Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 16:28   #4231
burgund1234
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

[QUOTE=Melissa86;22122093]A nie w jakiejś innej części Polski u kolegi??
Nie przypominam sobie,żeby Rutkowski mówił,że był tego dnia na służbie,tylko właśnie,że był gdzieś u kolegi daleko poza Trójmiastem.[/QUOTE

Poza Gdańsk a konkretnie do Chałup wyjechał Mariusz O - ten , o którym pisała słynna Lidia90 czy jak jej tam. A policjant to Marcin O.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 16:28   #4232
AliBaba102
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
Ty chyba jednak masz jakiś problem koleżanko
albo nie umiesz czytac albo specjalnie mącisz
Dwie teorie (sprzeczne) dla internetowych detektywów.
Można wybrać właściwą.

A może żadna z nich?

To nie takie proste ja wpatrywanie się w ekran, czy Pan Ręcznik skrada się i obserwuje, tylko bacznie obserwuje, a może zwyczajnie się skrada?
AliBaba102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 16:30   #4233
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Chyba trzeba napisać do redakcji,żeby to poprawili,bo właśnie chcę dotrzeć do wcześniejszych artykułów i nie mogę. ;/
http://www.otillo.pl/news/tg/11/?page=1
na tej stronce masz wszystkie zebrane artykuły o Iwonce
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 16:33   #4234
karo3006
Raczkowanie

[QUOTE=burgund1234;2212477 6]
Cytat:
A nie w jakiejś innej części Polski u kolegi??
Nie przypominam sobie,żeby Rutkowski mówił,że był tego dnia na służbie,tylko właśnie,że był gdzieś u kolegi daleko poza Trójmiastem.[/QUOTE

Poza Gdańsk a konkretnie do Chałup wyjechał Mariusz O - ten , o którym pisała słynna Lidia90 czy jak jej tam. A policjant to Marcin O.
Nie,nie,nie,Mariusz O to ten niby biznessmen, z którym wg niejakiej Meduzy imprezowała Iwona(nie tego wieczoru) i ten gość ma chatę w jelitkowie przy plaży-pomyliłaś bohaterów
Stary 2010-09-17, 16:36   #4235
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

[QUOTE=karo3006;22124899]
Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Nie,nie,nie,Mariusz O to ten niby biznessmen, z którym wg niejakiej Meduzy imprezowała Iwona(nie tego wieczoru) i ten gość ma chatę w jelitkowie przy plaży-pomyliłaś bohaterów
ale Melissa dobrze napisala to o Mariuszu tym biznesamnie pisala Lidia, ale on ma alibi bo był w Chałupach

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 16:38   #4236
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Iwona wyszła z domu o 17-18 do koleżanki (Adrii),żeby się szykować na imprezę. O której oni pojechali na te działki??

Słowa Kasi z "Celownika" (3 minuta): "Tego wieczora nie poszłyśmy razem,bo ja zostałam na Przymorzu u kolegi na urodzinach,a Iwona stwierdziła,że ma ochotę iść gdzieś do klubu sobie potańczyć,no i poszła z innymi znajomymi."

Czy z tego wynika,że Iwona była na tej prywatce?? Bo sama nie wiem...

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Albo i tak,w sumie na to nie wpadłam.

A czy Zaspa to Przymorze?? Bo te działki były na Zaspie na ul. Reja.
na Zaspie ani na Przymorzu nie ma ulicy Reja. Ulica Reja w Gdańku jest obok Klinicznej ( na niej jest szpital położniczy)

Zaspa i Przymorze to sąsiednie dzielnice.
Stary 2010-09-17, 16:39   #4237
karo3006
Raczkowanie

[QUOTE=klaustrofobia007;22 124953]
Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
ale Melissa dobrze napisala to o Mariuszu tym biznesamnie pisala Lidia, ale on ma alibi bo był w Chałupach
tak,Mariusz O biznesman był w chałupach, a Marcin O pilicjant nył na słuzbie
Stary 2010-09-17, 16:40   #4238
AliBaba102
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
piszecie, ze ani policja ani Rutkowski nie wpadli na pomysl obejrzenia tasm z kamer nad klatka schodową ale chyba Janusz odpowiedzial, ze te tasmy zostaly zabezpieczone.
Przez policję. Rutkowski ostatnią taśmę miał w lipcu.
I co miał, natychmiast przekazywał mediom.
Miesiąc później w dużym artykule, w którym pisał o pewnej klientce, przyznał wprost, że sprawę Iwony wziął dla rozgłosu i dopłaca do niej.

Zakaz udzielania informacji pojawił się długo potem, kiedy Rutkowski przekazał mediom jakiekolwiek istotne informacje.

Cisza nakazana przez prokuraturę jest mu na rękę. Nie musi się tłumaczyć z braku postępów w śledztwie.

Co nagłośnienie sprawy przyniosło wszystkim zainteresowanym?
Iwonie, Rutkowskiemu, Policji? Nic konkretnego.
Mediom? Dostały świetny temat na ogórkowy sezon. Wakacje się skończyły, temat 2010 poszedł w odstawkę.

Co będzie w przyszłym roku wakacyjnym tematem?
Może wieloryb z Zatoki Gdańskiej wpłynie do Wisły?
Media będą codziennie informowały gdzie jest, spekulowały czy płynie Belweder.
Za rok o Iwonie wspomną co najwyżej w rocznicę zaginięcia.
Stary 2010-09-17, 16:40   #4239
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
na Zaspie ani na Przymorzu nie ma ulicy Reja. Ulica Reja w Gdańku jest obok Klinicznej ( na niej jest szpital położniczy)

Zaspa i Przymorze to sąsiednie dzielnice.
dziłki są na Reja w SOPOCIE, a nie w Gdańsku
Stary 2010-09-17, 16:46   #4240
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gaaliyah Pokaż wiadomość
mmm3m- na pewno mają więcej niż jedną sprawę, ale przyrzekli służyć swojemu krajowi, polepszać bezpieczeństwo społeczeństwa i uważam, że jak Ktoś chce, to wyjdzie z siebie - stanie obok i po prostu stanie na głowie, żeby pomóc!
Mnie jednak nadal męczy to nałożone embargo na sprawę Iwony, dlaczego ... skoro "nie nadal nie wiedzą" ... to żałosne, a opinię publiczną mają za idiotów!

mi się wydaje, że w tej sytuacji w jakiej znaleźli się wszyscy znajomi Iwony Policja bez problemu mogłaby dostać pozwolenie na przeszukanie ich mieszkań, bo wydaje mi się, że zawsze pod ostrzał idzie najbliższe towarzystwo ... nie dowiemy się pewnie co zrobili naprawdę i jak zrobili ...
Też tak uważam.Tzn co do drugiego akapitu.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Gaaliyah Pokaż wiadomość
Alibaba, nie chcę być złośliwa, ale czy Ty jesteś facetem czy kobietą? Bo Twój styl pisania jest dość męski ... a wręcz nieprzyjemnie niesmaczny szczególnie końcówka

Zaspa i Przymorze - to dwie oddzielne dzielnice, ale blisko siebie
He he to samo pomyślałam.Tym bardziej że niedawno pewien facet stąd zniknął, który podobnie pisał
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 16:46   #4241
burgund1234
BAN stały

[QUOTE=klaustrofobia007;22 124953]
Cytat:
Napisane przez karo3006;221248o99
Klaustrofobia cytuj dokładnie. Ja nie powiedziałam tego co było w twoim cytacie.

A Melisa napisała źle , bo właśnie pomyliła Mariusza O z policjantem Marcinem O a to co niby wg Ciebie napisała Malisa napisałam ja.

ps nie chcę, żeby ktoś potem powielał nie moje słowa powołując się na źle zrobiony cytat.
Stary 2010-09-17, 16:53   #4242
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AliBaba102 Pokaż wiadomość
Przez policję. Rutkowski ostatnią taśmę miał w lipcu.
I co miał, natychmiast przekazywał mediom.
Miesiąc później w dużym artykule, w którym pisał o pewnej klientce, przyznał wprost, że sprawę Iwony wziął dla rozgłosu i dopłaca do niej.

Zakaz udzielania informacji pojawił się długo potem, kiedy Rutkowski przekazał mediom jakiekolwiek istotne informacje.

Cisza nakazana przez prokuraturę jest mu na rękę. Nie musi się tłumaczyć z braku postępów w śledztwie.

Co nagłośnienie sprawy przyniosło wszystkim zainteresowanym?
Iwonie, Rutkowskiemu, Policji? Nic konkretnego.
Mediom? Dostały świetny temat na ogórkowy sezon. Wakacje się skończyły, temat 2010 poszedł w odstawkę.

Co będzie w przyszłym roku wakacyjnym tematem?
Może wieloryb z Zatoki Gdańskiej wpłynie do Wisły?
Media będą codziennie informowały gdzie jest, spekulowały czy płynie Belweder.
Za rok o Iwonie wspomną co najwyżej w rocznicę zaginięcia.
co przynioslo naglosnienie sprawy ? zapytaj sie rodzin tych zaginionych o ktorych nikt nie wie, o ktorych nikt nie slyszał ? moze oni Ci odpowiedzą na to pytanie.

a z tym wielorybem....wtf? najpierw te posty o jakiejs krwi z podpasek, zaczynam sie Ciebie bac

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

[QUOTE=burgund1234;2212520 4]
Cytat:

Klaustrofobia cytuj dokładnie. Ja nie powiedziałam tego co było w twoim cytacie.

A Melisa napisała źle , bo właśnie pomyliła Mariusza O z policjantem Marcinem O a to co niby wg Ciebie napisała Malisa napisałam ja.

ps nie chcę, żeby ktoś potem powielał nie moje słowa powołując się na źle zrobiony cytat.
kurcze cos tu sie zamieszalo z tym cytowaniem, chyba wizaz siada, jak u Ciebie wyglada post 4234, bo ja tam mam wypowiedz karo, ktora jakby zacytowala Melisse i to wyglada jakby ona to powiedziala, tym sie sugerowalam

rany cytowalam Ciebie a wyglada jabym siebie zacytowala, nie wiem jak to ogarnac,

Filmik o zaginionej

Edytowane przez klaustrofobia007
Czas edycji: 2010-09-17 o 16:55
Stary 2010-09-17, 16:57   #4243
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
a z tym wielorybem....wtf? najpierw te posty o jakiejs krwi z podpasek, zaczynam sie Ciebie bac
nie ma się kogo bać
ot zwykła osoba, która bardzo skrzętnie ukrywa swoją płeć pisząc w bezosobowej formie lub nie używając formy osobowej mącąca trochę na wątku, ale dająca inny punkt widzenia...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 16:58   #4244
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
nie ma się kogo bać
ot zwykła osoba, która bardzo skrzętnie ukrywa swoją płeć pisząc w bezosobowej formie lub nie używając formy osobowej mącąca trochę na wątku, ale dająca inny punkt widzenia...

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-17, 17:05   #4245
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
A nie w jakiejś innej części Polski u kolegi??
Nie przypominam sobie,żeby Rutkowski mówił,że był tego dnia na służbie,tylko właśnie,że był gdzieś u kolegi daleko poza Trójmiastem.
Ok znalazłam,mój błąd jednak.

http://audio.lublin.com.pl/index.php?s=4&id=811

Pomyliło mi się alibi tego policjanta z alibi tego Łukasza Fortuniaka (z osiedla Iwony,który zaginął jakoś po niej i się okazało,że się utopił najprawdopodobniej).

O alibi policjanta niestety nic nie znalazłam. ;/
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 17:06   #4246
AliBaba102
BAN stały

Cytat:
nie rozumiem tego, że upierasz się przy wersji, że Iwona na działce miała jakąś sprzeczkę. Po prostu wolała się bawić w klubie, nie wiemy... nie można z całą pewnością pisać, że pojechała do Krzywego Domku, bo na działce się z kimś pokłóciła
Dlaczego piszesz, że się "upieram"?
Nie wiemy czy miała sprzeczkę, czy jej nie miała?
Po prostu wolała się bawić w klubie, czy posprzeczała się z kimś i zmieniła plany?

Obie wersje są dość prawdopodobne.
Stary 2010-09-17, 17:13   #4247
Melissa86
Zakorzenienie

[QUOTE=burgund1234;2212520 4]
Cytat:

Ładnie namotałyście.
Ja pomyliłam alibi policjanta Marcina z alibi Łukasza Fortuniaka.
Marcina od Mariusza odróżniam. ;P
Stary 2010-09-17, 17:22   #4248
mmm3m
BAN stały

Cytat:
To nie jest twój błąd.
Jesteś po prostu zaprogramowana w pewnym schemacie myślenia "Pan Ręcznik".
A Iwona tamtego feralnego dnia spotkała wiele osób w wielu miejscach.
O tych osobach niczego nie wiemy, jak choćby o wspominanym trzydziestolatku.

Iwona nie bawi się dobrze na urodzinach.
Pewnie wypiła drinka, strzeliła pierwszego focha i postanowiła zmienić towarzystwo.
Na działce poprawiła zły humor wódką i pojechała potańczyć.
W Dream Club kłóci się, strzela kolejnego focha i zabiera się z imprezy.

Dwie nieudane imprezy jednego wieczora.
A może do trzech razy sztuka?
Alkohol i nerwy sprzyjają spontanicznym decyzjom.
Miała pożyczone kilkadziesiąt złotych, zatem na samotną jazdę taxi do domu by starczyło.
Wolała odprężyć się długim spacerem.
Okłamała koleżankę co do miejsca pobytu, bo coś postanowiła.

Co może postanowić młoda dziewczyna po tak nieudanie spędzonej nocy?
Miała być świetna zabawa, nawet zabrała na tę okazję buty mamie.
Było wpierw znudzenie na Przymorzu, a potem awantura w Sopocie.
Bawić się o świcie nie było już gdzie.
Przychodzi na myśl tylko jednego rodzaju pocieszenie - facet.

Facet tego samego rodzaju, co policjant.
Oczywiście, nie w sensie mundurowy, ale tak jak policjant, nieznany wcześniej matce.

Dlaczego nie ma jednak w historii rozmów śladu?
Nie musiałyby być, gdyby mężczyzna też tej nocy bawił się w Dream Clubie.
- Maleńka, za godzinę przyjadę na parking pod twój dom.
I może dlatego Iwona szła tak długo. Nie szła do siebie, ale by dojść gdzieś na określoną porę.

Iwonę może mieć na sumieniu rzeczywiście jej znajomy.
Ale dużo starszy, niż te w sumie dzieci, które wystąpiły przed kamerą.
I obracający się w zupełnie innych kręgach, zdecydowanie mniej niewinnych, jak maturzyści.
Co ty w ogóle pitolisz?! Ja niby zaprogramowana? co ty kurde możesz o mnie wiedzieć? Jesteś dziwna, mam na ciebie oko

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Iwona wyszła z domu o 17-18 do koleżanki (Adrii),żeby się szykować na imprezę. O której oni pojechali na te działki??

Słowa Kasi z "Celownika" (3 minuta): "Tego wieczora nie poszłyśmy razem,bo ja zostałam na Przymorzu u kolegi na urodzinach,a Iwona stwierdziła,że ma ochotę iść gdzieś do klubu sobie potańczyć,no i poszła z innymi znajomymi."

Czy z tego wynika,że Iwona była na tej prywatce?? Bo sama nie wiem...

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Albo i tak,w sumie na to nie wpadłam.

A czy Zaspa to Przymorze?? Bo te działki były na Zaspie na ul. Reja.

Czyli ALibaba mi wkręciła, bo Zaspa jest sąsiadką Przymorza, te dzielnice często tak się zlewają, ze nawet sami mieszkańcy nie dokonca wiedza w jakeij mieszkaja. czyli nie sopot a gdansk, wiec iwona byla najpierw na urodzinach na dzialce, a pozniej w klubie.

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Ty ciągle o specjalistycznym sprzęcie, a ja o ludziach.
Do pozbierania nagrań monitoringu nie trzeba cudów. Wystarczy srebrna Kia Cee'd i pieniądze na paliwo. Do tego dwie dwunożne istoty w mundurach. Na tym etapie działań obejdzie się bez psa.
Brakło na paliwo, etatów, czy czegoś innego. Cóż, budżetówka.

Rutkowski dla odmiany szukał z powietrza, z ziemi, w wodzie.
Czego jemu zabrakło, że nie zebrał nagrań, nawet znad klatki schodowej Iwony?

Zebrał ochotników, rozdał czarne koszulki Rutkowski Patrol i ganiał po lasach z kamerami mediów.

Te same osoby, zamiast leśnej wycieczki krajoznawczej mogły przejść się przez całą okolicę, wokół drogi Iwony i wypatrzeć wszystkie kamery monitoringu.
To byłoby zadanie w sam raz dla kilkudziesięciu niedoświadczonych osób.
Niestety, sam Rutkowski wypadłby wtedy słabo w mediach.
Bo co to za news, z dwójką młodych ludzi na zdjęciu, poszukujących kamer monitoringu. Mogliby nawet wcale Rutka nie pokazać.
A tak, to po bardzo nagłośnionym marszu, Rutkowski wkroczył na scenę z silną grupą czarnych koszul Rutkowski Patrol.
Pochodzili po lesie, dał kilka wywiadów, pojawił się we wszystkich programach i artykułach zainteresowanych sprawą Iwony.

Zamiast nudnego poszukiwania monitoringu, był spleśniały ręcznik z napisem Bogatynia. Ale za to jakie nagłówki. Czy Pan Ręcznik zgubił ręcznik?

Wracając do medycznego porównania.
Rodzina zapłaciła agencji Rutkowskiego jak prywatnej klinice.
Za sprzęt, badania, opiekę i diagnozę.
Nie dostała więcej, niż w powiatowym zadłużonym szpitalu.

I jeszcze ogólnie, dla innych Wizażanek.
Nie bronię policji. Nie piszę, że jest świetna.

Wieszam psy na Rutkowskim.
Przyjechał specjalnie do sprawy.
Miał ją rozwiązać jak Agent Mulder.
Po takim rozgłosie powstałby pewnie kolejnym serial TVN.
Znalazłaby się dla detektywa i agentka Scully, by się chwalił w wywiadach, jak kolejną blondynę obraca w motelu.
A ty chyba ogółem źle czytasz bo ja zupełnie o czym innym pisałam odnosząc się do chwalonego przez nich sprzętu... ale widac wolisz podstawiać moje słowa pod swoje przemyślenia.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
nie ma się kogo bać
czyli troll? ;]
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 17:25   #4249
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość

czyli troll? ;]
koniec karmienia????
Stary 2010-09-17, 17:29   #4250
mmm3m
BAN stały

Cytat:
koniec karmienia????
tz, włączanie ignora?
Stary 2010-09-17, 17:30   #4251
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli ALibaba mi wkręciła, bo Zaspa jest sąsiadką Przymorza, te dzielnice często tak się zlewają, ze nawet sami mieszkańcy nie dokonca wiedza w jakeij mieszkaja. czyli nie sopot a gdansk, wiec iwona byla najpierw na urodzinach na dzialce, a pozniej w klubie.

Nie rozumiem...skąd wiadomo,że na tych działkach były świętowane urodziny i czyje?? ;/
Stary 2010-09-17, 17:30   #4252
AliBaba102
BAN stały

Cytat:

Dokładnie tak samo uważam.
Czyli na działce było 5 osób (Iwona, Adria, Paweł, jakiś 30-letni kolega i jeszcze jakiś kolega) i oni wszyscy pojechali do Dream Clubu.
Jedno spojrzenie na sprawę.

To kto z tej piątki miał urodziny siedemnastego lipca?

Iwona, Adria, Kasia, Paweł...

Dlaczego wybrali się na działkę, skoro Adria miała wolne mieszkanie?
Koledzy przyjechali, by zabrać dziewczyny na imprezę.
Nie mogli zostać wszyscy u Adrii?

Inne widzenie sprawy i pytania.

Kasia powiedziała wczoraj w TV:
- Tego wieczora nie poszliśmy razem, bo ja zostałam na Przymorzu u kolegi na urodzinach, a Iwona stwierdziła, że ma ochotę iść gdzieś do klubu sobie potańczyć i poszła z innymi znajomymi.

Została na Przymorzu u kolegi, a Iwona poszła z innymi znajomymi.

Jakby nie patrzeć, to z wypowiedzi Kasi wynika jasno, że Kasia została na urodzinach kolegi (a więc nie sama), a Iwona z innymi wyszła z urodzin.

Kto został z Kasią, a kto poszedł z Iwoną?
Stary 2010-09-17, 17:34   #4253
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Nie rozumiem...skąd wiadomo,że na tych działkach były świętowane urodziny i czyje?? ;/
Kasia mówiła, że po urodzinach kolegi Iwona poszła do klubu i teraz mnie zastanawia czy to właśnie te działki, tzn. czy działki= urodziny a póżniej wypad do klubu. Bo alibaba w pewnm poście napisała, że były uordziny, wypad na działki a pozniej do klubu co sie kupy nie trzyma.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:

- Tego wieczora nie poszliśmy razem, bo ja zostałam na Przymorzu u kolegi na urodzinach, a Iwona stwierdziła, że ma ochotę iść gdzieś do klubu sobie potańczyć i poszła z innymi znajomymi.

Jakby nie patrzeć, to z wypowiedzi Kasi wynika jasno, że Kasia została na urodzinach kolegi (a więc nie sama), a Iwona z innymi wyszła z urodzin.

Wiesz co, piszesz takie bzdury o tej sparwie, albo sobie jaja robisz albo nie masz pojęcia o czym piszemy. Dziwna/dziwny jesteś.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-17 o 17:35
Stary 2010-09-17, 17:34   #4254
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nigdzie nie napisałam,że na działkach były świętowane czyjeś urodziny,bo tak nie uważam.

Co do wypowiedzi Kasi i użytego przez nią słowa "zostałam" już się dzisiaj wypowiadałam.
Stary 2010-09-17, 17:34   #4255
AliBaba102
BAN stały

Cytat:
a z tym wielorybem....wtf?
W jednym z minionych sezonów ogórkowych tematem numer jeden była Paskuda.
Nazwa taka... brzydka.
Wieloryb nie lepszy?
Stary 2010-09-17, 17:37   #4256
karo3006
Raczkowanie

Cytat:

1.nikt z "piątki" nie miał urodzi!
2.urodzinowa impra na której była kasia a "działki",adria, iwona i 3 gości to dwie różne imprezy
3.czemu pojechali wypić na działki a nie pili u adrii? bo z działek w sopocie taxi do dream clubu tańsze niz z zaspy-strzelam..
4.czemu nie zostali na całą noc u adrii tylko wylądowali w dc? bo iwona i reszta chcieli potańczyć...
kasia poszła na urodziny kolegi na przymorze,a Iwona do Adri,jasne?

Edytowane przez karo3006
Czas edycji: 2010-09-17 o 17:41
karo3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 17:41   #4257
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia mówiła, że po urodzinach kolegi Iwona poszła do klubu i teraz mnie zastanawia czy to właśnie te działki, tzn. czy działki= urodziny a póżniej wypad do klubu.
Ale Kasia nie powiedziała dosłownie,że Iwona była na tych urodzinach. Moim zdaniem źle się wysłowiła,a miała na myśli to,że nie bawiły się razem tego wieczoru,bo ona (Kasia) poszła na urodziny kolegi gdzieś na domówkę,a Iwona wolała iść potańczyć do klubu.

Moim zdaniem Kasia i Iwona NIE WIDZIAŁY SIĘ ze sobą tego wieczoru.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
1.nikt z "piątki" nie miał urodzi
2.urodzinowa impra na której była kasia a "działki" adria iwona i 3 gości to dwie inne,rózne imprezy
3.czemu pojechali wypic na działki a nie pili u adrii? bo z działek w sopocie taxi do dream clubu tańsza niz z zaspy-strzelam..
4.czemu nie zostali na całą noc u adrii tylko wylądowali w dc? bo iwona i reszta chcieli potańczyć...
kasia poszła na urodziny,a Iwona do Adri,jasne?
Po raz kolejny biję brawa dzisiaj Tobie,bo pięknie to wypunktowałaś - jasno i klarownie,ja również mam taką samą wersję wydarzeń na ten dzień.
Stary 2010-09-17, 17:46   #4258
AliBaba102
BAN stały

Cytat:
Z wczorajszego programu w TV i wypowiedzi Kasi, o ile wersja, że Iwona nie pojechała na prywatkę, a od razu na działkę.

Jeżeli jednak Iwona najpierw pojechała na urodzinową prywatkę, później ją opuściła i wylądowała z innymi znajomymi na działkach, to oczywiście żadnej urodzinowej imprezy na działkach nie było, tylko zwykła wódka przez imprezą.

Niektóre Wizażanki chyba już się pogubiły i reagują w typowy sposób, wołając trooooooooll.

Bardzo przepraszam niektóre Wizażanki, że piszę podając od razu dwie teorie, na dodatek sprzeczne. Co za złośliwość z mojej strony.
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.

Wiem, wiem, łatwiej jest pisać, że wszystkich przycisnąć i maglować, przeszukać samochody, mieszkania, każdego pod wariograf, kto się nie zgodzi wystąpić pod kamerą, ten co najmniej głównym podejrzanym.

Odpowiedzi na proste z pozoru pytanie, czy imprezy były dwie, czy trzy już takie łatwe nie są.

A takie dziwne pytania zadawać mogą tyko Wielkie Zielone Trolle.
Stary 2010-09-17, 17:55   #4259
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Z wczorajszego programu w TV i wypowiedzi Kasi, o ile wersja, że Iwona nie pojechała na prywatkę, a od razu na działkę.

Jeżeli jednak Iwona najpierw pojechała na urodzinową prywatkę, później ją opuściła i wylądowała z innymi znajomymi na działkach, to oczywiście żadnej urodzinowej imprezy na działkach nie było, tylko zwykła wódka przez imprezą.

Niektóre Wizażanki chyba już się pogubiły i reagują w typowy sposób, wołając trooooooooll.

Bardzo przepraszam niektóre Wizażanki, że piszę podając od razu dwie teorie, na dodatek sprzeczne. Co za złośliwość z mojej strony.
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.

Wiem, wiem, łatwiej jest pisać, że wszystkich przycisnąć i maglować, przeszukać samochody, mieszkania, każdego pod wariograf, kto się nie zgodzi wystąpić pod kamerą, ten co najmniej głównym podejrzanym.

Odpowiedzi na proste z pozoru pytanie, czy imprezy były dwie, czy trzy już takie łatwe nie są.

A takie dziwne pytania zadawać mogą tyko Wielkie Zielone Trolle.
za dużo mącisz i kombinujesz jak dla mnie zaraz znajdę wywiad z mamą Iwonki gdzie jest powiedziane że idzie do koleżanki

Cytat z rozmowy z mamą Iwonki:
"Dowiedzieliśmy się, jak wyglądał przebieg całego wieczoru. Iwona wieczorem poszła do swojej koleżanki, 17-latki która mieszkała w sąsiednim bloku. Tam Iwona zostawiła między innymi torebkę i klucze do mieszkania. Po pewnym czasie po dziewczęta przyjechał ich wspólny znajomy, z którymi pojechały... na jego działkę. Tam towarzystwo wypiło po kilka drinków. Około 24.00 dwie dziewczyny i trzech mężczyzn (w tym jeden w wieku ponad 30 lat) zawitali w klubie który mieści się w Krzywym Domku. Przed trzecią rano doszło do awantury, po której Iwona opuściła towarzystwo."
stąd
http://www.otillo.pl/news/tgurl/71763/

i przestań wreszcie pisac te bzdety, masz czarno na biały jaki był przebieg wieczoru i na cholerę te jakieś glupie domysły i snucia nowych teorii

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-17 o 18:00
Stary 2010-09-17, 18:03   #4260
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
za dużo mącisz i kombinujesz jak dla mnie zaraz znajdę wywiad z mamą Iwonki gdzie jest powiedziane że idzie do koleżanki

Cytat z rozmowy z mamą Iwonki:
"Dowiedzieliśmy się, jak wyglądał przebieg całego wieczoru. Iwona wieczorem poszła do swojej koleżanki, 17-latki która mieszkała w sąsiednim bloku. Tam Iwona zostawiła między innymi torebkę i klucze do mieszkania. Po pewnym czasie po dziewczęta przyjechał ich wspólny znajomy, z którymi pojechały... na jego działkę. Tam towarzystwo wypiło po kilka drinków. Około 24.00 dwie dziewczyny i trzech mężczyzn (w tym jeden w wieku ponad 30 lat) zawitali w klubie który mieści się w Krzywym Domku. Przed trzecią rano doszło do awantury, po której Iwona opuściła towarzystwo."
stąd
http://www.otillo.pl/news/tgurl/71763/

i przestań wreszcie pisac te bzdety, masz czarno na biały jaki był przebieg wieczoru i na cholerę te jakieś glupie domysły i snucia nowych teorii
Dokładnie...

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Ale Kasia nie powiedziała dosłownie,że Iwona była na tych urodzinach. Moim zdaniem źle się wysłowiła,a miała na myśli to,że nie bawiły się razem tego wieczoru,bo ona (Kasia) poszła na urodziny kolegi gdzieś na domówkę,a Iwona wolała iść potańczyć do klubu.

Moim zdaniem Kasia i Iwona NIE WIDZIAŁY SIĘ ze sobą tego wieczoru.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Po raz kolejny biję brawa dzisiaj Tobie,bo pięknie to wypunktowałaś - jasno i klarownie,ja również mam taką samą wersję wydarzeń na ten dzień.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości