|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wlosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
kaska, a nie to ok, myślałam, ze nie zauwazyłas, ale nie ma sprawy. moze niepotrzebnie napomknełam.
kotka, no dużo mu sie wyrosło ![]() adzio, dzięki. teraz to jest pare razy taki jak na tych zdjeciach, wtedy juz zaczał chorowac. Chciałam mu zdjecie zrobic teraz, ale uciekł. Włsnie siedzi i się myje jak oszalały, bo go dotknęłam, a on jest obrzydliwy ![]()
#212 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Ponawiam pytanie czy znacie tego Kerastasa? Na poprzedniej stronie wyjasniam o co chodzi.
I prosba- ktory kolor clipow z linka co podalam brac? |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ostatnie pytanie-wiem głupie ale wygodniej może będzie jak do wody (oxydant)doleje ta wodę przegotowana do buteleczki a potem odciągnę te 24 ml.Bo jak zacznę przelewać to polowe gdzieś wyleje itp.W sumie to na to samo wychodzi czy to trzeba w miseczkach rozrabiać.?
![]() ![]() Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej ![]() Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2010-09-16 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Adzio zieleń ci nie wyjdzie bo miałaś zimny kolor i nadal robisz zimnym.
Trzymaj tak jak chcą 30 minut. I tak ci się szybciej spierze, nawet jakby ciemny wyszedł to zjaśnieje. Włosy bardzo nie dostaną na tak słabej wodzie. Możesz i w buteleczce o ile ci wygodnie. Mi akurat wygodniej odciągać z płaskiej miseczki...
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2010-09-16 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Dobrze tak zrobię dziękuje.A tam w ost.poście dopisałam jeszcze jedno banalne pytanie.Zerkniesz?
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Adzio odpisałam w swoim poprzednim poście
![]()
#217 |
Zakorzenienie
|
#218 |
Zadomowienie
|
zrobiłam dzis mieszanke
![]() well ![]() i powiem że trzymałam 20 min i super nie ma roznicy miedzy koncówkami a odrostami nio chyba ze ja nie widze tej roznicy ![]() foto nie oddaje tak w 100% koloru nie moge dokładnie uchwycic ale wyszło alla jak na palette taki migdałek ![]() jak myslicie jest ok ???
#219 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
natasha możesz kłaść farbę na takie przetłuszczone włosy- nawet lepiej bo nie będzie cię tak piekła skóra głowy.
Odżywki i tak nie nakładasz przecież od skóry prawda? I żeby odżywka nie przepuściła farby to raz że musiałaby zwierać mnóstwo silikonów a dwa musiałaby być bez spłukiwania. Po upływie działania czasu na odroście wystarczy że resztę farby nałożysz jakkolwiek i przemasujesz wodą potrzymasz 10 minut i gotowe- kolor równiutki i odświeżony. Inaczej by się miała sprawa gdybyś przyciemniała włosy ![]()
#221 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/user/izabelle...07/cWlZ5aC8D2g Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-09-16 o 20:38 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
no zdarza mi sie wcierac odzywke od nasady, robilam tak przez jakis czas na poczatku jak farbowalam odrosty rozjasniaczem, bo wydawaly mi sie przesuszone. wiec mam gdzies z 40-45 minut trzymac na odroscie a potem na 10 minut na reszte z woda wmasowac tak? a to na odroscie nic nie zrobi ze tak dlugo bede miec na glowie ? no niby farby i tak po zaleconym dzialaniu farby niby juz nie dzialaja, ale w razie cos pytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
zalaczam zdjecia jak wyglada moj obecny odrost i kolor. na tlustych dosc ciemny wyglada. te pierwsze zdjecie to gdzies meisaic temu zrobione (z telefonu wiec nei za ciekawa jakosc). wiec chyba dzisiaj pofarbuje sobie wloski to pokaze wam jaki efekt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wlosy rozjaśniamy i o zyciu gadamy -czesc III
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak przy okazji..to cudny suprajs od TŻta ![]() ![]() Cytat:
![]() A te zasady odczytywania kolorów (z tej stronki co Snow podała) są troche zawiłe jak dla mnie.. Może Ty kochana mogłbyś mi to przejrzyściej wytłumaczyć? EDIT: Heh skupiłam się i wiem już ![]() ![]() Sorki za zamieszanie ![]() Czyli zmieszanie powinno być w porządku, bo 10 wydaje się za jasna, a sama 8 zbyt ciemna ![]() Chyba zdecyduje się na tego Synca, ze względu na ten kompleks odżywczy ![]() ![]() Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2010-09-16 o 16:49 Powód: Olśnienie :D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Agatau sliczny kolor - co prawda nie moge powiekszyc zdjecia, bo mi wizaz dzisiaj muli, ale ten na miniaturce bardzo mi sie podoba. Twoje wlosy sa podatne na rozjasnianie? 20 min na 6% to naprawde niezle.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Chyba podatne, ale co dziwne farby mi nie łapią, zawsze mam zoltko. Ale to nie rozjasniacz, tylko nie wiem co, z wodą 6%.
