![]() |
#1291 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() a tak serio chcesz zaszaleć czy jakieś zachowawcze karmele? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
grozi wypollizowaniem
|
co do zmywary- przeczesałam net-i ponoc tak ma byc-ma byc mokra
![]()
#1294 |
grozi wypollizowaniem
|
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym roku pierwsze podejście internetowe pokazało że jest gorzej niż źle - a zatem powinnam mieć jedne ładne drugie ciepłe - ciekawe co zrobie w dni kiedy będzie kurewsko zimno i będe chciała się ubrać ładnie - ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Wpisz tu zomzing
|
Flor de mi segredo,
a ja myślałam, że jestem pomorek na czajniki jakiś, a one tak same z siebie, że roczku nie dożyją ![]() pralki przezornie nie wymieniam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
grozi wypollizowaniem
|
ja juz ****a nic nie kupuje-jak boga kocham (łeeeee
![]() ![]() a powiedzcie-jaką zywotnośc ma wanna?, bo ja mam 7 letnią i juz jest z***ana..a wg mnie to to jest nowa wanna..moze ja mam zachwiane kryteria nowowości ![]() a telewizor? ile ma życ? w sumie powiem wam ze w szoku jestem ze na okna dają7 lat gwarancji...juz myslałam ze nawet okna mają standardowo 2 lata jezu ale ja truje dzis...laski mieszkające ze staruszkami-cieszczie sie ze nie macie takich problemów..bo to stres jest i to za własne grube piniondze ![]() ![]() ide sie napic bo nie zdzierze
#1298 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Czy ktoras może kupowała jakies perfumy od Mattemarit na forum gazetowym ?
#1299 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo czajniki trza sie nauczyc samemu reperowac ![]() ![]() to samo jest jak sie nie da właczyc-tzn pstryczek nie zaskakuje-tez sie to da naprawic samemu ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
jan ie..ale chyba wszyscy pamietają Statkusa....choc w świetle póxniejszych wydarzen trudno mi jakkolwiek sie do tego ustosunkowac ![]()
![]() |
#1300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc po tym szaleństwie fryzjerki - chcę zachowawczo mam już nawet paletę i waham się między numerami 7 7.3 7.13 i 7.31 problem jest taki ze fotka prześwietlona i każdy z tych ma inne właściwości zimne ciepłe wyrudziające wyzieleniające - po prostu nei wiem co da jaki efekt na dodowych włosach - tu jest pies pogrzebany - bo kwestia który mi sie bardziej podoba to nie problem - problem kóry się technicznei nadaje i nei da efektu zieleni lub znanego mi już pomarańczu oto rzeczone dadaaam http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...6137e933de4d6f http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...29e37853fdbf12 Polly jak to dobrze wiedzieć że ma być mokra ufffff ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boję się ,że wtopiłam prawie 130 zł.
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w ogóle czuję się ostatnio wyobcowana jakaś ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | ||||
Zakorzenienie
|
a skąd wiesz, jak wyglądają ichnie wesela?
![]() Skoro już była mowa o Korpiklaani i trollach, to ci ostatnio mam hopla na punkcie tej piosenki Finntrolla - cudnie wesołą i rozweselająca ![]() En Maktig Har najlepszy jest wstęp i ta instrumentalna wstawka w środku - bomba ![]() Fram! fram! Fram! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ide spac, bo już mi odbija ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1305 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
jedź an jakąś halę targową w Tarnowskich Górach było w ch.. takich trenczy - ja beżowego nie mogę bo ufajdam - ale być były i oko zawiesiłam - wiem ze ci nie po drodze ale może macie gdzieś tam w okolicy takie hale
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Się integruję wybiórczo. A teraz mówię wam dobranoc ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
to ja mam taki ![]() ![]() a no i ten moj był kurde drogi jak na taki cienki trenczyk..chyba 360 kosztował, no ale był rozmiar 34 co sie zadko zdaza wiec wzięlam dziękując bogu. a teraz chce kozaczki-takie do pół łydki, na grubym obcasie 5-7 cm- i zabijcie mnie ale nie ma takich nigdzie ![]() nie rozumie zupełnie dlaczego nie robią kozaków które szie ubiera pod spodnie ![]() ![]() t
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-15 o 21:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Zakorzenienie
|
nie wiem - taka mi przeszła myśl że być mejbi tak by być mogło
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
tu być powinny widziałam gdzieś http://www.halens.pl/pl/q4r/neu_dame...2Q=/index.html model SOUTH to chyba firma ma takie ale na koturnie mnie of kors przypadły z czarnych tylko BONAPARTE - widząc cenę słysząłam jak mi szczęka o biurko walnęła właśnie se zdałam sprawę że w opasce na włosach wyglądam jak Forlan Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-15 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
ale późno już
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzeba by się jakoś przekonać ![]() To jeszcze tak na sen wspólny kawałek Finntrolla (w sumie niby z nich folk metal, a żadnego folkowego instrumentu nie mają ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yXBHPQjW-Q8 jeden z moich ulubionych kawałków ![]() Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-15 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1312 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o dokładnie! te bonaparte http://www.halens.pl/pl/q4r/neu_dame...6/index.htmlso bossskie ![]() ![]() takie chce tylko krótsze-i nie ma ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-15 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko było OK. A co do Statkusa - znam wersję mette. nie wydawała mi się ona osobą, która ryzykowałaby jakieś przekręty i utratę reputacji dla niewielkich w sumie korzyści. Zwłaszcza, że rzekomo "pokrzywdzona" okazała się osobą kompletnie niedojrzałą i niewiarygodną.
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc kiedyś miałam "swojego" cholewkarza - ale zwinał interes - pewnie byłam jedyną klientką Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-15 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Rubens jest chory, jednak ![]() a jak zobaczę jeszcze grzyba jakegoś to ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale moja kuchenka pindolona ma 2 miesiace dopiero gupia cipa! platek nie powiem zadneych bo tylko smedze dzis..i owszem, zauważyłam ze nikt nie podejmuje tematu ![]() ![]() A ja odkryłam jak sie pozbyc plam na inoxie ![]() i powiadam wam nie kupujcie preparatu stal-fix ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- co wam powiem jeszczez dzis moi drodzy-otóż okna bez zawiasów są naprawde fajowe i moze z tym optymistycznym słowen na ustach zniknę na dziś ![]()
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
bo nikt z obecnych nie wie - ja tylko czułam że jak mokra to dobrze ale to tak na bazie innych doświadczeń drogą dedukcji że jak mokra to dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale czy 7-letnia wanna jest stara czy nowa mozemy sobie podyskutować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.