|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
po 1. to nie prince polo tylko princessa - po 1,99 za czteropak po 2. schab był dziś po 5,99 i był w kawałkach wielkich 3,5kg i przyszło po 1 sztuce na sklep - w jednej biedronce byłam o 7.01 i jakiś pan zgarnął mi z przed nosa właśnie jedyną sztukę schabu, o 7.10 byłam w drugiej biedronce - i pani powiedziała, że też mieli tylko jedną sztukę schabu, moim zdaniem to jest po prostu oszukiwanie klientów, co to ma być 1 sztuka na sklep? |
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam pierwsza w biedronce dziś i nie było ZADNEGO mięsa
![]() Była princessa, której nie lubię zamiast prince polo i był Tiger |
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
sory... tak się zajęłam żelem że mi 4zł w głowie było...
faktycznie princessa po 2zł co do reszty to sama rozpowszechniasz złe informacje...ale skoro wiesz lepiej....
|
#1474 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. U mnie po mięsie nie zostało nawet wspomnienia w postaci kartki, więc pewnie w ogóle go nie było. A ta oranżada, która miała być to Tiger w butelce za 1.50 zł. Dorwałem za to jeszcze 2 wczorajsze osełki
|
|
|
|
#1476 |
|
Konto usunięte
|
u mnie o 7.01 jakiś pan wziął jedyną sztukę schabu - i od razu pracownik biedronki przyszedł i zabrał kartkę z ceną i postawił tam jakiś inny produkt (niepromocyjny)
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
spoko...
to ja już się nic nie odzywam.... niech lepiej poinformowane się wypowiadają.....
|
#1478 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1479 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Żele micelarne? Oooo, to muszę kupić. Koniecznie, bo wcześniej się nie skusiłam. Zraziłam się do kosmetyków z B. po mleczku do demakijażu. Ale tak zachwalałyście ten micel, że pożałowałam ![]() Cytat:
Wczoraj pracownica B. kupowała przede mną ser Luxmilk gouda w czerwonym opakowaniu z naklejką 15lecia. Był już taki ser?
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
Witam panie
![]() Ja jeszcze do biedronki nie dodreptałam - ale widzę że raczej nie ma po co. Tiger mnie cieszy bo lubie ( a nie mogę ), tyle że u mnie nie ma powodzenia więc poleży ![]() miłego dzionka wszystkim |
|
|
|
#1481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłem na samo otwarcie i jako pierwszy niemalże wbiegłem do sklepu. Więc u mnie chyba tego schabu naprawdę nie było...I jestem zawiedziony, bo marzyły mi się schabowe na obiad
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w biedronce 7.05 to tylko widziałam panie które pracują w biedronce szły już do kasy, jako klientki były ze 4 ich było i każda miała po dwa schaby . Na pewno koleżankom również kupiły i jak doszłam do lodówki to było puste pudło
|
|
|
|
#1483 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Ja dziś pojechałam 10minut później niż zawsze, a po schabie nie zostało nic. Wafelków zostało 5 opakowań to 3 sobie wzięłam, ale jako niespodziankę spotkała mnie lasagne w promocji, dwie były wsadzone w pudełko po maśle więc je zabrałam
|
|
|
|
#1484 |
|
Konto usunięte
|
a i jutro ma być jakaś kawa w promocji, pracownik biedronki powiedział, że chyba jakaś rozpuszczalna capuccino, ale nie wiem w jakiej cenie
|
|
|
|
#1485 |
|
Raczkowanie
|
U mojej mamy były 2 kawałki schabu po 4 kg każdy... w kolejce była trzecia.
W mojej biedronce nie było mięska. Sprzedawczyni stwierdziła, że nic nie wie... ![]() Zerknęłam kątem oka na magazyn i widziałam poodkładane promocyjne towary, więc nie dziwię się, że wczoraj na sklepie nic nie ma, no i że wczoraj był jeden kartonik osełki - który rozszedł się w 5 sekund. Może jutro będzie coś lepszego, bo dzisiejsza Princessa mnie jakoś nie osłodziła. ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Zerknęłam, były w koszu pod ścianą. |
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
ja byłam 7.05 i mięso u mnie wcale na sklep nie wyszło, nawet kartki nie było, pracownice stały w kolejce do kasy i miały po 3 sztuki a jedna stała i jakiejś babie która przyszła po mnie wkładała "spod lady" do torby
jak za komuny, wściekłam sieciekawe co to za kawa będzie jutro, trzeba będzie zrobić zapasik ![]() super że będzie żel micelarny bo zaczęłam ostatnie opakowanie i martwiłam się że nigdzie w okolicznych biedronkach go nie ma
|
|
|
|
#1487 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, aby śmietankowe/wanilioweCytat:
zostawić na trochę? te trochę to pewnie z tydzień? ciekawe, może sprawdzę![]() Cytat:
to na mięso się pewnie dziś nie załapię, ale często jest w podobnej cenie w carrefourze, także płakac nie będę jadłam topki pomidorą w ziołach - bardzo dobre
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-09-17 o 12:14 |
|||
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z Biedronki, po mięsie nawet kartki nie było. Kupiłam za to trzy czteropaki Princessy po 1,99zł, naprawdę się opłaca
(zostały umiejscowione w takim miejscu, że trudno je było zobaczyć - w rogu koło pieczywa i lodówek). Zdobyłam jeszcze zestaw Pantene Pro-V ten Aqua Light (ostatni, reszta to same czarne), poza tym u mnie jeszcze sporo rzeczy promocyjnych z ostatnich dni - orzeszki, chusteczki Dada, nawet kilka tych wód smakowych Żywiec zostało. Na Kubusie niestety się nie natknęłam a chętnie bym zakupiła. Gościowi przede mną w kolejce babka dała z magazynu Sprite promocyjnego (na sklepie już nie było) ale gdy kolejny koleś podszedł do magazynu to już odmówiła. Co do kupowania przez pracowników to w poniedziałek widziałam pracownicę "w cywilu " z 4 parami kaloszy.
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
#1490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie musisz TAK OSTRO oceniac naszej miłej koleżanki johambiny, dzięki której mamy naprawdę ciekawe newsy. Każda tu z nas, w ferworze szału zakupowego, ma prawo do pomyłki, tym bardziej, że chyba nikt z nas nie pomyślał, że johambina podała taką cenę świadomie, a stwierdzenie "błędne informacje rozpowszechniasz" - należy raczej do ostrej krytyki. |
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
rejiche dziękuję
później jak ogarnę laski to napisze co będzie w nowej ofercie, tej od 27.09 do 10.10.... jeśli chcecie...
|
#1492 |
|
Rozeznanie
|
Byłam zaraz po 7 w dwóch biedronkach -po mięsie śladu nie było .Pan mi tylko powiedział że dostali 2 sztuki i jakaś babcia o 7 zgarneła.
Kupiłam princesse -bo TŻ do pracy zawsze coś słodkiego musi mieć no i wzielam zieloną hernate -cytrynową. Zobaczymy co jutro będzie. |
|
|
|
#1493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Konto usunięte
|
Byłam wczoraj w Biedro. Została jedna narzuta, ale jakoś mnie nie przekonała z wyglądu.
Poza tym kupiłam mleczko do czyszczenia Tim (białe) - ostatnio dwukrotnie miałam mleczko Cif (różne rodzaje) i powiem jedno: nie widzę różnicy między jego działaniem, a działaniem Tima (tym ostatnim doczyściłam wczoraj umywalkę). Konsystencja nieco inna - Tim jest chyba rzadszy, ale za to 4 zł różnicy w cenie - to mnie bardzo przekonuje. Z Biedronkowej chemii gospodarczej bardzo lubię również spray do szyb Arrow - ten z alkoholem. Płyn uniwersalny Cleo - myję nim i szafki i podłogi (dodatkowo daję wtedy nieco octu, żeby załatwić bakterie). Worki na śmieci, ale te mocniejsze - z taśmą. Co sądzicie o podgrzewaczach - ale tych lepszych, za ponad 4 zł? Do tej pory kupowałam takie w Lidlu i są fajne - ładne pachną, ale Lidl mam dalej, niż Biedro. Widziałam, że jest wanilia, pomarańcza etc. Kupiłam wczoraj odświeżacz powietrza w żelu - waniliowy. Pachnie bardziej oranżadką (cytrusowo-waniliową), ale bardzo fajnie - postawiłam w łazience i jest miły aromat, gdy się wchodzi. Zainwestowałam również 1,99 zł w serwetki - pomarańczowe, 30 sztuk, trójwarstwowe (były również kremowe, zielone, chyba również białe). |
|
|
|
#1496 |
|
Zadomowienie
|
chcemy, chcemy
moja mama poluje na taką zwykłą suszarkę balkonową (bo tej z viledy szkoda jej wynieść na taras więc dosuszamy na niej pranie w domu )
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
#1497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zaznaczyłam sobie w kalendarzu, żeby nie zapomnieć
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() Arrow też mam więc Clinowi powiedziałam papa
|
||
|
|
|
#1500 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---- A czy ktoś używa może tego płynu (również w sprayu) do tłuszczu i kamienia? Różowe opakowanie (naśladujące zdaje się Cillit Bang). |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

), tyle że u mnie nie ma powodzenia więc poleży 

bo zaczęłam ostatnie opakowanie i martwiłam się że nigdzie w okolicznych biedronkach go nie ma

niestety biedronkowo- ekspresowo[COLOR="Silver"]
zostawić na trochę? te trochę to pewnie z tydzień? ciekawe, może sprawdzę