Pomózcie z klipami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Chyba dlatego tu Nas malo bo sa prowadzone jakies roboty na wizazu.Ale masakra.Nie moglam sie dobic przez 3 godziny.
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() |
#228 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a no i oczywiscie sliczne wloski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Ja , rozjaśniona dołączam sie do Was
![]() ![]() i na wstępie pytanko....... Chciałabym na swoich rozjaśnionych włosach zrobić ciemne blond refleksy. Chcę żeby to zbytnio za bardzo nie przyciemniło mi włosów. Żeby wyglądało NATURAAAAAAALNIE ![]() Proszę o pomoc szybko, bo fryzjera mam na jutro na 8 rano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak chcialam, kolor a la Socha i wyszedł mi zielonawy kolor. Ohyda, więcej na rozjasnioncyh wlosach zadnych ciemnych blond pasemek ani refleksow. To nie wyglada naturalnie. Bo co w tym naturalnego?
I tak masz rozjasnione pasma a ten blond zmywa sie do zieleni, szarości lub jest szarobury |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Dołączę i ja do wątku
![]() ![]()
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie strasz mnie. ![]() Wybrałam farby swoje... http://img.bazarek.pl/43770/6412/232...84b08b4194.jpg i standardowo zrobię odrosty farbą rozjasniającą http://s2.alejka.pl/i2/p/12/51/36b8ee7a907b4_0_b.jpg a chcę efekt taki http://http://www.fryzury.tv/img/fryzury/srednie/s4.jpg albo żeby wyszło coś podobnego. Załącznik 3413023 Edytowane przez LolaBunny Czas edycji: 2010-09-16 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
A więc ja bym była skłonna wybrać coś podobnoge co widzicie na tych zdjęciach tylko teraz jest problem jak dopasować farbe i jakiej marki farbe wybrac. Teraz mam te jesne wlosy wiec zostawie sobie z tego koloru pasemka na wierzchu i odrost uzupelnie farba z rozjasniaczem lecz nie wiem czy sama farba zlapie mi odrost na pozostalych wlosach. I pytanie pozostaje nadal jakiej farby uzyc (odcien i marka).
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Lola moja koleżanka robila 7 i nie wyszło zle, ale wpadało w zielen. Nie straszę, mi tak wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno są w realu i w tesco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oo fajnie ![]() ![]() właśnie czytałam też o tym Granier Color Naturals nr 7 że w zielony wpada... no cóż. Zobaczymy jutro. Jak zwykle się stresuję ![]() wolałabym iść do dentysty. ![]() ![]() bo w 90% moich wizytach u fryzjera nie mam 'wymarzonego' efektu. ![]() ![]() idę z tego stresu spać aż ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Te moje refleksy byly takie zielonkawe. Mylam szamponem przeciwłupiezowym i zmylam
![]() Dziewczyny jakie brać te clipy? Chodzi mi o te od Victorii Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-09-16 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co mnie martwi w tej aukcji to to, że nigdzie nie jest napisane czy to są włosy naturalne - jedynie są teksty w stylu, że wyglądają naturalnie, ale czy są? ja tam nie widzę o tym wzmianki.. Szczególnie, że wybór kolorystyczny jest taki, że ojej - raczej wątpię czy zadawaliby sobie trudu by naturalne farbować by mieć taki wybór.. No i trochę te spinki są tak wszyte w taśmę, że wystają trochę ponad, a że są srebrne to rzucają się w oczy. Cena jest bardzo atrakcyjna i przyciąga, ale ja bym ich nie wzięła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.