|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. IV
|
|
|
|
#2192 |
|
Konto usunięte
|
nie tylko.. farbowanie balejaż pasemka a co cię interesuje dokładnie?
właściwie to mogę wam załatwiać bo każda dziewczyna ma problem z przyrowadzeniem kogoś na praktyki o tej porze.. |
|
|
|
#2193 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;22123673]nie tylko.. farbowanie balejaż pasemka a co cię interesuje dokładnie?
właściwie to mogę wam załatwiać bo każda dziewczyna ma problem z przyrowadzeniem kogoś na praktyki o tej porze..[/QUOTE] Nie wiem co mnie interesuje szczerze mówiąc Mam okropne włosy i zero pomysłu na nie
|
|
|
|
#2194 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie urocze Kobietki
dość długo czytam wizaż i sporo czasu się czaiłam, dziś mój wielki coming out Mam nadzieje, ze nigdzie niczego nie popsuje itp itd . Ok to tyle tytulem wstepu ,a teraz :1. Znacie moze miejsce ,gdzie mozna kupic tania "przeceniona/przeterminowana" prase kolorowa ?/ gdzie sa tanie ksiegarnie w Lbn, jakies skaldy taniej ksiazki itp? cos oprocz sklepu przy bramie krakowskiej moze? 2. Gdzie sa prowadzone przystepne cenowo zajecia plastyczne [ceramika,malowanie na jedwabiu itp] dla doroslych, jakis dom kultury? Nic nie udalo mi sie znalezc konkretnego kiedzy szukalam ![]() 3.Jakies dobre sklepy zielarskie/ze zdrowa zywnoscia poza siecia magiczny ogrod ? Interesuja mnie tez polprodukty kosmetyczne i najprostszy olej kokosowy [glownie z przeznaczeniem do wlosow],sa dostepne w Lbn? 4. Organizujecie moze wspolnie jakies zamowienia np. z lush itp ? Dzieki z gory za cierpliwosc.Ktos kiedys pytal o naprawe bizuterii- ja polecam u jubilera na przeciwko pasazu z ciuchami uzywanymi niedaleko biedronki na wieniawskiej, ma tam chyba szyld ,ze naprawia. Nie jest drogi ,a solidny. Kiedy naprawialam kolczyki chcialam tez dorobic ulamane zapiecie przy broszcze i nowa oksyde ,ale uczciwie przestrzegl ,ze srebro ucierpi na kolorze przy tej temperaturze jaka bylaby wymagana i odradzil . A szewc ponoc od pokolen najlepszy tuz przy bibliotece KUL na chopina, ja korzystalam raz i rzeczywiscie ok.
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Na popiełuszki jak jest ta szkoła 23LO chyba to tak na ukos przez skrzyżowanie jest taki duży parking i tam widziałam jakiś bilbord że kurs ceramiki.
|
|
|
#2196 |
|
goniąca własny ogon..
|
Taki sklep z żywnością jest koło Agnes w Leclercu na Zana.
|
|
|
|
#2197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- A orientuje się ktoś ile kosztuje w reserved czarna bluzka z Marilyn Monroe? Edytowane przez Marishia92 Czas edycji: 2010-09-17 o 21:14 |
|
|
|
|
#2198 |
|
Przyczajenie
|
fekete gyongy: co do prasy przecenionej (-50%) to kiedyś znajdowała się naprzeciwko dworca (to chyba ulica Gazowa?)
Marishia92: bluzka chyba 50zł.
|
#2199 | |
|
after hours
|
Cytat:
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj w Realu i Tesco i widziałam taki szalik ale nie pamiętam w którym sklepie
|
|
|
|
#2202 |
|
Raczkowanie
|
To jest na przeciw ,którego dworca, ze tak glupio spytam
? * ups, nie zacytowalam ,chodzilo mi o prase oczywiscie ![]() szaliki tuby [takze azurowe] sa w h&m za 39 zl, ale nie wiem czy w lbn jeszcze/juz sa bo poki co nadaje z dolnego slaska zawsze mozna jednak zadzwonic i spytac
Edytowane przez fekete gyongy Czas edycji: 2010-09-18 o 11:42 |
|
|
|
#2203 |
|
Przyczajenie
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
wybiore sie, ktoryms razem, mam nadzieje ,ze maja troche "literatury" modowej,turystycznej i cos o grafice i wnetrzach .
|
|
|
|
#2205 |
|
Rozeznanie
|
fekete gyongy olej kokosowy możesz kupić w barze/sklepie WEGETARIANIN za 12 zł ( z Efavitu) To jest na Narutowicza w takiej bramie, tej samej co solarium może wiesz gdzie
|
|
|
|
#2206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- a wiecie może gdzie w Lublinie aktualnie są organizowane jakieś bezpłatne szkolenia dla osób pracujących? Interesuje mnie cokolwiek, aby tylko nauczyć się czegoś nowego szukałam w necie, ale w większości są to szkolenia związane z turystyką i adresowane do osób, które pracują w tej branży albo planują w niej karierę... Będę wdzięczna za każdą informację
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie o której jest jutro koncert Łukasza Zagrobelnego?
|
#2208 |
|
Przyczajenie
|
Zagrobelny podobno o 18.30
|
#2209 |
|
Raczkowanie
|
a na solo życia któraś idzie ;>
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2211 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
W ciągu jakichś 3 miesięcy będę musiała oddać moje 2 szczurki komuś, może jest jakaś chętna?
|
|
#2213 |
|
goniąca własny ogon..
|
Dlaczego oddać?
Szczurki? Nie, nie, nie...! Nie lubię szczurków. lovelyhippo dziękuję za namiar na tortille. byłam na zana, kupiłam i jutro jem naszukałam się jak gupia. dopiero na końcu mnie olśniło, że przy płatkach widziałam jakieś sosy i może to meksykańskie, a od meksyku do tortilli droga niedaleka![]() Czy gdzieś w Lublinie, oprócz Remisia na Wileńskiej, dostanę torebki tak do 30 zł? Edytowane przez agateq Czas edycji: 2010-09-18 o 20:55 Powód: torebkowy dopisek:D |
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy kojarzycie czy ten Chińczyk koło OBI ma sklep czynny w niedziele ?
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w Lublinie lub Puławach jest Boot Square? Z ich strony internetowej wywnioskowałam, że nie, ale znalazłam w google, że niby są w Lublinie na ul. Bema, a w Puławach w Carrefurze... Nie chce jechać na darmo, a muszę buty zareklamować (pękła podeszwa).
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mam na nie alergie a będę wyjeżdżać za granice i nie będę miała gdzie ich trzymać bo w jednym pokoju z nimi nie mogę być
|
|
#2217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec dodatkowe zwierzatka odpadaja niestety
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście posrebrzane, takie powyżej 15 zł nie wchodzą w grę niestety... ![]() o coś takiego chodzi: http://img12.allegroimg.pl/photos/40...4/1227936436_1
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2010-09-19 o 11:15 |
|
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy to prawda,że w środę za darmo można jeździć autobusami jeśli ma się przy sobie dowód rejestracyjny auta?
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

dość długo czytam wizaż i sporo czasu się czaiłam, dziś mój wielki coming out 

oczywiście posrebrzane, takie powyżej 15 zł nie wchodzą w grę niestety...