|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj teraz to już w ogóle Cię nie zrozumieją Jak nic muszą tłumacza na stałe zatrudnić- żeby Twoje teksty przekładał Świetna jesteś po prostu już z pięć razy to czytałam i jutro cały dzień się będe śmiać - a idę poważne sprawy załatwiać ![]() o 4 w nocy takimi tekstami rzucać Ja już muszę dziś mykać- bardzo się cieszę, że Cię Maceratko Miłego piąteczku wszystkim
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6303 |
|
Zadomowienie
|
naiwne jesteście
do czasu i nie myście, że z Wami (piszę ogólnie) będzie inaczej niż teraz z nami póki zgadzałyśmy się z dziewczynami z ogólną wersją tego wątku, było fajnie, miło i przyjemnie, ale odważyłyśmy się mieć odmienne zdanie, nie wierzyć ślepo zaleceniom jednego specjalisty, gdy żaden inny specjalista ich nie potwierdzał, i skończyło się rumakowanie ![]() do tego doszła moja poprawka - okropna sprawa wyobrażacie sobie - kieruję do tych nowych dziewczyn które tak się tu przewspaniale czują i nabijają z sytuacji, o których nie mają pojęcia - bać się napisać na forum że się będzie miało poprawkę i się jej strasznie obawia i stresuje nią, bać się reakcji forumowych koleżanek że podejdą do niej jak sępy, wykorzystując żeby Ci dokopać, utwierdzić cię w przekonaniu że pewnie sama sobie zapracowałaś na nią albo wybrałaś beznadziejnego lekarza który wykonał konkretny błąd w sztuce etc etc etc.. jak się okazało po poprawce, słusznie się bałam przykre, ale prawdziwe fajnie że teraz jesteście tu na etapie grupy wsparcia cieszcie się tym, póki czas mojego posta zostawiam bez odbioru
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-09-17 o 11:32 |
|
|
|
#6304 |
|
Zakorzenienie
|
Mydlenie oczu, jak zwykle
|
|
|
|
#6305 |
|
Zadomowienie
|
w końcu czymś musicie się przecież wybielać ![]() ale myślę że w waszym wypadku lepszy byłby wanish - zaufaj różowej sile
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-09-17 o 09:59 |
|
|
|
#6306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6308 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-09-17 o 11:30 |
|
|
|
#6309 |
|
Rozeznanie
|
Dziendobry dziewczyny AGA POKEMON pozdrawia was wszystkie
ide sobie swiatynie zrobic w konciku zeby oddawac hold naszej krolowej i innym pokemonom Emilia ja robilam z nalesnikow i mam rozmiar E jaki mialam nie wiem Samii ja tez napisalam na rozowym ze bede miala poprawke i wiem jaki byl szum na cycolinach bo jest tam ktos kto mi o tym powiedzial wiem jakie byly dyskusje Wy tez nie jestescie takie zgrane bo jakos wszystko wszyscy wiedza Wszyscy mamy swoje za uszami ja sama balam sie geby otworzyc bo bylam gnebiona ale nie przz Happy czy Macerate czy Mya mnie gnebily inne osoby ktore mi wisza teraz Nie zasluzylam sobie na to bo niby czym????? tym ze kto pyta nie bladzi??sama wiem ile to nerwow jesli sie wie ze bedzie sie mialo poprawke bo sama ja mialam miec i moze bede miala ale narazie nie decyduje sie ale nic sie nie wychylalam bo pewne panie szukaja tylko pozywki do radosci ze inny lekarz spier.... cos co ich lekarz zapewne zrobil by idealnie.Nie ma idealow my tez nimi nie jestesmy ale takie zwalanie winy i obrazanie sie to dla mnie dziecinada.Po co dreczyc innych ta bezsensowna wojna przeciez mozna nbapisac co komu lezy na wątrobie i juz Ja tam mam juz wywalone na to czy ktos mi tam czy tu ubliza bo sa ludzie o dwuch twarzach i beda tacy ludzie i juz. Nie znamy sie na tyle aby wiedziec jakimi jestesmy ludzmi ja nie mowie ze ktos jest dobry albo zly jesli nie znam osoby, ale to prawda sa dziewczyny ktore szukaja tylko zeby wbic igielke traktujmy innych tak jak same bysmy chcialy byc traktowane i bedzie ok. Pozdrawiam
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-09-17 o 10:28 |
|
|
|
#6310 |
|
Raczkowanie
|
Beatrycze & Chibuike 18.09 1 dzien
A ja nadal nie wierzę że to już jutro Niby spakowana tylko jeszcze picie i jedzonko do kliniki muszę kupić zaraz po nie pojadę Nadal jestem dziwnie spokojna ,jutro tam na stole zacznę nadrabiać ![]() No i jedno mnie martwi ślubny mi przywiózł Jack'a Daniel'sa i troszkę sporo nawet wypiłam w środę wieczorem , oby mi to na krew jutro nie wpłynęło![]() Chyba zadzwonię do anestezjologa i się zapytam czy brać te apapy ![]() Po za to trzymajcie kciuki. ![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:![]() ![]() Beatrycze do zobaczenia w klinice ![]() ![]() ![]() pa
|
#6311 |
|
BAN stały
|
jejku dziewczyny co tu się dzieje? co to za jakieś docinki ... dziewczyny, bez sensu, nie psujmy sobie atmosfery na forum
![]() Kashanti trzymaj się bidulko!dasz radę - każda z nas gorzej lub lepiej przechodziła ale żyje i jest szczęśliwa z każdym dniem może być tylko lepiej!!! |
|
|
|
#6312 |
|
Raczkowanie
|
A i proszę was nie kłóćcie się
Takie jesteście fajne, to forum bardzo pomocne dla takich jak ja odliczających, i czekających. Jutro przejdę już na tą drugą stronę i chciałabym aby inne czekające mogły was czytać z wypiekami i uśmiechem na twarzy ![]() Jeszcze raz pozdrawiam Pa
|
#6313 |
|
Zakorzenienie
|
Chibuike trzymam za Ciebie kciuki a jesli chodzi o jedzonko to w klinice dostaniesz cos na sniadanie a obiad mozna zamowic
|
#6314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-09-17 o 11:33 |
|
|
|
|
#6315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorsze jest, że nawet kichnąć i wysmarkać sie normalnie nie można boję sie, że coś mi tam mogłoby się porozrywać
|
|
#6316 |
|
Rozeznanie
|
CHIBUIKE
bedzie cudownie zobaczysz moze nie w pierwszy dzien po ale potem Hmmmm to jest wspaniale Pozdrawiam i trzyma sie kobito;-)
|
#6317 |
|
Raczkowanie
|
Kashanti kochan głowka do góry dasz rade!!!!
Zobaczysz jeszcze bedziesz dziekować samej Sobie, że dokonałaś tego i spełniłaś swoje marzenie!!! Głowka do góry, a przodki na bacznosć i 3maj się
|
#6318 |
|
Rozeznanie
|
No dobra zabieram sie 3 raz za A6W i zapewne znowu klapa ale checi sa Pozdrawiam
|
#6319 |
|
Raczkowanie
|
Beatrycze & Chibuike 3mamy za Was kciuki!!!
Dajcie znać koniecznie jak sie czujecie po zabiegu i jak tam Wasze cycusie sie maja
|
#6320 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny ja tu z rana do was zaglądam a tu znowu jakaś burza
Kompletnie nie mam pojęcia o co w tym chodzi i nie chce wiedzieć ale wygląda ta wasza dyskusja na mega dziecinną przypomina mi to kłótnie dziewczynek z podstawówki Beatrycze & Chibuike 3mamy za Was kciuki!!! Chibuike- jestem mega ciekawa co Ci nasz doktorek wyczaruje bo będę miała identyko rozmiar jak ty tak więc kochana czasem po operacji nie zniknij Tylko relacje obowiązkowo musisz zdać no i foty Ms_E
|
#6321 | |
|
Rozeznanie
|
Beatrycze & Chibuike
Powodzenia i szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci. Niech wasze cycuszki beda jeszcze piekniejsze Wracajcie szybko. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Samiii przykro mi ze tak to odebralas. Ja chcialam cie pocieszyc, na prawde ci wspolczulam, pisalam to do ciebie, moze znajdziesz to jeszcze w privach. Nie wiem dlaczego zostalo to odebrane jako atak . Mysle ,ze nerwy, stres i cala ta przykra sytuacja miala na to wplyw. Serio nie mialam ochoty ani przyjemnosci cie denerwowac. A doktor zachowal sie w porzodku z ta poprawka. I brawa za to. Wszystko ok, tylko dlaczego w tak krotkim czasie ukazuje sie ( na beuty ) kilka dziwczyn z tymi samymi objawami ? Pinki napisala ,ze sie obawia bo juz 3 dziewczyny itd . a ktos odpisal na wizazu ( chyba trelek , nie pamietam ) ze wszystkie sa szczesliwie poprawione to OK. Nie odbieraj tego prosze jako atak na twoja osobe. Ja ci zycze zeby tym razem wszystko pieknie wygladalo. I zeby ta poprawka przyniosla oczekiwane rezultaty. Serio. |
|
|
|
|
#6322 |
|
Raczkowanie
|
Korinko, a co sie z Tobą dzieje??na priv nie odpisujesz, nic nie opowiadasz a ja już zawału dostaję....
|
#6323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A słowa napisane przez Agę: Cytat:
|
||
|
|
|
#6325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6326 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kejsiii;22117950]Witajcie dziewczyny ja tu z rana do was zaglądam a tu znowu jakaś burza
Kompletnie nie mam pojęcia o co w tym chodzi i nie chce wiedzieć ale wygląda ta wasza dyskusja na mega dziecinną przypomina mi to kłótnie dziewczynek z podstawówki Beatrycze & Chibuike 3mamy za Was kciuki!!! Chibuike- jestem mega ciekawa co Ci nasz doktorek wyczaruje bo będę miała identyko rozmiar jak ty tak więc kochana czasem po operacji nie zniknij Tylko relacje obowiązkowo musisz zdać no i foty Dzięki wszystkim ![]() Wkleję razem z tymi po operacji ![]() Trzymajcie się
|
#6327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6328 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Chibuike;22121485]
Cytat:
|
|
#6329 |
|
Rozeznanie
|
Listopadzia a ty jak sie czujesz kochana????
|
#6330 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trochę mnie martwi prawa piers...w miejscu gdzie mam nacięcie dziwnie się ta piers układa tak trochę jest wklęsłajakby ... mama mowi, że to widac w porównaniu z drugą piersią...muszę koniecznie zapytac dr w poniedz co o tym mysli...kurcze martwic sie zaczelam...cos mnie przykukusilo i musialam zobaczyc jak wyglada blizna pod opatrunkiem martwię sie...
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

albo cuś 

sporo nawet wypiłam w środę wieczorem , oby mi to na krew jutro nie wpłynęło