|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kerastase, Sensuous, CK, Pure Poison i inne
Chciałabyś za Gucci Envy Me i Carolne Herrere 212 sexy Salvatore Ferragamo Incanto Shine 98ml ze 100ml (tester, bez koreczka, wraz z tekturowym oryginalnym opakowaniem)
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
Szampon do włosów z pasemkami 400ml, nowy Szampon 2w1, 400ml, nowy Krem z wyciągiem z róży, cera sucha/wrażliwa, nowy Tonik dynamizujący z wyciągiem z owoców, 200ml, nowy cos u mnie?
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Szampon z odżywką 2w1 Multiwitamina, 400ml, nowy
SZAMP0NY WYPELNIAJACE LOREALA SZAMPON FRUCTIS WZMACNIAJACY Szampon do włosów z pasemkami, 400ml, nowy Antyperspirant mineralny w kulce (Invisible i Sensitive), nowe Brusher - peeling z silikonową szczoteczką Garnier, nowy COS U MNIE?
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej podobają mi się u Ciebie:
odlewka Idole de Lubin EL Sensuous - poj. pocz. 50ml Żel do mycia twarzy Czysta Skóra/Pure Garnier (cera tłusta/mieszana), 200ml, nowy znajdziesz cos dla siebie? Jakieś szampony pewnie też, ale chyba nie chcesz wysyłac, tylko wymienić osobiscie? Mam w wątku Aquolinę, poza wątkiem peeling do ciała chyba oliwkowy, nowy Avon, jak chcesz, to sprawdzę ![]() |
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za Gucci Envy Me - poj. pocz. 30ml lub Miss Sixty - poj. pocz. 15ml (brak 3 psików) ??
|
|
|
#96 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#98 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sensuous, CK, Pure Poison, Elseve, Garnier i inne
Hej
, coś za:Mleczko do ciała Garnier z syropem z klonu, 400ml, nowe Mleczko do ciała z mocznikiem do skóry atopowej, 400ml, nowe L’Oreal – NutriLift mleczko do ciała 400ml, nowe Szampon L'Oreal wypełniający Pozdrawiam
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za idole?
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nie
Cytat:
Przeczesuję Twój wątek w poszukiwaniu potrzebnych mi teraz rzeczy i ciężko mi w tej chwili coś wybrać. Będę zaglądać nic Zastawiam się nad Jasmin Noir, ale poj. się nie zgadzają, a ja do tego nie znam zapachu. Postaram się go przetestować i dam znać w Twoim wątku, może jeszcze będziesz go miała (nie proszę o rezerwację Bvlgari, gdyż nawet nie wiem czy wpadnie mi w nos i kiedy będę w stanie go powąchać)
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
WItaj
![]() Znajdziesz u mnie coś za: L’Oreal – NutriLift mleczko do ciała 400ml, nowe, któryś z Antyperspirantów mineralnych w kulce (Invisible i Sensitive), nowe?
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
hej
coś u mnie za wodę be kissable i za 2 balsamy z l'oreal? oddam naprawdę duuuuuuuużo![]() opisz proszę u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post22085723 |
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
czesc, jestem bardzo zainteresowana sensuous el, tylko nie wiem co za bardzo proponowac, bo perfum chyba nie szukasz pilne, z Twojej wish nie mam dokladnie tych rzeczy, ale mam np. kabuki i.d bare minerals full coverage mam cienie chanel, Lip fusion powiekszajaca kredka do ust kolorek: pink nude, Dior coup de poudre powder shimmer eyeshadow nr787 coup de bluff –fioleto-sliwka(sypki cien), dr hauschka olejek normalizujacy moze cos Cie zainteresuje?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za Gucci Envy Me - poj. pocz. 30ml lub Miss Sixty - poj. pocz. 15ml (brak 3 psików) ??
![]() podpisik juz dodany
Edytowane przez Nunka8 Czas edycji: 2010-09-17 o 13:15 |
|
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
hej
znalazlabys cos u mnie za L’Oreal – podkład mineralny z pędzelkiem (Perfect Match Minerals), odcień N6 (Beige Eclat/Honey Glow), 10g, użyty 2 razy Dior Pure Poison - poj. pocz. 30ml Szampon z odżywką 2w1 Multiwitamina, 400ml, nowy Syoss Volume Lift - szampon zwiększajacy objętość, ok. 400/500ml Brusher - peeling z silikonową szczoteczką Garnier, nowy najbardzeij mi zalezy na tych pogrubionych |
|
|
|
|
#108 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Za żel na pewno bym cos wybrała, ale to zależy czy uda się sklecić satysfakcjonującą obie strony wymiankę za sensuous. Jutro postaram się wpaść do Sephory i przetestować Bali (w ciemno nie wezmę, za stara jestem na to )Cytat:
![]() Cytat:
Z wysokopółkowej kolorówki interesują mnie cienie Dior 790 (piątki), czarna lub brązowa maskara Dior Ultimeyes oraz sypkie pryzmy Delicate Beige (oczywiście o pewnym stopniu zużycia). Skromnie, bez szaleństw, od miesięcy jestem na kolorówkowo-zapachowym odwyku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#109 |
|
A cobra on my left...
|
Coś u mnie? ![]() minerały https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4232 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352616 |
|
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
hmm, a z tego co wypisalam nic?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
witaj interesują mnie żel do mycia twarzy tonik i antyperspirant garnier. Czy znalazłabyś coś u mnie? Mam też poza wątkiem peeling Planet spa z białą herbatą
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
jakbys cois u mnie znalazła to chetnie dam cos wiecej zeby wysyłka sie wyrównała
|
|
#114 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic ![]() Cytat:
W Twoim wątku zainteresowała mnie ramka multimedialna. Znalazłabyś coś u mnie za nią? Jesteś może z Wawy lub okolic? niestety nic Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam
Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2010-09-21 o 23:04 |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo dobrze, bo w takim wypadku mozemy się spotkać osobiście ![]() Jeśli szukasz czegoś jeszcze z pielęgnacji, to daj mi znać, może to mam... Mnie w Twoim wątku zainteresowały następujące rzeczy (w kolejności): - mp3 - kasetka magnetyczna ArtDeco (najchętniej bez cieni) - odsypka meteorytów - pianka do włosów |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
nic oprócz mleczka i dezodorantu nie znalazłam. chyba że masz poza wątkiem np. serum Avon Reversalist. a może sama coś jeszcze zaproponujesz co masz, a czego nie zamieściłaś w wątku?
jeśli chodzi o konkrety, to za dezodorant garniera i mleczko nutrilift chętnie oddam odsypkę meteorków i piankę welli. bo na mp3 to trochę za mało...
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybyś znalazła coś w moim wątku za pielęgnację (żel do mycia twarzy i szampony Elseve któreś), to ja chętnie dołożę coś, aby zrównoważyć Twoją nadpłatę za paczkę
Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2010-09-22 o 08:22 Powód: dopisek |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

oddam naprawdę duuuuuuuużo