![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
z kaszebskiego zawsze rozbawiają mnie chujki
![]()
![]() |
#1352 | |||
BAN stały
|
Dobre
![]() Niezła wizualnie i charakterologicznie też ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
jadę z Rubensem do weta, trzymajcie kciuki
![]() do zobaczenia wieczorem ![]()
![]() |
#1354 |
BAN stały
|
![]() --- Wszyscy obiad jedzą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
no Ty chyba lepiej wiesz, co siedzi w głowie babce przed ślubem
![]() Cytat:
![]() (w tym i innych frustratów - w kupie raźniej ![]() ![]() ![]() jezdem i czuwam ![]()
![]() |
#1356 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wanna u moich rodziców jest chyba w moim wieku, ale to raczej inna jakość. co do tv - plazmy podobno żyją krócej niż lcd, lcd słyszałam że są obliczone na około 5 lat ale przy średnim dziennym używaniu, więc w praktyce jak się nie używa tv kilka godzin dziennie to może pożyć więcej a jakość wielu dzisiejszych sprzętów agd / rtv to już zupełnie inna kwestia ![]() Cytat:
![]() i jaka podzielność uwagi ![]() Cytat:
czyżbym już chciała uchodzić za poważną i dojrzałą osobę? ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Florencjo, trzymam kciuki za Rubensa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
temat wanien i wiekowych sprzętów w moim domu zmilczę
![]() Już niedługo koniec roboty - dzisiaj w domu nie siedzę na necie, tylko spać idę! ![]() ![]() Tak źle, to sie od zeszłej zimy nie czułam. Jak ja nienawidzę jesieni i zimy! ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-16 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
joł madafakaaaaas
wpadam sie przywitać i wyhaczyłam że dziś jakieś "stolaty znów śpiewamy" ktoś tu bendzie chodził śladem węża lub przymierzał kapelusz miejcie baczenie czy pani Łinterja dziś nieco bardziej hulaszczo się nie zachowuje ![]() bosssssssssssszzzzz ale mi wizaż muli - dzięki temu może nawet wykonam plan maksimum zajmując się czymś pożytecznym - po raz pierwszy od rana usiadłam |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Maja-dziękuję za zyczenia ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |||
Zakorzenienie
|
PRÓBA CYTOWANIA NR 3
ale będzie chyba lipowy - nie no żartuję - coś co będzie wyglądało jak włosy człowieka a nie lalki będzie już mile widziane - cel to ściemnić ![]() przyciemnić Cytat:
BTW - Gryx tekst "prośba o reformulację pytania" brzmi dla mnie bardzo znajomo i bardzo źle się kojarzy z pewnym etapem rzucania mięsem non stop kolor który to ma miejsce pod koniec studiów grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr, temat nerw Cytat:
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
nie pijemy wcale, nie pijemy wcale, pooocałuuunek był nied ba le to nie to ale w refrenie też jest sto lat - szczęśliwego dolce vita ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-16 o 17:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
database error , ****icy dzisiaj dostanę !
Siedzę tu jak cep i nic mi sie nie otwiera po ludzku. A, Matte się odezwała. zapracowana jest ![]() cichociemni ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-09-16 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
ale wizaż muli
![]() Rachell - innych zapachowych urban legends równie słynnych jak Angel nie znam ![]() ![]() A teraz idę sobie pierdyknąć w łeb - w oczekiwaniu na pociąg skręciłam dzisiaj na dworcu do sklepiku ze sztuczną biżuterią, a tam już od progu nowa kolekcja: pająki, węże, chrząszcze i inne paskudztwa ![]() ![]() A dalej druga nowa kolekcja - a'la folk i średniowiecze ![]() Ja chcę wszystko! ![]() ![]() Zresztą, luknijcie same: klik! po te jutro lecę na bank ![]() klik2, klik 3, klik4, klik5, klik6, klik7
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-16 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Nindżopesz
|
Łinterio, ja bym zaśpiewała ale nie chcę Cię ogłuszyć. Sto lat!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
nie mogę nic napisac
![]()
![]() |
#1365 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() śpiewaj,zaraz i tak idę do łóżka,bo mnie gardło boli ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
Winter ja Ci śpiewałam
![]() ![]() jeszcze raz ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1367 |
grozi wypollizowaniem
|
redhaired~!-niose ci radosną wieść
![]()
#1368 |
never say no to panda
|
Winterko! miewaj częściej urodziny, bo z okazji Twoich urodzin sprzątnęli krzyż sprzed pałacu
![]() ![]()
![]() |
#1369 |
grozi wypollizowaniem
|
winterko-1oo lat zycia w szczęściu i pachnieniu
![]() ![]()
#1370 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() do usług ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- ![]() ale ja się dzisiaj nacałuję ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
grozi wypollizowaniem
|
zmarnowałam dzis 4 godziny...plan był prosty-kpic buty na zimę i czarne dzinsy-niestety...nie udało sie
![]() ![]() ![]()
#1373 | |
Zakorzenienie
|
co się dże - niech gada od razu
![]() "Od pocałunków usta nie bledną, a raczej odnawiają się jak księżyc" Dekameron ![]() Cytat:
![]() A ja siedzę i obmyślam, co z biżuterii jutro wziąć - póki co staneło na branolecie i 2 parach kolczyków, ale chciałabym ze 3 razy tyle ![]() I jeszcze był taki fajny, wielki naszyjnik na pół klaty, z wielu łańcuszków poszczepianych na wzór pajęczyny ![]() Idę sobie walnąć gorącą kąpiel i do wyra ![]()
![]() |
#1375 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też chcę wiedzieć
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() nieeeee... własnie-zapomniałam o wieści ![]() red-czy ty byłaś w promodzie?-włazłam tam dzis a tam feria hipisowskich wzorków na koszulopodobnych tunikach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- mam tez złą wieść-dla maji ![]() -te kozaczki są z Max Mary ![]()
#1377 |
Konto usunięte
|
nie dość, że dzień parszywy to jeszcze wizaż się wali...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
![]() ja byłam w niedzielę u kulezanki, co za rok się hajta i jak rozmowa zeszłą na fryzury i kiecki na kołach, to po paru kielichcach wina roztoczyłam wiję, ze ja to pójdę do ołtarza (jeśli już się zdecyduję ![]() Miny pozostałych lasek ![]() A jak się otrząsneły: "Woow... Tobie by pasował taki styl!" Tiaa... pofantazjowac se mogę... ![]() i tak bym wolała czarne ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-16 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | ||
Nindżopesz
|
Szczerze powiem, że się przestraszyłam czytając to
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A kozaki faaajne... ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A właśnie, zapomniałam dodać, że moja odziedziczona po poprzednich właścicielach wanna ma ze 40 lat (blok budowany w latach 70tych) i jest tak szorstka i zjechana, że drażni tyłek ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- I dla Mai trochę stylizowanych sukien ślubnych http://www.wedding.w8w.pl/SUKNIE/STY...NE/index2.html Plus maj fejwret http://www.przewodnikmp.pl/forum/ric...249dcb6df2.jpg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
never say no to panda
|
"wstyd" to są komentarze krytykujące sprzątnięcie krzyża
krzyż stoi, nie ruszamy - ŹLE! prezydent dupa krzyż sprzątamy - ŹLE! prezydent dupa no niechże się zdecydują! bo to, co oni sobie roili - że powszechne porozumienie, że jakiś złoty środek, że po dobroci z krzyżem, że wielka uroczystość przeniesienia - to o kant rzyci potłuc! banda kretynów się zaparła i "broniła" krzyża, a żadne argumenty nie docierały tablica upamiętniająca? ŹLE! bo (jak to się jeden z tym powalonych oszołomów wypowiadał) oni oczekują MONUMENTU! za co niby? dlaczemu? dla Kaczora, który w życiu nic nie zrobił, oprócz burdlu i żenujących afer, a po śmierci nagle stał się bohaterem narodu i wzorem dla każdego Polaka? czuję się jak w jakimś absurdalnym śnie ![]() i to niby ma być państwo świeckie... musiałam to z siebie wyrzucić <pufffff> - Cytat:
muszę się na dniach wybrać i popatrzeć, jak się prezentuje ichniejsza tegoroczna kolekcja zimowa ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-09-16 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.