|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
z dwojga złego lepiej mieć naładowany telefon , upilnować tego, ponieważ jak nas napadną wyłączenie nic im nie da a rozmontowanie - wyjęcie baterii?
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-18 o 12:40 |
||
|
|
|
#4352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie też zastanawiam się nad tym, jak to jest z wyjęciem baterii? skoro rozładowany nie da się namierzyć, wyłączony da... a taki z wyjętą baterią? ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ma wyjęta baterię to nie da się namierzyć
|
|
|
|
#4354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo budzik zadzwoni mimo, że telefon jeśt wyłączony nie raz się zdziwiałam. Mój telefon trzyma ustawienia zegara pomimo wyciągania baterii i nie muszę ponownie po włączeniu nic ustawiać. Ale są nokie w, których tak nie ma ale budzik dzwoni mimo wszystko jak telefon jest wyłączony. Wyłączony telefon, w ktorym jest włożone jakiekolwiek źródło prądu zawsze JEST WŁĄCZONY ! To tak samo jak telewizor na czuwaniu, niby nie działa, a jednak pobiera prąd z gniazdka... I ta mała bateryjka działa jak w dużej baterii jest prąd. Więc bardzo łatwo namiezyc, bo istnieje bateryjka w srodku ktora podtrzymuje niektore układy, ktore potrzebują prądu zeby sie nie zawiesiły. I telefon, nawet wyłączony ( Przez przycisk ) ale z włożona baterią. Wysyła sygnał do pobliskiej anteny. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-18 o 13:51 |
|
|
|
|
#4355 |
|
Raczkowanie
|
bateria wyjęta lub rozładowana-telefon nie namierzysz
|
|
#4356 |
|
BAN stały
|
a co do tego, co pogrubiłaś... ja myślę, że może to być źle zmontowana wypowiedź, bo ogólnie tam jest jakaś niejasność "ze zdenerwowania pieniędzy", więc może ucięli np. "PEWNIE nie miała przy sobie pieniędzy"... takie hipotezy Adrii, dlaczego Iwona nie wzięła taksówki.
to z artykułu Na sygnale.pl z wczoraj: Z kolei koleżanka 19-latki tak opisała ich ostatnią rozmowę: najpierw powiedziała w złości, że jest już pod domem i żebyśmy na nią nie czekali. (...) Prawda była taka, że nie miała pieniędzy na taksówkę i poszła na piechotę... i dlatego dziwię się, że wcześniej Adria i reszta myśleli, że wzięła taxi |
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedzą o co się pokłócili, dlaczego Iwona się obraziła, wiedzą że nie miała kasy, ale gadają że myśleli, że poszła po taksówkę... przecież to wszystko się kupy nie trzyma :/ podejrzane strasznie!
|
|
|
|
#4358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A może Janusz wie czy Iwona tak robiła wcześniej jak ja? No sama już nie wiem szukam wytłumaczenia dla znajomych Iwony. A Iwona sama okłamała Adrię, że jest pod domem to może pomyślała, że wzięła taxi. Chociaż z tej wypowiedzi wynika, że pomyśeli że Iwona wzięła taksówkę jak jeszcze byli w Sopocie. |
|
|
|
|
#4360 |
|
Rozeznanie
|
Czesc ...
Wlasnie wczoraj czytalam na wp o sprawie Iwony . I jestem przerażona Kurcze takie nieszczescie... Pamietam ze z 16-17 lipca bawilam sie na mojej osiemnastce a ona biedna musiala wracac do domu sama ;// Teraz tyle durnych ludzi w szczegolnosci mezczyzn kreci sie ;//
|
|
#4361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może wyślij je Januszowi na PM, bo pisał że będzie dopiero we wtorek... więc może to przeoczyć podczas nadrabiania zaległości. |
|
|
|
|
#4362 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4363 |
|
BAN stały
|
Robson wracaj , bo jak Ciebie nie ma to nic się nie dzieje.
Odpowiedz co myślisz o tym co tu napisałam
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5ae87
chyba pamiętam o którą młodą dziewczynę chodziło, zniknęła chyba już ze strony itaki... |
|
|
|
#4365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Rozeznanie
|
Kazda z was jest z okolic Trójmiasta???
Przepraszam jezeli niepotrzebnie do was pisze... Ale jakos ta sprawa nie daje mi spokoju .
|
|
#4368 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
prosze mnie zrypac jesli sie myle i mieszam watki na forum ![]() wiadomo , ze pozyczyla iwona od kolezanki jakies pieniądze. czy pozyczyla je w bezposrednim czasie z impreza? bo jesli tak i nie starcila ich na impreze to mozna domyslic sie ze je miala nadal ...oczywiscie jesli nie przeznaczyla ich na jakis inny drobiazg. wiec jesli je miala nadal to miala tez na taxowke a brak zamowienia taxowki tlumacze sobie zwyklym uparctwem i checią spaceru na poukladanie sobie wszystkiego po klotni( takie ochlonięcie) sadze , ze jesli naprawde tak dobrze zyla z mamą to juz ten temat przerabialy i napewno by postapila tak aby mama zeszla i zaplacila z powodu braku gotowki bo zreszta mama iwony sama mowila ze nawet ja po dowod wozila wiec nie bylo dla niej problemu z uczynnoscią. jno chyba ze znalazl sie taxowkarz dupek i sie nie zgodzil ale i tak pieniądze dostaje po kursie wiec to wykluczam |
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie każda ale ok 5 osób tak.
|
|
#4370 |
|
Raczkowanie
|
pożyczyła chyba 40 zł,składka na wódkę,papieroski,taxi z działek do DC,wjazd do Dream Clubu,chyba,że "męska część" stawiała...
|
|
#4371 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki .
Powiem wam że jezeli to bylo porwanie to o to jest badzo latwo ... sama kiedys wracalam do babci mieszka za miastem jakie 2 km i tam nie jezdza autobusy to sam jakis podejrzany gosciu najlegal zebym pojechala z nim i takie tam jednak ja zawrocilam w strone miasta
|
|
#4372 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Raczkowanie
|
z wjazdem to zależy ,kiedyś zapłaciłam 20 zł - bo niby ktoś zaśpiewał,później zatańczył itp. a innym razem zapłaciłam 10 zł bo impreza była bez dodatkowych atrakcji, jeśli chodzi o taxi to pewnie nie duzo-15zł?
|
|
#4374 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem ile pożyczyła była mowa o kilkudziesięciu zł taxi z sopotu na zaspę kosztuje ok 26 - 30 zł i myślę, że założyła raczej możliwość skladki na taxi. A poza tym w tym cytacie Adria wyraźnie mówi, że Iwona pieniędzy nie miała. I napewno wiedziała o tym odrazu , bo przecież Iwona zaginęła i nie miało jak się to potwierdzić. Chodzi mi o sytuację , że myślała na początku, że Iwona pieniędzy nie ma a potem okazuje się ,że jednak miała. |
|
|
|
|
#4375 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4376 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
no to faktycznie teza pada bo 40 zl to drobna sumka pepieroski,wodka,sok i wjazd zalozmy ze 20 zl bo w sezonie napewno atrakcje byly bo turysci to pewnie jeszcze by jej zabraklo o ile sie wogole dokladala. zalozmy teraz czarny scenariusz ze zostalo jej jakies np. 10 zlotych i na ostatnim odcinku podeszla do taksowkarza proszac o kurs pod dom i mowiac ze mama reszte zaplaci. taksowkarz sie godzi ale w czasie jazdy patrzy wlusterko i widzi mlodą , atrakcyjną i pod wplywem alkoholu dziewczyne i stwierdza , ze zaplaci mu inaczej... powiedzcie mi jaki taksowkarz wzbudza podejrzenie w nocy nawet w roznych miejscach w miescie mekka turystyczna? chyba zaden. wiadomo mozna sprawdzic gps taxi ale to nie dowodzi , ze nie wiozl klienta.Mozna sprawdzic czy pieniądze sie zgadzaja za kursy no ale czy za to sie wogóle wzieto? ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4378 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak od Adrii to ona dobrze wie czy Iwona miała na taxi czy nie. Robson pokumaj sobie sytuację. Z kolei koleżanka 19-latki tak opisała ich ostatnią rozmowę: najpierw powiedziała w złości, że jest już pod domem i żebyśmy na nią nie czekali. (...) Prawda była taka, że nie miała pieniędzy na taksówkę i poszła na piechotę... To co teraz piszę to są moje odczucia. Najpierw Adria sama nie wie czy Iwona wzięła taxi bo powiedziała: ''myśleliśmy, że wzięła taxi'' a teraz mówi jaka była prawda. Skąd wie? Iwona jej powiedziała? Kiedy? może pod domem? |
|
|
|
|
#4379 |
|
Raczkowanie
|
ale z drugiej strony czy wy będąc na imprezie trochę pod wpływem zastanawiacie się nad każdym szczegółem i doszukujecie się we wszystkim logiki? może rzeczywiście Iwona rzuciła po prostu fochem, a w tym wypadku Adria miała powód do nie zastanawiania się dokładnie nad tym czy Iwonie zostały jakieś pieniądze czy nie.
i błagam nie wciskajcie kitów o tym, że wy będąc na imprezie analizujecie dokładnie każdy szczegół, bo może coś się stanie...
|
|
#4380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wam powiem w wakacje mialam taka sytuacje ze wlasnie bylam na imprezie z kumplami i bylam wstawiona postanowilam isc do domu bo bylo mi niedobrze i popedzilam sama przez park dobrze ze kumpel popiegl za mna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

skoro rozładowany nie da się namierzyć, wyłączony da... a taki z wyjętą baterią?