|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice XII - topimy jesienne smutki w kieliszku smakowej wódki :)
Mandy Nafi
gratuluję Ja się wkurzyłam bo odebrałam tą kupioną tunikę i ma dziurę a miała być nowa jeszcze matka to mnie jakimś dziwnie atakującym tonem zaczeła gadać bo jej idealna córeczka coś spierdzieliła w spiżarce
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie dzisiaj głowa bolała
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia spróbuje mi zszyć tą dziurę by nie było śladu, nieliczne plamki może mi się spiorą
Poza tym mam zły dzień tak ogólnie Miłego wieczorku Laseczki
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Mandy, Nafi - gratulacje!
Ja jestem w domu rodzinnym, ale tylko na 2 dni :P Ogólnie to nudny u mnie... objadam się orzechami nerkowca I też mi wizaż wariuje
|
|
#3485 |
|
Wtajemniczenie
|
Wizaż dziś strasznie szaleje, od 2 godzin próbowałam wejść, dopiero teraz się udało
![]() Papik, szybko zleci, przynajmniej mi 7 ostatnich godzin mijało szybko, tym bardziej, że robię 2 godziny pod rząd w ciągu dnia..jeszcze troszke A ja już prawie spakowana, wypachniona..jeszcze tylko paznokcie i niedługo do wyrka, bo rano znowu jazdy ![]() A co tam u Was ?
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje dziewczyny.
honey - Tobie też niedługo będziemy gratulować. ![]() a ja dziś zupełnie bez humoru.. ![]() i też wizaż mi szalał. |
|
|
|
#3487 |
|
Wtajemniczenie
|
Mandy
Nafi ![]() ja wczoraj nie miałam humoru ale dzisiaj jest dużo lepiej ![]() u mnie wszystko ok. jesień się zbliża... i takie dziwne uczucie
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze, że rozmawiałyście o butach, ja też muszę sobie jakieś kupić, bardzo nie lubię butów w sezonie 'chłodnym i zimnym' i najczęściej chodzę w glanach. ale musze sobie jakieś bardziej eleganckie kupić, bo w sesji zimowej miałam problem jakie buty ubrać na egzamin.
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zadomowienie
|
O rany, widziałyście, co się dzieje w Warszawie przed pałacem? -.-
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
ZDAŁAM!
Dziękuję Wam za kciuki, zadziałały WAKACJE!
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
Taaa szopka po prostu! I to był niby 'Apel Jasnogórski'
![]() Orzeszki dalej wcinam ![]() Szatan gratuluję!
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Wtajemniczenie
|
PATOLOGIA
. Idę spać dziewczyny, spokojnych snów .
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
No nie taki szczęśliwy...przynajmniej nie dla każdej zazdrośnicy.
U mnie z dnia na dzień coraz to nowe problemy... gdzie nie spojrzę kolejna przeszkoda.. Już nawet ochoty nie mam na wizażowanie... ehNo ale Wam gratuluję... Dziś jestem kłębkiem nerwów... wiec znowu nie powizazuje... Wchodze na chwilke, sprawdzam czy u was wszystko ok i wracam do swoich problemów. Koszmar.... ![]() honey- nie doczytałam...gdzie kupiłas te buty, ktorych zdjecie wklejałas wczesniej? |
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się dzieje? trzymaj się, życzę dużo siły |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki...
hoppi.. po prostu wszystko w moim życiu sie sypie... a ja juz nie mam sił składac tego na nowo. Gdzie nie spojrze, tam problemy.. i nadziei na światełko w tunelu nawet brak. Ciężko... jest mi strasznie cieżko... W takich chwilach najbardziej odczuwam brak drugiej połówki
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jarek znowu szaleje, co by było gdyby się do władzy dorwał ![]() Sweet, każdy ma w życiu takie momenty, że tylko usiąść i płakać ![]() Paprif, jak tam rowerek, działa? Chudniesz coś od tej jazdy, w udach się kurczysz? Mi zależy, żeby zgubić kilka cm w udach właśnie ![]() A jak te bańki chińskie?
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
Sweet dużo siły Ci życzę
Zdaję sobie sprawę, że słowa typu 'będzie dobrze' są wręcz irytujące, gdy problemy kumulują się, nie mniej jednak z własnego doświadczenia wiem, że pomimo wszystko, zawsze po nocy przychodzi dzień Trzymaj się!
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze możesz się wygadać nam, tutaj, chociaż to nie to samo co ktoś, kto Cię przytuli - ale może w jakimś stopniu może Ci pomoże. trzymam kciuki za Ciebie. |
|
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
Sądzę, że w tym momencie jedno jest już oczywiste: mianowicie, będziemy musieli czekać do nowej władzy, żeby sprawy uczczenia pamięci ofiar tej katastrofy, prezydenta RP, zostały załatwione w sposób właściwy i godny - powiedział Kaczyński. Jak dodał, uważa, że "każdy kto chce, by ofiary tej katastrofy (...) zostały właściwie uczczone, powinien zabiegać o to, by doszło do zmiany".
Jasne! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=A98bl...ayer_embedded#! love, love dobre na dołka
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2010-09-16 o 23:41 |
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak patriotka uwazam, ze naród powinien złozyc sie na terapie dla kaczki wykluczajaca go na jakis przynajmniej czas z zycia spolecznego. NIEZWŁOCZNIE Kaczka i Rydzyk jedna reka, jedna głowa, jedna głupota... i ci sami tępi ludzie, ktorzy w imię źle pojmowanej 'wiary' podążają za nimi. Żenada. |
|
|
|
|
#3506 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje! ![]() Cytat:
teraz tez przeginaja, ale z drugiej strony to tylko jednostki. jak bronili krzyza, to spiewali 'bogurodzice', moze to i dla was smieszne, ale na pewno nikogo nie obraza. przesadzali tylko ci co sie 'bili' z policja czy przywiazywali do krzyza. Cytat:
|
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma co, poszczęściło się Donkowi z tym całym krzyżem. Może dalej robić wszystkich w konia odwracając uwagę od istotnego problemu jakim jest nasze zadłużenie i potworna dziura w budżecie. Każdy, kto chociaż odrobinę zna się na ekonomii wie, że w czasie recesji podatki się obniża, a nie podwyższa. No ale tu już trzeba pomyśleć, a media i ludzie mają szopkę z krzyżem. Jakby nasz kraj nie miał większych problemów.
Dla mnie od tych wszystkich ludzi bardziej skompromitował się Komorowski w swym cudownym przemówieniu dożynkowym, prezydent, reprezentant narodu, plotąc co mu ślina na język przyniesie bez ładu i składu. Jak dla mnie to on nie był do końca w "dobrej formie", że tak to ujmę ![]() kreaturka, jak zwykle się z Tobą zgadzam |
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu ty widzisz tylko jedna stronę, a drugiej nie dostrzegasz? Te całe cyrki pod pałacem nie sa wynikiem dziury w budżecie przeciez, a 'polityki nienawisci' jaka promuje Jarus. |
|
|
|
|
#3509 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie są wynikiem dziury w budzecie, ale ten temat tak bulwersuje ludzi, ze zapominaja o powazniejszych problemach. A w ogole to wiecie, ze od przyszlego roku wzrosna wydatki na kancelarie prezydenta (11 MILIONOW ZŁOTYCH), Kancelarie Premiera (4 miliony), sejm (6mln) i senat(14 mln) ? Na co to pojdzie? Na podwyżki dla prezydenta,premiera,minis trow, posłów i senatorów, oraz na remonty ich pomieszczen i nowe samochody. Fajnie, nie ? Po cichutku, po cichutku, dopoki ich tak absorbuje ten krzyz... ![]() a tymczasem podniesiemy podatki... a sobie zrobimy podwyzke!
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
Do tego co kreaturka napisała dodam , że Tusk oczywiście obiecywał zmniejszenie liczby urzędników, a tym czasem mamy ich 40 tys. więcej niż było jeszcze rok temu. Brawo Donald
![]() Platforma powinna była zrobić to, co obiecywała - obniżyć podatki a następnie zwolnić przynajmniej tych urzędników, których sama dodała, w ramach swojej, prowadzonej od początku kadencji, polityki krypto-socjalizmu. Ich zwolnienie przyniosłoby dochód dodany dla budżetu 2011 wyższy, niż podwyżka VATu. Poza tym pytam co stało się z projektem referendum 4X TAK swego czasu tak nagłaśnianym w mediach, zebrano mnóstwo podpisów(przypomnę, chodziło o : wprowadzenie okręgów jednomandatowych * zniesienie Senatu * zmniejszeniem liczy posłów do 230 * zniesienie immunitetu parlamentarnego. Premier łamie wszystkie swoje obietnice wyborcze zawarte w expose, kręci na każdym kroku, funduje nam podwyżkę podatków co jest po prostu jakimś żartem w obecnej sytuacji, mamy prezydenta, który gada od rzeczy i mylą mu się fakty, a Wy się podniecacie jakimś tam krzyżem i Jarkiem. To już Palikot gorsze numery odwalał, ale to przecież było fajne. Dajecie sobą sterować jak marionetkami. Ja rozumiem, że teraz to co piszę wydaje się odległe, mało realne, jakaś tam podwyżka, deficyt, co to kogo obchodzi. Ale zobaczycie za rok, dwa, co będzie się działo. Przypominam, że za Gierka mieliśmy 3 razy mniejsze zadłużenie, no i Gierek jednak sporo rzeczy wybudował. Aaa i PO planuje jeszcze jeden podatek wprowadzić, na dodatek pielęgnacyjny dla osób po 75 roku życia. Jakoś do tej pory pieniądze na ten cel były i dostawał taki dodatek każdy po przekroczeniu określonego wieku. PO się dorwało do władzy i nagle już im nie starcza, więc nie dość, że podatek wprowadzą, to jeszcze nie każdy taki dodatek dostanie, a tylko inwalidzi i to w formie bonów na konkretne cele. A niech schorowani emeryci za 600 zł biedują, po co im dawać więcej. Pomijając fakt, że opodatkowanie pracy mamy i tak już bardzo wysokie. We Francji chcą podwyższyć wiek emerytalny o 2 lata, zrobiono strajk generalny w całym kraju, 3 mln ludzi wyszło na ulicę, planowane są kolejne pochody- w Polsce podwyższa się podatki-wszystkim to odpowiada, super, tylko Ci od krzyża są głupi i to jest teraz istotne, rzeczywiście. Idę o zakład, że za jakiś czas wybuchnie kolejna afera co by znów zamotać społeczeństwo, zająć czymś media i dalej partolić gospodarkę a przy okazji wszystkich podwyżek coś i dla siebie dorwać. Wiecie co, ja mogłabym tak pisać i pisać, tego jest mnóstwo, dlatego też piszę chaotycznie bo to jest naprawdę ogromna skala problemów. Jednak od przeciwników dostaję tylko argumenty w stylu "a Jarek jest taki a owaki". Czekam na jakąś konstruktywną polemikę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

gratuluję
jeszcze matka to mnie jakimś dziwnie atakującym tonem zaczeła gadać bo jej idealna córeczka coś spierdzieliła w spiżarce 

ale musze sobie jakieś bardziej eleganckie kupić, bo w sesji zimowej miałam problem jakie buty ubrać na egzamin.

Zdaję sobie sprawę, że słowa typu 'będzie dobrze' są wręcz irytujące, gdy problemy kumulują się, nie mniej jednak z własnego doświadczenia wiem, że pomimo wszystko, zawsze po nocy przychodzi dzień