mierzyc wszystkich jedną miarą, że wszyscy oszukują bo naprawdę jest wiele osób które mają cieżko..nie mówie tu np o jakiś leniach którym nie chcę się iśc od pracy ale o tych którzy np tak jak ten chłopak dostaje rentę i nigdzie nie znajdzie pracy...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-15, 14:51   #3757
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczelo sie od tego ze spalam 3,5h. Wstalam, biegiem sie zebralam i pobieglam do przedszkola. Okazalo sie ze zmienniczka mojej opiekun to kobieta ktora ciagle oglada katalogi, nie interesuje sie dziecmi, krzyczy ze ja glowa boli i ma byc cisza oraz nie prowadzi zajec edukacyjnych tylko przeprowadzila 3 zabawy i uwaga, dzieci nauczyly sie liczyc do 1 Szał,nie? Dodam ze dzisiaj lcizylam z chlopakiem puzzle i dojechal do 45 i juz mu sie znudzilo liczenie.Więc miałam na głowie 18 sztuk- byłam czesana, malowałam, szkicowałam do malowania, bawilam sie, spiewałam, czytałam, karmiłam, myłam, przebierałam i wycierałam łzy. ale przezyłam. I czuję sie wyprana.

o matko Kaś usuwanie nowotworu i to nie jest powazne??? brzmi abrdzo powaznie...

a po Twoim wymienianiu co robiłaś i co one Ci robiły to ja sama poczułam się zmęczona szczerze podziwiam!!! naprawde!

zmykam
.
Stary 2010-09-15, 16:38   #3758
myszowata s
Rozeznanie

Natala, w takim razie zazdroszczę ręki do kwiatków, bo mi wszystkie zdychają i też zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
ok Myszka nie ma sprawy

ja tak słyszałam o wrzosie i to od wielu osób. przesądna nie jestem, ale tak sobie pomyslalam ze kupie ten wrzos, stanie sie cos zlego i bede sie nad biednym pastwic ze to przez niego

tez uwazam ze trzeba pomagac, w miare mozliwosci. wiadomo ze jest wiele oszustow, ze ludzie naciagaja itd. ze nie da sie zawsze i kazdemu, ale jak sie bedzie na wszystk oobojetnym to co sie bedzie dzialo na tym swiecie? juz jest zle:/ ludzie maja sie w dupie, nikt nikomu nie pomoze, nie zwraca na drugiego uwagi....
napisałam nawet do mojego rodzeństwa, ktore jest w wawie ze moglibysmy sie zrzucic i oni by zawiezli mu to jedzenie to:
-moja sisotra napisala ze w to nie werzy bo koles sie wszedzie oglasza
-moj brat-ze zanim wplaci nawet 1zl to musi go sprawdzic i blablabla
kogo ja mam za rodzenstwo? pewnie ze mozna byc niepewnym ale cholera nie bezdusznym! a co za problem zrobic zakupy za 20zł i zawiesc mu do domu? bedzie sie pewnym ze peiniedzy nie przepusci i zobaczy sie jak mieszka, czy to prawda....matko kochana co to sie porobilo...widac ze im bardziej czlowiek w potrzebie tym abrdziej jest zdany na siebie
W takim razie chyba też dam sobie spokój ze wrzosem

Wiesz, jak ostatnio poprosiłam mamę by przesłała chociaż ze 2 dychy starszemu małżeństwu, które straciło dom. Teraz chcą go odbudować, ale nie mają pieniędzy. Odpowiedziała mi - chyba żartujesz. Przykre.
Gosia masz 100% racji w tym co mówisz. Strasznie się porobiło teraz, ludzie nie mają szacunku do innych. Właściwie czasami nie mają szacunku do samych siebie, więc nie wymagajmy by innym go okazywali

Ale trzeba pomagać innym, jeśli tylko mamy taką możliwość, bo będzie jeszcze gorzej.

Raz miałam taką sytuację, że siedziałam z Tż w parku, on pił piwo (wiem, że nie ładnie ;P ) i podszedł do nas facet, taki dosyć schludny, skromnie ubrany, ale widać że nie ma lekko i zapytał nas czy ta puszka będzie nam potrzebna i czy moglibyśmy ją zostawić w krzakach, to on sobie ją zabierze jak będzie wracał. No to powiedzieliśmy, że ok i sobie poszedł, ale za chwilę się wrócił i zapytał czy nie moglibyśmy pójść mu do sklepu kupić chleb. Cholera widziałam, że mu wstyd, że musi o to pytać. Miał łzy w oczach, ale jestem pewna, że to nie było na pokaz, bo starał się to ukryć. Trochę z nim pogadaliśmy, okazało się, że jego żona zmarła, sam musi utrzymać 2 dzieci i mu ciężko. Kilka razy nam mówił, że nie chce pieniędzy tylko chleb, ale mieliśmy wtedy już mało czasu, musieliśmy iść na pociąg, to daliśmy mu trochę kasy. Nigdy nie zapomnę tego jak się ucieszył, jak życzył nam pomyślności w życiu i by Bóg nad nami czuwał.

Cytat:

Coś mi się wydaje, że nasza Kaś do perfekcji opanowała sztukę sarkazmu
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 17:42   #3759
kropelkaa
Zakorzenienie

oj pogoniłyście mnie to poszłam się uczyć, ale dziękuję podziałało, bo już troche opanowałam na poprawke fakt to wszystklo powtorka już się uczyłam, ale teraz pracuje nad tym do perfekcji

Kas podziwiam wszystko mialas sama na glowie jak to się mowi, a nie oszukujmy się przy takich dzieciaczkach to trzeba mieć oczy z tyłu głowy przy okazji co za pani opiekun z powołaniem

Gosia pokazałas ten link i tak mnie ścisnęlo to kurde macie racje panuje taka znieczulica, że to coś strasznego nawet ci co mają kase, że mogli by jeszcze drugiej osobie pomóc bez problemu tego nie robią chociaż sami w domu już mają przepych wszystkiego co najdroższe i na sobie co niektórzy po pare tysięcy, smutne, ale prawdziwe. fakt ludziom ciężko wierzyć nieraz bo ilu naciągaczy jest pamiętam wiele wiele lat temu jak jeszcze zostawałam u dziadków przyszła taka kobieta prosiła o jedzenie to babcia coś tam uszykowąla w torbe i dala, a ona jeszcze z takim małym dzieckiem była tylko, że przez następne lata mojej babci się coś porobiło i nawet jak tacy ludzie przychodzili to nawet nie dała im dojść do słowa tylko wyganiała do pracy itd a sama wysyła pieniądze na radio maryja i inne takie może nie będę rozwijać tego tematu, bo to mnie strasznie gotuje co robi moja babcia Chociaż ja za dawaniem pieniędzy też nie jestem, ale mysle nad tym chłopakiem czy jakoś można mu pomóc, mimo że sama jakoś dużo nie mam, nie pracuje itd

zrobiłam sobie przerwe w nauce i odrazu poszłam zrobić kisiel truskawkowy mam nadzieje, ze to na @ mam takie zachcianki

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-09-15 o 17:45
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 18:00   #3760
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Mysza sarkazm to me drugie imię ale dzisiaj to nie bylo z sarkazmem ale szczeeze. ta kobieta mnie załamała.

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

na klubie wam cos napisałam

Stary 2010-09-15, 21:15   #3761
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

znacie jakieś pachnidełka arbuzowe do ciała w rozsadnej cenie? Poszukuję takich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 08:13   #3762
Legionistka23
Zakorzenienie

Bry

Ja jestem przeźiębiona...i to bardzo... więc czekam może mi ktoś zrobi ciepłą herbatkę z cytrynką..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-16, 09:40   #3763
gg22
Zakorzenienie

czesc Dziewczynki, Natali szczególnie dla Ciebie herbatka z cytryną, dobrzuce jeszcze od siebie soczek malinowy produkcji mojej mamy i przykrywam Cię kocykiem
dla Was dziewczynki również
Jak się czujesz? bierzesz jakieś leki? widze że coraz więcej osób jest chorych...

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Jestem..:P uffff

Gosia ja też myslę o hennie brwi..ale się boję..nie wiem jak to pózniej traci kolor..? i jak mam ciemny brąz np na włosach to jaki kolor brwi mam sobie zrobic..? jestem ciemna w tym temacie..zresztą ja jestem cienias i boję się nawet iśc sobie zrobic brwi... :kwaśny:
Gosia mam taki mały park górnika jakieś 5 minutek tam jest taka duża fontanna..i jest ładnie..akurat tak gdzie mieszkam jest pełno parków..ławek..w sumie co kawałek są jakies skwerki gdzie można sobie siąsc i odpocząc..hmm.. może tak jestw większości tych większych miast..zresztą jak dla mnie to głupota..
Gosia gratuluję jaka Ty zdolna dziewczynka jesteś...a ile teraz wynosi stypendium..?
Natali przepraszam wczoraj przeoczyłam Twoją wypowiedź.

byłam wczoraj na ten hennie- brwi wyglądają super! wiesz ja mam generalnie ciemne same z siebie,ale jak patrze na inne panny to te z henną wyglądają tak ładnie babka zmieszala mi braz z czarnym i potrzymala doslownie 40sekund. nie sa nienaturalnie czarne tylko naturalnie ciemne zaplacilam 10zl a le stwierdzam ze lepiej zrobic sobie samemu bo henna kosztuje 4zl a nalozenie jej to zadna filozofia.
Natali spórbuj bo tej efekt trzyma się dość krótko i nie jest jakiś rażący. w najgorszym wypadku zawsze mozna wizasc krem nivea i potrzec troche i kolor zlagodnieje.
Poza tym jak Ty masz ciemne włosy to nie bedzie to razic w oczy, a ja jestem blondynka i sie zdecydowalam

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Kropelka..ja też jestem przeziębiona..kicham katar i ból gardła.. oj Kropelka te tłumaczenia snów są masakra.. ja tam nie przywiązuje wagi do tego co mi się śni..a co do przetargu to mam nadzieję, że będzie po Waszej mysli..do nauki leniuszku..już my Cię tu zmobilizujemy!! a siooo!!! Filipek ma 11 miesięcy,,

Myszka nie nie lubie kwiatki poprostu..i mam do nich rękę..wszystkie w domu przesadzam nawet mamie..:P
bieeedna kuruj sie kuruj

cholera ja to w ogoóle nie mam ręki do kwiatków, ale ja to chyba jakaś w ogole lewa jestem
mam pięknego skrzydłokwiata- tzn był piękny, i gdyby nie jego ogromna wola walki to juz pewnie dawno temu by padl. a juz cuda z nim robilam zeby go ratowac. ale jeszcze zipie

Cytat:
znacie jakieś pachnidełka arbuzowe do ciała w rozsadnej cenie? Poszukuję takich
Kaś poaptrz na masła do ciała z joanny- chyba arbuzowe mają, ja polecam truskawkowe-moglabym je jesc!!! a takie fest pudelko kosztuje niecale 7zl
.
Stary 2010-09-16, 10:44   #3764
Legionistka23
Zakorzenienie

oj jaki miło dziekuję Gosiaczku mój zażywam narazie Ferweks..i taki spray do nosa narazie nie idę do lekarza bo to zwykłe przeiębienie..zobaczymy czy mi to minie
Gosia ja czytałam na wizażu jest taki wątek henna brwi..i stwierdziłam, że sama sobie tego nie zrobie bo dziewczyną wychodziły jakieś cuda..m.in to że całą skórę miały zafarbowaną a znając moją lewiznę to też pewnie bym tak wyglądała.. ja też mam ciemne brwi..no ale właśnie z henna wyglądają tak ładnie.. może zrobisz focie i się pochwalisz pięknymi brwiami...? a jakie palny na dzisiaj..?
dziekuję za herbatkę

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-09-16 o 10:46
Stary 2010-09-16, 11:22   #3765
Malenka321
Zakorzenienie

hej dziewuszki.... cio tam?? u mnie do dupy

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:27   #3766
lala2506
Zakorzenienie

Hej Meleńka ja mam dziś drugą turę wymiany polsko-niemieckiej a co się dzieje? Miałaś mi o Twojej fizjoterapii napisać
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:29   #3767
MarysN
Zakorzenienie

malenka co jest?

ja własnie siedze na kolanach u Mikiego i jest mi taaaak dobrze
będę wieczorkiem

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:53   #3768
gg22
Zakorzenienie

Nati pewnie że zrobie tylko w weekend bo raczej nie bede miala teraz czasu. w ogole w moim aparacie denerwuje mnie to ze muszę podłaczać go do kompa przez kabel bo mi nie zgrywa z karty- nie wiem czemu. a ja leniwa jestem ale zrobie, zrobie. i tak jeszcze mam Wam cos do wyslania
no i obiecałam zdjęcie płaszczyka. nawet w niedziele sie w niego wystroiłam- jest piękny i mega elegancji! (nawet sie zastanawiam czy nie ZA elegancki) i wzielam aparat zeby specjalnie dla Was zroic fotki,ale nastrój na to nie pozwolił:/ bo oczywiscie sie scielismy z Tż i z piekenego neidzielnego popoludnia nic nie wyszlo.

widze ze coraz wiecej osob choruje, do kogo nie zadzwonie to zakatarzony. Widac zaczął szleć jakiś wirus:/
mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie.

a ja dzisiaj umowilam sie z kolezanka na kawke i ploty. wolalabym piwko ale ona len przyjedzie samochodem ehhh. i dostalam cynk od sis ze w realu sa jakies buty za 30zl wiec zamierzam je zobaczyc, anwet niech na 1sezon beda

sorki za opznienia ale mam nalot
.
Stary 2010-09-16, 12:04   #3769
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

a ja wczoraj kupilam buty a jutro trzeba je niesc do szewca bo flek sie zgubil a tak leje ze nie ide go szukac.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 12:08   #3770
Malenka321
Zakorzenienie

Fizjoterapia to bardzo bardzo fajny kierunek. Wymaga dużo nauki ale warto. Masz po tym dużo dużo możliwości. Ale mam propozycje. zadaj kilka pytan a ja odpowiem bo nie wiem co pisac.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
a ja wczoraj kupilam buty a jutro trzeba je niesc do szewca bo flek sie zgubil a tak leje ze nie ide go szukac.
o kurcze po dniu do szewca??:O

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-16, 12:09   #3771
lala2506
Zakorzenienie

Myślałam właśnie o fizjoterapii, ale ja mam milion pięćset pomysłów daj mi Twoje gadu żeby forum nie zaśmiecać:P
Lasencje ja spadam będę za tydzień Lovam

Edytowane przez lala2506
Czas edycji: 2010-09-16 o 12:24
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 12:32   #3772
Legionistka23
Zakorzenienie

No właśnie Goś mialaś nam zdjęcie płaszczyka przesłac o to fajne bedziesz miec popołudnie..

Justynk dlaczego do dupy u Ciebie..?

Maryś no widzisz jak super

Kasia..no to co to za butki, że po 1 dniu już sie flek zgubił..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-16, 12:41   #3773
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki.... cio tam?? u mnie do dupy
Justyś co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Hej Meleńka ja mam dziś drugą turę wymiany polsko-niemieckiej a co się dzieje? Miałaś mi o Twojej fizjoterapii napisać
ooo jak fajnie! i jak ta wymiana? Lalka a Ty śmigaszp o niemiecku? chetnie bym sobie poćwiczyła świergotanie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
malenka co jest?

ja własnie siedze na kolanach u Mikiego i jest mi taaaak dobrze
będę wieczorkiem
noooo jak cudnie! oby Wam czas jak najwolniej płynął
.
Stary 2010-09-16, 12:45   #3774
Malenka321
Zakorzenienie

czuje , że jeszcze trochę a się kompletnie posypię

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-16, 12:55   #3775
gg22
Zakorzenienie

Juustyysss kochanieeee.... czasem wygadanie sie choc troche pomaga
.
Stary 2010-09-16, 13:39   #3776
Legionistka23
Zakorzenienie

justyś :głasiu:

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-16, 13:47   #3777
gg22
Zakorzenienie

Justyś jak coś to pisz
ja muszę już uciekać bo musze zawiesc materialy do hotelu na jutro
milego popoludnia
.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 19:45   #3778
kropelkaa
Zakorzenienie

czesc Wam tzn teraz to juz dobry wieczór

od rana nie miałam prądu cały dzień i nie mogłam wejsc potem miałam cw do 19 i jestem padnięta
Natalka to razem będziemy smarkać i kasłać ja też chora i do tego dostałam @ więc dziś jestem nie do życia głowa to mi dziś pęka i nie pomaga mi już któraś tabletka

Justyś co się dzieje Skarbie?

Gosia pokaż fotki pokaż
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 06:02   #3779
Legionistka23
Zakorzenienie

Dzień zimny...

Kropelka no ja tez mam @ właśnie my to jesteśmy biedne nie dośc, że choroba to jeszcze ta wstrętna @...
zresztą ja się dzis czuję masakra...nie dośc, że wczoraj miałam gorączke to jeszcze mam wirusa chyba jakiegoś żołądkowego...bo ciągle tylko w łaziece siedzę... i chyba mnie lekarz nie ominie..

proszę herbatkę dla każdej na rozgrzanie się..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-17, 09:16   #3780
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dzień dobry
oj jak mnie tu dawno nie było... czytałam czytałam na bieżąco jestem ale miałam ostatnio dwa egz i starałam się na nich skupić... Niestety nie wyszło. Zatem dziś chwila relaksu a od jutra dalszy ciąg hm zakuwania ;|
Ogólnie jest dramat z tym u mnie. Fatalny rok, wszystko się wali, nie mam sił eh.
Nati ja też dołączam do tych z @ zdrowej kochana a herbatką to się poczęstuje
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości