|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
a ja wczoraj kupiłam tą gotową kawę z lodówki i mi nawet smakowała
i kupiłam maseczkę oczyszczającą [na rozszerzone pory] z be beauty. dobra jest?
|
#1712 |
|
Konto usunięte
|
Sprawdzają. Nie przepadam za lataniem ze szmatą, bo potem ją trzeba płukać, wyciskać, prać (te ceregiele zostawiam sobie tylko do mycia większych powierzchni, okien, czy łazienki). A taką chusteczkę wyciągam z opakowania, przecieram (oczywiście mam na myśli jakiś kurz, okruszki, zaciek z kawy, a nie brud nadający się do szorowania, czy mocnego przecierania) i gotowe, a chusteczkę wyrzucam. Czasami nimi nawet okna (plastiki) przecieram na szybko. Warto mieć takie również w biurze - do przecierania klawiatury, biurka.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-09-18 o 09:17 |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyczyściłam nim starego junkersa...normalnie jak nowy ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- [QUOTE=Doris1981;22137314]Sprawdzają. Nie przepadam za lataniem ze szmatą, bo potem ją trzeba płukać, wyciskać, prać (te ceregiele zostawiam sobie tylko do mycia większych powierzchni, okien, czy łazienki). A taką chusteczkę wyciągam z opakowania, przecieram (oczywiście mam na myśli jakiś kurz, okruszki, zaciek z kawy, a nie brud nadający się do szorowania, czy mocnego przecierania) i gotowe, a chusteczkę wyrzucam. Czasami nimi nawet okna (plastiki) przecieram na szybko. Warto mieć takie również w biurze - do przecierania klawiatury, biurka.[/QUOTE] no właśnie przydałyby się....a my mamy proto ..i szczerze przydałyby się takie chusteczki zamówię sobie w pracy ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z B. niezbyt zadowolona. Dzisiejsze promocje dość nieciekawe ale mimo wszystko kupiłam 2 razy cappucino i kiełbasę śląską. Po poprzednich promocjach śladu nie ma. Jak u was zostaje coś z poprzedniego dnia np. szampony, chusteczki to gdzie?? Nawet pytałam dzisiaj czy coś zostało ale niestety.
Wczoraj kupiłam te poduszki ozdobne pomarańczowe i są bardzo fajne, miłe w dotyku i idealnie pasują do pokoju
|
|
|
|
#1716 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam jednego Żuberka na wieczór, ale poza tym kiepsko dziś z jakimiś szczególnymi okazjami
![]() AAAaaa, jedyne co zwróciło moją uwagę to farba do włosów Garnier Color Naturals pakowana po 2 sztuki + maskara gratis za 14,99
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
#1717 | |
|
Iga
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja się jeszcze wypowiem w sprawie hurtowego kupowania.
Nie widzę w tym nic złego. Kiedyś w pewnej gazecie były kupony na kosmetyki. Wiele znajomych mnie poprosiło, tak więc w sumie potrzebowałam 25 sztuk. Więc wstałam o 5 rano i biegnę do kiosku. A pani mi mówi, że mi nie sprzeda, bo dla innych nie będzie. A ja do niej czy jej to sprawia różnice czy sprzeda je mi czy innym. A ona na to, że pewnie do innego kiosku kupuję(ta jasne, zwłaszcza że cena przecież taka sama). Poszłam do innego kiosku, kilka kroków dalej i bardzo miła sprzedawczyni nie robiła absolutnie żadnych problemów Z ciekawości spytała tylko, co w tych gazetach jest![]() U mnie dzisiaj w Biedrze Żubr i cappuccino. Zaskoczona byłam, że od wczoraj zeszło baaardzo dużo tych cukierków czekoladowych o których pisałam. Zaskoczona dlatego, że cena 4,99 za paczkę 250 g wcale rewelacyjna nie jest ![]() (Co innego praliny Pleasures za 9,99 za kilogram - już się nie moge doczekać świąt )
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
tak, kaszka karmelowa pyszna jest i ciezko ja dostac...
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Raczkowanie
|
tak- ale dokładnie nie patrzyłam jakie - na pewno z każdego koloru ![]() a wystawiony jest cały karton, więc na moje oko będzie z 20-30
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam wasnie zadowolona z dzisiejszych zakupow
![]() Kupiłam wieszak bambusowy za 12.99 wyglada solidnie i jest sliczny ![]() 5 x goracy kubek za 3,69 ![]() farba garniera x 2 + tusz do rzes za 14.99 odkrylam rowniez orzechy arachidowe za 2.99 - beda dla faceta na wieczor i piwko zubr kilka sztuk tez dla domowego piwozercy Do tego kupilam spray magic do wielu powierzchni, jaka macie o nim opinie??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1056696 Edytowane przez oli_19 Czas edycji: 2010-09-18 o 11:52 |
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
A powiedzcie proszę jaki to tusz jest dołączony do tych farb? a to cappucino to ilu gramowe?
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam ten wieszak bambusowy i jestem zadowolona.
A kawa to bodajże 300g |
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z tych ciemnych odcieni byl rubinowy braz? albo cos takiego, jasny braz, braz, ciemny braz i czern a do tego tusz maybelline volum express waterproof ale rewelacji sie po nim nie spodziewam kupujac chodzilo mi glownie o farby
|
#1727 | |
|
Rozeznanie
|
jaki tusz jest do tych farb?
kobitki chwalilyscie te sciereczki -chusteczki do wycierania powierzchni... czy to sa dwa rodzaje tych chusteczke do mebli i drugie uniwesalne czy tylko jeden rodzaj do mebli-uniwersalne? jak sie one nazywaja? ile tam ich jest? maja jakis zapach? ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
ma szare opakowanie? a szczoteczka w srodku jaka? prosta czy wygieta? |
|
|
|
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- jeśli to ten sam tusz co poprzednio to szary, mój ma prostą szczoteczke, siostra mówi że to może jakaś podróba bo na nim jest napisane maybelline jade no i jest mniejszy, zreszta mam stare opakowanie tego pogrubiającego czarnego maybelline i faktycznie jest inny |
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do swoich farb mialam ten tusz: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...grubiajacy.htm
Myse, ze do wszystkichc iemnych jest pewnie ten sam
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Rozeznanie
|
ok dziekuje
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
a jak wogole ten tusz sie sprawuje? |
|
|
|
|
#1732 |
|
Rozeznanie
|
A ja kupiłam dzisiaj chipsy edycja specjalna:
1x masło z ziołami 1x wędzona szynka I 2x BePower 1,5 litrowe za... 1.49! Jeszcze jedno zaliczenie mnie czeka, przydadzą się ![]() I jeszcze tiger litrowy za 1.99 kusił. Ale BePower sie bardziej opłaca a smak ten sam (ostatnio zauważyłam, że energetyki wbrew pozorom różnią sie smakiem, a właściwie to stopniem słodkości. Te Biedronkowe są jednymi z lepszych jakie piłam, a piłam duuuużo...)
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
po ile jest dzisiaj ta kawa i śląska w promocji
|
|
|
|
#1734 |
|
Przyczajenie
|
Witam Biedroneczki
![]() Dzisiaj kupiłam praktycznie to co zawsze - 2 chlebki, margarynę Sollę, soczki dla syna do szkoły ( łudziłam się, że znajdę jeszcze w promocji Kubusia ), ale rozglądałam się też za promocjami. Było dużo Żubrów, a cappuccino szybko schodziło. Myślałam, że gdzieś jeszcze znajdę Princessę, ale nie było w promocji, dlatego na osłodę wzięłam sobie jedną ![]() Dodam jeszcze, że ostatnio kupuję takie małe krakersiki - u mnie dostępne są trójkątne, solone i pikantne w kształcie sześciokąta. Osobiście wolę te pierwsze, a wszędzie były tylko te pikantne. Przeszperałam chyba wszystkie opakowania, aż ochroniarz dziwnie mi się przyglądał, aż tu nagle znalazłam jedyną paczkę moich solonych ![]() Jestem zadowolona z dzisiejszych zakupów, ruchu nie było, a znalazłam kilka fajnych rzeczy. Do kiedy tak właściwie jeszcze są te promocje?
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Capucino duże opakowanie 300g chyba 3,49 ale pewna nie jestem.
Śląska 1 kg za 7,99. Co można zrobić z tej śląskiej? Kupiłam bez przekonania. W sezonie grillowym wiedziałabym co z nią zrobić a teraz zastanawiam się nad zapiekanką albo...?? Jakieś propozycje?
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Kiełbasa śląska to ta z Sokołowa pakowana po 8 sztuk?
Bardzo ją lubimy z TŻ z domowego grilla. No jest po prostu super. A ja nie przepadam za kiełbasą, ale ta jest naprawdę dobra po przyprawieniu. Latem była jeszcze za 8,99 zł, ostatnio kupowaliśmy już po 9,99 zł A cena promocyjna jaka? Edit: To chyba nie ta śląska, którą my zawsze kupujemy, bo te 8 sztuk to tak około 600 gram. Czyli co to za kiełbaska? Kto jest producentem? Cytat:
To z Biedronki podobnie sobie radzi z makijażem.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2010-09-18 o 12:46 |
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za krakersy Edytowane przez pusunia Czas edycji: 2010-09-18 o 12:47 |
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Przyczajenie
|
To są krakersy firmy Pub. 200 g za jedyne 1,99 zł. Dostępne są krakersy sezamowe w kształcie trójkątów i pikantne w kształcie sześciokątów
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

i kupiłam maseczkę oczyszczającą [na rozszerzone pory] z be beauty. dobra jest?

Może to w końcu pomoże bo już chyba wszystkiego próbowałam
wyczyściłam nim starego junkersa...normalnie jak nowy

)