|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
![]() Kurde, chyba się całkiem rozchorowałam. Boli mnie wszystko, mięśnie, plecy (ledwo się schylam ) i katar mi cieknie... Super, przed samym wyjazdem |
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Przejechałam 20 km na rowerze - nie jest ze mną tak źle jak myślałam
|
#603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() weź tu zaoszczędź jak znów jestem chora i 60 zł zostawiłam dziś w aptece
|
|
#604 |
|
Konto usunięte
|
Nosku: Bardzo elegancki czajnik.
![]() Nusia: Nie rozłóż się całkiem, biedactwo! ![]() Cuciola: Też oglądałam świąteczny katalog Avonu. Naturalsy karmelizowane jabłko i zimowe Senses bardzo mnie kuszą. Z obecnego katalogu wezmę sobie chyba tylko cienie Lace Luxe. Byłam dziś u fryzjera i na małych zakupach. Skusiłam się tylko na kredkę 2w1 (czarno-białą) Rimmela. Uwierzycie, że nie mam kredek o tak podstawowych kolorach? Musiałam w końcu kupić. |
|
|
|
#605 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A maszyna nie taka straszna, dasz sobie radę ![]() Cytat:
Ciekawość nie popłaca Cytat:
![]() Mnie też . Muszę się postawić do pionu przed weekendem, bo planuję fiknąć na cały dzień na zakupy ![]() Cytat:
. A wtedy znów przerzucisz się ma mazidła Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;22085445]Nusia: Nie rozłóż się całkiem, biedactwo!
![]() Byłam dziś u fryzjera i na małych zakupach.[/QUOTE] Staram się Zrobiłam inhalację, łykam Coldrex i siedzę dziś w domu (przez to nie zobaczyłam się z TŻ-em ). Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.Jaką fryzurkę sobie zrobiłaś? Cytat:
![]() Ale tylko dziś mam możliwość wygrzewania się w domu. Jutro depilacja, pojutrze manicure W piątek jeszcze kolega zaprosił mnie i TŻ-a na domówkę, ale jak już pójdziemy, to najwyżej do 23, bo w sobotę o 9 wyjazd A jeszcze od wczoraj strasznie bolą mnie plecy, nie mam pojęcia, dlaczego Ledwo się schylam...
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-09-15 o 20:43 |
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny..jakos mi smutnawo dzisiaj
Ten kolega co sie bronil,napisal nam na facebooku prywatna wiadomosc ze szkoda ze nas nie bylo w tym kasynie bo tylko nas brakowalo i czy moze czyms nas urazil...ciekawe co by zrobil jakby sie dowiedzial ze polowa z tych osob co byla nie chciala jechac ale na sam koniec zdjecydowali ze pojada jednak no bo "reszta" tez jedzie.. poza tym teskni mi sie troche za rodzinka,Tz dalej szuka pracy i wysyla calymi dniami CV..albo siedzi nad swoja muzyka... a ja siedze nad ksiazka ![]() juz czekam na weekend zeby sobie gdzies pojsc ze znajomymi.. Cytat:
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-09-15 o 21:12 |
|
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie na All cienie Clinique Od dawna chciałam ich spróbować, bo KWC kusiło. Kupiłam też w prezencie dla TŻ-a winyl jego ulubionego zespołu, bo pokazywał mi, że fajny i by sobie powiesił na ścianie
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.stephscloset.com/blog/ima...large-3524.jpg http://www.stephscloset.com/blog/ima...large-3525.jpg http://www.stephscloset.com/blog/ima...large-3526.jpg http://www.stephscloset.com/blog/ima...large-3527.jpg http://4.bp.blogspot.com/_mx0VA3IZpt...GoldenWine.JPG mysle wlasnie nad tym czarnym
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-09-15 o 22:01 |
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Avonu mam Wicked i jest cudny - nie dość, że super kryje, to nie robi smug, bąbelków, schnie ekspresowo. Miałam też Midnight Plum (oba z tej obecnej, nowej wersji) i był tragiczny - smużył się strasznie, nie chciał wogóle schnąć. Z poprzedniej wersji miałam Amethyst i Cherry coś tam (już ich nie ma) i te były niby rzadkie, a długo schły i robiły się masakryczne bąbelki. Z nowej wersji miałam tez na paznokciach Viva Pink (podebrałam koleżance, gdy byłam w UK) i też nie sprawiał żadnych problemów - dobrze krył, szybko sechł i nie robiły się babelki. Długo byłam zrażona do lakierów Essence z serii Colour & Go - miałam 2 jasne (teraz nie pamiętam które, ale jakiś blady roż chyba i beż) - schły masakrycznie długo no i te nieszczęsne bąbelki ... Do tego lakier tworzył miękką warstwę i mimo, iż lakier był suchy, to jednak odbicie pościeli było gwarantowane. Teraz mam 2 inne z tej serii (Underwater i Go Wild) i są zupełnie inne. Które cienie kupilaś? Jeśli lubisz delikatny makijaż to będziesz zadowolona, bo cienie Clinique są słabo napigmentowane (wyjątkiem jest pojedynczy Kittycat) Cytat:
![]() Bedzie mój ![]() Edycja: łeee jednak nie jest czarny http://polishorperish.blogspot.com/2...-twilight.html
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-15 o 22:37 |
||
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
to dla Hosenki jeszcze wkleje takie porownanie:
http://keerthamina.blogspot.com/sear...rand%3A%20avon a ten czerwony kojarzy mi sie z Bozym Narodzeniem
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/clinique-frosted-l...221063586.html
![]() Dzięki za opinie co do lakierów |
|
|
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
Kurujcie się dziewczęta (Nusia, Nynka, Gani), żeby Was całkiem nie rozłożyło.
Ehh drugi dzień z rzędu żegnam znajomych, którzy wyjeżdżają do Anglii... Cuciola, nie smuć się, niedługo weekend, odpoczniesz od książek.
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też to pamiętam.
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że antybiotyk działa również na choroby dolnych dróg oddechowych a nie tylko górnych przyda się
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam obie maseczki w tubkach Ori
Poszla jeszcze saszetka podkladu dotleniajacego Ori i kremu Vichy
|
|
#619 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dziękuję za pochwały czajnika
podobno w poniedziałek będzie już do odbioru, także wtedy pierwsze testy ![]() teraz siedzę i robię ostatnie szlify licencjata, jeszcze dzisiaj wrzucę go w ten głupi system antyplagiatowy i w poniedziałek daję pracę promotorowi do podpisu.. trochę się już stresuję obroną ![]() dla chorowitków dużo zdrowia!!! ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- kosmetycznie jest dobrze - NIC MNIE NIE KUSI
|
|
#620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wicked chyba był tylko jako sezonowy i już go nie ma. W Viva Pink nie ma nic z fioletu. To intensywny róż http://www.parokeets.com/wp-content/...ivaPink-1B.png Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami niestety mam takie wahania nastroju..to chyba z tesknoty za rodzinkaZuzylam zel pod prysznic Perlier zielone jabuszko. Moja pielegnacja wraz z perfumami dobila do 30
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
na szczescie pielegnacja mnie nie ciagnie tak jak kolorowka...
chce miec po 1 gora 2 rzeczy z kazdej "kategorii" |
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dopiero o 7:30 zasnęłam na dobre. Czuję się przez to strasznie słabo i boli mnie głowa z niewyspania. A już zaczęłam się bać, że może złapała mnie grypa żołądkowa Fiolet nie wydaje się blady, no ale ja nie miałam nigdy cieni Cliniuqa, więc się nie znam. Może nie będą takie złe ![]() ![]() Zaraz idę na depilację Nigdy jeszcze nie byłam, może jakoś przeżyję Potem widzę się z TŻ-em na chwilę, pójdziemy na obiad i ustalimy pare rzeczy dotyczących wyjazdu. On ma teraz remont w kuchni, moje zdrowie kuleje Dobrze, że za 2 dni jedziemy i odpoczniemy.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-09-16 o 12:51 |
||
|
|
|
#626 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
witaj w klubie ![]() Cytat:
Nigdy nie robiłam woskiem u kosmetyczki depilacji ale może wreszcie bym się odważyła. ![]() Myśl pozytywnie, już za 2 dni będziesz się wygrzewać na słońcu.
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A było do wytrzymania, no ale na łydkach boli najmniej. Jak powiedziałam babce, że może skuszę się na bikini, to do mnie "odważna pani jest" Myślałam, że będę mieć spokój z goleniem na czas wyjazdu, no ale niestety. Jak wrócę, to zapuszczę dwa tygodnie i użyję mojego boskiego depilatora Kiedyś już próbowałam, ale już wiem, czemu nic to nie dało - miałam za krótkie włoski Tylko nie chce mi się czekać aż dwa tygodnie Bo nie lubię być nieogolona, a poza tym mnie to trochę ograniczy też w inny sposób |
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
. Ja się boję policzyć swoje flaszki ![]() Idę zaraz do wyrka, bo bolą mnie mięśnie i mam "zapchaną" głowę. Na szczęście kranik nieco się przykręcił, za to coś mi buszuje po zatokach
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Jej .... Zakochałam się
http://1.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW...talballnew.jpg
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałabym mieć po 1 sztuce wszystkiego i to nie wiem czy bym się zmieściła ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

mnie wyglądem nie powalił na kolana, no ale uznałam, że nie taka jego rola. Ogólnie, ma bardzo dobre opinie w necie, bardzo dużą moc (1100 W a niektóre mają 400-500) i dużo funkcji i na tym postanowiłam się skupić, bo w końcu i tak będzie schowany przez większość czasu 
) i katar mi cieknie... Super, przed samym wyjazdem 

Nie lubię dwufazowych kosmetyków ale już tyle się naczytałam zachwytów o tym produkcie że na pewno wypróbuję.
Zawsze tata zajmował się skracaniem spodni, zwężaniem bluzek, podszywaniem itp i ostatnio zaczął się buntować
więc cichcem przemycamy z mamą do krawcowej żeby sie tata nie wkurzał, ze wolimy dac np 8 czy 10 zł zamiast nauczyć się. No ale bez sensu, żebym do bokserki za 50 gr dokładała dychę za zwężenie 

. Muszę się postawić do pionu przed weekendem, bo planuję fiknąć na cały dzień na zakupy 
). Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Ledwo się schylam...

Bo nie lubię być nieogolona, a poza tym mnie to trochę ograniczy też w inny sposób