Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 12:14   #3631
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Strawberry_Baby - ja maseczkę aspirynową robię tak: 4 tabletki aspiryny wrzucam do kieliszka, zalewam wrzątkiem, ale tak tylko ociupinkę tej wody, tak żeby się tylko rozpuściły te tabletki , potem mieszam to palcem i powstaje taka ciapka i do tego dodaję niecałą,płaską łyżeczkę jogurtu naturalnego - wtedy ta maseczka lepiej trzyma się twarzy i się nie osypuje
I właśnie do cery mieszanej/tłustej/z problemami poleca się dodanie jogurtu a do wrażliwej/suchej - miodu. Ja trzymałam na początku ok.10 min, potem 20, a teraz to 'ilę się da i kiedy sobię o niej przypomnę' a więc różnie
Przede wszystkim rewelacyjnie oczyszcza, wygładza i 'zmiękcza' buźkę, poprawia koloryt skóry, rozjaśnia zaczerwienienia, przyspiesza gojenie niespodzianek i matuje, ale nie przesusza i nie podrażnia Ja ją uwielbiam
Ale z tego co wiem, to podobno przy stosowaniu tej maseczki trzeba używać filtrów przeciwsłonecznych ? ponieważ aspiryna to kwas acetylosalicylowy

Shadii - to polecam wpisać w grafice google "biały uśmiech" i powinna motywacja wrócić a jak nie to

Jejku, a ja tak zaniedbałam całe to spamowanie, przez tą chorobę Teraz tylko podstawy - mycie siebie, zębów, włosów , suszenie(nawet nie mam siły ich prostować..) , demakijaż , kremy do twarzy, bo akurat to muszę nawet jak będę umierająca , makijaż to byle jaki, byleby zakrył co nie co, ale i tak za bardzo się nie staram, bo i tak zetrę go przy dmuchaniu nosa, fryz to też byle jak związane, bo nie mam siły ...Eh.. Nienawidzę chorować, wtedy czuję się taka okropnie brzydka, gruba i w ogóle jak pasztet

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-17 o 12:16
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:21   #3632
Kitka:)
CABIN CREW

a ja stwierdziłam że zrobię coś dobrego i pożytecznego i właśnie rejestruję się w bazie dawców szpiku

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:42   #3633
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
(...)

Moze mialas od poczatku biale zabki i nie widac spektakularnych efektow? Moje byly zolte i perla naprawde dziala, ale zebym mogla to zauwazyc robie najpierw sama gore. Nawet jak Twoj wzrok tego nie rejestruje na pewno u Ciebie tez sa efekty, nawet jesli Ty ich nie zauwazasz - na pewno ktos niedlugo zauwazy i bedzie zazroscil
Dzięki zaraz idę po aplikatory

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
(...)
Shadii - to polecam wpisać w grafice google "biały uśmiech" i powinna motywacja wrócić a jak nie to
(...)
Hehe, dzięki

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:50   #3634
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Kompletnie nie wiem co możesz z tym zrobić, kurcze zawsze tak jest, że jak się szykuje ważne spotkanie to nagle takie niespodzianki na twarzy, że hej Ale i tak dla TŻ będziesz piękna
Mi do tej pory dzień mija... pracowicie, robię sobie porządki w koszykach i pudełkach, może dzisiaj sie spotkam z przyjaciółka na kawce, bo bidula ma problem i potrzebna jest rozmowa to sobie jakąś "stylizacje" na szykuje
Dziękuję Tak, on zawsze mówi, że jestem piękna, no ale dziś chcialam wyglądać wyjątkowo, a tu oczywiście jeden z gorszych dni mojej cery...

Cytat:
Hej Dziewczyny
A ja właśnie siedzę w szkole na zajęciach z OIH = Obsługa Informatyczna w Hotelarstwie i umieram..
Poszłam do szkoły z 37 gorączki, do tego mam okropny katar, głowa mnie trochę pobolewa..Ale u nas jest tak, że aby zdać trzeba być na 50% godzin + 1 godzina , niezależnie od tego, czy są usprawiedliwione czy nie, czyli trzeba chodzić jak najczęściej i nie opuszczać za bardzo, zwłaszcza jak się ma danego dnia lekcje, które ma się raz w tygodniu... A dzisiaj zaczyna się weekend, a ja taka chora ehh..Ale Tż powiedział. że odpuścimy sobie dziś jakiekolwiek wyjścia i będziemy siedzieć w domu, żebym się wykurowała.. Jeju w ogóle tak okropnie wyglądam - podpuchnięte oczy, włosy byle jak powiązane, makijaż to taki aby było coś na twarzy pozakrywać i czerwony nochal i same grubaśne ciuchy ehh..A jeszcze muszę do miasta do optyka po lekcjach pójść, a tak nie chcę, żeby mnie ktokolwiek dziś z innych znajomych niż klasowych widział ...
Ale masz kochanego TŻta

Strawberry_Baby - jak ja kiedyś miałam taką sytuację, już pisałam, jaki krem jest dobry i mi faktycznie pomógł - Garnier http://allegro.pl/garnier-czysta-sko...1.html#gallery
[/QUOTE]
Dziękuję, ale akurat nie mam tego kremu pod ręką, a potrzebuje czegoś natychmiast

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Bierzesz 2-3 tabletki aspiryny, dodajesz do nich doslownie kropelki wody - by tabletki napecznialy i sie pokruszyly, do tego mozesz dodac jogurtu naturalnego albo miodu i nakladasz na buzie To jest maseczka dla osob z niedoskonalosciami, lekko wysusza krostki, jest po niej bardzo gladka buzia
Cytat:
Strawberry_Baby - ja maseczkę aspirynową robię tak: 4 tabletki aspiryny wrzucam do kieliszka, zalewam wrzątkiem, ale tak tylko ociupinkę tej wody, tak żeby się tylko rozpuściły te tabletki , potem mieszam to palcem i powstaje taka ciapka i do tego dodaję niecałą,płaską łyżeczkę jogurtu naturalnego - wtedy ta maseczka lepiej trzyma się twarzy i się nie osypuje
I właśnie do cery mieszanej/tłustej/z problemami poleca się dodanie jogurtu a do wrażliwej/suchej - miodu. Ja trzymałam na początku ok.10 min, potem 20, a teraz to 'ilę się da i kiedy sobię o niej przypomnę' a więc różnie
Przede wszystkim rewelacyjnie oczyszcza, wygładza i 'zmiękcza' buźkę, poprawia koloryt skóry, rozjaśnia zaczerwienienia, przyspiesza gojenie niespodzianek i matuje, ale nie przesusza i nie podrażnia Ja ją uwielbiam
Ale z tego co wiem, to podobno przy stosowaniu tej maseczki trzeba używać filtrów przeciwsłonecznych ? ponieważ aspiryna to kwas acetylosalicylowy
Dziękuję dziewczyny

Doradźcie mi proszę, co będzie najlepsze na ślady po wyciskaniu (), drobne czerwone wypukłe krostki - biała glinka, zielona czy ta maseczka aspirynowa?

Kurczę miałam taki fajny humor dziś, i znów mi go matka popsuła...
Nie mogę się doczekać aż się wyprowadzę z domu. Jeszcze tylko 13 dni...
A za 4 godziny zobaczę TŻ
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:57   #3635
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Właśnie mi zależy na takim subtelnym podkreśleniu moich rzęs, bo są dosyć długie, ale takie trochę niesforne wywijają się we wszystkie strony także dzięki za polecenie tego tuszu na pewno wypróbuję tylko mam pytanko jak kupujecie z oriflame? przez konsultantkę czy internet?
ja jestem konsultantką,więc kupuję u siebie
lecę Was nadrabiać,bo ostro naskrobałyście
widzę po stanie mojej twarzy,że mi się @ zbliża

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-09-17 o 13:03
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:08   #3636
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj tylko podstawa bo na 17 do pracy
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:13   #3637
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja stwierdziłam że zrobię coś dobrego i pożytecznego i właśnie rejestruję się w bazie dawców szpiku
Stary 2010-09-17, 13:35   #3638
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ja od dziś zaczynam kurację BP

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:51   #3639
angelwithoutsoul
Raczkowanie

[QUOTE=_Alessandra;2211906 3]angelwithoutsoul - nie, chodzi mi akurat o żel punktowy Synergen u mnie działa, ale jak posmaruję od razu po zauważeniu, że coś się wykluwa, jakieś zaczerwienienie itd Ale bardziej jednak polecam Brevoxyl QUOTE]

Aha Wybacz, nie znam się Hmm na takie niespodzianki to mam olejek pichtowy chodziło mi o taki krostki, które już wyskoczyły. Może spróbuje tego Brevoxylu, bo już go ktoś wcześniej polecał A stosowała któraś epiduo?

Talullah Wstaw zdjęcia

hanamici Widze, że nie tylko my mamy takie "problemy" Może się nie doceniamy?

Marzeniatko Ojjj uwierz mi jestem paskudna Chciałabym się tylko paru spraw pozbyć z mojej buźki i byłabym zadowolona

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:56   #3640
samaraNW
Zakorzenienie

kupiłam dzisiaj pastę colgate max white one. świetnie czyści zęby,zobaczę po czasie,czy na prawdę wybiela,chociaż jestem sceptycznie do tego nastawiona.
Stary 2010-09-17, 14:17   #3641
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
kupiłam dzisiaj pastę colgate max white one. świetnie czyści zęby,zobaczę po czasie,czy na prawdę wybiela,chociaż jestem sceptycznie do tego nastawiona.
Napisz proszę czy działa jestem ostatnio napalona na wszystko, co służy do wybielania zębów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 14:31   #3642
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
o tak, napisz koniecznie czy zadziała

Cześć
Aaale mi się spać chce..
W ogóle od jakiegoś czasu nie chce mi się w ogóle spamować, tylko takie tam podstawy.. . I tak nie widzę różnicy, czy się spamuje czy nie zawsze wyglądam tak samo .
Na dodatek coś mi laptop szwankuje wrrr .
Co za głupi dzień, całe szczęście że to już weekend

Aa, zapomniałabym.
Zrobiłam zdjęcie tym butom co to je niedawno kupiłam .
Na żywo podobają mi się bardziej ale cóż

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-09-17 o 14:37
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:39   #3643
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
o tak, napisz koniecznie czy zadziała
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Napisz proszę czy działa jestem ostatnio napalona na wszystko, co służy do wybielania zębów
napiszę w opcję jeden odcień w jeden tydzień nie wierzę,ale jakby mnie ta pasta zaskoczyła,to byłabym szczęśliwa,bo siedzenie z nakładkami BP jakoś mi się nieszczególnie marzy dla zainteresowanych - teraz jest na promocji w tesco.
Stary 2010-09-17, 14:54   #3644
201604250941
Konto usunięte

hanamici- 1000 razy lepiej wyglada dobra fryzura bez grzywki i wysokie czolo niz frzywka tylko po to, zeby czolo zaslonic, zwykle efekty sa tragiczne ;/ jak sie ma fajna fryzure to nikt na czolo nie patrzy, np. taka Rihanna

coldplay- teraz sezon na chorowanie wiec wejdz na youtube, wpisz lymphatic drainage i rob to co oni, odciagniesz limfe z twarzy, ktora odpowiada za opuchniecie wlasnie

tallulah wzrok kontra poloznicy, ktorzy nie chca robic cc
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 14:58   #3645
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
coldplay- teraz sezon na chorowanie wiec wejdz na youtube, wpisz lymphatic drainage i rob to co oni, odciagniesz limfe z twarzy, ktora odpowiada za opuchniecie wlasnie
ooo, przyda się, dzięki wielkie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 15:08   #3646
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja tę pastę testowałam i powiem Wam ze faktycznie ząbki wybielają się po niej

Stary 2010-09-17, 15:17   #3647
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Naprawdę???? I w tydzień? Kupuję ją

Stary 2010-09-17, 15:19   #3648
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
no to na bank kupuję !
Stary 2010-09-17, 15:22   #3649
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Ja polecam paski albo blend-a-med w superpharmie albo crest na allegro. Co Wam wygodniej, bo dzialaja tak samo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 15:22   #3650
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Naprawdę???? I w tydzień? Kupuję ją
Cytat:
no to na bank kupuję !
hmm używam jej cały czas odkąd ją dostałam i są bielsze

aaa ale sie ucieszyłam, w końcu wróciły poprzednie stawki stypendium i nie dość ze wypłacą w ciągu 10dni to jeszcze całość z góry a nie co miesiąc no świetnie po prostu

Stary 2010-09-17, 15:38   #3651
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ja polecam paski albo blend-a-med w superpharmie albo crest na allegro. Co Wam wygodniej, bo dzialaja tak samo.
Właśnie o nich czytam. Używałaś ich? Bo spotkałam się na forach internetowych z opiniami, że efekt utrzymuje się bardzo krótko...

Stary 2010-09-17, 15:41   #3652
magne
Zadomowienie

Ja byłam dziś na zakupach ,w sumie wiele nie kupiłam ,bo wiele nie potrzebowałam. Kupiłam sweterek rozpinany taki ciemnoniebieski, bo pasuje mi do ciemnych włosów i szalik i czapkę bo mi się tak spodobały . A z drogeryjnych to kupiłam ten krem babydream ,zobaczymy jak się sprawdzi, krem l'oreala pure zone i maseczke RIVAL de Loop , a i grzebień z szeroko rozstawionymi .. <zapomniałam> ; )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 15:46   #3653
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Ja byłam dziś na zakupach ,w sumie wiele nie kupiłam ,bo wiele nie potrzebowałam. Kupiłam sweterek rozpinany taki ciemnoniebieski, bo pasuje mi do ciemnych włosów i szalik i czapkę bo mi się tak spodobały . A z drogeryjnych to kupiłam ten krem babydream ,zobaczymy jak się sprawdzi, krem l'oreala pure zone i maseczke RIVAL de Loop , a i grzebień z szeroko rozstawionymi .. <zapomniałam> ; )
nie lubie tych maseczek Rival nie pamiętam która, czy w opakowaniu niebieskim, czy zielonym jest maseczka taka gęsta (coś jak glinka) i jak ja nałożę na buzie to mnie szczypie, poza tym nie pomagała mi.
ale znowu gdzieś czytałam ze ampułki Rival są dobre a kosztują ok 5 zł

Stary 2010-09-17, 15:47   #3654
Shadii
Wtajemniczenie

Przeczytałam kilka opinii na KWC o tych paskach... dziewczyny skarżą się na ból zębów i nadwrażliwość :/ Chyba nie kupię. Zamiast tego będę się męczyć z BP, kupię następne opakowanie. Właśnie siedzę z nakładkami.
Buahhot, czy ta pasta nie niszczy szkliwa?

Stary 2010-09-17, 15:49   #3655
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Nie zauważyłam zwiększonego bólu zębów, czy żeby stały się nadwrażliwe, no ale płuczę też buzię Elmex'em do nadwrażliwych i Listreine'm na zmianę, więc może one chronią zęby

Stary 2010-09-17, 15:49   #3656
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Przeczytałam kilka opinii na KWC o tych paskach... dziewczyny skarżą się na ból zębów i nadwrażliwość :/ Chyba nie kupię. Zamiast tego będę się męczyć z BP, kupię następne opakowanie. Właśnie siedzę z nakładkami.
Buahhot, czy ta pasta nie niszczy szkliwa?
To niech nie uzywaja codziennie, duzo to nie zmienia. Nadwrazliwosc wcale nie jest taka mocna, ja uzylam trzech opakowan pod rzad. To jest tak ze od zdejcia paska nadwrazliwosc utrzymuje sie przez pol godziny moze, nie tak, ze caly dzien.
Stary 2010-09-17, 16:09   #3657
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

hejka dziewczyny
nie było mnie wczoraj,
dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy i dwa tygodnie urlopu
chcieliśmy gdzieś jechać ale prawei wszystko w biurach podrózy wykupione

i z racji urlopu na spa będę miała mnóstwo czasu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 16:16   #3658
loluska
Zakorzenienie

hej, takiego beznadziejnego dnia dawno nie miałam, jestem taka wkurzona że masakra i nawet nie pytajcie dlaczego

Kitka

podziwiam cię, na prawdę jesteś odważna.

judus
proszę

Marzeniatko

swoim zdjęciem zachęciłaś mnie do tego hh, próbowałam już kiedyś ale ciągle mi spadał, faktycznie muszę zainwestować w jakieś o większym rozmiarze, może wtedy będzie lepiej, bo na tym zwykłym to po kilku obrotach mi spada

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcia, tylko mało co na nich widać- ale może zauważycie jakąs różnicę

W ogóle doszłam do wniosku, że jestem głupia, bo na wizażu (na co sama nazwa "wizaż" wskazuje) pokazują się dziewczyny mega zadbane i "przygotowane" do zdjęć, a ja ciągle wklejam potwora. Bez sensu.

Do tego jestem w pierwszym dniu @ i wyglądam delikatnie mówiąc "niekorzystnie", ale trudno

1. Załącznik 3411752 - twarz umyta tylko olejkiem, oczyszczona, nawilżona.
2. Załącznik 3411753 - po waciku z hydrolatem. Lekko ściąga, mimo, że miał nawilżać. Widzę od razu, że pewne zaczerwieniena są złagodzone.
3. Załącznik 3411754 - po kremie nawilżającym i tym żelu pod oczy. W sumie pewnie żadna różnica, ale przy tym zdjęciu zauważyłam, jak bardzo mam krzywy nos
4. Załącznik 3411755 - z pudrem. Efekt jest hm, taki bardzo subtelny. Mnie się podoba, w ciągu dnia się nie błyszczę, nie bieli. Co do wpływu na cienie pod oczami- nie wiem czy jest to widoczne na zdjęciu,ale są mniej zauważalne. Mega plus!

Podsumowując: 15 minut po zrobieniu zdjęć już się zachmurzyło, więc cieszę się, że zdążyłam i mam nadzieję, że efekty Wam cokolwiek pokażą.

I jeszcze jedno- ja naprawdę czasem potrafię ładnie wyglądać, serio serio Bo te zdjęcia są straaaaszne, aż mi po samoocenie jadą

śliczna cera strasznie jesteś podobna do mojej znajomej jakiego pudru używasz? na pewno pisałaś wcześniej, przepraszam za przeoczenie.

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Macie zdjęcia.
Podoba Wam się?
Myślę, że warto było. Zapłaciłam po hurtowej cenie, aż 32 zł.
śliczna

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
kamizelka ładna kolor mi nie pasuje tylko no i ja ogólnie nie lubię zbytnio dzianego ale to dlatego że mam dzieje i w dzieciństwie mnie chyba do tego zraziła, uwielbiam za to mamy kominy mam je we wszystkich kolorach chyba jakie mi tylko potzreba ale to nie na temat przepraszam

ja polecam nivea matująco-nawilżający sama zakupiłam niedawno ale jest naprawdę fajny ładnie pachnie nawilża i matuje a cena 12zł
ja właśnie skończyłąm swoją listę SPA i włączyłam z ćwiczeń w ramach planu może skorzystasz:
-pajacyki z rana
-pompki na ramiona, nogi i biust
-nożyce na brzuch i nogi
-przysiady na palcach w rozkroku(mam nadzieję że wiecie o co chodzi)bardzo fajnie kształtuja pośladki i uda
-jogging oczywiście najfajniej chyba rzeźbiący sylwetkę oraz pływanie
-hh na talię
-Tamille Weeb na pupę
trzymajcie kciuki żebym choć połowę wykonywała
i dziś po przeczytaniu paru wątków stwierdziłam że czeka mnei kuracja cebulowa na włosy w celu zapobiegania ich wypadaniu i może przetłuszczaniu. A teraz wracam na Bridget bo wstyd się przyznać ale jeszcze nie oglądałam i jakąś maseczkę oczyszczająca nałożę co by mi się skóra podczas oglądania nie nudziła
i dzięki temu kremikowi nie stosujesz podkładu?

Cytat:
sudocrem to krem antyseptyczny na odparzenia dla niemowląt
ostatnio przeczytałam gdzieś na wizażu że poprawia wygląd cery, a że miałam go akurat w domu (nie mam pojęcia skąd ) i powód do jego użycia również to wypróbowałam i rewelacja
cena to ok. 10zł chyba, zależy też od wielkości bo sprzedają w róznych wersjach

proszę bardzo, już do Ciebie leci

dzięki za info

też mnie choroba rozkłada, zaraz wskakuję pod kocyk i bedę czytać "kwiat pustyni". Humoru mi to nie poprawi, zresztą dziś chyba nic nie zmieni niczego

miłego popołudnia.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 16:44   #3659
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja lubię to serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...czuplajace.htm
nieźle grzeje
Ja też go lubię ale tylko w zimowe wieczory, bo jak użyłam go teraz latem to czułam się jakby mnie ktoś wrzątkiem polał...
Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
kwiatuszek10031989 Mój Tż też mi tak mówi... ale ja mu nie wierze :P
to uwierz kochana bo faceci nie rzucają słów na wiatri jak już powiedzą jakiś komplement to przeważnie jest on szczery
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
Podziwiam i gratuluję odwagija bym się bała bólu... nawet krew bałam się oddać...
Cytat:
ja jestem konsultantką,więc kupuję u siebie
lecę Was nadrabiać,bo ostro naskrobałyście
widzę po stanie mojej twarzy,że mi się @ zbliża
Też kiedyś myślałam o tym żeby zostać konsultantką ale z Avonu, jednak się nie odważyłam. A jak na tym wychodzisz jeśli można spytać?tzn. co z zarobkami?
Cytat:
w takim razie muszę spróbować, bo mam wrażliwe ząbki i boję się kupić BP...
Cytat:
aaa ale sie ucieszyłam, w końcu wróciły poprzednie stawki stypendium i nie dość ze wypłacą w ciągu 10dni to jeszcze całość z góry a nie co miesiąc no świetnie po prostu
A masz naukowe stypendium? ja też będę miała w tym roku i się cieszę niezmiernie a jaka jest stawka na twojej uczelni jeśli mogę spytać?
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 17:08   #3660
Kitka:)
CABIN CREW

loluska nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi

nie jestem odważna, boję się oddawania krwi itp ale pomyślałam sobie że przecież te pobieranie szpiku się za bardzo od takiego pobierania nie rózni a można uratować komuś życie.. że dla mnie to jest strach przed igła i ewentualna chwila bólu i tylko to muszę pokonać i że to nie jest aż tak dużo dla mnie a dla kogoś to może znaczyć bardzo wiele...

jutro muszę się zrobić na bóstwo bo chyba już ostatni raz na impreze pójdę w swoim rodzinnym miasteczku no i muszę zrobić furorę... (bo potem to dopiero w listopadzie dopiero pewnie będę...)

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości