![]() |
#1921 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
Dlaczego wszystko zaczyna się piepszyć gdy dochodzimy do wniosku, że jesteśmy szczęśliwi ? Czas różowych papierosów i pogryzionych długopisów, worków pod oczami i stężenia nikotyny co przekracza stan krytyczny. Kliknęła na 'opcje - usuń'.. po chwili zobaczyła napis 'jesteś pewien, że chcesz usunąć ten kontakt?' nie wiedziała co robić dalej.. Spanikowana oszukując się, przez kolejne miesiące - codziennie wieczorem robiła to samo.
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Raczkowanie
|
Każdego dnia dziękuję Bogu
za to, że Cię mam. ♥ Z okazji, że to mój 300 post ; o , pragnę wymienić moje ukochane słoneczka, dzięki którym nadal tu jestem i którym dziękuję za to, że okazują mi tyle życzliwości . kocham was, pamiętajcie! < 3 SparklyAngel , agatka944, kontrastowa0, istny_paradoks 3martyna3 , agattee, z innej bajki, Kofeina w RedBullach, ZakreconaNaMaxa, TwojaKokaina ,latin , blondii69 , Sabiiina ,agrr, marikab, happyend ,poprostuAsiss, kreskowa, uwielbiaj, smerffetkaa, dontgivemenames, nieliczylamwcalesie, inquiring ,Paralogiczna, patrysiowa_ , LadyBerry_, bajkowa, Nensie, _mandarynka, RozowaSkeyterka, abunee, rozsypanegwiazdy, otojest, _changime, katastroficzna, Sharmila, Toogether93, xxgroszek07xx , cornflower_ , papergirl, ciiri, Cherry__lady, Artistic soul, mad_woman, myszka23101, Zuzka Z ,kamisha, BananowaDelma ,myCh, ouu ,caroline060 ,Primadonna, Guziki xD ,your blue eyes, JednaNaMilion, Drift ,maanslaughter, niewieszjaktesknie, CaMa,12 Stonka, Siatkarka18, PaniJana, misjaaaa, Extremalna ,TajemniczaPanna, panna_miodowa,Kama2704, lucyferowa, Cookie Crisp, One for all, the_end, Borowiczanka, TiScatteroUnaFoto ,Naughty_, viper19, Desire x3 , turka24, devilry, katrin_love, _ZaagubiOna_, Kinderka13, limitowanaa, dreams_x33, xsxs, absorbeed, impresion! , MalutkaGwiazdka!, Missi_16, Margaretta_1, Rilen , Magari91 , NieMowNic, kochanaa .
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-09-17 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Rozeznanie
|
agrr, TwojaKokaina, Kofeina w RedBullach, einhell, 3martyna3, Nensie - Kocham Was wiecie? <3
dagmaruffka - śmiało się zawstydz bo nie swoje słowa dodajesz i to jeszcze nie w cudzysłowie. Emaa x3 - ![]() SparklyAngel - szalenie mi miło <3 ![]() bajkowa - kradnij Rybciu moja <3 ![]() Nikt nie doprowadzi Cię do większej histerii i braku pewności siebie zmieszanej z ewidentną depresją niż długi człowiek. Przyjaciel? to osoba, która chce naszego szczęścia, a gdy sama jest szczęśliwa potrafi udać cholernie przybitą, byśmy nie czuli się w tym osamotnieni. Ułamki sekund, a humor niczym komedia zmienił się w załamanie nerwowe. Przechodzę załamanie nerwowe podniecane nowymi problemami z uskokami w paranoje. Ochota. Ochotę można mieć na płatki z mlekiem, tabliczkę czekolady, albo na słodkie usta przystojnego faceta z końca miasta, ale nie dziś, nie teraz. Ochota dziś mnie naszła na wyjście w ten ziąb z domu nie biorąc nawet sweterka i wleczenie się po szarej drodze otulonej szalem połamanych koron drzew trzęsąc się niemiłosiernie z wmawianiem sobie, że łzy płyną dlatego, że wiatr w oczy wieje. Pomogę, nawet temu który zranił mnie nie raz. Chore nie? Chyba za mało miodu w tej herbacie, bo nadal czuje gorzki smak rzeczywistości, a policzki dziwnie mokre. Inaczej się nie da. Bynajmniej ja nie umiem. Podziękuj koleżankom, szalenie chciały Twojego szczęścia. Faul serca!
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-09-17 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
|
Jesteście cudowne, dziękuję Wam.
![]() Wciąż za dużo mi samotnych nocy tak chciałabym z kimś je podzielić On jest obok, a ja myślę tylko by nie puścić Jego ręki, to ważniejsze niż kolejny łyk powietrza Nadziejo, obiecałaś zawsze być. Nie wiem czego szukam w Twych wyblakłych pustych oczach Zaprowadził mnie 'donikąd' 'donikąd' najlepszego, w jakim byłam. Chciałam Go mieć i patrzeć chciałam jak we wschód słońca najpiękniejszy umrzeć na Jego piersi, ta śmierć by pięknie pachniała Gdzie jest teraz nasza miłość? Czy tam świeci słońce?
#1925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I gratuulujee ; D ; * Boje sie każdego kroku który robię. ; <
Szukam drzwi z napisem " szczęście " |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna- okradam nałogowo.
![]() ***
Roztaczała wokół aurę kobiety niezależnej, a rozpaczliwie potrzebowała kogoś obok siebie. *** Nie wymagam od ciebie byś był ideałem. Wystarczy tylko byś był mój. *** Nie mogłam prędzej odejść. Nie byłam zbyt silna. *** Przechodząc obok nie spoglądając na ciebie nie potrafię. *** By przez jeden dzień być tylko perfekcyjnym. *** Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by ci serce.
![]() |
#1927 |
Raczkowanie
|
marikab - okradaj .
![]() ![]() wiemy , i rozumiemy jak żyć i czego chcemy więc nie pragniemy i nie oczekujemy .. może nie wiesz , ale
lubię jak się śmiejesz. ![]() ej niesamowity , ej niezwykły , dzisiaj tylko my , wszyscy inni na dystans . młoda , szczeniacka miłość, skrępowane ruchy , zero swobody , a jednocześnie mnóstwo uczuć, których nie mieliśmy odwagi pokazać. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1928 |
Raczkowanie
|
Tylko bądź, nie musisz nawet kochać, tylko przytul i powiedz ,że będzie dobrze a miłości nauczę Cię z czasem.
Paląc kolejnego z kolei papierosa , myślę co by było gdyby. Myślenie w takich kategoriach jest śmiertelne. żal spowodowany nie wykorzystanymi szansami , zabija Cię z większą prędkością , niż dym nikotynowy buszujący w Twoich płucach.
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
; **********
LoveYourEyes dziękuje. ![]() " banalny słońca wschód, przewidywalny zachód poranki nie cieszą mnie, rozczarowują noce nudzi mnie Nowy Jork, nie zachwyca Paryż styczen, luty, maj gdzieś zgubiłam marzec mija kolejny dzień, lato wypiera wiosnę za oknem śpiewa ptak, dzieci sąsiadom rosną drogi zasypał śnieg, chyba przyszły święta kolęda, kolęda już wiem, że nigdy nie będziesz mój późno już, chodźmy spać... " hey - 'z rejestru strasznych snów'
![]() |
#1930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() Więc trwali tak razem.
Ona, on i nie kończąca się miłość. Kładąc się spać powiedziała matce, że jest zmęczona życiem. Że nudzi ją rzeczywistość. Następnego ranka nie obudził jej pierwszy promień słońca i śpiew ptaków, który tak bardzo uwielbiała.
