|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/311010635
Nic nowego, ale, że się pojawił niedawno to wrzucam.
|
|
#3872 |
|
BAN stały
|
************************* ************************* ***************8
dziewczyny postarajcie sie mi do 18 wyslac na skrzynke swoje pytanka do janusza bo ja dodam swoje i januszowi przesle . na skrzynke aby nie robic balaganu w postach a potem umieszcze je na stronie w poscie. prosze postarajcie sie |
|
|
|
#3873 |
|
Raczkowanie
|
jeśli ktoś z dalszego kręgu planowałby coś to niestety miałby świadomość, że nie będzie wracała sama... kłótni przecież nie da się przewidzieć.
ale jeśli nawet ktoś zauważyłby że wychodzi sama i czekałby na nią w okolicy domu to mimo wszystko torebkę musiała zabrać wcześniej. przynajmniej tak układałoby się to w logiczną całość. poza tym na pewno gdyby zauważyła coś podejrzanego zaczęłaby krzyczeć, cokolwiek. kobiety reagują przecież impulsywnie.
|
|
#3874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|
#3875 |
|
Rozeznanie
|
http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...wiat/381035687
i chyba tego też nie było ale po raz kolejny jest powiedziane że jej mama nie zna przyczyny kłótni ![]() myślicie że ukrywaliby to tak długo gdyby nie było to coś ważnego ?? śmiem wątpic Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-16 o 14:58 |
|
|
|
#3876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...CZNA/166466221 21-latek, 7 tygodni był na gigancie i jeździł sobie po Europie. Nie wziął ze sobą nawet telefonu komórkowego. "– Takie zachowanie nie pasuje do mojego syna – mówi Beata Grzywacz, matka 21-letniego Jakuba. – Tylko raz w życiu wrócił nad ranem do domu. On spędzał czas tylko w pracy, domu i przed komputerem."
|
|
#3879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym skąd ten brak oficjalnego zaangażowania ze strony najbliższych znajomych? - ktoś kto ma na sumieniu coś to raczej się angażuje żeby odsunąć od siebie podejrzenia, ewentualnie skierować śledztwo w odpowiednią stroną (choćby oddalającą od rozwiązania, ale wymagającą zaangażowania) - nie ma powodu do kłótni, który sprawia, że obojętny staje Ci się los znajomego/znajomej zbyt wiele sprzeczności. chciałabym wierzyć, że pojechała na wycieczkę po Europie i wróci. cała i zdrowa. bez względu na wszystko.
później zawiązałeś mi szalik, żebym się nie przeziębiła. Edytowane przez bezuczuciowa Czas edycji: 2010-09-16 o 15:07 |
|
|
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do grona tych, którym sprawa Iwony nie daje spokoju nawet w nocy. Śniło mi się dziś, że weszłam na wątek i zobaczyłam same radosne komentarze bo okazało się, że Iwonka wróciła do domu cała i zdrowa. Kamień z serca spadł a potem się obudziłam
![]() Mało się tu udzielam ale czytam Was codziennie, odwalacie kawał dobrej roboty. |
|
|
|
#3881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak z innej beczki uważam, że alibi A. nie jest żadnym alibi bo spała i nikt tego nie może potwierdzić(z tego co nam wiadomo).A.była ostatnią osobą, która miał kontakt z Iwoną,były pokłócone ze sobą...ja tam na nikogo podejrzeń nie rzucam ale powinni sprawdzić np. jej mieszkanie.Uważam że podstawy są. Przeważająca większość osób zaginionych to osoby, które zaginęły bez udziału osób trzecich tzn -ucieczki, zginęły w wypadku(np.zatonięcia i inne), osoby psychicznie chore itd. takich przypadków jak Iwony jest naprawdę niewiele. Poza tym ilu wg Was psychopatycznych morderców czatujących na przypadkowe ofiary, wracające z dyskotek żyje w Polsce?Ile jest takich spraw?Wg mnie nie wiele.Bo inaczej Iwona nie byłaby ani pierwszą ani ostatnią ofiarą....ale tylko gdybam. |
|
|
|
|
#3882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nikt Go nie zna, nikt się już nim teraz nie interesuje ... chyba, że Pan Ręcznik i świadek Sztokholmski to dwie różne osoby i może świadek widział, że to Pan Ręcznik coś zrobił ... kurde!!!
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy Iwona miała przy sobie w momencie zaginięcia dowód osobisty?
|
|
#3884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zresztą może zdarzył się wypadek. mogła uderzyć głową o kant stołu, o schody. a torebka to żaden dowód na to, że dziewczyna tam nie dotarła. ech. męczy mnie jeszcze sprawa wypadku samochodowego... mam pytanie. czy ręcznik znaleziony podczas przeczesywania terenu to ręcznik pana Ręcznika?
później zawiązałeś mi szalik, żebym się nie przeziębiła. Edytowane przez bezuczuciowa Czas edycji: 2010-09-16 o 15:19 |
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiemy gdzie ostatecznie doszła (eliminując wersję świadka ze Szwecji). Ja nie znam,ale tak jak przytoczyłam sprawę Kuby z Łęcznej, jest to możliwe mimo zapewnień całej rodziny,że dana osoba by tego nie zrobiła.
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
http://www.otillo.pl/news/tg/11/
Zebrane wszystkie artykuly nt. zaginiecia Iwony. Przydadza sie "nowym" w temacie. Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-09-16 o 15:46 |
|
|
|
#3887 |
|
Raczkowanie
|
Pan Ręcznik wg mnie raczej nie jest tym świadkiem sztokholmskim.Bo po jakiego miałby iść na ten Czarny Dwor z ręcznikiem na szyi? Świadek mogł równie dobrze jechać autem tą ulicą i coś widzieć.Rutkowski twierdzi, że Iwona została wciągnięta siłą do auta przez przypadkowych sprawców (tak zeznał świadek), a więc wyklucza on znajomych jako zamieszanych w sprawę.Może to też być chęć odwrócenia uwagi od prawdziwych podejrzanych, a te kilka tygodni potrzebował na ustalenie miejsca ukrycia zwłok....bo jak nie ma zwłok-nie ma zabójstwa.Straszne....
|
|
|
|
#3888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie to,że to moja wersja,ale po prostu jak pokazują przykłady innych zaginionych nie można tego wykluczyć.
|
|
#3890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiscie mogło być tak,że pokłóciły się o chłopaka,np. Iwona z nim kręciła ale w Dreamie ON zaczął kręcić z A,sprzeczka,samotny spacer,Iwona dociera do domu A, dalszy ciąg sprzeczki, pechowy"kant stołu"A dzwoni do chłopaka i co? wynosza Iwone w dywanie? nikt nic nie widzi? monitoring na klatce,przed klatka w hali garazowej? któras z kamer musiała przeciez działać, ja oczywiście napisała taka wersję czysto teoretycznie i ABSOLUTNIE nikogo nie oskarżam,dla mnie był inny scenariusz...ps.czy ktos kojarzy temat nocowania Pawła u Adrii?
|
|
|
#3891 |
|
Raczkowanie
|
Wybacz ale nie słyszałam jeszcze o przypadku ucieczki po imprezie,chyba że jakaś amnezja albo choroba psychiczna..no oczywiście wszystko możliwe..
|
|
|
|
#3892 |
|
Rozeznanie
|
poczekam na odpowiedź Janusza, ale swoją drogą skoro szła na dyskotekę w której jest robiona selekcja i sprawdzane dowody osobiste to raczej powinna miec jakiś dokument przy sobie
|
|
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
Czy sprawdzono odciski palców na torebce Iwony zostawionej na balkonie w celu wykluczenia zabierania lub/i odkładania ją przez osoby trzecie (poza Adrią i Iwoną) ?
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze ta sprawa z tą kłótnią....ehhh no za chiny ludowe nie moge zrozumieć tego dlaczego Ci znajomi nie powiedzieli matce o co się tam pokłócili????!!! I nie uwierzę w to że nie pamiętają... No chyba że faktycznie oni pili alkohol tylko na tej działce a już na imprezie może było coś grubszego czyt. narkotyki?? i dlatego nie pamiętają??
No nie wiem sama...:/ |
|
|
|
#3895 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie też już o tym dyskutowaliśmy,że skoro jako 19-latka (i 17-letnia Adria) weszły do klubu,gdzie wpuszczają od 21. roku życia,widocznie miała znajomości na bramce i wcale nie musiała mieć przy sobie dowodu osobistego. Dlatego chcę to wyjaśnić.
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3899 |
|
Raczkowanie
|
odciski palców ludzi ze sklepu z pewnością już były dawno starte. chodzi głównie o odciski palców innych znajomych, które posiada policja.
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Nikt Go nie zna, nikt się już nim teraz nie interesuje ... chyba, że Pan Ręcznik i świadek Sztokholmski to dwie różne osoby i może świadek widział, że to Pan Ręcznik coś zrobił ... kurde!!!