|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice XII - topimy jesienne smutki w kieliszku smakowej wódki :)
Kurde może ja jestem inna , ale dziewczyny współczuje Wam, bo ja nie zniosłabym czegoś takiego, że mecz, że coś innego w tv, no kurczę, my nie jesteśmy zabawkami. co oni sobie myślą, że co, że niech se czeka, jest milion ważniejszych spraw, jak mi się zachce to się spotkamy..
Nie mówię, bo mój też czasem 'nawala', a jak już nawali wynagradza mi to.
|
#3632 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Generalnie jeżeli on jest skory do poświęceń i kompromisów to ja jak najbardziej również się staram (i pewnie bym pojechała). Ale jeżeli jest tak jak ostatnio - widywaliśmy się raz w tygodniu przez ostatnie 3 tygodnie (z jego powodu) - i teraz, gdy była szansa troszkę to sobie odbić, to on albo idzie na niespodziewany trening, albo koniecznie musi obejrzeć mecz. A później mówi, że się stęsknił . Cytat:
. Dobrze, że jest ktoś, kto mnie rozumie, bo już nie wiem czy totalnie zdziwaczałam czy nie .Dziś po prostu padłam - mój wstał dziś wyjątkowo (dla niego) wcześnie - o 6:00 i przez telefon rozmawiał ze mną, jakby miał zejść normalnie . Marudny, wykończony, spał w ciągu dnia kilka godzin .
|
|
#3633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedziesz z mężem? ![]() I tak.. ja sobie poszłam z koleżankami na tańce on z kolegami i uwaga! Byliśmy w tym samym klubie ale się nie widzieliśmy ![]() Wspominał wczoraj, że też gdzieś wyjdzie.. Nie wytrzymam zaraz ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() :Piona: ![]() No co jak co nie powinien tak gadać, to też ciężka robota. ![]() Jutro też nie wie czy znajdzie dla mnie czas.. ma jechać do rodzinki ... !!!!!!
|
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
Tudzież za dużo Gazety Wyborczej
Ogólnie zgadzam się z Rebe, a dyskusja o Jarku jest moim zdaniem bez sensu. Ten człowiek może oszaleć, może też zaliczyć cudowną przemianę-nic to się ma do tego, że nasza gospodarka chyli się ku upadkowi dzięki decyzjom obecnego rządu. Zabawne jest zresztą, że jedynym argumentem przeciwników PiS-u jest najeżdżanie na Jarka. Ja tu piszę o reformach, polityce wewnętrznej partii, sytuacji finansowej w kraju, a dostaję odpowiedzi kompletnie od czapy i nie na temat. Dla mnie liczą się fakty a nie rozmowy odnośnie tego czy ktoś jest chory/czy zachowuje się właściwie itd. Także szkoda, no ale raczej nie podyskutujemy ![]() Ufff miałam dziś ciężki dzień i TŻ jest u mnie więc już Was nie denerwuję i uciekam, dobrej nocy
|
|
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), że on traktuje spotkania ze mną jako taką rozrywkę trochę. No nie wiem, pogra, poogląda, potrenuje, spotka się ze mną.... jakoś tak dziwnie. Czas dla partnera to nie to samo, co obejrzenie meczu jak dla mnie. Co innego, gdy się częściej spotykamy, to jakoś ale nie mam do tego. Ale ostatnio bardzo rzadko się spotykaliśmy i on też narzekał na to i mówił, że tęskni, że mu tego brakuje. No cóż, jak widać nie na tyle, że żeby z czegoś zrezygnować (ba! spóźnić sie max 15 minutCo do mojej pracy, to za chwilę zadzwonił i przeprosił za to .Haha...ta ikonka odzwierciedla mój dzisiejszy nastrój .
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-09-17 o 23:00 |
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to samo, dlatego ją dodałam. ![]() (swoją drogą świetna jest. )Tż poszedł, wyżaliłam mu się i jakoś mi lżej.. Zobaczymy co z tego wyniknie i czy jutro się zobaczymy.. Mam nadzieję, że zapamięta tą rozmowę.
____________ ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem '' Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2010-09-17 o 23:06 |
|
|
|
|
#3637 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę się dołączyć?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Każde z nas miało czas na swoje sprawy, hobby, pracę. Ale jak przychodzi taki okres, że widujemy się BARDZO rzadko (jak na nasze standardy ) to wydaje mi się, że powinniśmy chcieć z czegos rezygnować, żeby móc się spotkać. Ale on chyba wychodzi z założenia, że po co rezygnować z obejrzenia kolejnego meczu w którym jego ukochany zespół da ciała (bo ostatnio non stop dajeHajja witamy ![]() Lecę spać, bo jutro (znowu) pracuję.
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-09-17 o 23:08 |
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam iść, ale jeszcze Was nadrabiam, narobiłam sobie zaległości. |
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Ty przypadkiem już kiedyś tutaj nie pisałaś ?
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w pracy. ![]() Hajja Hawwa witam. Mi też się wydaje, że kiedyś tutaj pisałaś. Dobrze pamiętam?Hoppi trzymam kciuki za Tżta !
|
|
#3644 |
|
Wtajemniczenie
|
no oczywiscie że tak
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- widzę że nie tylko ja miałam doła dzisiaj ![]() raz jest dobrze raz jest źle... sama nie wiem co mi jest. chyba jeszcze przezywam ta tęsknotę... dopiero 2 tygodnie się nie widzimy to jeszcze mi trochę ciężko jest. w szkole jak jestem to jakoś o tym nie myślę ale jak siedzę sama wieczorami to jest mi strasznie smutno. porozmawiałam o tym z Tz żeby sie nie przejmował moimi humorami... na pewno mi przejdzie. głupie myśli mam w głowie itp itd. czasami tak mam... dobrze że potrafi mnie pocieszać. starczy tylko "Kocham Cie" i od razu przestaje sie przejmować... a żeby mi się humor poprawił to zaraz jadę z koleżanką na SUSHI! Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-09-17 o 23:22 |
|
|
|
#3645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisałam, ale tak przelotnie i w sumie nie wiem czego tak zazdrościcie Tylko się domyślam Jaki jest temat przewodni wątku?A co o mnie chcecie wiedzieć?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2010-09-17 o 23:28 |
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)A mamy taki zwyczaj, że nowa osoba opowiada coś o sobie i swojej zazdrości.
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
tęskniłyście? ![]() Cytat:
![]() To super, że u siebie udało Ci się znaleźć henne ![]() Hehe tak sie rudo czuje ![]() następny m razem będzie lepiej ![]() Janis zdasz za drugim razem na pewno ![]() Dziewczyny za tym 2 razem będzie łatwiej bo już wiecie co i jak ![]() Nafi co za promotorka współczuje ![]() Gwiazdeczka widać nie ta praca Ci była pisana, czeka na Ciebie inna ![]()
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mam nadzieje, ze ja nie jade![]() Hajja Hawwa witaj |
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie ta fantastyczna sytuacja finansowa? Gdzie ten dobrobyt? ![]() Nie oszukujmy się, ani za ich panowania, ani potem lepiej nie było, i pewnie długo nie będzie. Polityka PiS to była zwyczajna propaganda sukcesu - wciskanie ludziom, że żyją w krainie miodem i mlekiem płynącej, okraszonej pseudokatolickim fanatyzmem wprost z toruńskiej siedziby ojca doktora dyrektora ![]() Ja doskonale pamiętam ten grzmiący głos z Radia - albo PiS albo apokalypsa! Nie wiem, co Cię tak w tej polityce urzekło ![]() Witam nową Zazdrośnicę http://www.youtube.com/watch?v=QabzikNzCMA ode mnie dla Was, Brzydale :latino:
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
E.J pewnie
![]() co do henny to tez sie dziwie, ze u mnie byla, zastanawiam sie czy bede widziec roznice miedzy indyjska,francuska a polska zafarbuje dopiero w czwartek
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
E.J dziękuję
Eve nie lubisz łowić rybek ?
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja Hawwa cześć
opowiedz o sobie ile masz lat, co robisz, czy jesteś zazdrosna, ile jesteś z tŻ
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z łaski swojej nie przeinaczaj, bo drażni mnie to juz niemiłosiernie. |
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą to trzeba cierpliwości .. raz byłam na rybach z wujkiem to nie mogłam usiedzieć na miejscu. ![]()
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kupilam ladowarke uniwersalna ale do mojego musi byc oryginalna
|
|
|
|
|
#3657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzę, że mnie kocha Często się kłócimy, ale takie mamy charaktery, nasz związek jest bardzo namiętny. Potrafimy się kochać, a potem kłócić od razu, albo odwrotnie. On narzeka na moją nerwowość, mówi, że musimy się zacząć dogadywać, a dopiero potem mogą być oświadczyny. Innym powodem jest jego bojaźń co do samodzielnego życia, co do zmiany takiej jak zaręczyny. Powiedział, że on nigdy sam nie mieszkał, nie radził sobie sam i że jest niedojrzały do tego (mieszka z mamą, jest jedynakiem). Tak mi smutno. Myślicie, że się doczekam i że nie będzie mnie zwodził? Że naprawdę się w przyszłym roku określi?A jutro mamy rocznicę, mam u niego spać.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze to coś dla urody haha ![]() Już sobie to wyobrażam, mąż łowi ryby a Ty siedzisz z laptopem nad wodą
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na resztę pytań odpowiedziałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

potem moglby Cie odwieź...
. Generalnie jeżeli on jest skory do poświęceń i kompromisów to ja jak najbardziej również się staram (i pewnie bym pojechała). Ale jeżeli jest tak jak ostatnio - widywaliśmy się raz w tygodniu przez ostatnie 3 tygodnie (z jego powodu) - i teraz, gdy była szansa troszkę to sobie odbić, to on albo idzie na niespodziewany trening, albo koniecznie musi obejrzeć mecz. A później mówi, że się stęsknił
. 

.

!!!!!!

wybiła 17:00, koleś nie zadzwonił, więc pracy nie mam...

następny m razem będzie lepiej