Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 208 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 18:39   #6211
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja juz po op jeszcze mnie boli...piersi sa spuchniete ale i tak sie ciesze moze jeszcze nie w 100% bo piersi mam ukryte pod stanikiem i pasem uciskowym, ale ciesze dzis mialam ciezka noc naprawde co godz sie budzilam z bolu ryczec tylko sie chcialo...ale nie plakalam twarda bylam oby dzisiejsza noc byla lepsza od poprzedniej...
Gratulacje ..!!!! ładny rozmiarek się szykuje klask i:

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 18:54   #6212
natasha293
Raczkowanie

Nie dziekuję żeby jeszcze nie zapeszyć tych swoich nabytków hihi
Stary 2010-09-15, 19:25   #6213
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kate b Pokaż wiadomość
mozna sie opalac jak się ma silikony ? czy solarium odpada do konca zycia?
Mój lekarz pozwolił mi po 2 miesiącach, wydaje mi się, że to taki standard. Pamiętaj tylko, że blizny przez rok nie powinny być narażone na opalanko, najlepiej dobrze je zaklej

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Natasha wielkie gratulacje...:bou nce:
jak ja zazdroszczę wszystkim które są już po...mój doktorek nie może już wcześniej...ehhh
Słonko nie smuć się, co się odwlecze, to ... wiadomo. Cierpliwości, tym większa będzie radość, bo tyle na nie czekasz

Edytowane przez Marczilada
Czas edycji: 2010-09-15 o 19:26
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 20:15   #6214
lenka2017
Raczkowanie

Hej dziewczynki

Bylam dzisiaj na usg i okazalo sie ze mam w lewej piersi guza i musze zrobic biopsie bo nie wiedza co to.
Nie dosc ze przykra wiadomosc to jeszcze trafilam na lekarza ,,świnie,,
Jak weszlam to sie zapytal po co mi usg to mu powiedzialam ze bede powiekszac piersi a on nie dosc ze spojrzal na mnie z irytacja to jeszcze mi powiedzial,, no czas najwyrzszy bo przeciez za maz trzeba wychodzic a jak tu chłopa znalezc,, normalnie swinia.
Tak sie na niego wkurzylam ze odpyskowalam mu troche ale jak mi powiedzial ze mam tego guza to juz nie wytrzymalam i wyszlam od niego ze lzami w oczach.

Oby takich lekarzy jak najmniej
Stary 2010-09-15, 20:44   #6215
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenka2017 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Bylam dzisiaj na usg i okazalo sie ze mam w lewej piersi guza i musze zrobic biopsie bo nie wiedza co to.
Jak weszlam to sie zapytal po co mi usg to mu powiedzialam ze bede powiekszac piersi a on nie dosc ze spojrzal na mnie z irytacja to jeszcze mi powiedzial,, no czas najwyrzszy bo przeciez za maz trzeba wychodzic a jak tu chłopa znalezc,, normalnie swinia.
Tak sie na niego wkurzylam ze odpyskowalam mu troche ale jak mi powiedzial ze mam tego guza to juz nie wytrzymalam i wyszlam od niego ze lzami w oczach.

skąd jesteś??

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
skąd jesteś??
wyczuwasz coś w dotyku?ciekawe że on po usg potrafił stwierdzic że to guz nie załamuj sie sa takie dupki które pie..... z górki byle wystraszyc robiłaś mammografie??
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 22:17   #6216
magera
Rozeznanie

Hejka

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Wczoraj naczytałam się o tym lipo i już sama nie wiem, teraz to jestem taka napuchnięta i może dlatego mam takie myśli Jak zejdzie opuchlizna to mi pewnie przejdzie, mam zamiar chodzić na spinning (uwielbiam) i basen regularnie, no i na fitnesik ale to dopiero za jakieś 4-5 miesięcy pewnie, może basen szybciej. W zaleceniach pooperacyjnych mam, że zakaz fitnesku i ćwiczeń tylko przez dwa miesiące od zabiegu, ale wydaje mi się, że to mało.

Do Hausa to przekonac się nie mogę, mój połówek ogląda z zaciekawieniem każdy odcinek, a ja tylko komentuje: " no nieee, co za niedobruch, zimny niemiły drań" i się wkurzam, nie rozumiem chyba przesłania tego serialu, oglądam bo oglądam, ale dla mnie ten cały doktorek House to stary zgryźliwy tetryk, który się mądrzy i dopieka wszystkim Kocham Dextera, Gotowe na wszystko, Californication, Chirurdzy też ok, ale ten House
Chyba zaraz dostanę bęcki
Ahhh.... czyli dopiero się zapoznajesz z tematem
Czasem i mnie różne dziwne mysli przychodza do glowy, włącznie z plastyką brzucha, bo własnie po ciąży jest ta skóra taka do du...
Wiecie o czym mówię dziewczyny, co??
Ale doszłam do wniosku, ze dla tego co mam, to nie warto się ciąć, bo blizna byłaby większa, niż ten dyskomfort, który jest
No, ale czasem chyba kazda z nas ma taką burzę mózgu

A za co masz dostać bęcki???
Tu nie forum gdzie zaraz Cię ktoś zbanuje za własne zdanie
Tu jest milusio
A ja i tak Cię loviam za to, że nie loviasz Housa

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
hej kobitki ja tylko na chwilke sie pożegnać mam konsultacjeo 16.30 wiec za godzinke musze wyruszać w wielki świat trzymać kciuki ide sobie zrobić śniadanko
Baby i jak tam konsultacja??
Jesteś lepiej poinformowana czy kocioł masz większy niż przed??

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Ja wczoraj bylam, siedzialam kolo was przez caly czas, laptopik byl wlaczony tylko sie z polowkiem rozgadalismy o tym kredycie nieszczesnym na domek tu w Niemczech . I o wszystkich mozliwosciach co tu zrobic jeszcze by mozna , zeby te pozadana sumke otrzymac z banku .Mamy jeszcze taki maly plan B ,taki ostateczny i tak mnie polowek przekonuje ,a ja nieugieta swoje ( ja mam w Polsce dom wolnostojacy po dziadkach, taki do kapitalnego remontu i tak myslimy czy by go nie sprzedac ( uzyskujac tym samym sume wlasnego wkladu kredytowego ) bo stoi i sie marnuje ,na dzialce 850 m kw. przy lesie i jeziorze rudnickim ) a mimo to prawie w miescie ,no i tak nam zeszlo to myslenie . On proponuje sprzedac a ja mam w glowie moje coroczne wakacje u dziadkow gdy bylam mala. Tak sentymentalnie podchodze do tego domu.

A w miedzy czasie gdy rozmawialismy zagladalam na profile ogladajac wasze fotki, polowek zauwazyl i mowi: " To pokaz przynajmniej ktore cycuszki przleca do nas w listopadzie " Pokazalam i powiedzialam,zeby dobrze zapamietal, bo jak bedzie na lotnisku gosci odbieral to po cycuszkach poznac bedzie musial.

My to jestesmy walnieci.
Happy Słonko, ja też jestem sentymentalna
Nie jeśli chodzi o pierdoły, ale własnie o takie rzeczy, dlatego rozumiem Cię świetnie

Jestecie szaleni, ale za to jak pozytywnie zakręceni
Więcej ludzi takich jak Wy i różowe okulary niepotrzebne

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
u mnie plecy w tym ustrojstwie wyglądają jak poniżej (zdjęcie jakość ma żałosną, bo komórka, paskudne światło itd) - nadaje się do wszelkich bluzek/sukienek z dekoltami, ale z zabudowanymi plecami (ja mam sporo takich na szerokich ramiączkach, ale bez rękawków - nie mam pojęcia jak się takowe nazywa i akurat się dawało chodzić) ale to jest bardzo niewygodne, w te letnie upały to już w ogóle.. kiepsko było
silikonki są tak ładne same w sobie, po co je jeszcze dosztuczniać i męczyć taką zbroją..
Dzięki Sami za zdjątko
Faktycznie nie wyglada to sexi ale dobrze daje

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 22:40   #6217
kejtigda
Wtajemniczenie

O boże, ja bym takiego lekarza zatłukła

Ja miałam bardzo miłą panią od usg poza tym że mi starsznie odradzała co mnie trochę irytowało, bo nie miała pojęcia o tym a mnie starszyła, na szczęście wiedziałam że to głupoty i się nie przejęłam

A co tu dziś tak cicho? Mya królowo gdzie jesteś?

Fergilka każdy się tak wkręca, ja mam ochotę zmienić wszystko po kolei
Stary 2010-09-15, 22:54   #6218
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
policzyłam wszystko raz jeszcze dla pewności
15.09

Kashantii
15.09 0!!!
Ty kochana jak zawsze pamiętasz i odliczasz nam

No i Kashanti
Trzymamy kciuki za Ciebie Gwiazdeczko
Wracaj do nas szczęsliwa z pełnym usmiechem na ustach i chwal się
Buziam mocno !!!

Cytat:
hej dziewczyny ja juz po op jeszcze mnie boli...piersi sa spuchniete ale i tak sie ciesze moze jeszcze nie w 100% bo piersi mam ukryte pod stanikiem i pasem uciskowym, ale ciesze dzis mialam ciezka noc naprawde co godz sie budzilam z bolu ryczec tylko sie chcialo...ale nie plakalam twarda bylam oby dzisiejsza noc byla lepsza od poprzedniej...
hej Natashka
Extra, ze juz jestes z nami
Tak trzymaj i nie roń ani pół łezki
Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona i niecierpliwie czekamy na fotki
A sam pobyt i pierwsze wrażenia??????

Cytat:
Hej dziewczynki

Hej Lenka
Nie przejmuj się takimi pseudo lekarzami
Zawsze znajdzie się psychopata, który potrafi zdołować, ale głowa do góry i maszeruj teraz do normalnego.
Nie martw się tymczasem, tylko działaj
A tak przy okazji, to powinnaś mu nawrzucać
Buziam Cię mocno i trzymam kciuki za Ciebie

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Happy, Maceratka, Kejsiii, Listopadzia x2 , Mya, Pink ......
A Wy gdzie ??????
Tęskni się tu.....

.
Stary 2010-09-15, 23:05   #6219
listopadowa80
Zakorzenienie

A reszta Dziewczyn pewnie przybędzie na nocną zmianę
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 23:09   #6220
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

No hejka Listopadzia
jak tam zdrówko i samopoczucie???
Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??

.
Stary 2010-09-15, 23:15   #6221
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
No hejka Listopadzia
jak tam zdrówko i samopoczucie???
Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??
Magera, rzadko się odzywam, choć często tu bywam. Tęskno mi za Wami
A co u mnie? Za 2 tyg. kolejna wizyta u lekarza i usg...Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, bo ostatnio ustąpiły wszystkie objawy ciąży. No ale na razie staram się nie panikować...
Stary 2010-09-15, 23:16   #6222
BabyB
Raczkowanie

Cytat:
Super!! Widzę, że aż podpis zmieniłaś A nie mówiłyśmy, że zapomnij o wszystkich niefartownych drobiazgach? Czekamy na kolejne cycuszki na fiolecie

Cytat:
Hej dziewczynki

Jestem już dziewczynki
Na pierwszej konsultacji dr powiedział mi, że wolałby uniknąc wkładania dwóch różnych implantów i zdecydowanie mówił o tej samej objętości do obu piersi. Dzisiaj przywiozłam ze sobą wydrukowane dwa zdjęcia przodem, te same które sa w galerii no i pokreśliliśmy troche osi symetrii i dr zaproponował do mniejszej piersi 460, do większej 420. Zapytałam czy nie wyjdzie tak, że wtedy ta mniejsza wyjdzie większa i na odwrót ale dr powiedział że 40cc to niewiele. HM(?). Zapytałam o Mentory powiedział, że są twardsze niż Nagory (co mi osobiście nie przeszkadza) i że nie mogą też wyjść za wąskie, opcjonalnie powiedział McGhany 410cc i 460cc ale wybrałam Nagory. Dr potwierdził moją tezę, że prawa brodawka zdaje sie uciekac bardziej ponieważ pierś jest wieksza i jest przy tym niżej (brodawka i pierś zresztą też) i że gdyby były równe sobie to mimo tego uciekania na boki byłyby prawdopodobnie symetryczne. I narazie zdecydowałam sie dać się tym bidulkom ułożyć, poczekać aż zejdzie opuchlizna i wtedy ewentualnie zdecydowac sie na zabieg dodatkowy. Zapomniałam zapytać czy moje otoczki rozciągną się więc kieruje pytanie do was, czy zaobserwowałyście coś takiego? Pozatym dr powiedział że moge bez przeszkód chodzić na fitness, biegać, chodzic bez stanika oczywiście to wszystko w swoim czasie. Pytałam o miesiączkę dr powiedział, że najlepiej planowac operację w dniu kiedy jej nie ma ze względu na krzepliwość krwi ale gdyby ze stresu wypadła przedterminowo to podaje sie odpowiednie leki i jedyny minus tego wszystkiego to to że gorzej przebiegać może rekonwalescencja tzn boleśniej więc nie ma potrzeby faszerowac się hormonami bo kilka stron wstecz była o tym mowa. Ogółem przejechałam ponad 300km w jedną stronę żeby posiedzieć tam 15 min no ale lepiej sie tłuc taki szmat drogi i zapłacic troszke więcej niż później sobie pluć w brode w ostatniej chwili że cos nie tak. Podsumowując dalej nie wiadomo jaka wielkość implantu ale już nie kocioł a kociołek hehe także myśle że za tydzień-dwa mogę zacząc powoli robić badania?

A powiem wam jeszcze że w ten weekend przylatuje z Londynu mój Połówkowy którego nie widziałam MIESIĄC więc miejcie wyrozumiałość jakbym nagle zaginęła bez wieści strasznie strasznie sie ciesze na jego przylot tym bardziej że w przyszły weekend wybieramy sie na wesele wiec wreszcie sie wybawimy i nacieszymy sobą za cały miesiąc wstecz
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 23:21   #6223
listopadowa80
Zakorzenienie

BabyB - a u kogo byłaś teraz na konsultacji?
Stary 2010-09-15, 23:24   #6224
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Hejka

A ja i tak Cię loviam za to, że nie loviasz Housa

Happy Słonko, ja też jestem sentymentalna
Nie jeśli chodzi o pierdoły, ale własnie o takie rzeczy, dlatego rozumiem Cię świetnie

Jestecie szaleni, ale za to jak pozytywnie zakręceni
Więcej ludzi takich jak Wy i różowe okulary niepotrzebne

Magerka
jak bym nie byla hetero to bym sie w tobie zakochala za twoje texty chociazby
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 23:30   #6225
BabyB
Raczkowanie

Cytat:
BabyB - a u kogo byłaś teraz na konsultacji?

to była druga konsultacja u dr Bromy, jakoś tak mnie do siebie przekonał mimo, że musze go troszeczke ciągnąć za język na mój potok pytań odpowiada bardzo krótko i treściwie. Niewykluczone że porozmawiam jeszcze z kimś ale narazie o tym nie myślę.
A Ty nie martw się objawami, Twój organizm będzie Ci teraz płatał różne figle najważniejsze to dbaj o siebie i dużo odpoczywaj póki możesz bo później będzie KUPA ROBOTY i to dosłownie

Stary 2010-09-15, 23:42   #6226
magera
Rozeznanie

Cytat:
Magera, rzadko się odzywam, choć często tu bywam. Tęskno mi za Wami
A co u mnie? Za 2 tyg. kolejna wizyta u lekarza i usg...Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, bo ostatnio ustąpiły wszystkie objawy ciąży. No ale na razie staram się nie panikować...
No to odzywaj się częściej kochana, bo jesteś tu nam potrzebna
My tez tęsknimy ogromnie Nie pozwól nam tęsknić....
No i ogromnie ogromnie mocno trzymam kciuki Słonko za dobre wieści
Jak masz jakąś niepewność, to idź wcześniej, bo przecież nie zaszkodzi, a pozwoli Ci spokojną być
Ja jak byłam w ciąży, miałam położną na telefon od połowy ciąży, no i miałam dzwonić w każdej chwili, gdyby coś było 'nie tak'. Biedna kobieta Przeklinała chyba moment, kiedy dała mi nr. do siebie
Podsumowując : odebrała sobie z nawiązką przy porodzie
Po wszystkim nie żałowałam, ze byłam wrzodem na jej tyłku

Ściskam Cię bardzo mocno Dziubku
I nie ukrywaj się już !!!!!!
Buziol wielki !!!!!
No i dziękuję... wiesz....

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Jestem już dziewczynki
Na pierwszej konsultacji dr powiedział mi, że wolałby uniknąc wkładania dwóch różnych implantów i zdecydowanie mówił o tej samej objętości do obu piersi. Dzisiaj przywiozłam ze sobą wydrukowane dwa zdjęcia przodem, te same które sa w galerii no i pokreśliliśmy troche osi symetrii i dr zaproponował do mniejszej piersi 460, do większej 420. Zapytałam czy nie wyjdzie tak, że wtedy ta mniejsza wyjdzie większa i na odwrót ale dr powiedział że 40cc to niewiele. HM(?). Zapytałam o Mentory powiedział, że są twardsze niż Nagory (co mi osobiście nie przeszkadza) i że nie mogą też wyjść za wąskie, opcjonalnie powiedział McGhany 410cc i 460cc ale wybrałam Nagory. Dr potwierdził moją tezę, że prawa brodawka zdaje sie uciekac bardziej ponieważ pierś jest wieksza i jest przy tym niżej (brodawka i pierś zresztą też) i że gdyby były równe sobie to mimo tego uciekania na boki byłyby prawdopodobnie symetryczne. I narazie zdecydowałam sie dać się tym bidulkom ułożyć, poczekać aż zejdzie opuchlizna i wtedy ewentualnie zdecydowac sie na zabieg dodatkowy. Zapomniałam zapytać czy moje otoczki rozciągną się więc kieruje pytanie do was, czy zaobserwowałyście coś takiego? Pozatym dr powiedział że moge bez przeszkód chodzić na fitness, biegać, chodzic bez stanika oczywiście to wszystko w swoim czasie. Pytałam o miesiączkę dr powiedział, że najlepiej planowac operację w dniu kiedy jej nie ma ze względu na krzepliwość krwi ale gdyby ze stresu wypadła przedterminowo to podaje sie odpowiednie leki i jedyny minus tego wszystkiego to to że gorzej przebiegać może rekonwalescencja tzn boleśniej więc nie ma potrzeby faszerowac się hormonami bo kilka stron wstecz była o tym mowa. Ogółem przejechałam ponad 300km w jedną stronę żeby posiedzieć tam 15 min no ale lepiej sie tłuc taki szmat drogi i zapłacic troszke więcej niż później sobie pluć w brode w ostatniej chwili że cos nie tak. Podsumowując dalej nie wiadomo jaka wielkość implantu ale już nie kocioł a kociołek hehe także myśle że za tydzień-dwa mogę zacząc powoli robić badania?

A powiem wam jeszcze że w ten weekend przylatuje z Londynu mój Połówkowy którego nie widziałam MIESIĄC więc miejcie wyrozumiałość jakbym nagle zaginęła bez wieści strasznie strasznie sie ciesze na jego przylot tym bardziej że w przyszły weekend wybieramy sie na wesele wiec wreszcie sie wybawimy i nacieszymy sobą za cały miesiąc wstecz
Baby, no to za ten kociołek
Będzie cudny, urodziwy, obszerny, zachwycający, taki naj naj naj
Doktorek nie pozwoli Ci zapłacic za taki tandetny
Bedzie co najmniej waza z dynastii Ming
Zaufaj kochana swojemu doktorowi
Będzie cudnie zobaczysz
No i juz niedługo
Buziam mocno

Cytat:
Magerka
jak bym nie byla hetero to bym sie w tobie zakochala za twoje texty chociazby
A tam.....
platoniczna też bedzie....

.
Stary 2010-09-15, 23:46   #6227
BabyB
Raczkowanie

Cytat:

Baby, no to za ten kociołek
Będzie cudny, urodziwy, obszerny, zachwycający, taki naj naj naj
Doktorek nie pozwoli Ci zapłacic za taki tandetny
Bedzie co najmniej waza z dynastii Ming
Zaufaj kochana swojemu doktorowi
Będzie cudnie zobaczysz
No i juz niedługo
Buziam mocno

a nawet dwie wazy
dzieki za ciepłe słówko juz prawie czuję je na klatce
Stary 2010-09-15, 23:52   #6228
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
to była druga konsultacja u dr Bromy, jakoś tak mnie do siebie przekonał mimo, że musze go troszeczke ciągnąć za język na mój potok pytań odpowiada bardzo krótko i treściwie. Niewykluczone że porozmawiam jeszcze z kimś ale narazie o tym nie myślę.
A Ty nie martw się objawami, Twój organizm będzie Ci teraz płatał różne figle najważniejsze to dbaj o siebie i dużo odpoczywaj póki możesz bo później będzie KUPA ROBOTY i to dosłownie

Aha - ja myślałam, że teraz u dr Jarlińskiego. Pamiętam, że miałaś w planach konsultację u niego

A co do ciąży to wiem - każda jest inna Ale zupełny brak objawów mimo wszystko mnie martwi. A że kupa roboty mnie czeka (mam nadzieję) to wiem, w końcu już mam jedną latorośl

Cytat:
No to odzywaj się częściej kochana, bo jesteś tu nam potrzebna
My tez tęsknimy ogromnie Nie pozwól nam tęsknić....
No i ogromnie ogromnie mocno trzymam kciuki Słonko za dobre wieści
Jak masz jakąś niepewność, to idź wcześniej, bo przecież nie zaszkodzi, a pozwoli Ci spokojną być
Ja jak byłam w ciąży, miałam położną na telefon od połowy ciąży, no i miałam dzwonić w każdej chwili, gdyby coś było 'nie tak'. Biedna kobieta Przeklinała chyba moment, kiedy dała mi nr. do siebie
Podsumowując : odebrała sobie z nawiązką przy porodzie
Po wszystkim nie żałowałam, ze byłam wrzodem na jej tyłku

Ściskam Cię bardzo mocno Dziubku
I nie ukrywaj się już !!!!!!
Buziol wielki !!!!!
No i dziękuję... wiesz....

Magerko, myślę, że wytrzymam te 2 tyg. To już niedługo, nie chcę panikować Za położną też będę musiała się rozejrzeć, no ale jeszcze mam sporo czasu
I obiecuję odzywać się częściej Nawet ostatnio chciałam coś , ale afera batmanowa skutecznie mnie zniechęciła. Swoją drogą współczuję ludziom, którzy nie mają za grosz poczucia humoru.

A i nie dziękuj. To wszystko prawda Ogromnie się cieszę, że są takie osoby jak Ty
Stary 2010-09-16, 00:04   #6229
magera
Rozeznanie

Cytat:
Magerko, myślę, że wytrzymam te 2 tyg. To już niedługo, nie chcę panikować Za położną też będę musiała się rozejrzeć, no ale jeszcze mam sporo czasu
I obiecuję odzywać się częściej Nawet ostatnio chciałam coś , ale afera batmanowa skutecznie mnie zniechęciła. Swoją drogą współczuję ludziom, którzy nie mają za grosz poczucia humoru.

A i nie dziękuj. To wszystko prawda Ogromnie się cieszę, że są takie osoby jak Ty

I tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc

A ja w takim razie trzymam Cię za słowo kochana i mam nadzieję widzieć Cię tu częściej
Pomykaj do lekarza

A tymczasem słodkich snów x2

.
Stary 2010-09-16, 02:15   #6230
macerata
Zakorzenienie

hej, Dziewczynki

Cytat:
witaj, Natashko
gratuluję nowych cycuszków
tak sobie ostatnio nawet trochę myślałam o Tobie
jak to zleciało..
dopiero co gdybałaś nad rozmiarem, nad wyborem lekarza,
potem te wszystkie drobne i większe przeciwności losu
które ostatnimi czasy Cię spotykały
rozliczne perypetie zapowiadające dłuższy rozwój akcji..
aż tu nagle, bach bach, na stół i po wszystkim
cieszę się bardzo, że już jesteś PO
i że żadne tajemnicze przeciwności losu, wbrew zapowiedziom,
nie stanęły na drodze w spełnieniu Twojego marzenia o ślicznych cycuszkach

no i oczywiście nie mogę się doczekać fotorelacji
ślicznotka taka z wypasionym cycuszkiem
oj, będzie na co popatrzeć

---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ----------

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
kashantii - trzymam kciuki za nowe cycuszki i czekam na jakas relacje po!!!!!! bedziesz super wygladac
nooo..Kashanti już pewnie zoperowana, wybudzona,
pierwsze macanko po bandażach już ma za sobą..

a dziś Marusik..trzymam kciuki

Pink-czytałam o tym, co się stało i jestem w szoku
Ty? zbanowana? to żeś chyba nieźle narozrabiała
albo za Mya bana dostałaś
za to że na P/p?rezydenta się wybierała
a Mya bana dać nie mogą bo spryciulą była
i się w czas uwinęła
to się na Tobie wyładowali? (piszę "-ali", nie "-ały", no bo kto wie tak naprawdę co to za płeć )
nie wiem..
to jakie trzeba cechy posiadać, by się TAM utrzymać i być docenianym???
no, zagadka to jest dla mnie, nie powiem..
Ty to chyba za sympatię i przyjazny charakter, bo za co???
za dużo pozytywów mąci mgliste opary Łysej Góry?
psuje wyjątkową atmosferę?
doprawdy zagwostka to jest nie byle jaka..
chyba teraz to musi być TAM jęszcze milej..
jęszcze jintymniej..jęszcze bardziej w "dddobborowym tttttototowarzystwie"..
bljiżej, ćjaśniej, ćjeplej.. ach.. ach.. ach..

......................... ..............
no popatrz, a ja taka przewrotna i bana nie dostałam
ćjężko, naprawdę ćjężko zrozumieć, na czym to wszystko polegać..

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-09-16 o 02:18
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 02:44   #6231
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
O !!! To jest dobre pytanie Pinki.

Jestem ciekawa czy doprosisz sie odpowiedzi od wyzej wymienionej moderatorki tamtego forum.
w/w już chyba zaznaczyła dość ostentacyjnie,
że.. "o so chodzi???"
a już bynajmniej żeby to pytanie było do niej skierowane
a co dopiero na takie dziwne zapytania odpowiadać
no myślał by kto..

Cytat:
hej, lenko
trafił Ci się jakiś ciężki przypadek, naprawdę
aż przykro czytać, jakie typy bywają wśród przedstawicieli tego niby tak szlachetnego zawodu
mam nadzieję, że z dalszych badań wyniknie,
iż ten guzek to nic groźnego
i że wszystko będzie o.k.
a ten epizod pozostanie po prostu mało znaczącym absurdem,
jak to w życiu..

Cytat:
Napisane przez Magera Pokaż wiadomość
Happy, Maceratka, Kejsiii, Listopadzia x2 , Mya, Pink ......
A Wy gdzie ??????
Tęskni się tu.....
witaj, Magerko
bardzo miło się Ciebie czyta
(tam gdzie Ci Listopadzia taki piękny komplemencik napisała
to i ja się podpisuję obiema rękami )

Cytat:
Cytat:

dziś to już nawet nie tyle nocna, co prawie poranna..

ciekawe gdzie nasza Królewna ???
sztandary składa, odświeża, przygotowuje?
Stary 2010-09-16, 03:07   #6232
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Magerko; i nie dziękuj. To wszystko prawda Ogromnie się cieszę, że są takie osoby jak Ty
o, tu
zgadzam się całkowicie

.....................
hehe, ja tu sobie na forum piszę
i radia przy okazji słucham jednym uchem..
a tam coś mi się usłyszało wyrwane z kontekstu
że coś "jest wypełnione rysunkami naturalnej wielkości ptaków"..
i tak się na chwilę zatrzymałam osłupiona, i myślę, co z tą naturalną wielkością ptaków..
chyba naprawdę pora spać..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>
tak w ogóle, Magerko, to Ty wygadana jesteś,
więc też byś mogła zastartować w jakichś wyborach..
może na początek Sekretarzem jakimś albo cuś
albo Kobietą-Kot
bo ja to ze względu na mój ostatnio znikomy udział
rozważam skromną kandydaturę na jednego z Siedmiu Krasnoludków
nie wiem jeszcze na którego, ale o to mniejsza..
..jeśli nie macie nic przeciwko..
..bo dotąd nie zauważyłam większego zainteresowania tym stanowiskiem
..no i pozostaje zawsze jeszcze 6 stanowisk w razie coś
dla pozostałych 6 Krasnoludków

Siedmiu Krasnoludków to poważna sprawa
tzw."plecy", o których Magera już co nieco wspominała..
Stary 2010-09-16, 03:27   #6233
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
I obiecuję odzywać się częściej Nawet ostatnio chciałam coś , ale
Cytat:
afera batmanowa

skutecznie mnie zniechęciła.
Swoją drogą współczuję ludziom, którzy nie mają za grosz poczucia humoru.
tak, biedne te ćłowieki, ześtresowane takie siom
na odległej Łysej Górze nie masz takie coś jak pociucie humoru
pociucie humoru dziwna rzecz..
nie po polski chyba takie śłowo
chyba po chiński..
a powiedzieć, zie coś ziartem było,
to konsiekwenćje straśliwe siom
bo to zaraz niektózi myśleć, zie kod jakiś
że sifrem pewnie, śpiegostwo jakieś..
że "ziartem", "humoru" itp. to takie śłowa tam,
co się gwiaźdk***ją psi napisaniu
i zaraz do admin alarm być
i kara za takie dziwne
bo poziądek musi być
a nie jakieś "ziartem", "humoru"..
no jakie "humoru"???
egziotyka jakaś..
potrawa nowa? ci śtyl ubierania? albo nowy, niebeźpiećny trend?
zieby siobie cio to "humoru" zobacić,
to spećjalni zaufani wyślannicy
na wiziaź musiom ciasem na psieśpiegi psijść,
poobsierwować cio to takie..
ciasem to i nawet siam(a) admin psijść
bo wyśłanniki nie umieć źroziumiale opowiedzieć,
cio to za "pociucie humoru"
i cio to zia niebeźpiećne tendencje się tu uskutećniać..
Stary 2010-09-16, 04:12   #6234
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Pink a dziekuje u mnie wszystko ok pracy duzo i jakos nie daje sobie rady z tym wszystkim ale mam nadzieje ze ogarne sie niebawem;-)
Happy a kto bedzie jeszcze ??
Maceratka Mya i kto jeszcze?
Buziaki dziewczyny
..Maceratka, Mya i..Aga ??? .........

************************* **
byla Ms_e ale chyba jednak poszła spać
i zostawiła odliczanko tym razem na pastwę mnie
no, niech będzie..
tak więc, żeby tradycji stało się zadość..
(idę na łatwiznę i wykorzystam skrupulatne wyliczenia Ms_e )

..oj, skraca się nasza lista,
maratonik się ma ku końcowi..
odwagi, dziewuszki, ujawniać się,
czekamy na nowe panie do naszej listy

16.09
Marusik 16.09 0!!! dzień
Beatrycze & Chibuike 18.09 2 dni
Kwianna 05.10 19 dni
Madzienka 07.10 21 dni
BabyB 14.10 28 dni
Laloona 02.11 47 dni
Miliqqq 05.11 50dni
Dragon 26.11 71 dni
Pink 06.12 81 dni
Magera 08.12 83 dni
Kejsiii 14.12 89 dni

Mya a Ty co???
ciągle te sztandary..??

tylko o ciepłej bieliźnie nie zapominaj
jak tak produkujesz materiały promocyjne nocną porą
bo już chłodno się zrobiło, wiesz..
żebyś jakiej grypki, jak ja, nie podłapała..

Dobrej Nocki Laseczki
Stary 2010-09-16, 07:25   #6235
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

: hahaha::h ahaha:
MACERATKO JA CIE KOCHAM
ALE SIE USMIALAM hehehe

Czesc kobiety sliczne sloneczko dzis swieci
Dlatego lece zaraz na ryneczek potargowac sie troszke z handlarkami

Listopadzia jak pamietam to mnie wywalali ze szpitala bo latalam co 2 dzien na to zeby uslyszec bicie serca maluszka bo schizy mialam i tak cale 8 miesiecy oni jak mnie widzieli to uciekali juz tylko ze ja stary rupiec i zawsze to ryzyko ty mloda silna wiec niunia bedzie jak tralala bo mam czute ze to niunia bedzie bo snilam sobie taka mala listopadzie

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-09-16 o 07:35
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 09:52   #6236
fergilka
Raczkowanie

Witam dziewczynki
u mnie leje i leje mam zamiar zaopatrzyć się w kalosze, jedyne co mnie ogranicza to rozmiar, bo noszę 35 jest mały wybór na allegro, ale nie wiem czy warto w to inwestować

http://moda.allegro.pl/kalosze-damsk...216726553.html

http://moda.allegro.pl/hit-wloskie-k...218244494.html

http://moda.allegro.pl/k6-r35-kalosz...222684642.html

ma ktoś podobne? pamiętam, że pożałowałam w zeszłym roku kupując jakieś kolorowe za 60zł i miałam na nodze może z 5 razy i całe popękały, z czasem dziury wyrobiły się tak wielkie, że można było rękę wsadzić

a jak z tymi HUNTERAMI, nie pękają?

pomóżcie dziewczynki
Stary 2010-09-16, 10:37   #6237
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalenadom Pokaż wiadomość

NIEPODNIECAJ TAK MATERASIĘ
A TO DLA RESZTY(bo morze wystarczy jak wymienie jedną, bo lenie wymieniać karzdą)
liczyciesie jako zwarta grupa??
to wytłumaczcie mi w czym?
bo ja narazie do rzadnej nienalerze. chaciałabym sie przydzielić do kturejś.
morze byla taka wspaniała grupa ale rok temu ,napewno nie teraz

co to za grupa ???? KUR-VA??? nu co!!! to za grupa karzda się vita v tej grupie vymieniając karzdą boicie sie ze jak kturąś pominiecię to was wykluczą ,czy zbanują?

w czym jestescie wspaniałe ? bo ja nic nienapisze bo w głowe nic niewłazi mi zeby było czymś was pochwalic.
a morze tym ze tak słodzicie jedna drugiej, ze az zemby sie sklejają
zaraz przepucze

wierzyc w wasze komplementy ,kiedy na krzywe cycki się mówi OJEJ JAKIE PIĘKNE> WOW BOSKO WOW WOW WOW

a vielkij szacunek dla dziewczyn z FORUM CYCOLINEK
za ich nie tylko slowa ale czyny

a tu przkład

wszytkim GURU tego forum znana MARCHEWKA, ktura często tu udzielała. jest bardzo chora
I TO BARDZO CHORA
tylko z jakiegos powodu o niej sie niewspomina tutej. a czemu? jak to jestescie takie zaje--bioszka, jak deklarujecie

A CYCOLINKI niezapomniały o niej . i wtej akcji morzemi powiedziec ze ALDI jes przewodniczącą.

NIE SŁOWA A CZYNY!!!! FIOLETOWE LALKI LICZĄ.

a rzarty ja rozumiem bardzo dobrze tylko cięnkie rzary ,mnie niesmieszą
teraz schowam bo fałszywce mnie zbanuja za przekleństwa niby, za przeklenstwa, amorze za prawdę
Łoo matko po jakiemu to napisałaś:confus ed: Mam nadzieję, że sobie żartujesz, a nie że poziom Twojej ortografii sięga zenitu!

Z tym Twoim: "kturejś, rzarty,zemby, karzdej" to chyba do "rzadnej" grupy nie będziesz "nalerzeć" hmm chociaż "morze"
Stary 2010-09-16, 10:48   #6238
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenadom Pokaż wiadomość

NIEPODNIECAJ TAK MATERASIĘ
A TO DLA RESZTY(bo morze wystarczy jak wymienie jedną, bo lenie wymieniać karzdą)
liczyciesie jako zwarta grupa??
to wytłumaczcie mi w czym?
bo ja narazie do rzadnej nienalerze. chaciałabym sie przydzielić do kturejś.
morze byla taka wspaniała grupa ale rok temu ,napewno nie teraz

co to za grupa ???? KUR-VA??? nu co!!! to za grupa karzda się vita v tej grupie vymieniając karzdą boicie sie ze jak kturąś pominiecię to was wykluczą ,czy zbanują?

w czym jestescie wspaniałe ? bo ja nic nienapisze bo w głowe nic niewłazi mi zeby było czymś was pochwalic.
a morze tym ze tak słodzicie jedna drugiej, ze az zemby sie sklejają
zaraz przepucze

wierzyc w wasze komplementy ,kiedy na krzywe cycki się mówi OJEJ JAKIE PIĘKNE> WOW BOSKO WOW WOW WOW

a vielkij szacunek dla dziewczyn z FORUM CYCOLINEK
za ich nie tylko slowa ale czyny

a tu przkład

wszytkim GURU tego forum znana MARCHEWKA, ktura często tu udzielała. jest bardzo chora
I TO BARDZO CHORA

tylko z jakiegos powodu o niej sie niewspomina tutej. a czemu? jak to jestescie takie zaje--bioszka, jak deklarujecie

A CYCOLINKI niezapomniały o niej . i wtej akcji morzemi powiedziec ze ALDI jes przewodniczącą.

NIE SŁOWA A CZYNY!!!! FIOLETOWE LALKI LICZĄ.

a rzarty ja rozumiem bardzo dobrze tylko cięnkie rzary ,mnie niesmieszą
teraz schowam bo fałszywce mnie zbanuja za przekleństwa niby, za przeklenstwa, amorze za prawdę

Z takiego powodu, ze nikogo nie mozna zmusic do udzielania sie na forum. I z tego samego powodu nie wiedzialam ( mowie tu o sobie ) , ze Marchwianka ( bo ja chyba masz na mysli ) ma zdrowotne problemy. Oczywiscie taka wiadomosc jest szokujaca .
I przykro takie cos czytac. Zapytalas ja czy zgadza sie bys o tym publicznie tu pisala ? Moze skoro sama nie opowiadala na wizazu to moze nie zyczyla sobie rozglosu w sprawie swojej choroby.

Kubus, Zaga i wiele innych tez juz nie zagladaja i nikt nie mysli zaraz ze sa chore. Przemysl co napisalas.

Co do reszty absolutnie sie nie zgadzam z twoimi obelgami.
Zreszta z tego slynelas juz wczesniej.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Łoo matko po jakiemu to napisałaś:confus ed: Mam nadzieję, że sobie żartujesz, a nie że poziom Twojej ortografii sięga zenitu!

Z tym Twoim: "kturejś, rzarty,zemby, karzdej" to chyba do "rzadnej" grupy nie będziesz "nalerzeć" hmm chociaż "morze"

Fergilka
Magdalena mieszka w Polsce niezbyt dlugo, wiec bledow ortograficznych nie robila umyslnie. Co do tego powinnysmy miec wyrozumienie.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:50   #6239
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Witam dziewczynki
u mnie leje i leje mam zamiar zaopatrzyć się w kalosze, jedyne co mnie ogranicza to rozmiar, bo noszę 35 jest mały wybór na allegro, ale nie wiem czy warto w to inwestować

http://moda.allegro.pl/kalosze-damsk...216726553.html

http://moda.allegro.pl/hit-wloskie-k...218244494.html

http://moda.allegro.pl/k6-r35-kalosz...222684642.html

ma ktoś podobne? pamiętam, że pożałowałam w zeszłym roku kupując jakieś kolorowe za 60zł i miałam na nodze może z 5 razy i całe popękały, z czasem dziury wyrobiły się tak wielkie, że można było rękę wsadzić

a jak z tymi HUNTERAMI, nie pękają?

pomóżcie dziewczynki

Kochana ja wlaśnie zamówiłam Huntery Dzisiaj powinny do mnie dotrzeć to Ci napisze jakie są na żywo

a zamówiłam je dlatego że podobnie jak ty w zeszłym roku zamówilam kalosze za ok 100zł i po kilku razach popękały .. Dlatego zainwestowałam troszeczkę

Witam wszystkie kochane

Ale wczoraj wieczorkiem nadrukowałyście

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-09-16 o 10:54
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:53   #6240
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
o, tu
zgadzam się całkowicie

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>
tak w ogóle, Magerko, to Ty wygadana jesteś,
więc też byś mogła zastartować w jakichś wyborach..
może na początek Sekretarzem jakimś albo cuś
albo Kobietą-Kot
bo ja to ze względu na mój ostatnio znikomy udział
rozważam skromną kandydaturę na jednego z Siedmiu Krasnoludków
nie wiem jeszcze na którego, ale o to mniejsza..
..jeśli nie macie nic przeciwko..
..bo dotąd nie zauważyłam większego zainteresowania tym stanowiskiem
..no i pozostaje zawsze jeszcze 6 stanowisk w razie coś
dla pozostałych 6 Krasnoludków

Siedmiu Krasnoludków to poważna sprawa
tzw."plecy", o których Magera już co nieco wspominała..

To mi się podoba a jesli mamy już prezydenta to może Magera na premiera Ja jestem zaaa

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości