|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Już jestem po BP, język mi zdrętwiał. Jeszcze godzinka i będę po 10 godzinach wybielania
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kitka mi się coś kojarzy,że pobieranie szpiku kostnego boli jak cholera... Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-09-17 o 18:25 |
|
|
|
|
#3663 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() tak, naukowe stypendium, wysokość zależy od średniej jaką się osiągnie ![]() a u Ciebie jaka jest stawka? Cytat:
|
||
|
|
|
#3664 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, te paski sa slabsze troche od tych dentystycznych srodkow wybielajacych, ale to sa te same skladniki, pytalam dentystki. Tylko u dentysty to kosztuje 800 zl jak nie wiecej a paski 36-46 zl. I jak bola zeby to sie robi przerwe i tyle.
Efekt sie utrzymuje ladnie. Tylko nie przesadzajcie w opiniach, jak ktos twierdzi, ze efekt sie utrzymuje krotko to chyba zapomnial wspomniec ze pije kawe i herbate nalogowo i pewnie jeszcze pali. To nie jest tak, ze zeby sie barwia same z siebie. Ja pije duzo kawy i herbaty i za jakis rok pewnie znowu sobie wybiele. I znowu dam 36 zl a nie 800. A pasty wybielajace nigdy nie dzialaly na mnie jakos. Denstystka mi powiedziala, ze skoro to jest to samo czego ona uzywa, to niech ja najpierw sobie sprobuje tanich paskow, a nie wywale tyle kasy za ten sam efekt. |
|
|
|
#3665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie tak, że trzymam nakładki 10 godzin a przed chwilą zsumowałam wszystko i mi wyszło, że jeszcze godzinka i razem będzie 10 godzin. To taka kartka motywacyjna. Wybielanie trwa 30 godzin, jakoś lżej mi dążyć do efektu gdy sobie zapisuję i wiem, ile jeszcze mi zostało
Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-17 o 18:59 |
|
|
|
|
#3666 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tylko ja te 1,5h bym nie wytrzymała 30minut to i tak dla mnie jakoś długo, no ale dziś zaczynam, może zmuszę się do 2x 30min
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja do tego czasu też po pół h trzymałam... ale wzięłam się w garść i postanowiłam wszystko przyspieszyć
Przedwczoraj trzymałam 2 h. Zazwyczaj wtedy coś robię, np. czytam, albo oglądam jakiś film, żeby mi szybko minęło
|
|
|
|
#3668 |
|
CABIN CREW
|
ja wybielałam paskami blend a med i efekt był naprawdę widoczny
więc w przyszłym tygodniu znowu sobie zrobię kurację....a co do pobierania szpiku- dokładnie czy boli nie wiem ale... to chyba już mniej ważne... podejrzewam że chorzy na białaczkę i tak przez tę chorobę mają więcej bólu.... muszę sobie aspirynę na czoło położyć bo od drożdzy mam 3 diody na czole...
|
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
Podziwiam, Kitko
sama chyba bym się nie odważyła... bałabym się. A powiedzcie mi, z paskami to nie jest czasem tak, że przylegają do zębów tylko na ich płaskiej powierzchni? Chodzi mi o to, że te miejsca między zębami nie są wybielane.... czy się mylę? |
|
|
|
#3670 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
aa kupiłam dziś ten naszyjnik na wesele
jedno zdjęcie w świetle dziennym, drugie w sztucznym. Wiecie, ma takie delikatne te kryształki o średnicy 1,5mm i jest ruchomy, nie sztywnyedit: przepraszam za post pod postem, myślałam, że się połączy |
|
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
Acha. Może kupię, ale na razie jeszcze 21 godzin z Białą Perłą
potem kupuję tą wybielającą Colgate, a później zobaczę, czy będę jeszcze czegoś potrzebować Mam nadzieję, że nie, mam już prawie białe zęby...Naszyjnik bardzo ładny i to świetnie, że ruchomy, sztywne są jakieś takie...niewygodne?
Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-17 o 19:15 |
|
|
|
#3673 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
To świetnie że masz już białe ząbki jak wybielałam wcześniej BP byłam bardzo zadowolona, tak samo po paskach |
|
|
|
|
#3674 |
|
CABIN CREW
|
z tego co pamiętam w ulotce było napisane że wystarczy że pasek przylega do zęba żeby wybielił całego (czyli że chyba jakoś ten żel "rozchodzi się " po zębach
).. w każdym razie ja nie narzekałam że mi czegoś nie wybieliło ![]() ja to w życiu sporo po szpitalach leżałam i dużo chorowałam jak byłam mała więc już tak trochę przywykłam...i może dlatego jakoś się nie boję... buahhot śliczny naszyjnik
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-09-17 o 19:27 |
|
|
|
#3675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w takim razie życzę udanego urlopu Cytat:
śliczny naszyjnik, nie za cienki, nie za szeroki, w sam raz Leci dzisiaj w tv jakiś fajny film?
|
||
|
|
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
czy mogę się do was przyłączyć ?? czytam wasz wątek od niedawna i bardzo mnie motywujecie też bardzo lubię dbać o siebie i testowac nowe kosmetyki ;D zauważyłam że piszecie o Białej Perle, też ją uzywam już od ponad miesiąca ale niestety nie widzę żadnej różnicy . Bardzo mnie zainteresowała maseczka z aspiryny więc muszę też ją wypróbować ;D jutro pójdę kupić, bo niestety nie posiadam w swojej apteczce, gdyz nie mogę brać aspiryny, ale mojej buzi może nie zaszkodzi
|
|
|
|
#3677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
|
#3678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć ![]() Pewnie że możesz się przyłączyć ![]() Ciekawe czemu nie widziałaś efektów po BP . Zamierzam ją sobie kupić, mam nadzieję że u mnie się sprawdzi..A co do tej aspiryny, to jeśli jesteś na nią uczulona to odradzam stosowanie na twarz! W najlepszym wypadku może Cię jeszcze bardziej wysypać.. |
|
|
|
|
#3679 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja pewnie coś sobie na komputerze włącze.... ehhh... a od października wracam do oglądania "gotowych na wszystko " bo ostatnio sobie odświeżałam i doszłam do początku 3go sezonuCytat:
ja chyba sobie dziś peeling kawowy zrobię... już zrobiłam maseczkę aspirynową, peeling twarzy , użyłam toniku z kwasem salicylowym i nasmarowałam kremem ziai oliwkowym...
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
Nie jestem uczulona, tylko nie mogę brać podczas przeziębienia bo rozrzedza krew i to powoduje krwotoki. Kiedyś już miałam krwotok i wtedy się dowiedziałam na pogotowiu że to od aspiryny :/
|
|
|
|
#3681 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ja dziś wymasuję się syrenką
|
||
|
|
|
#3682 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Też sobie coś pewnie włączę, może Milczenie owiec ? Aaa, moje klimaty .Uwielbiam Gotowe na wszystko, ale tak na prawdę to nigdy nie obejrzałam nawet całego jednego sezonu, tylko tak "w kawałkach". Co nie zmienia faktu że serial jest świetny Cytat:
. W takim razie nie powinno zaszkodzić..Cytat:
ja nigdy nie zażyłam nawet jednej aspiryny, jestem alergiczką i bałam się próbować.. tak samo jak boję się spróbować z tą maseczką.. co tam, do życia mi niezbędna nie jest ;D ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Aaa Dziewczyny dodałam fotkę do albumu. Taka najaktualniejsza, ale głupią minę zrobiłam także się nie smiejcie .
|
|||
|
|
|
#3683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja leżę z tą białą perłą i już w sumie jestem trochę niecierpliwa;p teraz żałuję, że robię samą góre - niby jest porównanie, ale będę musiała kolejne dni męczyć się z dołem ;p Bede musiala wyprobowac ten sposob z tuszowaniem rzes, chociaz z moim talentem na pewno bedzie to wygladalo bajecznie ![]()
|
|
|
#3684 |
|
CABIN CREW
|
ja już po spamowaniu
![]() peeling kawowy depilacja żel z eveline antycell pod prysznic serum antycell na brzuch, pupę, uda serum na biust kuracja skoncentrowana ujędrniająca czy jakoś tak eveline ![]() rycyna na rzęsy, brwi skończył mi się krem do stóp i zastanwiam się czy mogę położyc olej rycynowy... gdzieś o tym czytałam.... oczywiście wewnętrznie były dziś czerwone herbatki, woda , drożdże, belissa a teraz piję pokrzywę...
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
Coldplay spojrzałam na zdjęcie które dodałaś i poczułam się zakompleksiona i brzydka
Jejuuu jaka jesteś śliczna Na dzisiejszy wieczór planuję mega SPAmowanie, bo w ciągu tygodnia ograniczam się tylko do podstaw A jutro, jak tradycja nakazuje- imprezka, żeby się odstresować po ciężkim tygodniu ![]() ![]() Mam ostatnio dosyć często dni paszteta
|
#3686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No co Ty gadasz !Przecież widziałam Twoje zdjęcia i mówię Ci to szczerze że jesteś piękna dziewczyną! Komuś tu się należy bacik A tak poza tym to dziękuję ślicznie! |
|
|
|
|
#3687 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coraz bardziej się na to nakręcam W ogóle muszę się Wam pochwalić że będę miała super teściową ostatnio zamawiała z koleżankami z pracy perfumy takie w pędzelku z Oriflame właśnie i zamówiła dwa różne i powiedziała że mam sobie jeden wybrać bo kupiła 2 z myślą o mnie nawet nie wiecie jak miło mi się zrobiło tym bardziej że wczoraj miałam zły dzień bo się z siostra znów pokłóciłam...a tu taka miła niespodzianka![]() Cytat:
a że udało mi się osiągnąć w tym roku naprawdę wysoką średnią to liczę na sporo żebym się tylko nie przeliczyła a w zeszłym roku koleżanka z mojego roku ze średnią 4,4 miała 150 zł miesięcznieDzisiaj z pielęgnacji podstawa...wykąpałam się, demakijaż, babydream na buźkę i na nic więcej nie mam siły... Byłam dzisiaj na grzybach z TŻ i jego rodzicami i musiałam o 5.20 wstać...jestem wykończona...mnóstwo grzybów nazbieraliśmy aż 4 pełne po brzegi wiadra a potem 1,5 godziny szukaliśmy samochodu ale na szczęście jakoś się odnaleźliśmy![]() Posiedzę jeszcze trochę na wizażu i zmykam spać ![]() słodkich snów dziewczyny
|
||
|
|
|
#3688 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
A to niespodzianka...widocznie moja uczelnia woli brać pieniądze niż dawać
![]() A jaki jest u Was próg? bo u mnie żeby dostać trzeba mieć minimum 4.3, ale i tak w zeszłym roku zwiększyli do 4.4.SamaroNW Mam jeszcze pytanko dot. tego Oriflame. Czy konsultanci ponoszą jakieś koszty dodatkowe albo muszą mieć w każdym miesiącu jakieś minimum wyrobione sprzedanych kosmetyków? Jednym słowem napisz proszę jakie są wady i zalety bycia konsultantką z góry dziękuję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

ja też będę miała w tym roku i się cieszę niezmiernie

!
Komuś tu się należy bacik