3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 16:23   #1381
Ishka
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Dziewczyny nie sugerujcie sie tak bardzo tymi wyliczeniami wagowymi usg raz lekarz trafi z wagą a 5 razy nie. Moja kumpela miała mieć córuchne z wagą 3700g a urodziła malusia córeczke ważącą 2550g

Moj synek w 32-33tc ważył 2100g i wiem ze wtedy tyle wazył bo kolezanka ktora rodziła jak jej robili przed porodem usg to powiedzieli ze urodzi dziewuche 3500g i miała 3520g takze w sumie mozna powiedziec ze dobrze okreslili wage. Ale to tez zalezy jak zmierzy brzuszek dzidzi wystarczy milimetr w tą lub w druga strone i waga mniejsza albo wieksza

Irsin jak sie rozpakujesz to sie przekonamy zreszta wszystkie po porodzie sie przekonamy ile nasze dzidziole ważą
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 16:56   #1382
kotek81
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Dostałam maila, że łóżeczko wysłane więc jutro powinno być

Odebrałam wyniku moczu - ani śladu białka

Co do świat to ja zawsze zaliczałam 2 wigilie - najpierw u teściowej potem u mamy, no i w świeta jeden dzień u jedenej a drugi u drugiej. W tym roku idę na wigilię tylko do mamy a w święta się nigdzie nie wybieram - będziemy siedzieć w domku
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 16:58   #1383
vikicullen
Zadomowienie

Ja juz czekam na wigilie i Boże Narodzenie, uwielbiam te święta, sa takie magiczne dla mnie, tym bardziej teraz jak już Michałek będzie z nami

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 17:15   #1384
kretencja
Zakorzenienie

Też uwielbiam Boże Narodzenie. Choć nie jesteśmy z mężem katolikami i nie chodzimy do kościoła, to te święta mają dla nas wymiar pięknej tradycji z magiczną atmosferą i - pomijając wizytę w kościele - obchodzimy je

A ja wklejam brzuń mój dzisiejszy (28tc+4d). Mam wrażenie, że ostatnio już wolniej rośnie Może to i lepiej

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 17:45   #1385
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

My tez kochamy swieta chodzimy na pasterke i obchodzimy podwojnie u tesciow i u moich rodzicow ale w tym roku bedzie inaczej bo moi tesciowie pala w domu a ja tam siedziec w dymie nie bede.

I tak wole swieta u mojej mamy nie ma to jak zjesc u mamy

Wlasnie wcinam lays'y fromage i popijam kola a mala tak szrzuje ze nie wiem czy jej smakuje czy nie

Pierwszy raz mi sie zdazylo

Oki spadam szykowac romantyczna kolacyyje dla tz bo biedny sie przepracowuje

Juz w trojeczke Kocham...

Edytowane przez Eliza86
Czas edycji: 2010-09-16 o 17:50
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 17:56   #1386
Patrycja_1708
Zadomowienie

Nie moge wcale wejśc na wizaż dzisiaj Nie wiem czy to mój net szwankuje czy o co chodzi.

Musze sie polozyc dzisiaj wczesniej bo tak mi sie chce spac ze szok... Ale ide teraz do piwnicy po kozaczki bo do PL dopiero na wiosne przyjedziemy wiec teraz całe auto zapakuje chyba swoich ciuchów itd.
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 18:04   #1387
zenia2211
Rozeznanie

Widze ze moj problem zostal pominiety
zenia2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 18:15   #1388
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zenia2211 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.Mam do was takie pytanko....bo troche sie martwie.Jestem w 26 tyg. i od wczoraj mam takie dziwne tak jakby ciagniecie w pochwie.Przez chwile to trwa i mija.I potem znow...Jutro ide do gina wiec pewnie mnie uspokoji a tym czasem postanowilam sie was zapytac.pozdrawiam
Zenia wizaż się wiesza dlatego nie odpisujemy... może coś się rozciąga w pochwie, mnie np. bardzo boli cała kość łonowa i miednica i czasem pobolewa w pochwie i moja lekarz mnie uspokoiła-mam nadzieję że u Ciebie jutro będzie tak samo daj znać po wizycie

A ja właśnie piekę szarlotkę-sąsiad zobaczył że tylko nadzoruje układanie polbruku i przyniósł mi jabłek żebym upiekła chłopakom szarlotkę to obiecałam kawałek no i piekę - ale pachnie obłędnie mam nadzieję że całej nie zjem...

Kretencja śliczny brzunio

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

Edytowane przez mallinka
Czas edycji: 2010-09-16 o 18:20
mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 18:16   #1389
sereniti
Zakorzenienie

hej dziewczyny dzięki za właściwe słowa w stosunku do tego mojego oszołoma. niestety już zmieniłam raz lekarza więc na samym końcu nie będę kombinować ale pójdę do innego na konsultację a póki co będę trzymać dietkę cukrzycową - mówi się trudno
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 18:17   #1390
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zenia2211 Pokaż wiadomość
Widze ze moj problem zostal pominiety
wydaję mi się, że to nic groźnego, moja gin ostatnio mówiła mi, że różne bóle, kłucia, rozściągania mogą być jak najbardziej naturalne. Natomiast trzeba uważać, gdy brzuch twardnieje (jeśli rzadko to spoko, ale jeśli dosyć czesto to lepiej dać znaka ginowi) i jeśli czuje się skurcze. Ale dobrze, że idziesz jutro do lekarza, przynajmniej upewnisz się, że wszystko jest ok

a ja zakopałam się na allegro, mam już tyle stron otworzonych z ciuszkami i mebelkami dla dziecka, że powoli się w tym gubię w sobotę chcemy z meżem dokładnie odmierzyć pokój, zdecydować jakie meble kupujemy, jaki dywanik, jakie wymiary i zabiorę się za urządzanie pokoiku

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 18:31   #1391
Patrycja_1708
Zadomowienie

Aliszcze Ja też jak zajade do DE będę chciała wszystko juz urządzać. Najważniejsze że tż juz pomalował mieszkanko wiec akurat pasowało ze ja teraz w PL jestem a on tam malował. Pokupiliśmy naklejki pod kontakty i wygląda to super bo poprzysyłał mi zdjecia jak wszystko wygląda
Ale doczekać sie nie moge kiedy poskładamy łóżeczko i już bedzie stało
Jeszcze pozostanie kupić nam wózek.

Dziewczynki a czy sól fizjologiczną bedziecie kupowały czy samą wodą bedziecie oczka przemywały? Bo w poniedziałek chce jechac jeszcze pokupić takich aptekowych rzeczy do dzidzi zeby potem po DE nie latac i nie łamac jezyka, wole miec juz wszystko w domciu.
Stary 2010-09-16, 18:45   #1392
zenia2211
Rozeznanie

Dzieki dziewczynki Jestescie kochane.Wlasnie tez mi sie cos dzieje,myslalam ze to cos z moim netem.

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Dzieki dziewczynki Jestescie kochane.Wlasnie tez mi sie cos dzieje,myslalam ze to cos z moim netem.
Stary 2010-09-16, 18:46   #1393
Patrycja_1708
Zadomowienie

zenia2211 Mi też strasznie zamula wiec pewnie cos robią z wizażu...

A co do świąt to do nas rodzice moi przyjeżdzaja do DE, w tamtym roku tez byli i było super a te ŚWIĘTA będą tymbardziej niezapomniane i wyczekiwane bo będziemy je spędzać już z NASZYM SKARBKIEM...
Stary 2010-09-16, 18:48   #1394
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość

Co do świat to ja zawsze zaliczałam 2 wigilie - najpierw u teściowej potem u mamy, no i w świeta jeden dzień u jedenej a drugi u drugiej. W tym roku idę na wigilię tylko do mamy a w święta się nigdzie nie wybieram - będziemy siedzieć w domku
super że nie ma tego białka

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Też uwielbiam Boże Narodzenie. Choć nie jesteśmy z mężem katolikami i nie chodzimy do kościoła, to te święta mają dla nas wymiar pięknej tradycji z magiczną atmosferą i - pomijając wizytę w kościele - obchodzimy je

A ja wklejam brzuń mój dzisiejszy (28tc+4d). Mam wrażenie, że ostatnio już wolniej rośnie Może to i lepiej
oj jaki zgrabny brzuś

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Zenia wizaż się wiesza dlatego nie odpisujemy... może coś się rozciąga w pochwie, mnie np. bardzo boli cała kość łonowa i miednica i czasem pobolewa w pochwie i moja lekarz mnie uspokoiła-mam nadzieję że u Ciebie jutro będzie tak samo daj znać po wizycie

A ja właśnie piekę szarlotkę-sąsiad zobaczył że tylko nadzoruje układanie polbruku i przyniósł mi jabłek żebym upiekła chłopakom szarlotkę to obiecałam kawałek no i piekę - ale pachnie obłędnie mam nadzieję że całej nie zjem...

Kretencja śliczny brzunio
szarlotka :brzyda l:

ja przechodząc obok pepco nie mogę się powstrzymać

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 18:51   #1395
zenia2211
Rozeznanie

Stary 2010-09-16, 18:57   #1396
79 Marta
Wtajemniczenie

Pisałam dwa razy, ale za każdym razem wizaż mi sie wieszał ;/
też jesteście takie senne? Ja koszmarnie, moglabym spac z 18 godzin na dobę , mała wysysa ze mnie energię chyba
Dziewczyny, ładne brzuszki
Kootekk mojej siostrze tez wyszla ropa po cesarce. Chyba jakies zastrzyki w brzuch brała.
Lutien wymaz robiłas u doktora S. ? Ciekawe, czy mi zleci- mam wizytę za tydzień.
Serenti współczuje lekarza, brak słów. On pracuje w szpitalu, gdzie chcesz rodzić? jesli nie, to bym go olala i poszła np. do ordynatora z tego szpitala.

Hmm... ciekawe, ile przytyła moja Hania ... w 28 tc ważyła 1150 g, za tydzien bedzie ważona - w 34 tc
Stary 2010-09-16, 19:06   #1397
_paulinka2
Wtajemniczenie

ale jestem zła, poodpisywałam wam a ten wizaż się pozacinał i mi skasował wszystko;(

z tego co pamiętam to kretencja śliczny i super zgrabny brzuś

a kotek super że nie ma już białka w moczu

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 19:44   #1398
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cześć!
Zastanawiam się czy to ja tak wolno czytam czy to Wy tak szybko piszecie?
Humorek mi się poprawił po wczorajszej SR. Pani prowadząca szkołę okazała się znajomą teściowej (ona ma wszędzie znajomych) i bardzo fajnie prowadziła zajęcia, chociaż na pierwszych zajęciach nie dowiedziałam się nic specjalnie nowego.
Oczywiście nie omieszkałam sobie porównać mojego brzuszka z innymi ciężarówkami - tym bardziej, że wszystkie dziewczyny termin na grudzień. I co? I mój to lilipucik, maleńka piłeczka w porównaniu z innymi. Nie chciało mi się wierzyć, że wszystkie te kobiety będą rodzić dopiero za ok. 3 miesiące.
Do tego absolutnie nie mam problemu z zakładaniem skarpetek, butów czy obcinaniem paznokci. Na szczęście mała kopie coraz mocniej i dalej, więc wiem, że rośnie.

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
79 Marta Co do tematu o chorych dzieciach to moja mama w ogóle nie każe mi oglądać programów jak cos leci na ten temat i wcale jej sie nie dziwie bo jak tylko widze te spoty zeby wyslac smsa czy cos to od razu myslenie sie załącza... Juz nawet nie chce pisac jakie ale kazda wie... Tak jak wczoraj widzialam urywek ze ma byc w rozmowach w toku o dzieciach ktore urodzily sie bez nóg i bez rąk. No masakra normalnie.Po co oni takie rzeczy pokazują?? Wystarczylo ze tylko mowili ze to ma byc to od razu jakies schizy potem w głowie. NIE PATRZMY I NIE SŁUCHAJMY O TAKICH RZECZACH BO JEST TO MEGA PRZYKRE ALE MY NIC NA TO NIE PORADZIMY . ALE Nasze dzieciaczki będą zdrowe i my mamusie będziemy najszczęsliwszymi na świecie
Dlatego nie oglądam programów, na których takie spoty się pojawiają. TVNowi i Polsatowi mówię nie!

Cytat:
Napisane przez Flicka88 Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie moglabym dolaczyc sie do was??
Cześć!

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
oczywiscie dzien musialam zaczac od?? batonika ehhh mam nadzieje ze wkrotce te zachcianki si eskoncza bo do niczego innego mnie nei ciagnie :/poza pomidorami po ktorych mama potworna zgage

przechodze z tz temat czy w tym roku ma prowadzic szachy dla dz. czy nie :/ nie chce mu zabraniac ale tak mu nagadalam ostatnio ze wroci z jednej pracym zje lb nie zje (zalezy czy maluszek da mi ugotowac) i do drugiej, a kto Tosia ze zlobka bedzie przyprowadzal?? no i jak wroci z szachow z przedszkola to bedzie ok 17, wiec zaledwie 2 godz. na pobyt z Tosiem - a ja caly dzien prz Grzesiu - a gdzie dla mnie czas???
Wiem wiem - macierzynstwo to poswiecenie ktoras moze powiedziec, ale wiem juz z dosiwadczenia ze udusic" sie w domu nie dam
wiem tez ze szachy to jego pasja i nie chce mu jej odbierac ale rok przerwy... hmmm czy za duzo wymagam?????????????????? ????????????????????????? ???????????????????????
Pelnia, a skąd Ty masz tyle słodyczy w domu?? Musisz uważać na zakupach, patrz na ceny i myśl co mogłabyś za to kupić. Ja tak robię.

Ja też pewnie będę miała podobny problem z mężem, który jest nałogowym graczem komputerowym a do tego uwilebia grać też na gitarze. Kiedy to robi znika. Uwielbiam, kiedy się cieszy ze swoich zainteresować, popycham go w ich kierunku, ale już wiem, że pewnie będzie musiał z nich w pewnym stopniu zrezygnować. On jeszcze chyba o tym nie wie.

Cytat:
Staram się o tym nie myśleć. W ogóle chyba zaraz wezmę się za porządki w kuchni, to mi dobrze zrobi na smuty...
Kretencja, .

Idę dalej Was nadrabiać. Jestem bardzo ciekawa co u Ishki.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 19:45   #1399
M25
Zadomowienie

Faktycznie coś dzisiaj słabo Wizaż działa, w takim razie idę sobie zrobić małe SPA w mojej łazience ;-)
Stary 2010-09-16, 19:48   #1400
kotek81
Zakorzenienie

rany co oni robią z tym wizażem
Masakra jakaś ani wejść się nie da ani nic napisać bo non-stop zamula
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 19:52   #1401
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cześć!
Zastanawiam się czy to ja tak wolno czytam czy to Wy tak szybko piszecie?
Humorek mi się poprawił po wczorajszej SR. Pani prowadząca szkołę okazała się znajomą teściowej (ona ma wszędzie znajomych) i bardzo fajnie prowadziła zajęcia, chociaż na pierwszych zajęciach nie dowiedziałam się nic specjalnie nowego.
Oczywiście nie omieszkałam sobie porównać mojego brzuszka z innymi ciężarówkami - tym bardziej, że wszystkie dziewczyny termin na grudzień. I co? I mój to lilipucik, maleńka piłeczka w porównaniu z innymi. Nie chciało mi się wierzyć, że wszystkie te kobiety będą rodzić dopiero za ok. 3 miesiące.
Do tego absolutnie nie mam problemu z zakładaniem skarpetek, butów czy obcinaniem paznokci. Na szczęście mała kopie coraz mocniej i dalej, więc wiem, że rośnie.

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
79 Marta Co do tematu o chorych dzieciach to moja mama w ogóle nie każe mi oglądać programów jak cos leci na ten temat i wcale jej sie nie dziwie bo jak tylko widze te spoty zeby wyslac smsa czy cos to od razu myslenie sie załącza... Juz nawet nie chce pisac jakie ale kazda wie... Tak jak wczoraj widzialam urywek ze ma byc w rozmowach w toku o dzieciach ktore urodzily sie bez nóg i bez rąk. No masakra normalnie.Po co oni takie rzeczy pokazują?? Wystarczylo ze tylko mowili ze to ma byc to od razu jakies schizy potem w głowie. NIE PATRZMY I NIE SŁUCHAJMY O TAKICH RZECZACH BO JEST TO MEGA PRZYKRE ALE MY NIC NA TO NIE PORADZIMY . ALE Nasze dzieciaczki będą zdrowe i my mamusie będziemy najszczęsliwszymi na świecie
Dlatego nie oglądam programów, na których takie spoty się pojawiają. TVNowi i Polsatowi mówię nie!

Cytat:
Napisane przez Flicka88 Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie moglabym dolaczyc sie do was??
Cześć!

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
oczywiscie dzien musialam zaczac od?? batonika ehhh mam nadzieje ze wkrotce te zachcianki si eskoncza bo do niczego innego mnie nei ciagnie :/poza pomidorami po ktorych mama potworna zgage

przechodze z tz temat czy w tym roku ma prowadzic szachy dla dz. czy nie :/ nie chce mu zabraniac ale tak mu nagadalam ostatnio ze wroci z jednej pracym zje lb nie zje (zalezy czy maluszek da mi ugotowac) i do drugiej, a kto Tosia ze zlobka bedzie przyprowadzal?? no i jak wroci z szachow z przedszkola to bedzie ok 17, wiec zaledwie 2 godz. na pobyt z Tosiem - a ja caly dzien prz Grzesiu - a gdzie dla mnie czas???
Wiem wiem - macierzynstwo to poswiecenie ktoras moze powiedziec, ale wiem juz z dosiwadczenia ze udusic" sie w domu nie dam
wiem tez ze szachy to jego pasja i nie chce mu jej odbierac ale rok przerwy... hmmm czy za duzo wymagam?????????????????? ????????????????????????? ???????????????????????
Pelnia, a skąd Ty masz tyle słodyczy w domu?? Musisz uważać na zakupach, patrz na ceny i myśl co mogłabyś za to kupić. Ja tak robię.

Ja też pewnie będę miała podobny problem z mężem, który jest nałogowym graczem komputerowym a do tego uwilebia grać też na gitarze. Kiedy to robi znika. Uwielbiam, kiedy się cieszy ze swoich zainteresować, popycham go w ich kierunku, ale już wiem, że pewnie będzie musiał z nich w pewnym stopniu zrezygnować. On jeszcze chyba o tym nie wie.

Cytat:
Staram się o tym nie myśleć. W ogóle chyba zaraz wezmę się za porządki w kuchni, to mi dobrze zrobi na smuty...
Kretencja, .

Idę dalej Was nadrabiać. Jestem bardzo ciekawa co u Ishki.
Stary 2010-09-16, 20:03   #1402
kootekk
Zakorzenienie

irsin wow twoja mała to juz kawał baby, choc usg sie myli, w dniu porodu mi robili 3 razy usg i za kazdym razem inny lekarz robil i zawsze wychodzilo ze maly wazy ok 1700g a urodzil sie 1400g

ja juz po wizycie, rana minimalnie ropieje wiec nie jest zle mam przemywac woda utleniona i octaniseptem i powinno byc dobrze

bylismy wieczorem u michałka i takiego to go jeszcze nie widzialam, tż wczoraj nie byl i sobie z michałkiem pokadał a maly non stop sie do niego śmiał taki słodki widok jak sobie tak gadali juz nie moge sie doczekac jak zobacze michłka w ramionach meza

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:05   #1403
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Przepraszam, że dwa razy to samo, coś mi szwankuje wizaż.
Stary 2010-09-16, 20:25   #1404
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość

Swietnie ze wyniki dobre no i ze lozko wyslane, ja dalej czekam na wysylke

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Ja juz czekam na wigilie i Boże Narodzenie, uwielbiam te święta, sa takie magiczne dla mnie, tym bardziej teraz jak już Michałek będzie z nami
Tez kocham te swieta, tylko bez mamy sa dla mnie jak zwykly dzien ale z dzieckiem teraz pewnie to sie zmieni

Cytat:

Fajny bebol

Ja tez do kosciola nie chodze w ogole na pasterce nigdy nie bylam bo o tej porze to ja dawno spie

Komus mialam cos jeszcze odpisac, ale juz 4 raz pisze wiadomosc i szlag mnie trafia wiec wybaczcie

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:26   #1405
lutien
Wtajemniczenie

Hej
Ja już po wizycie. Nika waży podobno 2800g Wszystko jest super. Szyjka skrócona, ale to już wiedziałam Wyniki też dobre. Na następnej wizycie mam dostać już skierowanie na krzepliwość i skierowanie już do porodu (choć ono nie jest potrzebne). Lekarz powiedział, że poród w tym momencie już nie jest żadnym zagrożeniem Pozostaje czekać na godzinę "0"

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
Pisałam dwa razy, ale za każdym razem wizaż mi sie wieszał ;/
też jesteście takie senne? Ja koszmarnie, moglabym spac z 18 godzin na dobę , mała wysysa ze mnie energię chyba
Dziewczyny, ładne brzuszki
Kootekk mojej siostrze tez wyszla ropa po cesarce. Chyba jakies zastrzyki w brzuch brała.
Lutien wymaz robiłas u doktora S. ? Ciekawe, czy mi zleci- mam wizytę za tydzień.
Serenti współczuje lekarza, brak słów. On pracuje w szpitalu, gdzie chcesz rodzić? jesli nie, to bym go olala i poszła np. do ordynatora z tego szpitala.

Hmm... ciekawe, ile przytyła moja Hania ... w 28 tc ważyła 1150 g, za tydzien bedzie ważona - w 34 tc
Tak - u dr S. Jakby zapomniał, to mu przypomnij. Choć u mnie on sobie zapisuje, co ma mi zlecić na kolejnej wizycie. W ogóle to bardzo fajny lekarz z niego. Dzięki za polecenie
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:42   #1406
79 Marta
Wtajemniczenie

Lutien super wiadomości kawał dziewczynki
ja mam wizytę za tydzień, na ostatniej mi mowił, że na przyszłej juz mi zleci badania ( to będzie 34tc). W ogóle kiedyś się z nim umówiliśmy z małżem w szpitalu, oprowadził nas, pokazał gdzie co się robi, procedury po kolei. Musze z małą pertraktować, coby chciała sie wykluć na jego dyzurze
Stary 2010-09-16, 20:51   #1407
vikicullen
Zadomowienie

Kurde no coś z wizażem sie dzieje, pisalam juz z 5 postów i żaden sie nie pojawil:/
Kretencja fajny brzusio i sporawy
No my bylismy na usg, mały wazy 2100 w 33 tc, ginka mowiła tylko ze brzuch dzidzia ma spory:/ co to moze znaczyc??? cos kiedys slyszlam ze jak kobieta ma cukrzyce to tak sie dzieje, ale wynik robiony w 24 tyg. wykluczyl cukrzyce, chyba ze pozniej mnie dopadla ,tak szybko tyje:/ co myslicie o tym?

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:58   #1408
Anecka
Zakorzenienie

Ale macie fajnie ze znacie wage dziecka, ja niestety ani razu nie mialam podanej wagi u lekarza do ktorego chodze. Tylko na 3d mialam kolo 810gram w 25/26 tc.

kootekk, no pewnie jeszcze troszke i juz dziecina w domu bedzie w Waszych ramionach Nie przemeczaj się coby ta rana ladnie sie zrastała i nie ropiała

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:28   #1409
sanderinka
Zakorzenienie

u mnie tez wizaż sie psuje i net tez coś z nadajnikiem robią

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:34   #1410
Artystka23
Dragonfly

kootekk jak czytam Twoje posty to mam banana na buzi

ja nie wiem ale wiekszosc dnia pobolewa mnie brzuch jak na okres,a twardnien zadnych nie ma
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości