|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
kupiła któraś narzutę na łóżko??
chciałabym zobaczyć zdjęcie
|
#1442 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś kupiłam pierwszy raz biedronkowe ptasie mleczko o smaku cappuccino. Nie polecam. W innych marketach, np. w Kauflandzie za tą cenę, a nawet niższą(w Biedrze 6,99) jest o wiele smaczniejsze...
Może mi się wydaje, ale tak sobie myślę, że dawno już nie było serkowo-jogurtowych nowości... Ostatnio chyba te jogurty Bio doszły... ale zadne nowe smaki ani nic się nie pojawiły
|
#1443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do masełka to zależy naprawde od biedry jak widać Ja byłam przed 8 i było peeeeeeełno. Jutro sobię odpuszczę, odwyk
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też te masełka były w innym miejscu niż zwykle, ale zapytałam się i mi pokazały gdzie leżą, a raczej leżały
jutro chyba też sobie odpuszczę zakupy, mięsa nie potrzebuję , a za prince polo jakoś nie przepadam...
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
słuchajcie małżon doniósł że prince polo ma byc po 2zł za 4sztuki
jakas oranżada po 1,50 i na razie nic nie wdział nowego......
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
o mięchu nic nie mówil... zobaczymy jakie wieści jutro rano przyniesie
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- no no ![]() )
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
to by sie zgadzało!!!
też byłam dziś po te masło i oczywiście nie było dlatego że nie patrzyłam przy wędlinach! a ptasie mleczko capucino tez nam średnio smakowało, może dlatego że za bardzo kawą podjeżdzało a ja nie lubię, ale konsystencja tez nie była za bardzo... |
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się jeszcze, że widziałam dziś w Biedronce wędzony filet z kurczaka (Morliny) z naklejką urodzinową i cena też była z napisem 15 lat (19zł/kg)
|
|
|
|
#1451 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i to 2zł od razu lepiej brzmi nie zerwę sie z samego rana ale mam nadzieję, że jak poturlam się do biedronki ok 11 to będzie jeszcze to prince polo oranżada za 1,50? hmmm.. ciekawe co to za oranżada... choć pewnie i tak się nie skuszę bo zrobiłam sobie zapas sprite'a i kubusiówCytat:
z drugiej strony niby to miejsce jest tak bardziej "na widoku" bo na przeciw wejścia.. Poza tym z tego co kojarze to właśnie tam czasem rzucają jakieś lodówkowe promocje. Niestety ja tego masła nie dojrzałam i na wszelki wypadek jutro prince polo będę szukać nawet wśród proszków do prania ![]() no i wiem już że ptasie mleczko cappucino- nie polecane raczej, wiec nie kupię na razie
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2010-09-16 o 22:21 |
||
|
|
|
#1452 |
|
Raczkowanie
|
a ja masła poszukiwałam wszędzie, przy wędlinach tam gdzie rzucają "urodzinowe" promocje i przy margarynach, aż zapytałam się kasjerki i ona powiedział że wszystko rozeszło się po 7. Z resztą moja mama byla po 7 w biedronce i mówiła że migiem masło zniknęło.
właśnie zmywam makijaż chusteczką dada i świetnie się spisała, nawet nie szczypie w oczy jak to niektóre mleczka |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie jeśli chodzi o ptasie mleczko to tylko i wyłacznie wedel i milka... inne są do kitu i dla mnie niezjadalne......
|
#1454 | |||
|
Rozeznanie
|
Tak czytałam jak chwalicie tę herbatkę, a akurat kończy mi się zielona, dziś patrzę w Biedronce a tu się okazuje, że to w torebkach
Cytat:
![]() Cytat:
I też kupiłam dziś masło, bo za taką cenę prawdziwe masło o zawartości tłuszczu 82%, bez żadnych dodatków olejów roślinnych to łaaaaał Cytat:
Wracając do rozmowy z wtorku chyba(?), kiedy porównywałyśmy mineralizację "wody z palemką" w poszczególnych regionach, donoszę, iż dziś sprawdziłam i u mnie ma ok (nie pamiętam już) 220 mg/l (pojemnośc 1,5l). Ale też zauważyłam, że pojawiła się jakaś chyba nowa woda, Aqua minerale? Ma lekko ponad 500 mg/l i kosztuje chyba mniej więcej tyle samo. Więc nie jest najgorzej, choć mogłoby być lepiej... |
|||
|
|
|
#1455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
biedronkowe ani to ptasie ani to mleczka- są wręcz niezjadliwe. naj naj to dla mnie też Milka Czekoladowa i to od razy z lodówki by chrupała czekoladka. A pianka rewelacja mmmmmniam |
|
|
|
|
#1456 |
|
Konto usunięte
|
dzięki za info o promocjach.
|
|
|
|
#1457 |
|
Przyczajenie
|
witam
Czytam was od pewnego czasu i mam pytanie.Czy są u was jeszcze komody z promocji ? Właśnie stwierdziliśmy z mężem ,że chcemy ją kupić ,ale w stonkach obok nas niestety już niema. |
|
|
|
#1458 |
|
Konto usunięte
|
nigdy w B. nie kupuję mięsa, ale może z okazji promocji spróbuję.
|
|
|
|
#1459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale niestety ta weryfikacja produktów ![]() a co do wspominanych wcześniej herbatek- wystarczy zrobić eksperyment. Zaparzyć zieloną z biedronki oraz np. sypaną na wagę też zieloną. I zostawić na trchę. Zobaczycie po jakim czasie pojawi się pleśń niestety biedronkowo- ekspresowo---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- jakość mięska w Biedronce może być o wiele lepsza niż w osiedlowym mięsnym. Jak zamawiają w drobiarskich to stawiają większe wymagania co do dat i jakości niż mniejsi odbiorcy ( wiem do od małżonka A co do wędlin to zwracajcie uwagę czy jest napisane "mechanicznie oddzielane" jak tak - to oznacza że może tam być prawie każdy element z danego zwierzaka, a nie z czystego mięsa. pozdrawiam |
|
|
|
|
#1460 |
|
Konto usunięte
|
w osiedlowych też nie kupuję.
![]() kebab biedronkowy jest mechanicznie oddzielany. |
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Konto usunięte
|
jadłam dziś penne carbonara mrożone. bardzo dobre.
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Tak szukam i szukam info o tym promocyjnym mięsie i w gąszczu postów jakoś nie znajduję
Co to za mięso ma być jutro w promocji?---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- I czy ktoś może już zakupił nożyk do sera? Ostry jest? |
|
|
|
#1465 |
|
Konto usunięte
|
jutro ma być schab po ok.5zł/kg
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też ![]() czyli dziś... prince polo, oranżada i mięso ![]() to raczej nie jade do biedro
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() owszem ale po 10zł i przyszlo generalnie mało... znaczy nie wiem jak gdzie indziej ale u małża przyszło kolo 10kg.... więc nawet na sklep nie wyjdzie.... i kawałki sa takie po około 1,5kg....ale teraz wam powiem coś co zadowoli wiele z was... mnie tez ![]() małż przyniósł gazetkę, która jeszcze nie wyszła na sklep... ważna od 27.09 i w promocji będzie ŻEL MICELARNY po 4,99zł..... i co wy na to? bo ja już powiedziałam, że robię zapas ![]() aaa i to nie prince polo a princessa max czteropak: dwie orzechowe i dwie mleczne za 2zł
"kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2010-09-17 o 07:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

chciałabym zobaczyć zdjęcie

Ostatnio chyba te jogurty Bio doszły... ale zadne nowe smaki ani nic się nie pojawiły

pani powiedziała że ona w pracy była przed 8 i załapała się na ostatnie....szkoda..

I też kupiłam dziś masło, bo za taką cenę prawdziwe masło o zawartości tłuszczu 82%, bez żadnych dodatków olejów roślinnych to łaaaaał
niestety biedronkowo- ekspresowo
i 
Co to za mięso ma być jutro w promocji?