|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
![]() my takich do kibelka używamy rosmanowych... lilliputz się nazywaja i ich starsza córa używa ![]() uciekam się kurować... postaram się zajrzeć z wieściami promocyjnymi ale nie obiecuję że jeszcze dzisiaj.....
|
|
#1292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nieraz w Rosie jest promocja że 2 w cenie 1, a i tak tanie są. I kibello sie nie zapycha. a i do pracy czy na podróż super. Co naj wazniejsze- nie wysuszają skóry/ a wiecie już coś moje drogie biedroneczki o jutrzejszych promocjach? bo nie wiem na która budzik nastawiać
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
z tego co dziewczyny pisały to ma być sprite i prince polo3+1
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
no to przybywam z promocjami
![]() szampon pantene pro V za 10zł sprite 2x 1l za 1,99zł masło jakies oselkowe 500g za 3,99zł prince polo tez ma być ale małż mowi ze nie wie za ile ![]() to tyle ode mnie na dziś... w razie pomylek... będziemy lać mojego ślubnego ![]() dobrej nocy
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi się tak wydaje... chyba że to ten 400ml ale tego mi już małżon nie powiedział
|
#1297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo cieszy mnie promocja na moje ulubione masło
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
400ml kosztuje chyba z 12-14zł
także może i promocja ale nie tak powalająca
|
|
|
|
#1300 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Może chociaż ten zestaw ciffaa dowiozą |
||
|
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie: czy w Biedronce jest kasza pęczak?
|
|
|
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
Zakupiłam dzisiaj te chusteczki Dada, dwie kolby kukurydzy zjadłam obie za jednym zamachem i przyznam, że mam już dość na cały rok
dodatkowo skusiłam się na jogurt FruVita jabłko-rabarbar, smaczny, czułam rabarbar i jogurt nieprzesłodzony. Kupiłam maślankę mrągowską straciatella, dawno nie piłam, zapiekankę z pieczarkami z zamrażarki, kilka bananów. Miałam ochotę na brzoskwinie, ale z racji jutrzejszej promocja na nie, to nie kupiłam.Przy kasie skusiłam się na Liona w białej czekoladzie, uwielbiam. Na szczęście dzisiaj skromnie
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Masełko osełkowe rzeczywiście taniutko, można zapas zrobić w zamrażalce..
Szakal, u mnie ciągle jest heinz, przy kasach z innymi promocyjnymi artykułami z poprzednich dni (obok kubusia, dove itp..) Różyczki stoją sobie juz w ozdobnej doniczce w domku i wprowadzają sielski-wiejski klimat Marzy mi sięteż storczyk (chyba od jutra ma być)Dzisiaj moi goście ciągle chcieli aby im dolewać herbaty zielonej z grapefruitem i nie mogli uwierzyć, że to biedronkowa za..1,99.. ![]() Czy u Was "stare" rożki za 99gr też zginęły, a pojawiły się jakieś za 75gr ale tylko dwa mieszane smaki (np truskawkowo-śmietankowy)? |
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
Byłam przed chwilą na stronie Biedronki i jest gazetka "domowe zwierzaki" która obowiązuje od 20tego. O ile karma mnie nie interesuje bo takim świństwem moich zwierząt nie karmię to są fajne akcesoria. Psom napewno kupie szczotki, grzebienie do sierści, a dla kotów zabawki myszki. Są też fajne miski ze stali nierdzewnej i zastanawiam się nad transporterem dla kota. Są też fajne legowiska ale mój portfel tego nie zniesie
![]() 20tego mają być też ramki na zdjęcia, a już jutro podusie z gazetki "Przytulny dom" - jedyne rzeczy z gazetki które chce kupić. Mam kilka bagietek z masłem czosnkowym w zamrazarce i piekarnik mi się popsuł Ostatnio zasmakowały mi w Biedronce rurki waflowe z nadzieniem kokosowym. Dla TŻta za słodkie ale ja się nimi opychałam |
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Nektaryna, swoich zwierzaków takimi śmieciami jak np whiskas nie karmisz..a sama wcinasz rurki i inne słodkie śmieciuchy pełne cukru i chemii
To się nazywa miłość do zwierząt To nie miało być uszczypliwe, sorki ale tak jakoś samo mi się nasunęło Tak, masz całkowitą rację, takie np kocie pyszności zawierają nie więcej niż 10%mięsa, pisałyśmy o tym z dziewczynami parę dni temu. Ale ja whiskasa mojej puchatej jednak wezmę po 20..a transporter wydaje mi się troszkę drogi..za to fajne zabaweczki i taniutkoEdytowane przez laisla Czas edycji: 2010-09-16 o 00:23 |
|
|
|
#1307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Whiskas zawiera 4 % chyba z tego co pamiętam z opakowań. Moja jedna kotka ma rozwalony żołądek od tego, jak zje whiskasa to zaraz wymiotuje więc nie skusze się na nic z karm.Transporter wydaje mi się tani bo ostatnio w Kakadu za 59zł widziałam prawie identyczny. |
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
No mówiłam, że miłość do zwierzaków nie zna granic
![]() Kurcze, 40zł za pudło z plastiku to jak na biedronkę jednak trochę dużo, ale i tak bardziej komponują mi się z wnętrzem wiklinowe, w podobnej cenie (chociaż kocur siostry rozwala wiklinę w kilka chwil, taka bestia, ale moja kicia jest grzeczniutka )..Ja ostatnio mieszam taką puchę pół na pół z samodzielnie ugotowanymi podrobami i mam nadzieję, że choć trochę poprawiłam dietę mojej kiciuni
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w tych sklepach zoologicznych poszaleli za transporter z metalowymi kratkami chcą ponad 100zł więc ja i tak nie mam wyboru i kupie ten Biedronkowy![]() Zabawki sa fajne, kupie moim myszki i może jeszcze jakąś zabawkę. Zastanawiam się czy te grzebienie do sierści są ze stali nierdzewnej teraz mi się ta gazetka nie chce otworzyć ale i tak ide spać jutro sobie zobacze. |
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Mam gazetkę na papierze przed sobą ale nie ma info, czy to stal nierdzewna..ale na pewno jakiś metal bo to widać gołym okiem.
|
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj w promocji:
2x1l Sprita za 1,99 bodajże 500g masło osełkowe 3,99 szampon pantene pro-v 400ml z odrzywką też 400 ml (do wyboru trzy rodzaje) za 9,99 więcej nie widziałam ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- a Pantene Pro-V są: Geste i mocne (taki czarny) Intensywna regeneracja (złoty) Aqua Light (niebieskawy) - ja wzięłam ten |
|
|
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po zakupach
. Widzę że już koleżanka wszystko napisała co dziś jest. ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- A prince polo ma być jutro. Tak mi powiedział pan z biedronki Edytowane przez pati_1980 Czas edycji: 2010-09-16 o 09:07 |
|
|
|
#1313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak się zakupy udały pati_1980? ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Wafelków faktycznie żadnych nie było. |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podobno czarny jest bardzo dobry, miała go kiedyś moja siostra i była b.zadowolona. Po miesiącu doprowadziła swoje włosy "do świetności" - jak to mówi, a miała tragiczne, więc warto
Edytowane przez rejiche Czas edycji: 2010-09-16 o 08:01 |
|
|
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
Ojej... dzisiejsze zakupy w B bardzo udane i to dzięki Wam drogie Biedronkowiczki
![]() Polecany przez Was krem do rąk, jak i do nóżek zakupiony, zapas sprite'ow również w koszyku nie mogło zabraknąć pantene pro-v (w moim przypadku intensywna regeneracja) i uwielbianych Kubusiów, które jeszcze zostały![]() Ten z marakują to mój nr 1;P A jak Wasze zakupy;> Pozdrawiam!
|
|
|
|
#1316 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie liczyłam na to, że Kubusie jeszcze kupie, ale u mnie już nie było, niestety.
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie był tylko jeden zastaw szamponów z odżywką - aqua light, wzięłam
![]() do tego dwa wieszaki bambusowe szuszarka sufitowa - akurat po nowym roku odbieram mieszkanie, urządze w biedronce :P skusiłam się też na 3 kubusie, wodę żywiec gaz pomarańczową czekoladki nadziewane wiśnią magnetic za 5 zł do kawy do pracy ![]() moje ukochane dwa serki wyśmienite i vitello straciatella obowiązkowo mleczne kanapki - uwielbiam zarówno ja jak i mąż odkryłam dziś też10szt maszynek do golenia dla kobiet za 4 zł, a wyglądają całkiem całkiem aaa i parę sztuk akcesoriów kuchennych z nierdzewki dawno tyle kasy w biedronce nie zostawiłam |
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Kochane forumowiczki, nie chciałabym zakładać nowego wątku, ale mam pytanie nie na temat
Prosze powiedzcie, czy któraś z Was używała kiedyś bądź nadal używa farb do włosów firmy JOANNA?? Zakupiłam taką dokładnie Joanna Multi Cream, a teraz słyszałam różne opinie i nie wiem czy ją użyć....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

ja mam takie z nivea dla dzieci i można je wyrzucać do kibelka, może warto mieć i takie i takie 

także może i promocja ale nie tak powalająca 

To się nazywa miłość do zwierząt