Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 00:24   #4021
mmm3m
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Vision racja, ale ostatni raz, bo nie mogę się powstrzymać,potem już ignor

Droga Dolores
Słownik do rączki, wysilamy mózg i sprawdzamy po kolei hasła: "oczernianie", "pomówienie". Tyle razy ile potrzebujesz żeby zrozumiec, że powiedzenie "może być...." nie jest tożsame z "jest".
Chyba długa noc przed tobą, przyswoić i zrozumieć aż 2 tak trudne hasła.

Poleciłabym Ci jeszcze lekturę kodeksu cywilnego i karnego, bo wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia, ale obawiam się że może być za trudne. Bo wiesz, to już poziom studiów, nie podstawówki
zgadzam się jako fanka prawa. na prawdę nie zauważyłam byś w tamtej kłótni co do słowa kogoś oskarżała ale luz... było minęło i przyzwyczaiłam się do tego, że najmniej poinformowani 'rzucają kodeksem karnym' ;]

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Gdyby Iwona utonęła w zatoce to jej ciało już dawno by wypłynęło, podobnie jak ciało Łukasza. W zatoce nie ma aż takich silnych prądów i wszystko w dość szybkim tempie wypływa na brzeg.
Także foki, o których głośno ostanio w gazetach... biedne stworzonka.... widziałam zdjęcia -przykry widok. Skoro cięzkie foczki potrafią po śmierci trafiĆ na brzeg, to leciutka Iwona tyż

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
na podanym wcześniej forum poruszono też według mnie ciekawy wątek dotyczący pana Ręcznika. być może rzeczywiście jest ważnym świadkiem i spotkał go podobny los do Iwony. nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy owego pana nie szukają za granicą. być może rodzina nie wiedziała, że przebywał właśnie tutaj.
Również się obawiam tej opcji, nigdy nic nie wiadomo

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-17 o 00:35
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:24   #4022
Janusz_G
Raczkowanie

Dla tego ja przeglądam fora i przekazuje jej informacje - czy ludzie ja wspierają ? - i mówię że tak żeby była silna że jesteśmy z nią i że nie pozwolimy zapomnieć o Iwonie . TO dodaje jej siły KROPKA
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:26   #4023
Melissa86
Zakorzenienie

Panie Januszu znalazłam w końcu ten artykuł,gdzie mama Iwony mówi o tym,że Iwona tego dnia pożyczyła pieniądze od koleżanki.

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/z...dy_155914.html

"Iwona nie była... nie jest wymagająca. Wychodząc, prosiła o 30, czasem 40 zł. W piątek pożyczyła kilkadziesiąt złotych od koleżanki. Nosiła wyzywający strój? Nonsens. Wąska mini na zgrabnej figurze i bluzeczka w paski. Pensjonarka. No może te buty. Giulio Santoro. Kupiła je matka. Była nawet zła, że tamtego wieczoru zniknęły z szafeczki w przedpokoju. Były nienoszone. Iwona pierwszy raz w życiu miała takie buty na nogach."
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:28   #4024
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Jako mimowolna obserwatorka kłótni,obiektywnie oceniając potwierdzam te słowa.
Najpierw robson robił selekcję,komu wyśle PW,a komu nie. Nie wysyłał nowym (zarejestrowanym po zaginięciu Iwony) i tym,co mają mało postów,bo według niego byli niegodni zaufania i być może któraś z tych osób ma coś wspólnego z zaginięciem Iwony,a teraz sam się denerwuje,że jest w ten sam sposób traktowany. Kompletnie tego nie rozumiem.

I się nie wtrącam i już więcej nie podsycam tej kłótni,tylko obiektywnie oceniłam tą całą sytuację.

Święta racja taka trochę nauczka

i również nie wracam już do tego tematu. kłótnia tylko pokAzała, że każdy musi czuć się podejrzany, ale nie ma co się z tego powodu spinać... internet jest na swój sposób anonimowy - nigdy nic nie wiadomo
Stary 2010-09-17, 00:32   #4025
Janusz_G
Raczkowanie

Istotnym by było czy pożyczyła 10 000 czy więcej te drobne to o czym maja świadczyć ? przy odpowiedzi zasugerowałem się dużą stawka która mogła by być powodem.
Stary 2010-09-17, 00:38   #4026
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Istotnym by było czy pożyczyła 10 000 czy więcej te drobne to o czym maja świadczyć ? przy odpowiedzi zasugerowałem się dużą stawka która mogła by być powodem.
Nie wiem kto zadał te pytanie,niech ta osoba się wypowie.

Ale skoro miała przy sobie dowód osobisty i na przykład z 50 zł, to (biorąc pod uwagę przytoczoną dzisiaj przeze mnie historię Kuby z Łęcznej) nie można wykluczać,że i Iwona nie pojechała gdzieś do Niemiec na przykład (do jakiejś koleżanki). A to by była najbardziej optymistyczna wersja - że pojechała sobie na swoje najdłuższe w życiu wakacje i wróci na rozpoczęcie studiów...
Stary 2010-09-17, 00:41   #4027
Gaaliyah
Raczkowanie

Cytat:
to prawda, kwota przekraczająca jakąś rozsądną mogłaby być podejrzana ... a tutaj pewnie chodziło o to, żeby mieć na wstęp, coś do picia i taksówkę ...

a co Pana Ręcznika- dziewczyny, słuszna uwaga ... nie wiadomo, co go mogło spotkać ... a On na pewno ma jakieś znaczenie (to oczywiste), bo inaczej jego twarz byłaby nadal widoczna

Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać
Gaaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:43   #4028
Janusz_G
Raczkowanie

Życzę dobrej nocy
Stary 2010-09-17, 00:44   #4029
Gaaliyah
Raczkowanie

Cytat:

Ale skoro miała przy sobie dowód osobisty i na przykład z 50 zł, to (biorąc pod uwagę przytoczoną dzisiaj przeze mnie historię Kuby z Łęcznej) nie można wykluczać,że i Iwona nie pojechała gdzieś do Niemiec na przykład (do jakiejś koleżanki). A to by była najbardziej optymistyczna wersja - że pojechała sobie na swoje najdłuższe w życiu wakacje i wróci na rozpoczęcie studiów...
to niesłychanie niemożliwe

mimo, że faktycznie rodzice mogą nie znać własnych dzieci, to uważam że jeżeli matka ma dobrą więź ze swoją córką ( a tak czuję, że Iwony mama miała z nią super kontakt), to nie wierzę aby Iwona sobie gdzieś pojechała ...

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Cytat:
Życzę dobrej nocy
wzajemnie ja jakoś powinnam już dawno spać ...
właśnie mi się dziecko obudziło

Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać
Gaaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:46   #4030
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gaaliyah Pokaż wiadomość

mimo, że faktycznie rodzice mogą nie znać własnych dzieci, to uważam że jeżeli matka ma dobrą więź ze swoją córką ( a tak czuję, że Iwony mama miała z nią super kontakt), to nie wierzę aby Iwona sobie gdzieś pojechała ...
A czy znasz historię zaginionego Kuby Grzywacza z Łęcznej?
Stary 2010-09-17, 00:50   #4031
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie znam i jestem ciekawa prawdę mowiac

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:55   #4032
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
zgadzam się jako fanka prawa. na prawdę nie zauważyłam byś w tamtej kłótni co do słowa kogoś oskarżała ale luz... było minęło i przyzwyczaiłam się do tego, że najmniej poinformowani 'rzucają kodeksem karnym' ;]

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Także foki, o których głośno ostanio w gazetach... biedne stworzonka.... widziałam zdjęcia -przykry widok. Skoro cięzkie foczki potrafią po śmierci trafiĆ na brzeg, to leciutka Iwona tyż

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Również się obawiam tej opcji, nigdy nic nie wiadomo

ty pani fanko prawa. moj dziadek byl gliniarzem 30 lat, ojciec 40 lat, ja pracowalem 5 lat jesli biorąc pod uwage ze jestem niedouczony prawem to i tak czesciej odbijalem sie o okladki kodeksow niz ty zreszta sama napisalas ze jestes tylko fanką prawa wiec juz tak nie wyskakuj przed szereg a skoro takas ty oczytana w prawie to powinnas rodzinie sugerowac i samej napisac ze rutkowskiego nie obowiazuje w tej kwestii tajemnica a nie wlazic w ..................... na ktorej stronie ci kodeks z reki wypadl? domniemam ze na wstepie.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 01:02   #4033
burgund1234
BAN stały

Robson luknij na swoją skrzynkę i daj mi znać co myślisz?
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 01:04   #4034
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
ja nie znam i jestem ciekawa prawdę mowiac
Pisałam dzisiaj o tym. Ale żeby darować Ci te przedzieranie się przez kłótnie to napiszę jeszcze raz.

