|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
[QUOTE=Melissa86;22122093]A nie w jakiejś innej części Polski u kolegi??
Nie przypominam sobie,żeby Rutkowski mówił,że był tego dnia na służbie,tylko właśnie,że był gdzieś u kolegi daleko poza Trójmiastem.[/QUOTE Poza Gdańsk a konkretnie do Chałup wyjechał Mariusz O - ten , o którym pisała słynna Lidia90 czy jak jej tam. A policjant to Marcin O. |
|
|
|
#4232 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Można wybrać właściwą. A może żadna z nich? To nie takie proste ja wpatrywanie się w ekran, czy Pan Ręcznik skrada się i obserwuje, tylko bacznie obserwuje, a może zwyczajnie się skrada? |
|
|
|
|
#4233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na tej stronce masz wszystkie zebrane artykuły o Iwonce |
|
|
|
|
#4234 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=burgund1234;2212477 6]
Cytat:
|
|
|
#4235 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=karo3006;22124899]ale Melissa dobrze napisala to o Mariuszu tym biznesamnie pisala Lidia, ale on ma alibi bo był w Chałupach
|
#4236 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zaspa i Przymorze to sąsiednie dzielnice. |
|
|
|
|
#4237 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=klaustrofobia007;22 124953]
Cytat:
|
|
|
#4238 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I co miał, natychmiast przekazywał mediom. Miesiąc później w dużym artykule, w którym pisał o pewnej klientce, przyznał wprost, że sprawę Iwony wziął dla rozgłosu i dopłaca do niej. Zakaz udzielania informacji pojawił się długo potem, kiedy Rutkowski przekazał mediom jakiekolwiek istotne informacje. Cisza nakazana przez prokuraturę jest mu na rękę. Nie musi się tłumaczyć z braku postępów w śledztwie. Co nagłośnienie sprawy przyniosło wszystkim zainteresowanym? Iwonie, Rutkowskiemu, Policji? Nic konkretnego. Mediom? Dostały świetny temat na ogórkowy sezon. Wakacje się skończyły, temat 2010 poszedł w odstawkę. Co będzie w przyszłym roku wakacyjnym tematem? Może wieloryb z Zatoki Gdańskiej wpłynie do Wisły? Media będą codziennie informowały gdzie jest, spekulowały czy płynie Belweder. Za rok o Iwonie wspomną co najwyżej w rocznicę zaginięcia. |
|
|
|
|
#4239 |
|
Raczkowanie
|
dziłki są na Reja w SOPOCIE, a nie w Gdańsku
|
|
#4240 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4241 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=klaustrofobia007;22 124953]
Cytat:
A Melisa napisała źle , bo właśnie pomyliła Mariusza O z policjantem Marcinem O a to co niby wg Ciebie napisała Malisa napisałam ja. ps nie chcę, żeby ktoś potem powielał nie moje słowa powołując się na źle zrobiony cytat. |
|
|
|
|
#4242 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tym wielorybem....wtf? najpierw te posty o jakiejs krwi z podpasek, zaczynam sie Ciebie bac ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- [QUOTE=burgund1234;2212520 4] Cytat:
![]() rany cytowalam Ciebie a wyglada jabym siebie zacytowala, nie wiem jak to ogarnac,
WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2010-09-17 o 16:55 |
||
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ot zwykła osoba, która bardzo skrzętnie ukrywa swoją płeć pisząc w bezosobowej formie lub nie używając formy osobowej mącąca trochę na wątku, ale dająca inny punkt widzenia...
|
|
|
|
|
#4244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://audio.lublin.com.pl/index.php?s=4&id=811 Pomyliło mi się alibi tego policjanta z alibi tego Łukasza Fortuniaka (z osiedla Iwony,który zaginął jakoś po niej i się okazało,że się utopił najprawdopodobniej). O alibi policjanta niestety nic nie znalazłam. ;/
|
|
#4246 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiemy czy miała sprzeczkę, czy jej nie miała? Po prostu wolała się bawić w klubie, czy posprzeczała się z kimś i zmieniła plany? Obie wersje są dość prawdopodobne. |
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=burgund1234;2212520 4]
Cytat:
![]() Ja pomyliłam alibi policjanta Marcina z alibi Łukasza Fortuniaka. Marcina od Mariusza odróżniam. ;P
|
|
#4248 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Czyli ALibaba mi wkręciła, bo Zaspa jest sąsiadką Przymorza, te dzielnice często tak się zlewają, ze nawet sami mieszkańcy nie dokonca wiedza w jakeij mieszkaja. czyli nie sopot a gdansk, wiec iwona byla najpierw na urodzinach na dzialce, a pozniej w klubie. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- czyli troll? ;] |
|||
|
|
|
#4249 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4250 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem...skąd wiadomo,że na tych działkach były świętowane urodziny i czyje?? ;/
|
#4252 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To kto z tej piątki miał urodziny siedemnastego lipca? Iwona, Adria, Kasia, Paweł... Dlaczego wybrali się na działkę, skoro Adria miała wolne mieszkanie? Koledzy przyjechali, by zabrać dziewczyny na imprezę. Nie mogli zostać wszyscy u Adrii? Inne widzenie sprawy i pytania. Kasia powiedziała wczoraj w TV: - Tego wieczora nie poszliśmy razem, bo ja zostałam na Przymorzu u kolegi na urodzinach, a Iwona stwierdziła, że ma ochotę iść gdzieś do klubu sobie potańczyć i poszła z innymi znajomymi. Została na Przymorzu u kolegi, a Iwona poszła z innymi znajomymi. Jakby nie patrzeć, to z wypowiedzi Kasi wynika jasno, że Kasia została na urodzinach kolegi (a więc nie sama), a Iwona z innymi wyszła z urodzin. Kto został z Kasią, a kto poszedł z Iwoną? |
|
|
|
|
#4253 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-17 o 17:35 |
||
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wypowiedzi Kasi i użytego przez nią słowa "zostałam" już się dzisiaj wypowiadałam.
|
|
#4255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2.urodzinowa impra na której była kasia a "działki",adria, iwona i 3 gości to dwie różne imprezy 3.czemu pojechali wypić na działki a nie pili u adrii? bo z działek w sopocie taxi do dream clubu tańsze niz z zaspy-strzelam.. 4.czemu nie zostali na całą noc u adrii tylko wylądowali w dc? bo iwona i reszta chcieli potańczyć... kasia poszła na urodziny kolegi na przymorze,a Iwona do Adri,jasne?
Edytowane przez karo3006 Czas edycji: 2010-09-17 o 17:41 |
|
|
|
|
#4257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem Kasia i Iwona NIE WIDZIAŁY SIĘ ze sobą tego wieczoru. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Po raz kolejny biję brawa dzisiaj Tobie,bo pięknie to wypunktowałaś - jasno i klarownie,ja również mam taką samą wersję wydarzeń na ten dzień.
|
|
#4258 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli jednak Iwona najpierw pojechała na urodzinową prywatkę, później ją opuściła i wylądowała z innymi znajomymi na działkach, to oczywiście żadnej urodzinowej imprezy na działkach nie było, tylko zwykła wódka przez imprezą. Niektóre Wizażanki chyba już się pogubiły i reagują w typowy sposób, wołając trooooooooll. Bardzo przepraszam niektóre Wizażanki, że piszę podając od razu dwie teorie, na dodatek sprzeczne. Co za złośliwość z mojej strony. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Wiem, wiem, łatwiej jest pisać, że wszystkich przycisnąć i maglować, przeszukać samochody, mieszkania, każdego pod wariograf, kto się nie zgodzi wystąpić pod kamerą, ten co najmniej głównym podejrzanym. Odpowiedzi na proste z pozoru pytanie, czy imprezy były dwie, czy trzy już takie łatwe nie są. A takie dziwne pytania zadawać mogą tyko Wielkie Zielone Trolle. |
|
|
|
|
#4259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat z rozmowy z mamą Iwonki: "Dowiedzieliśmy się, jak wyglądał przebieg całego wieczoru. Iwona wieczorem poszła do swojej koleżanki, 17-latki która mieszkała w sąsiednim bloku. Tam Iwona zostawiła między innymi torebkę i klucze do mieszkania. Po pewnym czasie po dziewczęta przyjechał ich wspólny znajomy, z którymi pojechały... na jego działkę. Tam towarzystwo wypiło po kilka drinków. Około 24.00 dwie dziewczyny i trzech mężczyzn (w tym jeden w wieku ponad 30 lat) zawitali w klubie który mieści się w Krzywym Domku. Przed trzecią rano doszło do awantury, po której Iwona opuściła towarzystwo." stąd http://www.otillo.pl/news/tgurl/71763/ i przestań wreszcie pisac te bzdety, masz czarno na biały jaki był przebieg wieczoru i na cholerę te jakieś glupie domysły i snucia nowych teorii Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-17 o 18:00 |
|
|
|
|
#4260 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

mącąca trochę na wątku, ale dająca inny punkt widzenia...