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Raczkowanie
|
Najlepszym przyjacielem bólu jest czas. Cytat:
![]() ![]() P.S melduje iż nadrabiam i niebawem na stałe wróce w Wasze szeregi ! ;DD ![]()
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-09-18 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ponowne minięcie się z nim na ulicy po tak długim czasie to jak łyk wina dla alkoholika podczas leczenia.. Kiedy będę leżała na ulicy, cała w krwi proszę nie pomagaj mi. Kiedy będę leżała w szpitalu, nie odwiedzaj mnie. Kiedy mnie już nie będzie, nie myśl o mnie. Po prostu udawaj że mnie nie znasz, bo świetnie Ci to wychodzi. nienawidziłam tego jak z ogormnym zachwytem i ziomkami u boku szedłeś na ustawkę. nienawidziłam tego jak piłeś do nieprzytomności a później ledwie przychodziłeś pod mój dom. nienawidziłam tego jak ja już zasypiałam a Ty siedziałeś przy tym cholernym komputerze klejąc kolejne wersy. nienawidziłam tego jak chciałeś iść na spacer po deszczu, gdy w powietrzu była wilgoć, a moja głowa przypominała wtedy pudla. nienawidziłam tego jak obrażałeś się na mnie , stawałeś na środku i miasta i nie chciałeś iść dalej a ludzie się na Nas patrzyli. widzisz ? miałeś dużo złych cech, tylko szkoda , że te dobre przeważały. A ona zawsze patrzyła jak odjeżdża. Skręca w uliczkę i znika wśród drzew. On? Nigdy nie spoglądał na nią ten ostatni raz. za każdym razem kiedy widzę szczęśliwą parę przechodzącą obok mnie , mam ochotę krzyknąć jacy są cholernie podli zapominając o tym jaka to ja byłam szczęśliwa jeszcze jakiś czas temu zachowując się jak oni ..
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak nikt, potrafił udawać miłość. po wycieczce:
- śmierdzisz wódką - a co mam śmierdzieć górami? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Raczkowanie
|
echo Twoich pocałunków odbija się w mojej głowie. A Ty jak król, będziesz panować w moim sercu. Czasem trudno wyszeptać po prostu 'wybacz, stało się'. Mimo upływu czasu pragnienia aby go dotknąć nie słabło. Automat bez woli, bez uczuć, bez myśli. bardzo dawno tego nie robiłam, więc musze nadrobić zaległości i wymienić te, które już bardzo dawno temu ukradły moje serce ![]() dziękuje, że mogę Was tu czytać, i proszę o więcej, więcej, więcej! ![]() TwojaKokaina ,latin , blondii69 , ,agrr, marikab, happyend ,poprostuAsiss, kreskowa, Cookie Crisp, One for all, the_end, Borowiczanka, TiScatteroUnaFoto ,Naughty_, viper19, Desire x3 , t,, katrin_love, _ZaagubiOna_, Kinderka13, limitowanaa, dreams_x33,istny_paradoks , xsxs, absorbeed, impresion! ,Missi_16, Magari91, Drift , niewieszjaktęsknie , uwielbiaj, smerffetkaa, dontgivemenames, nieliczylamwcalesie, inquiring ,Paralogiczna, patrysiowa_ , LadyBerry_, kontrastowa0,z innej bajki, Kofeina w RedBullach, ZakreconaNaMaxa, Extremalna ,TajemniczaPanna, panna_miodowa,Kama2704, lucyferowa, Primadonna, Guziki xD ,your blue eyes, CaMa,Siatkarka18, PaniJana, _mandarynka, RozowaSkeyterka, abunee, rozsypanegwiazdy, otojest, _changime, katastroficzna, SparklyAngel,Sharmila, Toogether93, xxgroszek07xx , bajkowa, Nensie, cornflower_ , papergirl, ciiri, , ,kamisha, BananowaDelma ,myCh, ,caroline060 ,
remont w duszy, remont w życiu, remont w sercu. [by patrysiowa zapominam o Tobie,![]() a moją jedyną miłością jest czekolada. formspring Edytowane przez unpredictablegirl Czas edycji: 2010-09-18 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() * * * ' Chłopcy to idioci. najsmutniejsze jest to, że im większymi są idiotami, tym bardziej ich kochamy. Tego wieczoru byłam smutna, w oczach miałam łzy, chociaż wcale nie płakałam. nawet światło wydawało mi się być szare. żadna muzyka, żaden film, nawet przyjaciel nie był mi w stanie pomóc. było mi tak cholernie smutno właśnie przez Ciebie.. siebie i przez to wszystko co być mogło, a czego nie ma i nigdy nie będzie... '
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
minie jednak długa droga zanim będę mogła znów się zakochać. a może już nigdy?
taak, miłość jest jak zaraźliwa choroba. nienawidzisz mnie? dobrze by było. jesteśmy kwita. brak motywacji do życia. jak rozpoznać że kobietę naprawdę ma się w posiadaniu? kiedy jesteś w jej głowie. i w jej palcach. w momencie kiedy niczego przed nikim nie musi udawać...
#1937 |
Raczkowanie
|
Widzisz? Te dołki pod oczami, zapadnięte kąciki ust i blade policzki? To wszystko `dzięki Tobie`
♥ Chciałabym zamienić się w pszczółkę i spijać nektar z Twych słodkich ust.♥ Gdyby było mi pisane spotkać Cię jeszcze raz, zapytałabym czy naprawdę byłam tylko kolejną zabawką dużego chłopca? ♥ Nasze wspólne zdjęcia nadal zdobią moje ściany...♥ Pierwszy raz obdarzyłam kogoś tak mocnym uczuciem, które nie wypali się NIGDY - mimo wszystko.♥ Dzisiaj w nocy znowu to miałam. Obudziłam się o 2:30, by spojrzeć na Nasze zdjęcie i do rana śnic tylko o Tobie.♥ Wczoraj byłam wredną SU*Ą, nienawidziłeś mnie z całego serca,a dzisiaj jestem Księżniczką, którą bardzo kochasz? Coś tu nie halo...![]() ♥♥♥ Witajcie dziewczyny, mam nadzieję,ze moje opisy nie są bardzo tragiczne, dopiero teraz zaczynam ![]() Aczkolwiek jestem baczną obserwatorką i "kradziejką" od ponad roku! |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Cytat:
może dlatego, że zmieniłam nick głuptasie ![]() it's time to take a risk, sweetheart
![]() |
#1939 | |
Zadomowienie
|
Ja w tym gronie ?! niebywały zaszczyt Skarbie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ____________ Złóż ręce w cichej modlitwie Pomódl się o miłość. Pozwól deszczowi spadającemu na twoja twarz Wpaść do twoich oczu jestem chora i zmęczona twoją twarzą Siedzę na łóżku sama, gapiąc się na telefon Nie będę płakać za jakimś głupim kolesiem kolesiem, który myśli, że jest wszystkim! No i ma racje! Tak naprawdę nie jest istotne Jak czuję się w środku Bo życie jest czasem jak gra Po tych wszystkich złamaniach serca przez które przeszłam Nienawidzę twojej twarzy. Razem pójdziemy wyraźnym szlakiem z mapy twojego taty… dlaczego się odwróciłeś? nie czułeś, jak się do ciebie tulę? zostawiłeś mnie na pastwę łez pustego uśmiechu zbłąkanego spojrzenia Budzę się rano
Zakładam swoją twarz Tą, która pomoże mi przebrnąć Przez kolejny dzień
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-09-18 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
i tęsknię. tęsknię przeogromnie. tak bardzo ze mam przywidzenia. i omamy.
wiem, że zawsze będę czekać. gdzieś. w środku. zawsze. nie potrafię zamknąć się w sobie i zadeptać ten ból, tak jak zadeptuje się ogień. nie wiem co kocham bardziej Ciebie czy pragnienie za Tobą nie wiem co kocham czy pocałunek czy pragnienie pocałunku. ja też nie mogę bez Ciebie zasnąć. nie ważne czy jesteś daleko czy blisko.
#1941 |
Zadomowienie
|
dziękuje, kocham<3
Escaping nights without you with shadows on the wall My mind is running wild tryin hard not to fall You told me that you love me but say I’m just a friend my heart is broken up into pieces /Uciekające noce bez Ciebie z cieniami na ścianie Mój umysł szaleje usilnie próbując nie upaść Powiedziałaś mi, że mnie kochasz, ale mówisz, że jestem jedynie przyjacielem Moje serce rozpadło się na kawałki Cos i know i’ll never free my soul it’s trapped between true love and being alone When my eyes are closed the greatest story told I woke and my dreams are shattered here on the floor /Bo wiem, że nigdy nie uwolnię swej duszy Uwięzionej pomiędzy prawdziwą miłością a byciem samemu Kiedy moje oczy są zamknięte, największa historia doniosła, że Obudziłem się i moje sny roztrzaskały się tutaj na podłodze I wanna love you if you only knew how much i love you So why not me /Pragnę kochać Cię Gdybyś tylko wiedziała jak bardzo kocham Cię Więc, dlaczego nie ja? The day after tomorrow I’ll still be around To catch you when you fall and ever let you down you say that we’re forever our love will never end I’ve tried to come up but it’s drowning me to know you’ll never feel my soul It’s trapped between true love and being alone when my eyes are closed the greatest story told i woke and my dreams are shattered here on the floor /Pojutrze nadal będę istniał By złapać Cię, kiedy upadniesz i kiedykolwiek utracisz siły Mówisz, że jesteśmy na zawsze miłością, która nigdy nie skończy się Próbowałem zbliżyć się, ale tonę wiedząc, że Nigdy nie poczujesz mojej duszy Uwięzionej pomiędzy prawdziwą miłością a byciem samemu Kiedy moje oczy są zamknięte, największa historia doniosła, że Obudziłem się i moje sny roztrzaskały się tutaj na podłodze Enrique Iglesias "Why not me?"
#1942 |
BAN stały
|
unpredictablegirl
![]() ![]() LoveYourEyes dużo postów Ci życzę ![]() <3 agatee 'wiem, że zawsze będę czekać. gdzieś. w środku. zawsze.' już widnieje w ang wersji w moim statusie ![]() ![]() ...
no reason to live. żadnych powodów by żyć . uśmiechnij się, zawsze znajdzie się jakiś powód chociażby najmniejszy by to zrobić . bo wiem, że kiedyś pokonam Cię własnym sobą, pokonam Cię obojętnością ściągnięta z Ciebie . pełnometrażowe dźwięki naszych dni odbijają się w mojej przestrzeni . zamknięci jak w próżni myślimy o tym by tylko przypadkiem nie spotkać się na ulicy, niby żyjemy, lecz ja bym tego życiem nie nazwała. w niewłaściwym miejscu serce masz. ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-09-18 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Raczkowanie
|
myszka23101 - no ba. dobrze, że wróciłaś.
![]() Emaa x3 - a zatem jest Ci wybaczone. ![]() ![]() _changime - osz Ty złodzieju jeden. : D cieszę się strasznie. ![]() marikab - no mam nadzieję. ![]() ![]() niczego_po_trochu - łaaa! jestem czyjąś muzą? super! ![]() ![]() katastroficzna - miło widzieć takie słowa. ![]() istny_paradoks - podałabyś mi go w wersji ang.? bo również mi się spodobał. ![]() agattee - ![]() . . . . . . . . . . . coraz częściej ludzie i uczucia odchodzą ode mnie. mam wrażenie, że świat stał się aspołeczny. wybaczyłam. a Ty nadal nie piszesz. a zamiast Ciebie, teraz moim najlepszym przyjacielem jest filiżanka świeżej kawy. pamiętaj. mnie się nie kocha. można mnie lubić, szanować, tolerować.. ale nigdy kochać.
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-09-18 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Zadomowienie
|
#1945 |
Przyczajenie
|
'ej... Mogę być Twoja?'
Kocham Cię , ale nie mam pewności że Ty to samo czujesz do mnie. Chce z Tobą dzielić każdą sekundę , każdą minutę , każdą godzinę , każdy dzień , tylko mnie kochaj !
![]() |
#1946 |
Rozeznanie
|
Świeczki na torcie, spadająca gwiazda, te same cyfry w godzinie, rzęsa na policzku, zawsze to samo życzenie
A potem nie mówiłam już nic i pocałunkami tłumaczyliśmy sobie to wszystko, na co brakuje słów. Ani ja, ani horoskop, ani Wikipedia. Nikt z nas nie wie, co do mnie czujesz. Nie nadużyłam alkoholu. To cały świat jest trzy kieliszki do tyłu. Uwielbiam Twoje spontaniczne pocałunki. Są gesty, które doceniamy dopiero gdy kończą się bezpowrotnie. Zwykłe przyzwyczajenie jest z reguły bardzo podobne do zwykłej miłości Możesz powiedzieć mi 1000 słów. Zrozumiem 100, zapamiętam 10, ale w żadne nie uwierzę. Bo nieraz jak głupi czekamy na coś co nigdy nie nadejdzie. Niby głupie gadu-gadu, a nawet z niego nie potrafię Cię usunąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
jak miło
![]() ![]() + notcool - zachwyczasz, właściwie to tak jest zawsze. ![]() ![]() zagubiłam się, a Ty nawet nie próbujesz mnie odnaleźć, to boli. " kiedy Bóg chce ci zrobić podarunek zwykle opakowuje go w kłopot. im większy podarunek otrzymujesz, tym większym kłopotem Bóg go maskuje" po prostu jestem z Tobą.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 |
Raczkowanie
|
Te 2 lata razem wiele mnie nauczyły...
dzięki Tobie wiem, co to znaczy akceptować drugą osobę mimo jej wad, kochać ją bez względu na wszystko, wspierać w trudnych chwilach nawet wtedy, gdy sytuacja wymaga naprawdę trudnych wyborów... jesteś moim azylem, w którym lubię się skryć kiedy świat odwróci się ode mnie. Dajesz mi tak wiele radości, której nikt, ani nic nie zastąpi. jesteś moim prywatnym Szczęściem, które tak wiele dla mnie znaczy. Uwielbiam kiedy się do mnie uśmiechasz... kocham te dołki w Twoich policzkach, Twój zapach zawsze kojarzy mi się z czymś cudownym i niezwykłym. Zawsze kiedy leżysz obok mnie, nic innego się nie liczy. Chcę by ta chwila trwała wiecznie... tylko Ty wiesz co lubię, kiedy się złoszczę, a kiedy żartuję. poznaliśmy się oboje przez te 2 lata dosyć dobrze, ale wiadomo, że człowieka poznaje się przez całe życie. Mam nadzieję, że będę miała taką okazję. Wiadomo, że nie każdy związek układa się idealnie. ale widzę, że chcesz się dla mnie zmienić... chcesz być jeszcze lepszym człowiekiem. [przepraszam ,że takie długie ale może ktoś przeczyta] dziękuję Ci za wszystko. ![]() _________________________ zanim powiesz ' kocham ' , pomyśl czy potrafisz. polubiłam dzienne odsypiane nocnych rozmów . -Zostawił ją! -Odszedł dla jej dobra ! -Zostawił ją ! -Zostawił ją bo ją kocha.. -Pie*dolić taką miłość ! ![]() to jest tak silne , znów tak bardzo tego chcę. - Starała się wyglądać na pewną siebie, pomimo rozsypki scenariusza jej życia na miliony drobnych kawałeczków . - I co .? - Wszystko spieprzyła . - Jak to .? - Facet zauważył, że coś z nią nie tak . Mimo tego, że wiedział, co się dzieje, nie próbował nic z tym zrobić . A to oznaczało tylko jedno . . . |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Zadomowienie
|
dziękuje ![]() __ ja bardzo lubię gdy księżyc wygląda jak paznokieć u kciuka
i kocham cię gdy wypowiadasz moje imię. |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
BAN stały
|
![]() Kochaj mnie. I nie ma, że nie. Nie wierzę w miłość, ale wygodnie mi koło Ciebie. Nie rozumiem was. Dzięki Bogu, mam siebie. Nie patrzę, ale widzę, jak żałujesz tego co było. Zapaliłam znicz przy ławce, na której pocałowałeś mnie pierwszy raz. Przybywa kolejnych niechcianych milimetrów między nami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.