22 maja tego roku zaginął 21-letni chłopak,student. Miał jechać na uczelnię (na jakieś zaliczenie) i wziął ze sobą tylko indeks,nawet komórki nie wziął. Rodzice pisali,że to spokojny grzeczny chłopak,że zawsze wracał na noc do domu itp.,że to do niego niepodobne,że by nie uciekł itp.

I co się okazało?? Zrobił sobie 7-tygodniową wycieczkę po Europie. Do domu wrócił 13 lipca.

http://www.poszukiwanimagazyn.pl/zag...-grzywacz.html

Tu są jeszcze wypowiedzi jego siostry na forum,która także w telewizji wystąpiła.
http://forum.dziennikwschodni.pl/gdz...ecznej-t33150/

"~Karolina, siostra Kuby~
Napisano 29 maj 2010 - 21:13 #8
Kuba nie miał problemów z rodziną, czyli nami, nie miał żadnego powodu, żeby w ten sposób opuścić dom. Oczywiście nie wiemy co tak naprawdę działo się w jego głowie. Szukamy wszelkich tropów. Jeśli wiesz coś o jego losie dzwoń na mój numer 607-******, bądź policji.
DZIENNIKU WSCHODNI DZIĘKUJEMY!
Karolina, siostra Kuby."

Napisano 03 czerwiec 2010 - 23:10 #21
Świat jest wielki a Kuba w nim tylko jednym małym człowieczkiem, który jakby zapadł się pod ziemię. Granice w prawie całej Europie są otwarte, więc mógłby krążyć sobie po niej bez problemu i paszportu, którego ze sobą nie ma. Jesteśmy w takiej sytuacji, że trzeba rozważać różne wersje co się z Kubą dzieje i niektóre są wręcz nierealne do sprawdzenia.
A sugestia legii cudzoziemskiej, jest luźnym przykładem z Twojej strony, czy masz powody, by dopasowywać ją do osoby Kuby?
Karolina, siostra Kuby"

Napisano 13 lipiec 2010 - 12:06 #33
Poszukiwania zakończone. Kuba wrócił do nas do domu. Sprawa zamknięta."

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2010-09-17 o 01:07
Stary 2010-09-17, 01:46   #4035
robson1979
BAN stały

dziewczyny dlaczego wy tak boicie sie rzucic cien podejrzenia na osobe z kregu znajomych? nie mowie ze to zrobila bron boze ale poki co to niczego wykluczyc nie mozna.
skoro ojczymowi iwony wydawalo sie ze slyszy obydwie jak rozmawiaja twarza w twarz to dlaczego nie uznac tego za prawde? myslicie ze czlowiek osluchany z glosem iwony pomylilby glos przez glosnik a glos osobiscie?przeciez roznica w glosach jest diametralna gdyz nawet jesli byl tylko glosnik wlaczony to im glosniej zrobi tym glosniej slychac rozne zanieczyszczenia w tle.
skoro sa niby jacys tam swiadkowie podkreslam niby ze dotarla do ulicy swojej to w polaczeniu z tym wyzej tworzy to logiczną calosc. skoro sam janusz przyznal ze jest tam parking zapewniajacy anonimowosc a jedna z hmmm kolezanek pisala ze spotykaja sie tam parki w wiadomych celach to dlaczego wczesniejszej wersji nie uznac za prawdziwą?
owszem teraz mi napiszecie ze lubie rzucac podejrzenia na innych a na siebie nie lubie ale roznica jest taka ze ja rzucam podejrzenia na osoby zamieszane ogolnie w sprawa a nie na osobe co fizycznie nie jest to mozliwe pozatym janusz ma moje dane wiec jesli on uzna mnie za podejrzanego wie co z tym zrobic.
Krecicie sie wogol jackowskiego i jego przepowiedni o esemesie z chlopakiem w jakies nadprzyrodzone zdolnosci a ciezko wam skapowac pare istotnych szczegulow.Niektore dziewczyny dobrze tutaj mysla i nie tylko te co mnie bronily ale tez jedna co jechala po mnie a niektore poprostu wokol wlasnego ogona jakby innych mozliwosci nie bylo..
nie wystawialem pytan-zle
wystawilem-tez niedobrze bo jakies nie na miejscu badz juz zdublowane a poczekalybyscie 15 minut i by byla calosc a nie ze jedna odpowiada na pytania przed szeregiem jakby chciala blysnac. ja uwazam temat klotni za zakonczony a w przyszlosci jak sie to powtorzy zostaniecie same a trolle pojda sobie bo skoro my trolle to wy paskudne ogry

---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

jesli iwonke nagrano o 4.12 w jelitkowie to faktycznie nie mogle byc o 4 pod domem ale dlaczego nie zalozyc ze te okolo 4 to moze byc pol godziny pozniej? przeciez czlowiek po przebudzeniu az tak dokladnie nie wie ktora godzina zreszta we wczesniejszej analizie napisalem o ktorej by mogla byc pod blokiem. dlaczego wierzyc ze o *******e sie poklocily a nie uwierzyc w to ze pomylka w czasie zaspanego czlowieka? moim zdaniem ojczym jest wiarygodna osoba ale kolezanki czy znajomi juz mniej chodz kasi w to nie mieszam
Stary 2010-09-17, 01:51   #4036
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
dziewczyny dlaczego wy tak boicie sie rzucic cien podejrzenia na osobe z kregu znajomych? nie mowie ze to zrobila bron boze ale poki co to niczego wykluczyc nie mozna.
skoro ojczymowi iwony wydawalo sie ze slyszy obydwie jak rozmawiaja twarza w twarz to dlaczego nie uznac tego za prawde? myslicie ze czlowiek osluchany z glosem iwony pomylilby glos przez glosnik a glos osobiscie?przeciez roznica w glosach jest diametralna gdyz nawet jesli byl tylko glosnik wlaczony to im glosniej zrobi tym glosniej slychac rozne zanieczyszczenia w tle.
skoro sa niby jacys tam swiadkowie podkreslam niby ze dotarla do ulicy swojej to w polaczeniu z tym wyzej tworzy to logiczną calosc. skoro sam janusz przyznal ze jest tam parking zapewniajacy anonimowosc a jedna z hmmm kolezanek pisala ze spotykaja sie tam parki w wiadomych celach to dlaczego wczesniejszej wersji nie uznac za prawdziwą?
owszem teraz mi napiszecie ze lubie rzucac podejrzenia na innych a na siebie nie lubie ale roznica jest taka ze ja rzucam podejrzenia na osoby zamieszane ogolnie w sprawa a nie na osobe co fizycznie nie jest to mozliwe pozatym janusz ma moje dane wiec jesli on uzna mnie za podejrzanego wie co z tym zrobic.
Krecicie sie wogol jackowskiego i jego przepowiedni o esemesie z chlopakiem w jakies nadprzyrodzone zdolnosci a ciezko wam skapowac pare istotnych szczegulow.Niektore dziewczyny dobrze tutaj mysla i nie tylko te co mnie bronily ale tez jedna co jechala po mnie a niektore poprostu wokol wlasnego ogona jakby innych mozliwosci nie bylo..
wystawilem-tez niedobrze bo jakies nie na miejscu badz juz zdublowane a poczekalybyscie 15 minut i by byla calosc a nie ze jedna odpowiada na pytania przed szeregiem jakby chciala blysnac. ja uwazam temat klotni za zakonczony a w przyszlosci jak sie to powtorzy zostaniecie same a trolle pojda sobie bo skoro my trolle to wy paskudne ogry
albo założymy nowy wątek tylko dla nas nowych

No ta Vision AM to już po chamsku skomentowała Twoje pytania i jeszcze schlebia sobie, że ja te jej odpowiedzi czytałam
I nikt nie może według niej z nikim normalnie rozmawiać bo odrazu widzi kółko różańcowe.

Ale mnie to nie rusza , bo w końcu kółka różańcowe nie są zakazane.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-17 o 02:10
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 02:06   #4037
robson1979
BAN stały

ja przestalem sie tymi paskudnymi ogrami przejmowac i jeszcze troche a przejme ich tatktyke i beda mi musialy mowic ksieciunio. kolko rozancowe dla iwonki i jak jak najbardziej do niego wstepuje
Stary 2010-09-17, 02:48   #4038
Karenina
Przyczajenie

Witam, mogę się do was dołączyć?
Wiem, jestem nowa, mam mało postów, ale tak naprawdę nigdy nie było czasu ani powodu, żeby tu pisać.
Jestem tu, z tego powodu, co (tak przypuszczam) większość - sprawa tej dziewczyny mnie poruszyła, nie mogę o nie zapomnieć. Jestem z Krakowa, nie mogę wiele zrobić, spytałam znajomych czy coś wiedzą o tej sprawie - prawie nikt nic nie wie. Mam nadzieję, że program Celownik to zmieni.

Nie pisałam tu wcześniej w tym wątku, bo nie mam nic odkrywczego do powiedzenia. Jednak teraz chciałabym poruszyć 2 tematy.

Po pierwsze: Pare stron wcześniej był link do artykułu, gdzie Pani pracująca w Itace mówiła, ze nikt nie znalazł się za pośrednictwem jasnowidzów - to nie prawda, w tym roku zginął chłopak z Krakowa, na szczęście już się znalazł. Znalazł się dzięki 2-óm osobom. Pierwszą z nich był detektyw Rutkowski (żeby nie było, nie gloryfikuję go, bo ja wciąż mam przed oczami artykuł o bzykaniu pani Ilonki) a drugim Jasnowidz, którego wizje od początku do końca się sprawdziły.

Po drugie (przejrzałam wszystkie części wątku, ale czasami bardzo pobieżnie): Czytałam dwie wersje dotyczące momentu wyjścia Iwony z klubu. Jedna to taka, że wyszła Iwonka, a po kilku minutach znajomi, a według drugiej wyszli wszyscy razem, tu cytat:

Cytat:

Jeden z chłopaków złapał ją za rękę. Ale ona zaczęła się wyrywać. Na ulicy było pełno ludzi, nie chciał robić sceny. Mówi mi teraz, że gdyby wiedział, że tak to się skończy, nigdy by nie puścił jej ręki

Wie ktoś może jak było? Jeśli ta sprawa była tu już poruszona to przepraszam. Do niedawna przeglądałam Wizaż na bezprzewodowym modemie, który nie działa tak dobrze, jak go reklamują i niektóre strony pomijałam, bo całość ładowała się baaaardzo długo.

Wiem, że niewiele mogę zrobić w tej sprawie, więc jako, ze jestem wierząca - modlę się. Apeluję więc do ludzi wierzących. Słyszeliście o Koronce do Miłosierdzia Bożego? To dosyć prosta modlitwa, ale ma naprawdę wielką moc. Trzeba ją odmówić o godzinie 15, w dowolnej intencji, która musi być skierowana do Jezusa. Chrystus o tej porze nie odmawia pomocy nikogo, więc zachęcam was, abyście o 15 się pomodlili, kiedy kilka osób modli się w jednej intencji, to taki jakby szturm do Pana, który na pewno nie odmówi pomocy. Mam nadzieję, że nie uznacie tego za głupie, skoro było tu napisane o jasnowidzach, to myślę, ze może warto pomyśleć równiez o modlitwie.

Serdecznie was wszystkich pozdrawiam, robicie kawał dobrej Roboty.
Mam nadzieję, że nie wydam się wam podejrzana, przez to, że tak mało pisałam na Wizażu.
Dobranoc
Karenina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 08:23   #4039
Corrina
Raczkowanie

Co do Jackowskiego, to uważam że te jego historie o smsie do chłopaka, czy też samym chłopaku to tylko jego jasnowidzenie. Nie można tego uznawać za fakt, nie zauważyłam żeby ktoś inny o tym wspominał. Co do rzucaniu podejrzeń na znajomych to już Rutkowski mówił że podejrzewa znajomego więc...my mamy z uprzejmości skupić się na kimś innym tak?
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:07   #4040
kasica123
Zakorzenienie

Cytat:
ja przestalem sie tymi paskudnymi ogrami przejmowac i jeszcze troche a przejme ich tatktyke i beda mi musialy mowic ksieciunio. kolko rozancowe dla iwonki i jak jak najbardziej do niego wstepuje
dobre dobrze prawisz księciunio
Stary 2010-09-17, 09:19   #4041
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
ojczym słyszał tylko głos Adrii, nigdzie nie było powiedziane, że słyszał Iwonę.

Cytat:
sam zadałeś Januszowi pytanie o tego smsa więc nie rozumiem o co się teraz rzucasz
Cytat:

nie chciałam błysnąć, napisałam to co wiem, mam do tego prawo i mam gdzieś twoje niezgodne z prawdą gadki na mój temat. Zresztą jak widzisz moje odpowiedzi się przydały, bo sprostowały odpowiedź Janusza na temat pożyczonych pieniędzy. Poza tym już pisałam, że najważniejsza jest Iwona i każdemu z nas chodzi o to samo, czyli po co dalej mącisz, kręcisz i prowokujesz ludzi do kłótni?!

Cytat:
jesli iwonke nagrano o 4.12 w jelitkowie to faktycznie nie mogle byc o 4 pod domem ale dlaczego nie zalozyc ze te okolo 4 to moze byc pol godziny pozniej? przeciez czlowiek po przebudzeniu az tak dokladnie nie wie ktora godzina zreszta we wczesniejszej analizie napisalem o ktorej by mogla byc pod blokiem. dlaczego wierzyc ze o *******e sie poklocily a nie uwierzyc w to ze pomylka w czasie zaspanego czlowieka? moim zdaniem ojczym jest wiarygodna osoba ale kolezanki czy znajomi juz mniej chodz kasi w to nie mieszam
ojczym nie słyszał głosu Iwony, już to pisałam. Poczytaj sobie ze zrozumieniem artykuły dotyczące sprawy.

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
albo założymy nowy wątek tylko dla nas nowych

No ta Vision AM to już po chamsku skomentowała Twoje pytania i jeszcze schlebia sobie, że ja te jej odpowiedzi czytałam
I nikt nie może według niej z nikim normalnie rozmawiać bo odrazu widzi kółko różańcowe.

Ale mnie to nie rusza , bo w końcu kółka różańcowe nie są zakazane.
radzę przeczytać ze zrozumieniem mojego posta, bo póki co widzisz to co chcesz przeczytać

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
ty pani fanko prawa. moj dziadek byl gliniarzem 30 lat, ojciec 40 lat, ja pracowalem 5 lat jesli biorąc pod uwage ze jestem niedouczony prawem to i tak czesciej odbijalem sie o okladki kodeksow niz ty zreszta sama napisalas ze jestes tylko fanką prawa wiec juz tak nie wyskakuj przed szereg a skoro takas ty oczytana w prawie to powinnas rodzinie sugerowac i samej napisac ze rutkowskiego nie obowiazuje w tej kwestii tajemnica a nie wlazic w ..................... na ktorej stronie ci kodeks z reki wypadl? domniemam ze na wstepie.

skąd wiesz kto się częściej "obija o okładki kodeksu"?
człowieku, przyszedłeś tu chwalić się swoją policyjną karierą, robić zamęt na forum, obrażać innych?

Cytat:
a w przyszlosci jak sie to powtorzy zostaniecie same a trolle pojda sobie bo skoro my trolle to wy paskudne ogry
jakoś nam to nie będzie przeszkadzać, ja tęsknić nie będę bez nowych użytkowników temat się kręci bardzo dobrze i jest mniej kłótni

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-17 o 09:56
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:33   #4042
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o parking,to viv a vis osiedla Iwony w odległosci ok 100m jest duży parking,nie wiem czy jest "anonimowy"ale często podjeżdzają tam patrole policji bo to miejsce uczęszczane przez "zakochane pary",które maja ochote trochę sie poprzytulac na tylnim siedzeniu....
Mnie zainteresowalo to pogrubione... Czy komus przychodzi w zwiazku z tym rowniez cos na mysl...?
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:34   #4043
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corrina Pokaż wiadomość
Co do Jackowskiego, to uważam że te jego historie o smsie do chłopaka, czy też samym chłopaku to tylko jego jasnowidzenie. Nie można tego uznawać za fakt, nie zauważyłam żeby ktoś inny o tym wspominał. Co do rzucaniu podejrzeń na znajomych to już Rutkowski mówił że podejrzewa znajomego więc...my mamy z uprzejmości skupić się na kimś innym tak?

Jackowski mowil ze podejzewa znajomego????
ech chyba tak nie mowil..ja czytalam tylko ze najpierw nie mial wizji..potem widzial iwone zywa..a nastepnie juz martwa w poblizu jakis szop
Stary 2010-09-17, 09:44   #4044
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość
Mnie zainteresowalo to pogrubione... Czy komus przychodzi w zwiazku z tym rowniez cos na mysl...?
co masz na myśli koleżanko ??

przebiłam się przez dwie stronki kłótni które od wczoraj zdążyliście nabic ehhhh
nic nowego do sprawy to nie wniosło no ale forum plotkowe więc plotkujecie
a ja bym chciała porozmawiac o programie, który wczoraj był emitowany, a mianowicie pamiętam że po poprzednim czyli Ktokolwiek widział, ktokolwie wie było dużo negatywnych komentarzy pod adresem znajomych, że nie wystąpili itd. w tym jak widac wzięli udział i w sumie chyba najbardziej przejęta sytuacją jest koleżanka Kasia, bo co do reszty to bym podyskutowała
mama Iwony trzyma się dobrze jak na tą sytuację, ale widac jak dużo kosztują ją te rozmowy i wywiady, a niestety tylko tak może nadal coś robic i nagłaśniac sprawę by nie była kolejną której śledztwo umorzą z braku dowodów, gorące uściski dla tej pani za to że tak dzielnie walczy i ciągle wierzy w to że Iwonka znajdzie się cała i zdrowa

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-17 o 09:46
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:47   #4045
ewcia1980
Raczkowanie

Kurcze a już myślałam, że będzie tu fajnie to zaczęło się wyzywanie od ogrów, i grożenie konsekwencjami prawnymi.(tylko dlaczego ciągle przez "nowych") Ciągłe wywlekanie i powtarzanie oskarzen doprowadza do ciągłych kłótni.
I pamiętajcie o tym że za trolowanie dostaje się bany.
Kłóccie się oraz wymieniajcie opinie o użytkownikach na pw a sprawy związane z Iwonką załatwiajcie na forum.

POWTARZAM LINK DO PROGRAMU " NA CELOWNIKU"

http://www.tvp.pl/publicystyka/magaz...0-1725/2654570

http://www.youtube.com/watch?v=WquFl1Uo0SE

Edytowane przez ewcia1980
Czas edycji: 2010-09-17 o 09:54
ewcia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:54   #4046
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
ech chyba tak nie mowil..ja czytalam tylko ze najpierw nie mial wizji..potem widzial iwone zywa..a nastepnie juz martwa w poblizu jakis szop
masz na poprzedniej stronie link do wywiadu z Jackowskim i tam on mówi o swojej wizji, wkleiła to Melissa.

Cytat:
co masz na myśli koleżanko ??
zapewne to, że Marcin O jest policjantem i był wtedy na służbie
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:01   #4047
mmm3m
BAN stały

Cytat:
to prawda, kwota przekraczająca jakąś rozsądną mogłaby być podejrzana ... a tutaj pewnie chodziło o to, żeby mieć na wstęp, coś do picia i taksówkę ...

a co Pana Ręcznika- dziewczyny, słuszna uwaga ... nie wiadomo, co go mogło spotkać ... a On na pewno ma jakieś znaczenie (to oczywiste), bo inaczej jego twarz byłaby nadal widoczna
A jeżeli nic mu nie jest to pewnie nawet nie pamięta, że owego dnia był o tej i o tamtej przy plaży.
Stary 2010-09-17, 10:01   #4048
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
masz na poprzedniej stronie link do wywiadu z Jackowskim i tam on mówi o swojej wizji, wkleiła to Melissa.

zapewne to, że Marcin O jest policjantem i był wtedy na służbie
no i swiadek ze Szwecji bał sie wczesniej powiedziec co wdział...bo widział jak Iwonke wciagaja do radiowozu...brrrr
Stary 2010-09-17, 10:02   #4049
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
Nieee, Jackowski nie rzucał podejrzeń na znajomych. To dot. wątków o tym żeby nie oskarżać i nie rzucać podejrzeń bo to krzywdzące itd itp.
visionAM ojczym na początku twierdził, że słyszał jak A. rozmawia z Iwoną przed domem, potem dopiero wyszło że mogła to być rozmowa telefoniczna bo A. zeznała, że tylko z nią przez tel. rozmawiała.

Edytowane przez Corrina
Czas edycji: 2010-09-17 o 10:09
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:05   #4050
mmm3m
BAN stały

Cytat:

Uważam, że dla Iwony taka akcja była nieopłacalna. Miała za dobrze u mamy by za marne 50 zł uciekać na wakacje do koleżanki - nawet na drugi koniec Polski.
No przecież, czy chciałybyśmy w sumie przez 2 miesiące utrzymywać (dosłownie) swoją koleżankę, która tak na prawdę pewnie od rodziców bez problemu dostałaby takie kieszonkowe na wyjazd?

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Ja tę historię znam, ale on chyba był zaginiony krócej niż teraz Iwona. Dwa miesiące na utrzymaniu znajomych? Oni już by prędzej się zbuntowali i nawet za własne odwieźli by taką utrzymankę do domu

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-17 o 10:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości