![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() a jak pospamujesz trochę znajomym, to nie uzbierasz kredytów na nią? ![]()
![]() |
#1472 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
za kredyty facebukowe..a nie wiem jak je mozna uzyskac oprócz kupienia ![]() ale ze jak? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- kurde..a miałabym tyle..ale juz kiedys kupiłam czarownice na miotle ![]()
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a raz losowo rozdawali po 10,15,20,25....
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
a mają tam fińskich metali albi wikingów?
![]() ![]() Właśnie popiłam ibuprom coldrexem - mam nadzieję, że wątroba mi nie padnie, chciałabym jeszcze trochę pozyć i wypić ![]() Cały czas o tej biżuterii myślę ![]() Bransoletę chcę sobie kupić podobną do tej Klik!
#1475 |
Konto usunięte
|
a nie da się ich wysyłać znajomym? bo mam 5 na zbyciu i jakby się dało to bym Ci dała, bo na moim social city się ich i tak nie używa, a już zakupiłam stringi z jemioły i chłop mój ma je na tablicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 3414116 [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22122472]a nie da się ich wysyłać znajomym? bo mam 5 na zbyciu i jakby się dało to bym Ci dała, bo na moim social city się ich i tak nie używa, a już zakupiłam stringi z jemioły i chłop mój ma je na tablicy ![]() ![]() ![]() ![]() z kotem-bellergotem
![]() |
#1479 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() O, a może złożymy się na rybkę dla Polly? też mam niepotrzebne kredyty fejsbukowe na zbyciu ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Też mam 5 kredytów na Fb. Jeżeli idzie, to ja z chęcią poświęcę je na szczyty cel
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 | ||
grozi wypollizowaniem
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22122472]a nie da się ich wysyłać znajomym? bo mam 5 na zbyciu i jakby się dało to bym Ci dała, bo na moim social city się ich i tak nie używa, a już zakupiłam stringi z jemioły i chłop mój ma je na tablicy
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jesteście kochane ![]() ae z tego co wiem to fejsbukowej kasy nie da sie podarować ![]() ![]() weszłam se na wątek NPR ....wszystko pieknie ładnie....ale jest jedno ale: przeciez chyba wiekszośc kobiet ma megachcice w okresie płodnym, a w reszcie okresu to tak srednio....więc ta cała metoda, jakby nawet skuteczna nie była jest o dupe rozbic ![]()
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() druga fota w artykule fajna ![]() http://www.eioba.pl/a120811/prawda_o...nym_ma_e_stwie
![]() |
#1485 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
demot: http://demotywatory.pl/2093051/Tak-wygladam?ref=nf
Cytat:
Cytat:
w sumie to nie wiem jak większość kobiet, ale ja nawet przed pigułami nie miałam nigdy megachcicy (ani minichcicy, jeśli już pisać prawdę) w środkowym okresie cyklu.... w sensie że cały czas było tak samo czyli neutralnie.. więc to chyba bywa różnie? Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() codo chcicy..wiadomo ze róznie to jest, ale przewaznie chyba w okresie owulacji chce sie bardziej.... a w sumie ciekawa jestem co by było gdybys odstawiła ![]()
![]() |
#1487 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
idę do złotych tarasów obejrzeć buty zimowe, wieczorem pewnie będę smęcić że nic sensownego nie ma ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no nie wiem..mnie sie tam wszystko poprzestawiało... ![]() ![]()
![]() |
#1489 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bo to nie jest drugie dno, tylko oczywista oczywistość. ![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() byłam na spacerku, bo pogoda taaaaaka piękna i wróciłam - cała mokra pogoda jednak taka piękna nie była ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Rozeznanie
|
hahaha, pewnie... se strzelę czerwone szpile, ciuchów stertę i 5 flakonów perfum, a co!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(mi i z prochami i bez chcica skacze ![]() ![]() Cytat:
![]() cześć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() uwaga - chwalem siem ![]() bransoleta w pajęczynki + kolczyki z kulkami i pajączkami, a na drugiej krzyżyk i cudne kolczyki a'la średniowiecze ![]()
![]() |
#1497 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję że teraz będziesz częściej zaglądać? Byłam na rekonesansie obuwniczym. Nosz kurde jakie w tym roku fajne buty są.. Z sześć par mi się spodobało, na nieszczęście każda miała jakieś "ale" I mierzyłam naj-najpiękniejsze buty świata ![]() I znalazłam jeszcze mega ładne i mega wygodne kozaki zimowe tylko niestety mega niepraktyczne bo z nielicowanej miękkiej skóry, nie wyjdę w takich na soloną breję przecież.... Praktyczne zimowe widziałam w Vagabond, takie właśnie wojskowo-glaniaste, sznurowane, wygodne, tylko jak w nich chodziłam to przód stopy wydawał mi się "obcy" (macie takie uczucie czasem jak mierzycie buty że to nie wasza stopa spod spodni wystaje? ja miewam i wtedy po prostu nie mogę takich butów kupić...) To się rozpisałam.... ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Nudzi mi sie
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22122472]a nie da się ich wysyłać znajomym? bo mam 5 na zbyciu i jakby się dało to bym Ci dała, bo na moim social city się ich i tak nie używa, a już zakupiłam stringi z jemioły i chłop mój ma je na tablicy ![]() ![]() O własnie, ja mam aż 15, na czorta mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.