etorebka.pl - część czternasta - kto nas nie lubi niech się pochlasta :D - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 12:40   #4141
singermarla87
Raczkowanie

Dot.: etorebka.pl - część czternasta - kto nas nie lubi niech się pochlasta :D

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Niestety, rabatu nie uwzględnią, jest jednorazowy - będziesz musiała dopłacić. Chyba bardziej opłaca się zwrócić i niech Ci oddadzą pieniądze, a wówczas kliknij Pheby - będziesz mieć przynajmniej 5% rabatu.
Niby racja, ale... przy reklamacji oni pokrywają koszt wysyłki do mnie, a jeśli tę zwrócę, a nową po prostu kupię, to jeszcze zapłacę za przesyłkę, dobrze rozumiem??

Edytowane przez singermarla87
Czas edycji: 2010-09-17 o 12:43
singermarla87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:44   #4142
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Amberlyn na all ostatnio obserwowałam, nie pogniewałabym się jakbym zobaczyła ją na żywca
Tak? No to może ją wezmę, tylko jest delikatna mam nadzieję, że mi się ucha nie pourywają

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
Są boskie rajstopki też

z chęcią ale ja już jutro na uczelnie i za tydzień znów... no i troszkę daleko mi do Warszawy, do Krakowa tym bardziej, ale mam "blisko" rodzinę do których zostałam już 385 razy zaproszona a nigdy jeszcze nie skorzystałam
Ładnie się bawcie, i pamiątkę nam przywieźcie
Aha...szkoda. Ja też mam kawałek - 5 godzin pociągiem może coś przywieziemy

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Emi mam już kaskę na koncie więc jak tylko dajesz znak, że torebka jest to leję

A jeszcze a propopo tarty szpinakowej:wczoraj blaszkę z nią zostawiłam w kuchni na stole, dzisiaj rano brat przyjechał jesteśmy w kuchni ja patrzę a tam zostało tak 1/3 z tego co było wczoraj i się mu pytam czy smakowało? A on smakowało bardzo póki się nie skapnąłem, że w środku jest szpinak

Brzuch już jakoś mniej boli dzięki za wsparcie-wypiłam miętę Podejrzewam jakiś wirus-mama z pracy zawsze coś przyniesie
bo tarta smakuje nawet ze szpinakiem osobom niejadającym zieleniny

Dobrze, że już lepiej
Stary 2010-09-17, 12:55   #4143
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Emi mam już kaskę na koncie więc jak tylko dajesz znak, że torebka jest to leję

A jeszcze a propopo tarty szpinakowej:wczoraj blaszkę z nią zostawiłam w kuchni na stole, dzisiaj rano brat przyjechał jesteśmy w kuchni ja patrzę a tam zostało tak 1/3 z tego co było wczoraj i się mu pytam czy smakowało? A on smakowało bardzo póki się nie skapnąłem, że w środku jest szpinak

Brzuch już jakoś mniej boli dzięki za wsparcie-wypiłam miętę Podejrzewam jakiś wirus-mama z pracy zawsze coś przyniesie
cześć lachony
ale zła jestem pojechałam zawieźć dokumenty na wydział i chciałam odebrać dyplom i zawieźć go na 2 uczelnię a tu dyplomu jeszcze ni ma ... no to wzięłam zaświadczenie że mam dyplom . Pojechałam na tę 2 uczelnię a babka do mnie że oni tylko odpis z suplementem przyjmują ... więc na darmo jechałam bo nie chciała mi przyjąć dokumentów dopóki nie będę miała dyplomu .... nienawidzę biurokracji grrr :[
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:00
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:00   #4144
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
mam dla Ciebie zdjęcie komina w końcu zrobiłam
Dobranoc
no to pokazuj i wczorajsze zakupy też
Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Ja w pracy od godziny
Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
bry
Torebkomaniaczki jeszcze spia?
albo pilnie siedza w szkole
Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
I witam wszystkich
Cytat:
Napisane przez kombineratorka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
wszystkim, a ja ani nie w szkole ani nie w pracy wstałam z 2 godzinki temu
Dzień dobry wszystkim
Cytat:
Tak, wczoraj dotarły Są mega wygodne! Zaraz zrobię zdjęcia na nogach, to pokażę, bo wiem, że któraś z Was mnie o to prosiła
Edit: dodaję trochę marne zdjęcia, "na żywo" butki są ładniejsze.
bardzo fajne
Cytat:
Dziń dybry
Coś od rana żołądek mnie boli i nie wiem czy kawe pić
uj.. mięta dobrze robi na takie coś

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:03   #4145
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
cześć lachony
ale zła jestem pojechałam zawieźć dokumenty na wydział i chciałam odebrać dyplom i zawieźć go na 2 uczelnię a tu dyplomu jeszcze ni ma ... no to wzięłam zaświadczenie że mam dyplom . Pojechałam na tę 2 uczelnię a babka do mnie że oni tylko odpis z suplementem przyjmują ... więc na darmo jechałam bo nie chciała mi przyjąć dokumentów dopóki nie będę miała dyplomu .... nienawidzę biurokracji grrr :zly:

Widzę, że nie tylko mój wydział jest taki pospieszny jeśli chodzi o dyplomy Niby miał być w ciągu miesiąca od egzaminu czyli jakoś w lipcu ale oczywiście pierdyliard problemów się pojawił-brak papieru, jakieś urlopy, później nie wiem co się dowiedziałam, że zajmowała się tmy jedna osoba, która na dzień nie więcej niż 7-8 dyplomów wypisywała I tak dostałam wszystko na ostatnią chwilę (jakoś w połowie września)chociaż składałam papiery na tą samą uczelnię

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:05   #4146
aniolusiek_
Zakorzenienie

ja dyplom dostanę w styczniu a teraz mam zaświadczenie ale szłam na tą samą uczelnię więc problemu nie było

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:22   #4147
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wczoraj dotarły Są mega wygodne! Zaraz zrobię zdjęcia na nogach, to pokażę, bo wiem, że któraś z Was mnie o to prosiła

Edit: dodaję trochę marne zdjęcia, "na żywo" butki są ładniejsze.
są mega obcas, wysokośc futerko kolor, podeszwa. Naprawdę ja dla mnie wyglądają jak buty idealne

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
wizaż wczoraj mulił strasznie więc nie gadałyśmy dużo

czarna Vivien na all za 79zł
NO właśnie chciałąm wejśc w nocy i za cholerę nie mogłam, byłam tak zmęczona, że się poddałam...

oooo ale na etorebce była taka-czarna? chyba nie czyli to jakaś podróbka...?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
to super, że będziesz dłużej w Paryżu tylko pozazdrościć
a wczoraj faktycznie wizaż starsznie wolno chodził, a chwilami w ogóle nie mogłam nic tworzyć.
ale ile stresu było... bo miałyśmy w ogóle wyjeżdzać z Rzeszowa ajak nie z Rz to z krakowa - a oni nagle mówią, że nie będzie na tą wycieczkę wyjazdu z Krakowa... tylko z Katowic - a myśmy tam nigdy nie były no i w nocy by się wszystko działo a trochę się tego bałyśmy... Więc przepisałyśmy się na inną z dodatkowym dniem i trchę niestety dopłaciłyśmy, ale przyanmniej z Kraka jedzeimy i kuzyn nas przenocuje i zawiezie rano na dworzec na zadupiu Krakowa:P oby już nic się nie komplikowało...
Stary 2010-09-17, 13:22   #4148
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

Była-sama mam czarną według mnie ma o wiele lepszą skórkę i jest zgrabniejsza niż te nowe

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-09-17, 13:30   #4149
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
cześć lachony
ale zła jestem pojechałam zawieźć dokumenty na wydział i chciałam odebrać dyplom i zawieźć go na 2 uczelnię a tu dyplomu jeszcze ni ma ... no to wzięłam zaświadczenie że mam dyplom . Pojechałam na tę 2 uczelnię a babka do mnie że oni tylko odpis z suplementem przyjmują ... więc na darmo jechałam bo nie chciała mi przyjąć dokumentów dopóki nie będę miała dyplomu .... nienawidzę biurokracji grrr :[
wspólczuje. Sama się czasem użeram z babkami w dziekanacie - a głownie z WIlhelminą... i musi mieć naprawdę dobry humor żeby pomóc uprzejmie... ja za wydanie kartki na któej miałąm napisany numer dyplomu - potrzebny do rejestracji na II stopień - musiałam 10zł zapłacic. Szlak mnie trafiał:P Oni w mają, że się traci czas i kase na dojazdy:/

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:31
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:31   #4150
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Bardzo fajne te buty! Jaka to firma i ile cm ma obcas?

