|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Witam, stale do was zaglądam, ale rzadko piszę.
![]() Cóż praca = brak czasu. Ja też byłam o dziewiątej w biedronce i upolowałam chusteczki Dada. Tylko kilka sztuk zostało. Ja używam tych chusteczek do higieny intymnej, dużo bardziej się opłacają niż te specjalne dla dorosłych do tych okolic. A na dziecku do tych samych miejsc się używa i nic złego się nie dzieje. Do tej pory kupowałam w rossmanie ale jak zobaczyłam taką promocję to się skusiłam. Po za tym w domu też używam tych chusteczek jak chce szybko coś przetrzeć z kurzu, szczególnie jak się śpieszę to przecieram nimi buty. Nic się złego nie dzieje. Zdradzę wam mój patent, w zimie jak wracam do domu to od razu chwytam za wilgotną chusteczkę i przecieram, buty umyte, błyszczące i co najważniejsze śladów soli nie widać. Tak że polecam. |
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam te Dady, ale one ogromne
ciężkie takie
|
|
|
|
#1233 |
|
Marudziara
|
JA tez się załapałam
będzie troszkę zapasu chusteczek do demakijażu
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Przyczajenie
|
Pytałyście o saszetki zapachowe - u mnie w Biedronce one nie leżą w koszach na środku, tam gdzie zwykle są artykuły z gazetek, tylko upchnięte na półce z workami na śmieci, szmatkami itp., tak jakby były zwykłym produktem w stałej ofercie. Może i w Waszych Biedroneczkach jest podobnie?
|
|
|
|
#1237 |
|
Rozeznanie
|
U nas saszetki leżą w koszach na środku - tam gdzie inne limitki.
|
#1238 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam właśnie z bierdroneczki , zakupiłam:
-6 kubusi z marakuja i dynią -pycha -chyba póniej podjedziemy bo zgrzewkę - 2 piwka okocim dla TŻ - dużo podudzi z kurczaka -bo dziś pasztet robie - kłębuszek do kolorowego no i świeże warzywka Uwielbiam biedronkę
|
|
|
|
#1239 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem chyba jakaś dziwna, ale herbata Milton bardzo mi smakuje - i jest taka tania ...Zakupiłam też jeden komplet pościeli tej za 35 zł - jakościowo nie najgorsza, jak TŻetowi się spodoba to zakupie jeszcze parę
Lasagne z Biedry całkiem smaczna, ale ja robię lepszą ![]() Intimea - b. dobry żel do higieny int. za grosze. Czekolada Golden Nuts- nie należy do tanich, ale jest przepyszna |
|
|
|
#1240 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłam z Biedronki. Saszetki leżały obok książek wiec poszukaj, bo widzę, że co jedna Biedronka to inne miejsce ułożenia. U mnie było ich dużo więc myślę, że spokojnie kupisz
![]() Cytat:
U mnie też te zestawy nie mają za dużego wzięcia.Cytat:
Zima już mi w takim razie może nagwizdać ![]() Kupiłam chusteczki. Z pazerności zastanawiałam sie czy nie wziąść 2 opakowań ale jak przeliczyłam, że starczy mi tego zapasu na ok.5 miesięcy to oczywiście dałam sobie spokój Makijaż właśnie nimi zmyłam więc potwierdzam, nadaja się do tego ) Juhu, ale oszczędna jestem. Demakijaż na prawie pół roku za 8 zł mam zapewniony Dzięki za poradę odnośnie tych saszetek zapachowych. Macie rację, Kwiat Wschodu najładniejszy ![]() ![]() Jak trochę zwietrzeją to przetransportuję saszetki do szafy ![]() Oprócz tego kupiłam też serek topiony do smarowania, o którym wam wcześniej pisałam. Zasmakował nam bardzo |
||
|
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie leżą obok pieczywa i herbat, na zakręcie
72 sztuki Cytat:
Cytat:
Zapach Kwiat Wschodu jest cudowny |
||
|
|
|
#1242 |
|
Wtajemniczenie
|
Anoola a jaki serek?
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1244 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale potem wróciliśmy i spaliśmy do 13 Cytat:
|
||
|
|
|
#1245 |
|
Raczkowanie
|
i ja kupiłam chusteczki,będą i dla mnie i dla mojego Synusia
trochę tylko byłam zawiedziona bo były w pudełkach po lawendowych a zostały same niebieskie-rumiankowe,a osobiście wolę lawendowe. Przeszukałam wszystkie pudełka ale same niebieskie
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzis w Biedronce w kaloszach
Panie kasjerki się na mnie krzywo patrzyły. Normalnie poczułam sie jak złodziej
|
|
|
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
i oczywiście dziś po 7,99 co mnie jeszcze bardziej ucieszyło bo wczoraj pisałyście że po 11
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
cześć dzisiaj zarejestrowałam się na wizaż głównie z powodu wątku o biedronce. Chciałam polecić szlafrok, który będzie w promocji. Kupiłam taki czerwony- po praniu nie rozciągnął się ani nie zmienił koloru, w sumie nie wiem czy farbuje bo prałam go z innymi czerwonymi rzeczami ale ogólnie jestem z niego zadowolona
a ha i jeszcze jedno- na zimne wieczory i poranki doskonały |
|
|
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczerze radzę, lepiej kupić zwykły, dobry ser żółty, większa szansa, że dostarczymy jakieś składniki odżywcze ![]() Na wszelki wypadek, mogłabyś przepisać skład? Bo być może się mylę. |
|
|
|
|
#1252 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie wcinam lasanię upolowaną w promocji - pyyyycha P.S. a czy mogłabym prosic kolezankę która wcześniej chwaliła sie że robi lepszą o przepis (na priva)? Bedę wdzięczna
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-15 o 15:45 |
||
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
przeglądam wasz wątek już dłuższy czas....wkońcu trzeba się dopisać do tej biedronkowej rodzinki jutro lęcę po sprite mam nadzieję,że będzie....może przy okazji zostaną jeszcze jakieś chusteczki bo dziś mi się nie chciało z domu ruszać....no i chyba skuszę się na te zapachy wschodu skoro tak zachwalacie..pozdrawiam
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj kupiłam piwo okocim, kubusie, orzeszki w skorupce. wódkę widziałam,ale za tą cenę,to dla mnie żadna promocja
mam nadzieję,że jutro będzie na pewno ten sprite i poszukam też saszetek zapachowych a na szlafrok też się czaję na zdjęciach wygląda na gruby |
|
|
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
a te orzeszki to jakie? i w jakiej cenie są?
|
|
|
|
#1256 |
|
Przyczajenie
|
Witam Biedroneczki
![]() Mam pytanie: ile kosztowała suszarka do grzybów, która w Biedronce była dostępna w promocji? Znalazłam w nowej gazetce Reala promocję: od jutra suszarka do grzybów, owoców, warzyw i ziół za 59,95 zł. Jeśli cena dla Was jest przystępna i macie pod ręką Real to łapcie okazję. Będę w sobotę w Biedronce i jeśli znajdę jakieś promocje to na pewno coś sobie wybiorę. I oczywiście zajrzę na akcesoria domowe. Swoją drogą polecam Wam herbatkę granulowaną Granella. 400 g pysznej herbatki, u mnie w domku uwielbiają ją pić
|
|
|
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie odpowiedzieć - pewnie chodzi o orzeszki ziemne Akardo w chrupiącej skorupce paprykowej. O ile dobrze pamiętam to cena paczuszki 3,49.
|
|
#1258 | |
|
Raczkowanie
|
A w której B we Wro są orzeszki w skorupce bo w moich dwóch najbliższych nie ma. tzn. na jedności i nowowiejskiej.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Przyczajenie
|
a ja mam do Was pytanie, czy w Waszych biedronkach jest jeszcze dostępna herbata Sun Field Assam? uwielbiam tą herbatę, ale od jakiegoś czasu nie widzę jej już na pólkach
![]() http://yfrog.com/n2sunfieldj Edytowane przez notguilty Czas edycji: 2010-09-15 o 16:30 Powód: niedziałający link |
|
|
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo
szkoda, że to nie nic nac's, te wprost uwielbiam(były nawet jakiś czas temu w promocji w biedronce) może jeszcze się pojawią
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

ciężkie takie 

Lasagne z Biedry całkiem smaczna, ale ja robię lepszą