Wasze opisy GG, część XXI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 20:56   #1921
agatka944
Raczkowanie

GG do agatka944
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI

Cytat:
Napisane przez niczego_po_trochu Pokaż wiadomość
UWIELBIAM WRĘCZ moje Muzy [agatka944 , notcool , xxgroszek07xx,TwojaKokain a od część XI xD, amozefrytkidotego której dawno nie widziałam ;(...]

• aż serducho mocniej zabiło

Dlaczego wszystko zaczyna się piepszyć gdy dochodzimy do wniosku, że jesteśmy szczęśliwi ?

Czas różowych papierosów i pogryzionych długopisów, worków pod oczami i stężenia nikotyny co przekracza stan krytyczny.

Kliknęła na 'opcje - usuń'.. po chwili zobaczyła napis 'jesteś pewien, że chcesz usunąć ten kontakt?' nie wiedziała co robić dalej.. Spanikowana oszukując się, przez kolejne miesiące - codziennie wieczorem robiła to samo.

" <K3"

♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥

agatka944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:00   #1922
LoveYourEyes
Raczkowanie

Każdego dnia dziękuję Bogu
za to,
że Cię mam.

Z okazji, że to mój 300 post ; o , pragnę wymienić moje ukochane słoneczka, dzięki którym nadal tu jestem i którym dziękuję za to, że okazują mi tyle życzliwości .
kocham was, pamiętajcie! < 3

SparklyAngel , agatka944, kontrastowa0, istny_paradoks 3martyna3 , agattee, z innej bajki, Kofeina w RedBullach, ZakreconaNaMaxa, TwojaKokaina ,latin , blondii69 , Sabiiina ,agrr, marikab, happyend ,poprostuAsiss, kreskowa, uwielbiaj, smerffetkaa, dontgivemenames, nieliczylamwcalesie, inquiring ,Paralogiczna, patrysiowa_ , LadyBerry_, bajkowa, Nensie, _mandarynka, RozowaSkeyterka, abunee, rozsypanegwiazdy, otojest, _changime, katastroficzna, Sharmila, Toogether93, xxgroszek07xx , cornflower_ , papergirl, ciiri, Cherry__lady, Artistic soul, mad_woman, myszka23101, Zuzka Z ,kamisha, BananowaDelma ,myCh, ouu ,caroline060 ,Primadonna, Guziki xD ,your blue eyes, JednaNaMilion, Drift ,maanslaughter, niewieszjaktesknie, CaMa,12 Stonka, Siatkarka18, PaniJana, misjaaaa, Extremalna ,TajemniczaPanna, panna_miodowa,Kama2704, lucyferowa, Cookie Crisp, One for all, the_end, Borowiczanka, TiScatteroUnaFoto ,Naughty_, viper19, Desire x3
, turka24, devilry, katrin_love, _ZaagubiOna_, Kinderka13, limitowanaa, dreams_x33, xsxs, absorbeed, impresion! , MalutkaGwiazdka!, Missi_16, Margaretta_1, Rilen , Magari91 , NieMowNic, kochanaa .

Edytowane przez LoveYourEyes
Czas edycji: 2010-09-17 o 21:41
LoveYourEyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:04   #1923
Paralogiczna
Rozeznanie

agrr, TwojaKokaina, Kofeina w RedBullach, einhell, 3martyna3, Nensie - Kocham Was wiecie? <3
dagmaruffka - śmiało się zawstydz bo nie swoje słowa dodajesz i to jeszcze nie w cudzysłowie.
Emaa x3 -
SparklyAngel - szalenie mi miło <3
bajkowa - kradnij Rybciu moja <3

Nikt nie doprowadzi Cię do większej histerii
i braku pewności siebie zmieszanej z ewidentną
depresją niż długi człowiek.

Przyjaciel? to osoba, która chce naszego szczęścia,
a gdy sama jest szczęśliwa potrafi udać cholernie
przybitą, byśmy nie czuli się w tym osamotnieni.

Ułamki sekund, a humor niczym komedia
zmienił się w załamanie nerwowe.

Przechodzę załamanie nerwowe podniecane
nowymi problemami z uskokami w paranoje.

Ochota. Ochotę można mieć na płatki z mlekiem, tabliczkę czekolady, albo na słodkie usta przystojnego faceta z końca miasta, ale nie dziś, nie teraz. Ochota dziś mnie naszła na wyjście w ten ziąb z domu nie biorąc nawet sweterka i wleczenie się po szarej drodze otulonej szalem połamanych koron drzew trzęsąc się niemiłosiernie z wmawianiem sobie, że łzy płyną dlatego, że wiatr w oczy wieje.

Pomogę, nawet temu który zranił mnie nie raz.
Chore nie?

Chyba za mało miodu w tej herbacie, bo
nadal czuje gorzki smak rzeczywistości, a
policzki dziwnie mokre.

Inaczej się nie da.
Bynajmniej ja nie umiem.

Podziękuj koleżankom,
szalenie chciały Twojego
szczęścia.

Faul serca!

fbl

Edytowane przez Paralogiczna
Czas edycji: 2010-09-17 o 21:07
Paralogiczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:30   #1924
Toogether93
Zakorzenienie

Jesteście cudowne, dziękuję Wam.

Wciąż za dużo mi samotnych nocy
tak chciałabym z kimś je podzielić

On jest obok, a ja myślę tylko
by nie puścić Jego ręki,
to ważniejsze niż kolejny łyk powietrza

Nadziejo, obiecałaś zawsze być.

Nie wiem czego szukam
w Twych wyblakłych pustych oczach

Zaprowadził mnie 'donikąd'
'donikąd' najlepszego, w jakim byłam.

Chciałam Go mieć i patrzeć chciałam
jak we wschód słońca najpiękniejszy

umrzeć na Jego piersi,
ta śmierć by pięknie pachniała

Gdzie jest teraz nasza miłość?
Czy tam świeci słońce?

"Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta."

"kiedyś" to takie małe nigdy.
Zrób co masz zrobić. TERAZ!

Toogether93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:06   #1925
smerffetkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LoveYourEyes Pokaż wiadomość
za to,
że Cię mam.

Z okazji, że to mój 300 post ; o , pragnę wymienić moje ukochane słoneczka, dzięki którym nadal tu jestem i którym dziękuję za to, że okazują mi tyle życzliwości .

SparklyAngel , agatka944, kontrastowa0, istny_paradoks 3martyna3 , agattee, z innej bajki, Kofeina w RedBullach, ZakreconaNaMaxa, TwojaKokaina ,latin , blondii69 , Sabiiina ,agrr, marikab, happyend ,poprostuAsiss, kreskowa, uwielbiaj, smerffetkaa, dontgivemenames, nieliczylamwcalesie, inquiring ,Paralogiczna, patrysiowa_ , LadyBerry_, bajkowa, Nensie, _mandarynka, RozowaSkeyterka, abunee, rozsypanegwiazdy, otojest, _changime, katastroficzna, Sharmila, Toogether93, xxgroszek07xx , cornflower_ , papergirl, ciiri, Cherry__lady, Artistic soul, mad_woman, myszka23101, Zuzka Z ,kamisha, BananowaDelma ,myCh, ouu ,caroline060 ,Primadonna, Guziki xD ,your blue eyes, JednaNaMilion, Drift ,maanslaughter, niewieszjaktesknie, CaMa,12 Stonka, Siatkarka18, PaniJana, misjaaaa, Extremalna ,TajemniczaPanna, panna_miodowa,Kama2704, lucyferowa, Cookie Crisp, One for all, the_end, Borowiczanka, TiScatteroUnaFoto ,Naughty_, viper19, Desire x3
, turka24, devilry, katrin_love, _ZaagubiOna_, Kinderka13, limitowanaa, dreams_x33, xsxs, absorbeed, impresion! , MalutkaGwiazdka!, Missi_16, Margaretta_1, Rilen , Magari91 , NieMowNic, kochanaa .
Dziekuuuje kochana za umieszczenie mnie tuu ; **
I gratuulujee ; D ; *

Boje sie każdego kroku który robię. ; <

Szukam drzwi z napisem " szczęście "

ftb. <333
proszę o komentarze. ; *
smerffetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:10   #1926
siatkaara
Raczkowanie

GG do siatkaara

Paralogiczna- okradam nałogowo.

Roztaczała wokół aurę kobiety niezależnej,
a rozpaczliwie potrzebowała kogoś obok siebie.

Nie wymagam od ciebie byś był ideałem.
Wystarczy tylko byś był mój.

Nie mogłam prędzej odejść.
Nie byłam zbyt silna.

Przechodząc obok nie spoglądając na ciebie nie potrafię.

By przez jeden dzień być tylko perfekcyjnym.

Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie,
bo pękło by ci serce.

siatkaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 07:15   #1927
rumuneczkaxd
Raczkowanie

marikab - okradaj . cieszy mnie to .

wiemy , i rozumiemy jak żyć i czego chcemy
więc nie pragniemy i nie oczekujemy ..

może nie wiesz , ale
lubię jak się śmiejesz.

ej niesamowity , ej niezwykły ,
dzisiaj tylko my , wszyscy inni na dystans .

młoda , szczeniacka miłość, skrępowane
ruchy , zero swobody ,
a jednocześnie mnóstwo uczuć, których
nie mieliśmy odwagi pokazać.

rumuneczkaxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 07:47   #1928
zakichanakrolewna
Raczkowanie

GG do zakichanakrolewna

Tylko bądź, nie musisz nawet kochać, tylko przytul i powiedz ,że będzie dobrze a miłości nauczę Cię z czasem.

Paląc kolejnego z kolei papierosa , myślę co by było gdyby. Myślenie w takich kategoriach jest śmiertelne. żal spowodowany nie wykorzystanymi szansami , zabija Cię z większą prędkością , niż dym nikotynowy buszujący w Twoich płucach.
Stary 2010-09-18, 08:15   #1929
latin
Zakorzenienie

; **********

LoveYourEyes dziękuje.

" banalny słońca wschód, przewidywalny zachód
poranki nie cieszą mnie, rozczarowują noce
nudzi mnie Nowy Jork, nie zachwyca Paryż
styczen, luty, maj
gdzieś zgubiłam marzec
mija kolejny dzień, lato wypiera wiosnę
za oknem śpiewa ptak, dzieci sąsiadom rosną
drogi zasypał śnieg, chyba przyszły święta
kolęda, kolęda
już wiem, że nigdy nie będziesz mój
późno już, chodźmy spać... "

hey - 'z rejestru strasznych snów'
Stary 2010-09-18, 08:25   #1930
katastroficzna
Raczkowanie

GG do katastroficzna

Cytat:

Nie wierzę własnym oczom
Dziękuję

Więc trwali tak razem.
Ona, on i nie kończąca się miłość.

Kładąc się spać powiedziała matce, że jest zmęczona życiem.
Że nudzi ją rzeczywistość.
Następnego ranka nie obudził jej pierwszy promień słońca i śpiew ptaków, który tak bardzo uwielbiała.

Stary 2010-09-18, 08:34   #1931
mad_woman
Raczkowanie

GG do mad_woman

Najlepszym przyjacielem bólu jest czas.

Cytat:

, turka24, devilry[FONT=Arial][SIZE=2], katrin_love, _ZaagubiOna_, Kinderka13, limitowanaa, dreams_x33, xsxs, absorbeed, impresion! , MalutkaGwiazdka!, Missi_16, Margaretta_1, Rilen , Magari91 , NieMowNic, kochanaa .
OMG . ! wow . normalnie nie wiem co napisać . Ja w takim gronie ? dziękuję z całego serducha Kochana

P.S melduje iż nadrabiam i niebawem na stałe wróce w Wasze szeregi !

;DD

Usiądź obok,
wsłuchaj się w bicie mojego serca
i trwaj tak na
zawsze.

Edytowane przez mad_woman
Czas edycji: 2010-09-18 o 08:40
mad_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 09:36   #1932
agatka944
Raczkowanie

GG do agatka944

Cytat:
za to,
że Cię mam.

<33 dziękuję słoneczko to zaszczyt ! ; -*** a powyższe zabieram < 3

ponowne minięcie się z nim na ulicy po tak długim czasie to jak łyk wina dla alkoholika podczas leczenia..

Kiedy będę leżała na ulicy, cała w krwi proszę nie pomagaj mi. Kiedy będę leżała w szpitalu, nie odwiedzaj mnie. Kiedy mnie już nie będzie, nie myśl o mnie. Po prostu udawaj że mnie nie znasz, bo świetnie Ci to wychodzi.

nienawidziłam tego jak z ogormnym zachwytem i ziomkami u boku szedłeś na ustawkę. nienawidziłam tego jak piłeś do nieprzytomności a później ledwie przychodziłeś pod mój dom. nienawidziłam tego jak ja już zasypiałam a Ty siedziałeś przy tym cholernym komputerze klejąc kolejne wersy. nienawidziłam tego jak chciałeś iść na spacer po deszczu, gdy w powietrzu była wilgoć, a moja głowa przypominała wtedy pudla. nienawidziłam tego jak obrażałeś się na mnie , stawałeś na środku i miasta i nie chciałeś iść dalej a ludzie się na Nas patrzyli. widzisz ? miałeś dużo złych cech, tylko szkoda , że te dobre przeważały.

A ona zawsze patrzyła jak odjeżdża. Skręca w uliczkę i znika wśród drzew. On? Nigdy nie spoglądał na nią ten ostatni raz.

za każdym razem kiedy widzę szczęśliwą parę przechodzącą obok mnie , mam ochotę krzyknąć jacy są cholernie podli zapominając o tym jaka to ja byłam szczęśliwa jeszcze jakiś czas temu zachowując się jak oni ..

" <K3"

♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥

agatka944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 09:50   #1933
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagmaruffka Pokaż wiadomość
Bo sie zawstydze kochana

Moje uczucia się często zmieniają. Co teraz do Ciebie czuje.? Coś pomiędzy 'przytul’ a ‘wypierdalaj’.

Ten opis jest świetny

Cytat:
Napisane przez Sabiiina Pokaż wiadomość
'

'teraz jak się kogoś nie lubi, to się go kasuje ze znajomych, zamiast po ludzku zepchnąć ze schodów.'

Ukradłam na opis

Cytat:
Napisane przez sandra12319 Pokaż wiadomość

-Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie.

Też kradnę

Jak nikt, potrafił udawać miłość.

po wycieczce:
- śmierdzisz wódką

- a co mam śmierdzieć górami?

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 09:52   #1934
unpredictablegirl
Raczkowanie

GG do unpredictablegirl Send a message via Skype™ to unpredictablegirl

echo Twoich pocałunków odbija się w mojej głowie.

A Ty jak król, będziesz panować w moim sercu.

Czasem trudno wyszeptać po prostu 'wybacz, stało się'.

Mimo upływu czasu pragnienia aby go dotknąć nie słabło.

Automat bez woli, bez uczuć, bez myśli.

bardzo dawno tego nie robiłam,
więc musze nadrobić zaległości
i wymienić te, które już bardzo dawno temu
ukradły moje serce
dziękuje, że mogę Was tu czytać,
i proszę o więcej, więcej, więcej!

TwojaKokaina ,latin , blondii69 , ,agrr, marikab, happyend ,poprostuAsiss, kreskowa, Cookie Crisp, One for all, the_end, Borowiczanka, TiScatteroUnaFoto ,Naughty_, viper19, Desire x3 , t,, katrin_love, _ZaagubiOna_, Kinderka13, limitowanaa, dreams_x33,istny_paradoks , xsxs, absorbeed, impresion! ,Missi_16, Magari91, Drift , niewieszjaktęsknie , uwielbiaj, smerffetkaa, dontgivemenames, nieliczylamwcalesie, inquiring ,Paralogiczna, patrysiowa_ , LadyBerry_, kontrastowa0,z innej bajki, Kofeina w RedBullach, ZakreconaNaMaxa, Extremalna ,TajemniczaPanna, panna_miodowa,Kama2704, lucyferowa, Primadonna, Guziki xD ,your blue eyes, CaMa,Siatkarka18, PaniJana, _mandarynka, RozowaSkeyterka, abunee, rozsypanegwiazdy, otojest, _changime, katastroficzna, SparklyAngel,Sharmila, Toogether93, xxgroszek07xx , bajkowa, Nensie, cornflower_ , papergirl, ciiri, , ,kamisha, BananowaDelma ,myCh, ,caroline060 ,
a moją jedyną miłością jest czekolada.

formspring

Edytowane przez unpredictablegirl
Czas edycji: 2010-09-18 o 10:00
unpredictablegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 10:23   #1935
myszka23101
Rozeznanie

GG do myszka23101

Cytat:

...myszka23101...

Ja wśród takich talentów. wymieniona przez taki talent jak Ty. dziękuje słoneczko nawet nie wiesz jak mi miło Kocham <3

* * *

' Chłopcy to idioci. najsmutniejsze jest to, że im większymi są idiotami, tym bardziej ich kochamy.

Tego wieczoru byłam smutna, w oczach miałam łzy, chociaż wcale nie płakałam. nawet światło wydawało mi się być szare. żadna muzyka, żaden film, nawet przyjaciel nie był mi w stanie pomóc. było mi tak cholernie smutno właśnie przez Ciebie.. siebie i przez to wszystko co być mogło, a czego nie ma i nigdy nie będzie... '

' Nie kilometry dzielą ludzi,lecz obojętność. '

fbl.
myszka23101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 10:30   #1936
agattee
Zakorzenienie

minie jednak długa droga zanim będę mogła znów się zakochać. a może już nigdy?

taak, miłość jest jak zaraźliwa choroba.

nienawidzisz mnie? dobrze by było. jesteśmy kwita.

brak motywacji do życia.

jak rozpoznać że kobietę naprawdę ma się w posiadaniu? kiedy jesteś w jej głowie. i w jej palcach. w momencie kiedy niczego przed nikim nie musi udawać...

R.

agattee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 10:46   #1937
_Mala__Mi___
Raczkowanie

Widzisz? Te dołki pod oczami, zapadnięte kąciki ust i blade policzki? To wszystko `dzięki Tobie`
Chciałabym zamienić się w pszczółkę i spijać nektar z Twych słodkich ust.
Gdyby było mi pisane spotkać Cię jeszcze raz, zapytałabym czy naprawdę byłam tylko kolejną zabawką dużego chłopca?
Nasze wspólne zdjęcia nadal zdobią moje ściany...
Pierwszy raz obdarzyłam kogoś tak mocnym uczuciem, które nie wypali się NIGDY - mimo wszystko.
Dzisiaj w nocy znowu to miałam. Obudziłam się o 2:30, by spojrzeć na Nasze zdjęcie i do rana śnic tylko o Tobie.
Wczoraj byłam wredną SU*Ą, nienawidziłeś mnie z całego serca,a dzisiaj jestem Księżniczką, którą bardzo kochasz? Coś tu nie halo...
♥♥♥

Witajcie dziewczyny, mam nadzieję,ze moje opisy nie są bardzo tragiczne, dopiero teraz zaczynam
Aczkolwiek jestem baczną obserwatorką i "kradziejką" od ponad roku!
_Mala__Mi___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 11:38   #1938
otojest
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do otojest
♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Cytat:
Napisane przez little happiness Pokaż wiadomość
otojest -
Cytat:
Napisane przez katastroficzna Pokaż wiadomość
otojest
Cytat:
Napisane przez latin Pokaż wiadomość
oto jest
Cytat:
Napisane przez z innej bajki Pokaż wiadomość
ale się naaakradłaaam! ale to nie moja wina,
że jesteście taakie cudowne! ; *
Cytat:
Napisane przez Paralogiczna Pokaż wiadomość
otojest
Cytat:
Napisane przez bajkowa Pokaż wiadomość
otojest
Cytat:
Napisane przez Emaa x3 Pokaż wiadomość
otojest <3 .
Cytat:
otojest
Cytat:
Napisane przez unpredictablegirl Pokaż wiadomość
otojest
♥♥♥♥
Cytat:
Napisane przez niczego_po_trochu Pokaż wiadomość
amozefrytkidotego której dawno nie widziałam ;(...]
może dlatego, że zmieniłam nick głuptasie

it's time to take a risk, sweetheart
to czas by podjąć ryzyko, kochanie

so here i am,
i'm trying not to love you anymore
więc jestem tu,

i próbuję cię już nie kochać

every girls dream is to have a guy call her at 3 am just to say "hey babe, i just wanted to tell you i love you"
marzeniem każdej dziewczyny jest mieć chłopaka, który zadzwoni do niej o 3 nad ranem tylko po to żeby powiedzieć "cześć, kochanie, dzwonię by powiedzieć ci, że cię kocham"

Stary 2010-09-18, 11:39   #1939
SparklyAngel
Zadomowienie

GG do SparklyAngel

Cytat:
SparklyAngel
Ja w tym gronie ?! niebywały zaszczyt Skarbie

Cytat:

SparklyAngel...
Ja Ciebie też kocham i gratulacje

Złóż ręce w cichej modlitwie
Pomódl się o miłość.

Pozwól deszczowi spadającemu na twoja twarz
Wpaść do twoich oczu

jestem chora i zmęczona twoją twarzą

Siedzę na łóżku sama, gapiąc się na telefon

Nie będę płakać za jakimś głupim kolesiem
kolesiem, który myśli, że jest wszystkim!
No i ma racje!

Tak naprawdę nie jest istotne
Jak czuję się w środku
Bo życie jest czasem jak gra

Po tych wszystkich złamaniach serca przez które przeszłam
Nienawidzę twojej twarzy.

Razem pójdziemy wyraźnym szlakiem z mapy twojego taty…

dlaczego się odwróciłeś?
nie czułeś, jak się do ciebie tulę?

zostawiłeś mnie na pastwę łez
pustego uśmiechu
zbłąkanego spojrzenia

Budzę się rano
Zakładam swoją twarz
Tą, która pomoże mi przebrnąć
Przez kolejny dzień

Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*]

Edytowane przez SparklyAngel
Czas edycji: 2010-09-18 o 11:40
SparklyAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:09   #1940
agattee
Zakorzenienie

i tęsknię. tęsknię przeogromnie. tak bardzo ze mam przywidzenia. i omamy.

wiem, że zawsze będę czekać. gdzieś. w środku. zawsze.

nie potrafię zamknąć się w sobie i zadeptać ten ból, tak jak zadeptuje się ogień.

nie wiem co kocham bardziej Ciebie czy pragnienie za Tobą
nie wiem co kocham
czy pocałunek czy pragnienie pocałunku.

ja też nie mogę bez Ciebie zasnąć. nie ważne czy jesteś daleko czy blisko.

R.

agattee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:33   #1941
panna_miodowa
Zadomowienie

dziękuje, kocham<3

Escaping nights without you with shadows on the wall
My mind is running wild tryin hard not to fall
You told me that you love me but say I’m just a friend
my heart is broken up into pieces

/Uciekające noce bez Ciebie z cieniami na ścianie
Mój umysł szaleje usilnie próbując nie upaść
Powiedziałaś mi, że mnie kochasz, ale mówisz, że jestem jedynie przyjacielem
Moje serce rozpadło się na kawałki

Cos i know i’ll never free my soul
it’s trapped between true love and being alone
When my eyes are closed the greatest story told
I woke and my dreams are shattered here on the floor

/Bo wiem, że nigdy nie uwolnię swej duszy
Uwięzionej pomiędzy prawdziwą miłością a byciem samemu
Kiedy moje oczy są zamknięte, największa historia doniosła, że
Obudziłem się i moje sny roztrzaskały się tutaj na podłodze

I wanna love you
if you only knew how much i love you
So why not me

/Pragnę kochać Cię
Gdybyś tylko wiedziała jak bardzo kocham Cię
Więc, dlaczego nie ja?

The day after tomorrow I’ll still be around
To catch you when you fall and ever let you down
you say that we’re forever our love will never end
I’ve tried to come up but it’s drowning me to know
you’ll never feel my soul
It’s trapped between true love and being alone
when my eyes are closed the greatest story told
i woke and my dreams are shattered here on the floor

/Pojutrze nadal będę istniał
By złapać Cię, kiedy upadniesz i kiedykolwiek utracisz siły
Mówisz, że jesteśmy na zawsze miłością, która nigdy nie skończy się
Próbowałem zbliżyć się, ale tonę wiedząc, że
Nigdy nie poczujesz mojej duszy
Uwięzionej pomiędzy prawdziwą miłością a byciem samemu
Kiedy moje oczy są zamknięte, największa historia doniosła, że
Obudziłem się i moje sny roztrzaskały się tutaj na podłodze

Enrique Iglesias "Why not me?"

panna_miodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:39   #1942
istny_paradoks
BAN stały

GG do istny_paradoks

unpredictablegirl
dziękuje za serce
<3

LoveYourEyes

dużo postów Ci życzę

<3

agatee

'
wiem, że zawsze będę czekać. gdzieś. w środku. zawsze.'
już widnieje w ang wersji w moim statusie dziękuje za niego

...

no reason to live.

żadnych powodów by żyć .

uśmiechnij się,
zawsze znajdzie się jakiś powód chociażby najmniejszy by to zrobić .

bo wiem, że kiedyś pokonam Cię własnym sobą,
pokonam Cię obojętnością ściągnięta z Ciebie .

pełnometrażowe dźwięki naszych dni odbijają się w mojej przestrzeni .

zamknięci jak w próżni myślimy o tym by tylko przypadkiem nie spotkać się na ulicy,
niby żyjemy, lecz ja bym tego życiem nie nazwała.

w niewłaściwym miejscu serce masz.

...

Edytowane przez istny_paradoks
Czas edycji: 2010-09-18 o 12:44
istny_paradoks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:59   #1943
notcool
Raczkowanie

myszka23101 - no ba. dobrze, że wróciłaś.
Emaa x3 - a zatem jest Ci wybaczone.
miło. ; *
_changime - osz Ty złodzieju jeden.
: D cieszę się strasznie.
marikab - no mam nadzieję.
na zdrowie.
niczego_po_trochu - łaaa! jestem czyjąś muzą? super!
dziękuję, dziękuję. motywujesz.
katastroficzna - miło widzieć takie słowa.
; *
istny_paradoks - podałabyś mi go w wersji ang.? bo również mi się spodobał.
agattee -

. . . . . . . . . . .

coraz częściej ludzie i uczucia odchodzą
ode mnie.

mam wrażenie, że świat stał się aspołeczny.

wybaczyłam. a Ty nadal nie piszesz.

a zamiast Ciebie, teraz moim najlepszym przyjacielem jest filiżanka świeżej kawy.

pamiętaj. mnie się nie kocha.
można mnie lubić, szanować, tolerować..
ale nigdy kochać.

Edytowane przez notcool
Czas edycji: 2010-09-18 o 13:01
notcool jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 13:06   #1944
Frutellka xD
Zadomowienie

` Moim szczęściem wyrządzam krzywdę innej osobie, tak naprawdę jest to ostatnia osoba, którą chciałabym skrzywdzić. Dlaczego to jest takie trudne? Nie potrafię cieszyć się do końca. Może wcale nie powinnam? Może jest to znak, by podejść do tego z dystansem? Może tak właśnie muszę zrobić, by w razie rozczarowania nie cierpieć tak mocno...

` Żyjemy w świecie gdzie niewłaściwe trampki czynią z człowieka wyrzutka .

`Od dzisiaj będę tylko wzruszać ramionami na każde 'kocham Cię' w moją stronę.

`Tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście.

`Zagrajmy w 'ence pence' . Jeżeli zgadniesz w której ręce mam orzeszka odejdziesz . Jeżeli nie zgadniesz zostaniesz ze mną za zawsze . Fakt , że nie mam orzeszka pomińmy.

Love Pazurkowe
Frutellka xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 13:11   #1945
M a d e l a y
Przyczajenie

'ej... Mogę być Twoja?'

Kocham Cię , ale nie mam pewności że Ty to samo czujesz do mnie.

Chce z Tobą dzielić każdą sekundę , każdą minutę , każdą godzinę , każdy dzień , tylko mnie kochaj !
Stary 2010-09-18, 13:18   #1946
dagmaruffka
Rozeznanie

Świeczki na torcie, spadająca gwiazda, te same cyfry w godzinie, rzęsa na policzku, zawsze to samo życzenie

A potem nie mówiłam już nic i pocałunkami tłumaczyliśmy sobie to wszystko, na co brakuje słów.

Ani ja, ani horoskop, ani Wikipedia. Nikt z nas nie wie, co do mnie czujesz.

Nie nadużyłam alkoholu. To cały świat jest trzy kieliszki do tyłu.

Uwielbiam Twoje spontaniczne pocałunki.

Są gesty, które doceniamy dopiero gdy kończą się bezpowrotnie.

Zwykłe przyzwyczajenie jest z reguły bardzo podobne do zwykłej miłości

Możesz powiedzieć mi 1000 słów. Zrozumiem 100, zapamiętam 10, ale w żadne nie uwierzę.

Bo nieraz jak głupi czekamy na coś co nigdy nie nadejdzie.

Niby głupie gadu-gadu, a nawet z niego nie potrafię Cię usunąć.
dagmaruffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 13:31   #1947
cornflower_
Zakorzenienie

Cytat:
cornflower_
Cytat:
cornflower_
jak miło dziękuję Wam

+ notcool - zachwyczasz, właściwie to tak jest zawsze.

zagubiłam się,
a Ty nawet nie próbujesz mnie odnaleźć,
to boli.

" kiedy Bóg chce ci zrobić podarunek
zwykle opakowuje go w kłopot.
im większy podarunek otrzymujesz,
tym większym kłopotem Bóg go maskuje"

po prostu jestem z Tobą.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 13:31   #1948
rumuneczkaxd
Raczkowanie

Te 2 lata razem wiele mnie nauczyły...
dzięki Tobie wiem, co to znaczy akceptować drugą osobę mimo jej wad,
kochać ją bez względu na wszystko,
wspierać w trudnych chwilach nawet wtedy, gdy sytuacja wymaga naprawdę trudnych wyborów...
jesteś moim azylem, w którym lubię się skryć kiedy świat odwróci się ode mnie.
Dajesz mi tak wiele radości, której nikt, ani nic nie zastąpi.
jesteś moim prywatnym Szczęściem, które tak wiele dla mnie znaczy.
Uwielbiam kiedy się do mnie uśmiechasz... kocham te dołki w Twoich policzkach,
Twój zapach zawsze kojarzy mi się z czymś cudownym i niezwykłym.
Zawsze kiedy leżysz obok mnie, nic innego się nie liczy.
Chcę by ta chwila trwała wiecznie...
tylko Ty wiesz co lubię, kiedy się złoszczę, a kiedy żartuję.
poznaliśmy się oboje przez te 2 lata dosyć dobrze, ale wiadomo, że człowieka poznaje się przez całe życie.
Mam nadzieję, że będę miała taką okazję.
Wiadomo, że nie każdy związek układa się idealnie.
ale widzę, że chcesz się dla mnie zmienić... chcesz być jeszcze lepszym człowiekiem.
[przepraszam ,że takie długie ale może ktoś przeczyta]

dziękuję Ci za wszystko.

zanim powiesz ' kocham ' , pomyśl czy potrafisz.

polubiłam dzienne odsypiane nocnych rozmów .

-Zostawił ją!
-Odszedł dla jej dobra !
-Zostawił ją !
-Zostawił ją bo ją kocha..
-Pie*dolić taką miłość !

to jest tak silne , znów tak bardzo tego chcę.

- Starała się wyglądać na pewną siebie, pomimo rozsypki scenariusza jej życia na miliony drobnych kawałeczków .
- I co .?
- Wszystko spieprzyła .
- Jak to .?
- Facet zauważył, że coś z nią nie tak . Mimo tego, że wiedział, co się dzieje, nie próbował nic z tym zrobić . A to oznaczało tylko jedno . . .

rumuneczkaxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 13:54   #1949
_mandarynka
Zadomowienie

GG do _mandarynka

dziękuje
__

ja bardzo lubię gdy księżyc wygląda jak paznokieć u kciuka
i kocham cię gdy wypowiadasz moje imię.

_mandarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 14:07   #1950
agrr
BAN stały

Kochaj mnie. I nie ma, że nie.

Nie wierzę w miłość,
ale wygodnie mi koło Ciebie.

Nie rozumiem was.
Dzięki Bogu, mam siebie.

Nie patrzę, ale widzę,
jak żałujesz tego co było.

Zapaliłam znicz przy ławce,
na której pocałowałeś mnie pierwszy raz.

Przybywa kolejnych niechcianych
milimetrów między nami.
agrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości