Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 10:37   #1531
moja imaginacja
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Oj zanim nabazgrałam swojego posta to ty juz zdązyłas przepisac gazetkę, nie zauważyłam Jakby dało radę z tymi zdjęciami to byłoby super...tylko nie kosztem ponownego zaniedbywania dzieci bo mnie sumienie zeżre

Wiesz co u mnie lodówki pełne jak zwykle i małe serki też są więc może to u ciebie tylko jakiś chwilowy zastój w zamawianiu towaru

Zdradzę wam tajemnicę jako że mój TŻ z zawodu jest wykrawaczem (pracował w zakładzie mięsnym) Nie ma czegoś takiego jak kiełbasa tylko z kurcząt, zawsze dodają inne mięsa tylko nazwę nosi tego mięsa którego jest najwięcej, tak przynajmniej mi cos kiedyś tłumaczył ale dokładnie nie pamietam
No właśnie, najczęściej jest tak, że pisza "drobiowe" a w składzie więcej jest wieprzowiny.. jednak zdarzają się produkty z samego drobiu, nie wiem jak są robione i chyba wolę nie wiedzieć, ale są, np. parówki z indyka niemieckie. Co prawda są drogie, ale skład mają chyba jak najbardziej ok, jezeli miałabym go porównać z tymi "polskimi"
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:43   #1532
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
no dobra.... poświęciłam sie, zaniedbałam dzieci i przepisałam wszystko z gazetki

Gazetka nazywa się AKTYWNI NA CO DZIEŃ
Oferta od 27.09 do 10.10 lub wg dat na stronach J

Musli chrupkie Just fit 50g- 0,79zł
Płatki pszenno ryzowe Just fit 250g- 2,99zł
Batony musli smako 6x25g- 3,95zł
Nesvita płatki owsiane 2x50g+1x50g gratis- 2,49zł
Płatki musli 350g- 2,55zł
Jogurt naturalny cal pro 250g- 0,99zł
Napój probiotyczny aktiplus 6x100g- 4,79zł
Jogurt pitny breakfast drink 500g- 1,99zł
Napój sojowy 1l- 3,99zł
Flora pro-active 200g+25g gratis- 8,99zł
Serek mleczna dolina 385g- 3,59zł
Margaryna z dodatkiej jogurtu YoGa 500g- 1,99zł
Serek mleczna dolina 400g- 3,59zł
Pieczywo chrupkie Rovita 200g- 3,49zł
Wafle ryżowe good food 100g+20% gratis- 1,99zł
Chleb fitness schulstad ze słonecznikiem (390g) i z ziarnami (420g)- 2,49zł
Tortliia wraps 305g- 3,69zł
Mieszanka sałat fit&easy party 180g- 2,97zł
Kukurydza konserwowa 425ml- 169zł
Oliwki drylowane zielone (475g) czarne (450g)- 6,99zł
Makrela wędzona marinero 1kg- 12,49zł
Twaróg president 350g- 3,79zł
Filet z pstrąga wędzonego marin ero 65g- 3,49zł
Łosoś norweski plastry 150g- 9,99zł
Oledwica wędzona z kurczaka 140g- 3,99zł
Gyros z kurczaka 370g- 7,99zł
Nuggets z kurczaka, filet panierowany 400g- 8,99zł
Surówki 350g- 2,25zł
Ryż basmati cenos 4x100g- 2,99zł
Sznycel z fileta z indyka 400g- 7,89zł
Polędwiczka wieprzowe 1kg- 19,99zł
Makaron świdry pełnoziarnisty 500g- 2,49zł
Ryż tricoloro 2x100g+100g gratis- 2,99zł
Pestki dyni 200g- 5,49zł
Słonecznik łuskany 200g- 1,59zł
Woda nałęczowianka 0,75l- 0,99zł
Woda niegazowana Solaris 1,5l- 1,19zł
Swieży sok fresk zone 350ml- 2,39zł
Sok pomidorowy melly 1l- 1,99zł
Sok przecierowy z warzyw i owoców Just fit 1l- 2,45zł
Wyciskarka do cytrusów- 24,99zł oferta od 30.09
Micelarny żel do twarzy 150ml- 4,99zł
Zestaw Resona women (antyperspirant w aerozolu150ml+antyperspir ant w atomizerze 75ml+żel pod prysznic 250ml)- 17,99zł
Zestaw Resona men (żel pod prysznic 250ml + antperspirant 150ml + szampon przeciwłupieżowy clear 2w1 200ml)- 18,99zł
Vtalsss plus complex 50tabl- 9,99zł
Tabl musujące vitalsss plus żeń szeń+ witaminy 20tabl- 5,99zł
Skrzyp 80tabl- 9,99zł
Napój izotoniczny faster 250ml- 0,99zł
Vitalsss magnez+B6 50tabl- 5,99zł
Rower treningowy- 179zł cena od 27.09

nie powiem, że mnie nie interesuje zel bo bym skłamała....
mąż mi obiecał od razu z 5sztuk bo akurat jeden został z poprzednich zapasów...
ciekawe czy wejdzie już na stałe czy znowu na chwile......
DZIĘKI jesteś SUPER
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:47   #1533
Martyna173p
Raczkowanie

Witam wszystkich! Od dawna czytam wasze wpisy i naprawdę jesteście "skarbnicą wiedzy" jeżeli chodzi o zakupy biedronkowe

Dzisiejsza informacja o tym, że pojawią się żele micelarne wprowadziła mnie w boski nastrój... bo po prostu to najlepszy żel, z tych które stosowałam do tej pory. Ma same plusy....

*jest bardzo delikatny, a jednocześnie zmywa nawet tusz z rzęs i nie powoduje przy tym szczypania jak. np. garnier czysta skóra...
*ślicznie pachnie
*jest bardzo wydajny bo ma konsystencję gęęęstego, bezbarwnego żelu
*nie powoduje żadnych podrażnień, a mam bardzo wrażliwą cerę
*nie wysusza skóry, a to najważniejsze dla mnie czasem nawet nie stosowałam kremu po myciu twarzy, a skóra i tak była nawilżona...

hmm tak sobie myślę, że ten żel jest szczególnie dla posiadaczek suchej, wrażliwej cery... jeżeli ktoś ma tłustą cerę może być nieusatysfakcjonowany... ale mogę się mylić ...

wczoraj kupiłam sobie herbatę zieloną z opuncją figową i bardzo mi zasmakowała!

Aaaa udało mi się wczoraj kupić zestaw szamponu i odżywki Pantene Pro V z tej najnowszej serii i 4-opak chusteczek Dada

Edytowane przez Martyna173p
Czas edycji: 2010-09-17 o 10:51
Martyna173p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:49   #1534
igratok
Raczkowanie

Załapałam się dziś na princesse i wzięłam 2 op., po maśle ani śladu (nawet nie wiem czy było u mnie ), nie mówiąc już o schabie, o którym piszecie, za to kupiłam tigera w promocji do pracy zamiast kawy
Nie wiem jak u was ale w mojej biedronie nie ma już serków wiejskich, tylko zostały te w dużych wiaderkach...why??? nie mam co do pracy kupować

A co ma być jutro w promocji?
igratok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:53   #1535
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
A jest takie coś? Kurcze, opowiadaj szybciutko jak to wyglada i ile kosztuje. Może bym się skusiła
(...)
Białe opakowanie wysokości ok. 15 cm, z naklejką którą się ściąga i wtedy odświeżacz (jest w żelu) uwalnia zapach. W toaletach w zakładach pracy często takie odświeżacze stoją. Znajdziesz go w Biedro obok odświeżaczy w spray'u. Kosztuje nieco ponad 2 zł - skusiłam się na nieco właśnie dlatego, że był tani. Daje link do podobnego z wyglądu odświeżacza: http://www.nicols.katowice.pl/Foto/folietta.jpg

Oprócz waniliowego, był również pomarańczowy i chyba morski.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:53   #1536
ANITKA79
Zadomowienie

Ja tez polowalam na kalosze.. Juz w poniedzialek okolo 15 tej bo wczesniej nie moglam sie wyrwac.. I niestety zonk.. nie bylo juz...Pani powiedziala ze po 8 mej kalosze rozeszly sie jak cieple buleczki

Gdyby ktos widzial damskie kaloszki w ktorejs z Biedronek w Szczecinie to bede wdzieczna za info
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:07   #1537
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Gdyby ktos widzial damskie kaloszki w ktorejs z Biedronek w Szczecinie to bede wdzieczna za info
W 3 Biedrach nie było już tego samego dnia ani śladu, zostały same dziecięce albo i nawet tych już nie.
Także porzuć nadzieję

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:12   #1538
anshe
Raczkowanie

dostanę w Biedronce żurawinę w słoiczku?
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:15   #1539
monanam
Przyczajenie

Wwitam wszystkie biedronkomaniaczki

Z racji tego, iż jestem nowa na forum przegladam strony dot. produktow z *B. i podziw mój rośnie, trafiłam na prawdziwą skarbnicę wiedzy
A co do kaloszy, to z tego co wiem rozeszły sie w szczecinskich biedronach juz po 7 rano. Ja mialam problem z zakupem chusteczek nawilzonych dada, bylam wczoraj kolo poludnia w dwóch biedronkach no i niestety. jednak znajoma popołudniu odwiedzila B.na pomorzanach i tam dorzucili te chusteczki, więc wzięła mi dwie paki, będę miala na pol roku chyba hehe
monanam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:19   #1540
Aguu
Rozeznanie

Monanam witaj
Fajnie, że więcej szczecinianek się ujawnia

Stary 2010-09-17, 11:19   #1541
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
A ja byłam przed chwilą, po princessach ani śladu, z wcześniejszych promocji widziałam tylko zestaw Pantene, i było dużo Tigera, a tak to pustki... Kupiłam banany, bo są bardzo słodkie, cytryny, czekoladę białą...

W ogóle irytuje mnie to strasznie, że pracownicy tak sobie odkładają towar albo go w ogóle nie wywożą. Ja pracuje w jednym z większych hipermarketów i u nas na dzień dobry podpisuje się regulamin, że nie wolno niczego odkładać sobie z promocji ani z przeceny. Każdy może sobie kupić coś na tych samych zasadach co klient, nie ma jakiegoś wyróżnienia, że jest się pracownikiem to sobie albo komuś coś odłoże. I tak powinno być wszędzie.
Biedronka po to zrobiła takie promocje, żeby każdy mógł skorzystać, a pracownicy z racji 15 lecia i tak pewnie mają jakieś swoje przywileje. Dla mnie to jakiś absurd , żeby człowiek musiał sie zrywać na same otwarcie sklepu, a i tak nie dostanie tego po co przyszedł.
mnie to nie irytuję, bo uważam że pracownicy mają prawo do kupna tych produktów jak każdy inny klient. może ewentualnie byłabym za ograniczeniem ilości kupowanego promocyjnego towaru, ale też dla wszystkich- patrz kalosze kupowane hurtowo. Jeśli widzę że pracowniek Biedry nagle stoi przy kasie o 17 z towarem którego o 8 już nie było to mnie to nie boli. ale kupowanie hurtowe przez innych klientów o 7.01 jak najbardziej. no ale cóż mają do tego prawo...
A poza tym faktem jest, że tych naprawdę porządanych promocyjnych produktów przechodzi do sklepu niewiele.

Cytat:
Napisane przez camillet Pokaż wiadomość
johambinapytanie do eksperta ;D czyli małża... czy wkładki spring touch, takie zółte i różowe opakowanie, pojedynczo pakowane to była limitka?? czukam ich od ponad miesiąca a były genialne!!
mehjało matko!! gdzie???????? czekam obgryzając pazurki, strasznie bym chciała dla mamy!!!!!!!
ekspertem nie jetem, tymbardziej nie mężem johambiny, ale u mnie te wkładki są od bardzo dawna i zawsze jest ich mnóstwo więc to raczej nie czasówka

Cytat:
Napisane przez igratok Pokaż wiadomość
Załapałam się dziś na princesse i wzięłam 2 op., po maśle ani śladu (nawet nie wiem czy było u mnie ), nie mówiąc już o schabie, o którym piszecie, za to kupiłam tigera w promocji do pracy zamiast kawy
Nie wiem jak u was ale w mojej biedronie nie ma już serków wiejskich, tylko zostały te w dużych wiaderkach...why??? nie mam co do pracy kupować

A co ma być jutro w promocji?
ja kupiłam trzy paczki princess (u mnie było ich ok godziny 10 jeszcze całkiem sporo- ok 2,5 kartona), 2 sprity( było jeszcze ok 1,5 palety), żel intimea rumiankowy (zazwyczaj używam lactacyd, ale któraś z was go polecała, a staram się oszczędzać, więc stwierdziłam że go wypróbuję), sos aspiro x2 smak boloński, makaron spagetti za 1,10 i mięso mielone za 4,99 (dziś na obiad spagetti ), płatki kosmetyczne, chleb, papier toaletowy i pęczek rzodkiewek.

U mnie Tigera jest mnóstwo i nikt się na niego nie rzuca (ja eż się nie skusiłam chociaż żałuję bo jutro pracuję 12h a pojutrze 10h więc pewnie by się przydał). Widziałam że jest jeszcze proszek E i Bryza kilka zestawów Pantene i kaszka mleczny start w czteropaku z odblaskową opaską dla dziecka za 2,60.

no i też jestem ciekawa jutrzejszych promocji. Jak będzie coś ciekawego to polecę przed pracą
Stary 2010-09-17, 11:20   #1542
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anshe Pokaż wiadomość
ja kupowałam zurawinę w słoiczku ale to było przed Bozym Narodzeniem. Wydaje mi się, że to taki produkt sezonowy, na czas świąt.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:23   #1543
TinyMii
Raczkowanie

Ostatnio szukałam spodu do pizzy, ale nigdzie go nie mogę znaleźc, a tego Biedronkowego jeszcze nie próbowałam. Powiedzcie gdzie leży i czy jeszcze jest.
TinyMii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:23   #1544
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
ja kupowałam zurawinę w słoiczku ale to było przed Bozym Narodzeniem. Wydaje mi się, że to taki produkt sezonowy, na czas świąt.
dzięki....
Stary 2010-09-17, 11:25   #1545
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Naprawdę polecam - doczyściłam umywalkę (miałam w jednym miejscu, trudno dostępnym, nieco nalotu i kamienia) bez problemu - nalałam Tima, chwilę potrzymałam, potem przetarłam gąbką i wszystko zeszło.

----
A czy ktoś używa może tego płynu (również w sprayu) do tłuszczu i kamienia? Różowe opakowanie (naśladujące zdaje się Cillit Bang).

Tak , to prawda, ja od razu co zauwazyłam po użycia Tima, to niesamowity połysk umywalki po umyciu i ogromna skuteczność tego produktu, więc warto naprawdę, a te droższe cify i inne - precz !!
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:27   #1546
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TinyMii Pokaż wiadomość
Ostatnio szukałam spodu do pizzy, ale nigdzie go nie mogę znaleźc, a tego Biedronkowego jeszcze nie próbowałam. Powiedzcie gdzie leży i czy jeszcze jest.
u mnie już nie ma. Był tylko na czas ulotki
a lezał obok ciasta francuskiego
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:28   #1547
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
mnie to nie irytuję, bo uważam że pracownicy mają prawo do kupna tych produktów jak każdy inny klient. może ewentualnie byłabym za ograniczeniem ilości kupowanego promocyjnego towaru, ale też dla wszystkich- patrz kalosze kupowane hurtowo. Jeśli widzę że pracowniek Biedry nagle stoi przy kasie o 17 z towarem którego o 8 już nie było to mnie to nie boli. ale kupowanie hurtowe przez innych klientów o 7.01 jak najbardziej. no ale cóż mają do tego prawo...
A poza tym faktem jest, że tych naprawdę porządanych promocyjnych produktów przechodzi do sklepu niewiele.

ekspertem nie jetem, tymbardziej nie mężem johambiny, ale u mnie te wkładki są od bardzo dawna i zawsze jest ich mnóstwo więc to raczej nie czasówka

ja kupiłam trzy paczki princess (u mnie było ich ok godziny 10 jeszcze całkiem sporo- ok 2,5 kartona), 2 sprity( było jeszcze ok 1,5 palety), żel intimea rumiankowy (zazwyczaj używam lactacyd, ale któraś z was go polecała, a staram się oszczędzać, więc stwierdziłam że go wypróbuję), sos aspiro x2 smak boloński, makaron spagetti za 1,10 i mięso mielone za 4,99 (dziś na obiad spagetti ), płatki kosmetyczne, chleb, papier toaletowy i pęczek rzodkiewek.

U mnie Tigera jest mnóstwo i nikt się na niego nie rzuca (ja eż się nie skusiłam chociaż żałuję bo jutro pracuję 12h a pojutrze 10h więc pewnie by się przydał). Widziałam że jest jeszcze proszek E i Bryza kilka zestawów Pantene i kaszka mleczny start w czteropaku z odblaskową opaską dla dziecka za 2,60.

no i też jestem ciekawa jutrzejszych promocji. Jak będzie coś ciekawego to polecę przed pracą
znowu się zaczyna....
i w koło macieju...
irytuje...nie irytuje ..irytuje...nie irytuje...
a niech pracownicy w ogole towaru nie wykładają tylko niech całe palety biorą dla siebie....
Stary 2010-09-17, 11:31   #1548
TinyMii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
u mnie już nie ma. Był tylko na czas ulotki
a lezał obok ciasta francuskiego

Dziękuję, dziękuję Ci bardzo. U mnie właśnie też tam nie ma, bo ciasto francuskie dzisiaj wzięłam na parówki w cieście, a spodów do pizzy nie wiedziałam
Stary 2010-09-17, 11:34   #1549
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Tak , to prawda, ja od razu co zauwazyłam po użycia Tima, to niesamowity połysk umywalki po umyciu i ogromna skuteczność tego produktu, więc warto naprawdę, a te droższe cify i inne - precz !!
Zauważyłam jeszcze jeden plus: Cifa spłukiwałam i spłukiwałam, a nieraz i tak było czuć osad (coś jak po użyciu proszku do czyszczenia, a nie mleczka), a Tima spłukałam raz, przetarłam i nie czuć pod palcami żadnego proszku.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:34   #1550
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
O tak, my od teraz też tylko Timem szorujemy - efekt jest super!
Tak samo płyn do naczyń Karft balsamowy - super!
Krążki do wc - super!
Agent cytrynowy - super!

Jeszcze muszę płynu do szyb spróbować.
I zainteresowały mnie chusteczki nawilżane do mebli i uniwersalne - sprawdzają się?

Stary 2010-09-17, 11:38   #1551
pusunia
Zakorzenienie

z tego co usłyszałam to ma jeszcze być w promocji kawa Mokate cappuccino jakieś piwo i kiełbasa jakiś sok w kartonie

ale kiedy i po ile to nie wiem bo nie usłyszałam
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:48   #1552
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
Pierwsze słyszę Kurcze, chamstwo no. Ja tak wtedy żałowałam, że nie zdązyłam kupic sera żółtego a oni tak??? nie ładnie

Ja wprawdzie dzisiaj troche zaspałam i byłam po 8:00 i nawet kartki ani wolnego miejsca po ewentualnym schabie nie zastałam więc ciekawe czy w ogóle wyłozyli bo pewnie rozdzielili miedzy siębie tak jak to dziewczyny piszą. A też mi sie marzyły schabowe

Szczęściara Ja w dniu promocji po południu załapałam sie na ostatnią i od tego momentu juz nawet w normalnej cenie ich nie ma, a wszamałam tamta i bardzo mi smakowała (TŻtowi na szczęście nie podeszła więc nie miałam wyrzutów sumienia że tylko 1 była )

Pewnie, że chcemy A może mogłabyś zeskanować. Mniej pracy byś miała niż tak przepisywać Jeju jak ja się cieszę że z nami jesteś. Wszystkie nowinki mamy na "gorąco"

A jest takie coś? Kurcze, opowiadaj szybciutko jak to wyglada i ile kosztuje. Może bym się skusiła

Też go kiedyś mięliśmy w spadku po wcześniejszych lokatorach naszego mieszkania i jest naprawdę dobry, całą łazienkę nim z powodzeniem wyszorowaliśmy, chociaz w końcu się przeterminował bo ja wolę Ajaxa, bo nim wszystko za jednym zamachem wyczyszczę- i kafelki i podłogę i brodzik i umywalkę itd. Ale Tim moge ci z czystym sumieniem polecic

Moje dzisiajsze zakupy:
- na schab nie było szans więc wzięłam też w promocji 3 x mięso mielone wołowo-wieprzowe po 4,99 szt (będą pierożki )
- załapałam sie na ostatnie masełko osełkowe
- 2 x zestaw Princessy
- 2 x drożdżówka bo polecałyście- potwierdzam, pyszne
- 2 buteleczki Sprite (u mnie było jeszcze dużo)
- ciasto francuskie szt.1

Prośba do Gofrowanej- jesteś tu nowa więc może nie zauważyłaś, ale u nas nie odzywamy się do siebie w ten sposób jak ty do naszej johambiny i byłoby fajnie gdyby udało nam się utrzymać tą miłą atmosferę jaka była dotychczas

Czekam na jutrzejsze typy z wielką niecierrrpliwością
Szkoda że ta kawa to nie Nescafe bo mi się właśnie kończy

Ja tez szukałam kawy, tańszego zamiennika mojej Jacobs Cronat i koleżanki poleciły mi biedronkową CAFE D'OR 200 gram / 11,95 zł. Muszę ci powiedzieć anoola, że oczywiście nie przebija tej Jacobs, ale naprawdę jest dobra i godna polecenia (i już nawet nie lubię tej Cronat )
Stary 2010-09-17, 11:57   #1553
thess
Raczkowanie

Cytat:
trafiają się i żurawina i borówka i to nie tylko przed świętami u mnie widziałam ostatnio parę słoiczków marki Rolnik, cena ok. 4 zł, zostały chyba z jakiejś zamierzchłej promocji gazetkowej
thess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:00   #1554
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam tylko suszoną (ale mięciutka była) bakkallino (Bakallandu), coś ponad 3 zł.
Stary 2010-09-17, 12:01   #1555
TinyMii
Raczkowanie

Tima kiedyś próbowałam sprawuje sie naprawdę dobrze. Za waszą namową kupiłam również ten krem do stóp odżywczo-nawiżający BeBeauty. Super nawilża i do tego naprawdę ładnie pachnie. Polecam również takie mydło Creme bodajże, takie w kartonowym pudełeczku jest bardzo podobne do Dave. jesli chodzi o mydło w płynie to ja lubię Linde z mleczkiem oliwkowym, ślicznie pachnie
Stary 2010-09-17, 12:03   #1556
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
znowu się zaczyna....
i w koło macieju...

irytuje...nie irytuje ..irytuje...nie irytuje...
a niech pracownicy w ogole towaru nie wykładają tylko niech całe palety biorą dla siebie....

Stary 2010-09-17, 12:07   #1557
monanam
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Monanam witaj
Fajnie, że więcej szczecinianek się ujawnia
Aguu,

ja obstawiam biedronke na Wojska Polskiego i Bohaterów Warszawy takze jak tylko coś będę widziała lub wiedziała z pewnością dam znac. Oczywiście, nie chodzi mi tylko o kalosze, ale także o inne produkty, które mogą byc interesujące
monanam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:08   #1558
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
O tak, my od teraz też tylko Timem szorujemy - efekt jest super!
Tak samo płyn do naczyń Karft balsamowy - super!
Krążki do wc - super!
Agent cytrynowy - super!

Jeszcze muszę płynu do szyb spróbować.
I zainteresowały mnie chusteczki nawilżane do mebli i uniwersalne - sprawdzają się?

Tak, sprawdzaja się i to bardzo !!!!! SPRINGO, oblatuję nimi całe mieszkanie (podobno tylko nie na szyby - ale nie sprawdzałam ) A jak juz nie były mokre, to je delikatnie zwilżyłam i jeszcze przeleciałam parapety .............. zewnętrzne i był błysk , więc kupuj naprawdę parę groszy (chyba ok.4 zł za 80 szt.!!) warto!
Stary 2010-09-17, 12:10   #1559
moja imaginacja
Zakorzenienie

Nie było już schabu, bardzo mało dostali do mojej B kupiłam 3 czteropaki Princessy (juz malutko zostało), corn flakesy, kapustę, brzoskwinię, marchewki, gumy do żucia, filety z kurczaka
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:13   #1560
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monanam Pokaż wiadomość
Aguu,

ja obstawiam biedronke na Wojska Polskiego i Bohaterów Warszawy takze jak tylko coś będę widziała lub wiedziała z pewnością dam znac. Oczywiście, nie chodzi mi tylko o kalosze, ale także o inne produkty, które mogą byc interesujące
Boh. Warszawy mam pod nosem
Latamy jeszcze czasem do tej za wiaduktem, obok RTV Euro AGD i jak jesteśmy w okolicach Tesco na Milczańskiej to tam niedaleko też jest jedna

Ale fajnie, że będzie przepływ informacji
Widziałaś może w ktorejś lasagne? Bo ja od momentu końca promocji nie :/

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Tak, sprawdzaja się i to bardzo !!!!! SPRINGO, oblatuję nimi całe mieszkanie (podobno tylko nie na szyby - ale nie sprawdzałam ) A jak juz nie były mokre, to je delikatnie zwilżyłam i jeszcze przeleciałam parapety .............. zewnętrzne i był błysk , więc kupuj naprawdę parę groszy (chyba ok.4 zł za 80 szt.!!) warto!
Dokładnie, Springo! No to bajera!
Cena jest super, kiedyś miałam chusteczki Domestosa, fajny gadżet, ale nie za taką cenę - a tu w Biedrze jak zwykle cena przyjemna
Dzieki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości