|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich! Od dawna czytam wasze wpisy i naprawdę jesteście "skarbnicą wiedzy" jeżeli chodzi o zakupy biedronkowe
![]() Dzisiejsza informacja o tym, że pojawią się żele micelarne *jest bardzo delikatny, a jednocześnie zmywa nawet tusz z rzęs i nie powoduje przy tym szczypania jak. np. garnier czysta skóra... *ślicznie pachnie *jest bardzo wydajny bo ma konsystencję gęęęstego, bezbarwnego żelu *nie powoduje żadnych podrażnień, a mam bardzo wrażliwą cerę *nie wysusza skóry, a to najważniejsze dla mnie czasem nawet nie stosowałam kremu po myciu twarzy, a skóra i tak była nawilżona... hmm tak sobie myślę, że ten żel jest szczególnie dla posiadaczek suchej, wrażliwej cery... jeżeli ktoś ma tłustą cerę może być nieusatysfakcjonowany... ale mogę się mylić ...wczoraj kupiłam sobie herbatę zieloną z opuncją figową i bardzo mi zasmakowała! Aaaa udało mi się wczoraj kupić zestaw szamponu i odżywki Pantene Pro V z tej najnowszej serii i 4-opak chusteczek Dada Edytowane przez Martyna173p Czas edycji: 2010-09-17 o 10:51 |
|
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
Załapałam się dziś na princesse i wzięłam 2 op., po maśle ani śladu (nawet nie wiem czy było u mnie
![]() Nie wiem jak u was ale w mojej biedronie nie ma już serków wiejskich, tylko zostały te w dużych wiaderkach...why??? nie mam co do pracy kupować A co ma być jutro w promocji? |
|
|
|
#1535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oprócz waniliowego, był również pomarańczowy i chyba morski. |
|
|
|
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez polowalam na kalosze.. Juz w poniedzialek okolo 15 tej bo wczesniej nie moglam sie wyrwac.. I niestety zonk.. nie bylo juz...Pani powiedziala ze po 8 mej kalosze rozeszly sie jak cieple buleczki
![]() Gdyby ktos widzial damskie kaloszki w ktorejs z Biedronek w Szczecinie to bede wdzieczna za info |
|
|
|
#1537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także porzuć nadzieję
|
|
#1538 |
|
Raczkowanie
|
dostanę w Biedronce żurawinę w słoiczku?
|
|
|
|
#1539 |
|
Przyczajenie
|
Wwitam wszystkie biedronkomaniaczki
![]() Z racji tego, iż jestem nowa na forum przegladam strony dot. produktow z *B. i podziw mój rośnie, trafiłam na prawdziwą skarbnicę wiedzy A co do kaloszy, to z tego co wiem rozeszły sie w szczecinskich biedronach juz po 7 rano. Ja mialam problem z zakupem chusteczek nawilzonych dada, bylam wczoraj kolo poludnia w dwóch biedronkach no i niestety. jednak znajoma popołudniu odwiedzila B.na pomorzanach i tam dorzucili te chusteczki, więc wzięła mi dwie paki, będę miala na pol roku chyba hehe |
|
|
|
#1540 |
|
Rozeznanie
|
Monanam witaj
![]() Fajnie, że więcej szczecinianek się ujawnia
|
#1541 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A poza tym faktem jest, że tych naprawdę porządanych promocyjnych produktów przechodzi do sklepu niewiele. Cytat:
Cytat:
U mnie Tigera jest mnóstwo i nikt się na niego nie rzuca (ja eż się nie skusiłam chociaż żałuję bo jutro pracuję 12h a pojutrze 10h więc pewnie by się przydał ). Widziałam że jest jeszcze proszek E i Bryza kilka zestawów Pantene i kaszka mleczny start w czteropaku z odblaskową opaską dla dziecka za 2,60.no i też jestem ciekawa jutrzejszych promocji. Jak będzie coś ciekawego to polecę przed pracą
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupowałam zurawinę w słoiczku ale to było przed Bozym Narodzeniem. Wydaje mi się, że to taki produkt sezonowy, na czas świąt.
|
|
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio szukałam spodu do pizzy, ale nigdzie go nie mogę znaleźc, a tego Biedronkowego jeszcze nie próbowałam. Powiedzcie gdzie leży i czy jeszcze jest.
|
|
|
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak , to prawda, ja od razu co zauwazyłam po użycia Tima, to niesamowity połysk umywalki po umyciu i ogromna skuteczność tego produktu, więc warto naprawdę, a te droższe cify i inne - precz !!
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lezał obok ciasta francuskiego |
|
|
|
|
#1547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i w koło macieju... irytuje...nie irytuje ..irytuje...nie irytuje... a niech pracownicy w ogole towaru nie wykładają tylko niech całe palety biorą dla siebie.... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Konto usunięte
|
Zauważyłam jeszcze jeden plus: Cifa spłukiwałam i spłukiwałam, a nieraz i tak było czuć osad (coś jak po użyciu proszku do czyszczenia, a nie mleczka), a Tima spłukałam raz, przetarłam i nie czuć pod palcami żadnego proszku.
|
|
|
|
#1550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak samo płyn do naczyń Karft balsamowy - super! Krążki do wc - super! Agent cytrynowy - super! Jeszcze muszę płynu do szyb spróbować. I zainteresowały mnie chusteczki nawilżane do mebli i uniwersalne - sprawdzają się?
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co usłyszałam to ma jeszcze być w promocji kawa Mokate cappuccino jakieś piwo i kiełbasa jakiś sok w kartonie
![]() ale kiedy i po ile to nie wiem bo nie usłyszałam
|
|
|
|
#1552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Tima kiedyś próbowałam sprawuje sie naprawdę dobrze. Za waszą namową kupiłam również ten krem do stóp odżywczo-nawiżający BeBeauty. Super nawilża i do tego naprawdę ładnie pachnie. Polecam również takie mydło Creme bodajże, takie w kartonowym pudełeczku jest bardzo podobne do Dave. jesli chodzi o mydło w płynie to ja lubię Linde z mleczkiem oliwkowym, ślicznie pachnie
|
|
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Przyczajenie
|
Aguu,
ja obstawiam biedronke na Wojska Polskiego i Bohaterów Warszawy takze jak tylko coś będę widziała lub wiedziała z pewnością dam znac. Oczywiście, nie chodzi mi tylko o kalosze, ale także o inne produkty, które mogą byc interesujące
|
|
|
|
#1558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, sprawdzaja się i to bardzo !!!!! SPRINGO, oblatuję nimi całe mieszkanie (podobno tylko nie na szyby - ale nie sprawdzałam ) A jak juz nie były mokre, to je delikatnie zwilżyłam i jeszcze przeleciałam parapety .............. zewnętrzne i był błysk , więc kupuj naprawdę parę groszy (chyba ok.4 zł za 80 szt.!!) warto!
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było już schabu, bardzo mało dostali do mojej B
kupiłam 3 czteropaki Princessy (juz malutko zostało), corn flakesy, kapustę, brzoskwinię, marchewki, gumy do żucia, filety z kurczaka
|
|
|
|
#1560 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Latamy jeszcze czasem do tej za wiaduktem, obok RTV Euro AGD i jak jesteśmy w okolicach Tesco na Milczańskiej to tam niedaleko też jest jedna ![]() Ale fajnie, że będzie przepływ informacji ![]() Widziałaś może w ktorejś lasagne? Bo ja od momentu końca promocji nie :/ ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Cena jest super, kiedyś miałam chusteczki Domestosa, fajny gadżet, ale nie za taką cenę - a tu w Biedrze jak zwykle cena przyjemna ![]() Dzieki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Jakby dało radę z tymi zdjęciami to byłoby super...tylko nie kosztem ponownego zaniedbywania dzieci bo mnie sumienie zeżre 

...

). Widziałam że jest jeszcze proszek E i Bryza kilka zestawów Pantene i kaszka mleczny start w czteropaku z odblaskową opaską dla dziecka za 2,60.

Dziękuję,

Kurcze, chamstwo no. Ja tak wtedy żałowałam, że nie zdązyłam kupic sera żółtego a oni tak???
nie ładnie
Ja w dniu promocji po południu załapałam sie na ostatnią i od tego momentu juz nawet w normalnej cenie ich nie ma, a wszamałam tamta i bardzo mi smakowała (TŻtowi na szczęście nie podeszła więc nie miałam wyrzutów sumienia że tylko 1 była