Firmę już widzę
Obcas ma 8 cm.

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
Są boskie rajstopki też

Cytat:
są mega obcas, wysokośc futerko kolor, podeszwa. Naprawdę ja dla mnie wyglądają jak buty idealne

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

NO właśnie chciałąm wejśc w nocy i za cholerę nie mogłam, byłam tak zmęczona, że się poddałam...

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

ale ile stresu było... bo miałyśmy w ogóle wyjeżdzać z Rzeszowa ajak nie z Rz to z krakowa - a oni nagle mówią, że nie będzie na tą wycieczkę wyjazdu z Krakowa... tylko z Katowic - a myśmy tam nigdy nie były no i w nocy by się wszystko działo a trochę się tego bałyśmy... Więc przepisałyśmy się na inną z dodatkowym dniem i trchę niestety dopłaciłyśmy, ale przyanmniej z Kraka jedzeimy i kuzyn nas przenocuje i zawiezie rano na dworzec na zadupiu Krakowa:P oby już nic się nie komplikowało...
Cieszę się, że podobają się Wam moje botki

To dobrze, że udało się załatwić wyjazd z Krakowa
Tak to jest z tymi wycieczkami, jak ktoś nie mieszka w dużych miastach to czasem może być problem z dojazdem i przez to trzeba rezygnować z fajnych ofert.
Najlepiej jakby wyjazd był spod drzwi biura podróży, w którym wykupiło się wycieczkę

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:38   #4151
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Była-sama mam czarną według mnie ma o wiele lepszą skórkę i jest zgrabniejsza niż te nowe
aaa No to przepraszam, coś lewa jestem, ale widocznie jak była to ja jeszcze nie byłam tak uzależniona od wizażu/a - nie wiem jaka końcówka:P - i od etorebki

Mi się starsznie podoba vivien ale niecierpię torebek z klapkami i dlatego nie wiem czy by tą lubiła... ja z milion razy na godzine do torebki zaglądam:P
Stary 2010-09-17, 13:38   #4152
Hosenka*
Zakorzenienie

Jeee

Kupiłam w końcu fioletową Saphire doczekałam się nareszcie promocji i to o 20zł Łącznie z przesyłką kosztowała mnie 40 zł

W poniedziałek powinnam ją dostać

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:41   #4153
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że nie tylko mój wydział jest taki pospieszny jeśli chodzi o dyplomy Niby miał być w ciągu miesiąca od egzaminu czyli jakoś w lipcu ale oczywiście pierdyliard problemów się pojawił-brak papieru, jakieś urlopy, później nie wiem co się dowiedziałam, że zajmowała się tmy jedna osoba, która na dzień nie więcej niż 7-8 dyplomów wypisywała I tak dostałam wszystko na ostatnią chwilę (jakoś w połowie września)chociaż składałam papiery na tą samą uczelnię
grrr no właśnie ja składam na 2 uczelnie i uniwerek jako że ta sama uczelnia bez problemu przyjął świstek który sam wydał .. i liczyłam że polibuda jako że ma lepszą opinię pod względem organizacji nie zrobi problemu a tu ... i na ile pani była mega miła w rekrutacji tak niepotrzebnie się nalatałam nazałatwiałam .. i w takim razie po co umieszczają informacje że w przypadku braku dyplomu honorowane są zaśwadczenia przez miesiąc od dnia wydania ? .... a niech ich wszystkich coś trafi .. człowiek tylko czas traci, kasę i nerwy
Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
ja dyplom dostanę w styczniu a teraz mam zaświadczenie ale szłam na tą samą uczelnię więc problemu nie było
no bo jak na tę samą uczelnię to nie będą robili problemu z dokumentem wystawionym przez nich samych wyśmiałabym ich jako instytucję chyba jakby robili
Cytat:
wspólczuje. Sama się czasem użeram z babkami w dziekanacie - a głownie z WIlhelminą... i musi mieć naprawdę dobry humor żeby pomóc uprzejmie... ja za wydanie kartki na któej miałąm napisany numer dyplomu - potrzebny do rejestracji na II stopień - musiałam 10zł zapłacic. Szlak mnie trafiał:P Oni w mają, że się traci czas i kase na dojazdy:/
współczuję willhelminy wiem co to upierdliwa baba w dziekanacie .. teraz będę miała taką której nie lubię bo tylko łaskę robi że cię przyjmuje
no ja bym nawet mogła zapłacić te 10zł .. ale mi nie przyjęli w ogóle dokumentów więc teraz muszę się modlić żeby najpóźniej we wtorek wydali mi dyplom bo inaczej leżę i kwiczę
/A.H/
Stary 2010-09-17, 13:42   #4154
Iduś
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:42   #4155
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jeee

Kupiłam w końcu fioletową Saphire doczekałam się nareszcie promocji i to o 20zł Łącznie z przesyłką kosztowała mnie 40 zł

ale taniocha .... gratuluję cierpliwości i że się udało koniecznie pochwal się zdjęciami
/A.H/
Stary 2010-09-17, 13:45   #4156
kombineratorka
Zakorzenienie

Idę na pocztę i może wrócę z torebkami, przy okazji zahaczę o biedronkę, bo podobno jest promocja 4 princessy maxi za 2 zł
Stary 2010-09-17, 13:50   #4157
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Jeee

wow niezła cena a miałaś jeszcze swój rabacik pewnie? Która to jest Saphire, jeszcze nie jestem aż tak dobra w imionach etorebek

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
grrr no właśnie ja składam na 2 uczelnie i uniwerek jako że ta sama uczelnia bez problemu przyjął świstek który sam wydał .. i liczyłam że polibuda jako że ma lepszą opinię pod względem organizacji nie zrobi problemu a tu ... i na ile pani była mega miła w rekrutacji tak niepotrzebnie się nalatałam nazałatwiałam .. i w takim razie po co umieszczają informacje że w przypadku braku dyplomu honorowane są zaśwadczenia przez miesiąc od dnia wydania ? .... a niech ich wszystkich coś trafi .. człowiek tylko czas traci, kasę i nerwy

no bo jak na tę samą uczelnię to nie będą robili problemu z dokumentem wystawionym przez nich samych wyśmiałabym ich jako instytucję chyba jakby robili

współczuję willhelminy wiem co to upierdliwa baba w dziekanacie .. teraz będę miała taką której nie lubię bo tylko łaskę robi że cię przyjmuje
no ja bym nawet mogła zapłacić te 10zł .. ale mi nie przyjęli w ogóle dokumentów więc teraz muszę się modlić żeby najpóźniej we wtorek wydali mi dyplom bo inaczej leżę i kwiczę
wtorek to 21 września - 21 to dobra data, więc powinno być dobrze;*

Wiem głupia jestem , ale w moim życiu liczby naprawde mają znaczenie , tak np 19 każdego miesiąca to jestem praktycznie pewna, że coś się wydarzay niedobrego i w ciągu ostatnich 3 lat tylko dwa 19 dni miesiąca był w miarę znośne...
Stary 2010-09-17, 13:54   #4158
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Idę na pocztę i może wrócę z torebkami, przy okazji zahaczę o biedronkę, bo podobno jest promocja 4 princessy maxi za 2 zł
dzisiaj kupowałam

a ja dzisiaj nie zdążę odebrac torebek dopiero w przyszły piątek mam czas, choc mam nadzieję, że jakoś dam radę wcześniej

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:03   #4159
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Babcia działa w konspiracji Fajnie że może paczki dla Ciebie odbierać ... Mi nie ma kto przechowywać paczek i wszystko od razu wychodzi na jaw
Dokładnie Babcia mieszka dom obok i to jej adres zawsze podaję

Dzień dobry

Odebrałam torebkę z atmo
Teraz idę obiad sobie zrobić, potem przejrzę ELFa a potem zrobię wam zdjęcia atmo
Stary 2010-09-17, 14:12   #4160
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam princessy szkoda, że dzisiaj nie mam jak podjechać do biedronki bo na pewno zrobiłabym zapasy

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:12   #4161
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
wow niezła cena a miałaś jeszcze swój rabacik pewnie? Która to jest Saphire, jeszcze nie jestem aż tak dobra w imionach etorebek

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

wtorek to 21 września - 21 to dobra data, więc powinno być dobrze;*

Wiem głupia jestem , ale w moim życiu liczby naprawde mają znaczenie , tak np 19 każdego miesiąca to jestem praktycznie pewna, że coś się wydarzay niedobrego i w ciągu ostatnich 3 lat tylko dwa 19 dni miesiąca był w miarę znośne...
hahaha obyś miała rację już i tak wygadanie się na forum i wymarudzenie trochę rozłądowało napięcie ... ja w liczby nie wierzę, ale wierzę że każdy problem ma rozwiązanie i wszystko jakoś sie zawsze da załatwić a jak nie to znaczy ze tak miało być widocznie
/A.H/
Stary 2010-09-17, 14:14   #4162
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Ładnie wygląda Alice ale Ana - fajnie jakby wróciła jeszcze ta granatowa ... A którą Mabel - fioletową ?

3-2-1 w tej kolejności Trzecie zdjęcie naj

fioletową, bo obie będą pasowały mi do ciuchów, wiec wezmę tańszą
wciągnęłam się

Kurcze, przeziębienie mnie wzięło, a dziś mam imprezę...no trudno, pójdę, może po niej nie będzie gorzej
catttt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:19   #4163
ojejka89
Zadomowienie

dziewczyny uświadomcie mnie... te torebki przychodzą kurierem czy normalnie pocztą...? bo eeeee zamówilam w środe wieczorem, a właściwie w czwartek bo było już po północy, od wczoraj od około południa widnieje status że przygotowana do wysłania i przelew dotarł, no i siedze jak na szpilkach bo miałam nadzieje że jeszcze dzisiaj ją zobaczę.... nawet sobie budzik nastawilam na 9:45 (śpioch ze mnie;p) bo u mnie kurierzy zawsze byli pkt 10.00 a tu nic ale jeśli pocztą to jest jeszcze szansa.... czy moze za wiele wymagam i powinnam wytrzymać do poniedzialku...?
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:22   #4164
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojejka89 Pokaż wiadomość
dziewczyny uświadomcie mnie... te torebki przychodzą kurierem czy normalnie pocztą...? bo eeeee zamówilam w środe wieczorem, a właściwie w czwartek bo było już po północy, od wczoraj od około południa widnieje status że przygotowana do wysłania i przelew dotarł, no i siedze jak na szpilkach bo miałam nadzieje że jeszcze dzisiaj ją zobaczę.... nawet sobie budzik nastawilam na 9:45 (śpioch ze mnie;p) bo u mnie kurierzy zawsze byli pkt 10.00 a tu nic ale jeśli pocztą to jest jeszcze szansa.... czy moze za wiele wymagam i powinnam wytrzymać do poniedzialku...?
Kurierem.
Pewnie w poniedziałek dostaniesz.
Status zmienia się po 16.

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:22   #4165
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Jeee

No nie wierze

Cytat:
Oby to były nasze torebki

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dokładnie Babcia mieszka dom obok i to jej adres zawsze podaję

Dzień dobry

Odebrałam torebkę z atmo
Teraz idę obiad sobie zrobić, potem przejrzę ELFa a potem zrobię wam zdjęcia atmo
Spryciara

To dawaj te zdjęcia

Ale u mnie grzmi i błyska a myślałam, że już sezon burzowy minął

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-09-17, 14:36   #4166
kombineratorka
Zakorzenienie

są torebki : slina:

wyglądaja super Myślałam, że ona będzie taka wielka i toporna, a tymczasem jest zgrabna bardzo.

Jedna fota na szybko, bo za chwile musze uciekać ;/

Edytowane przez kombineratorka
Czas edycji: 2010-09-17 o 14:40
kombineratorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:39   #4167
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Spryciara

To dawaj te zdjęcia

Ale u mnie grzmi i błyska a myślałam, że już sezon burzowy minął
Dobrze mieć babcię

No poczekaj muszę obiad zrobić bo zaraz mój cyrk przyjedzie
Stary 2010-09-17, 14:39   #4168
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
są torebki : slina:

wyglądaja super Myślałam, że ona będzie taka wielka i toporna, a tymczasem jest zgrabna bardzo.

Jedna fota na szybko, bo za chwile musze uciekać ;/
a jescze mi daj pw z kontem i ile to ci lujnę pieniadza

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-09-17, 14:40   #4169
kombineratorka
Zakorzenienie

Cytat:
a jescze mi daj pw z kontem i ile to ci lujnę pieniadza
Wieczorem, ok?
Stary 2010-09-17, 14:40   #4170
ojejka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Kurierem.
Pewnie w poniedziałek dostaniesz.
Status zmienia się po 16.
i jak ja mam tu do poniedzialku wytrzymac....? buuuuu
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości