|
|
#2521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
A to zbój Cytat:
|
|
#2522 | |
|
Rzabbocop
|
Prawda? nie dość, że pięknie pachną to jeszcze cieszą oko
![]() Dziękuję Pięknie wygląda Moja kolekcja w porównaniu z Twoją strasznie niedojrzała więc nie nadaje się jeszcze do pokazania w całości ![]() Dziękuję Cytat:
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Twojego zbioru bardzo podobi mi się: Gustaw Zwyczajny, A*men i Opium i CK Man, czyli większość cudne pachności |
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milo u ciebie
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
Co do Platynowego Egoisty jest w kręgu moich zainteresowań, niemniej cała flacha nie jest mi potrzebna, może któraś z Was pomyśli o pachnącej rozbiórce dla swojego faceta w przyszłym miesiącu, chętnie bym się podłączył wtedy. |
|
|
|
#2526 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2527 |
|
never say no to panda
|
to raz jeszcze ja, tym razem po gruntownych przemeblowaniach w kolekcji
![]() FOTO 1: Etro Messe de Minuit Donna Karan Essence: Wenge Donna Karan Essence: Labdanum Diptyque Essence of John Galliano Diptyque Feu de Bois Villoresi Incensi CdG Garage Guerlain AA: Winter Delice (x 2) CB IHP Burning Leaves CB IHP Fire from Heaven CB IHP In the Library Parfum d'Empire Wazamba Parfum d'Empire Aziyade Parfum d;Empire Ambre Russe Durbano Jade Durbano Rock Crystal Durbano Black Tourmaline CdG Tea Lalique Perles FOTO 2: Nasomatto Black Afgano (x 2) Nasomatto Duro Nasomatto Absinth Serge Lutens Fille en Aiguilles Serge Lutens Arabie Serge Lutens Chene Serge Lutens Serge Noir Serge Lutens Miel de Bois L'Artisan Tea for Two L'Artisan Safran Troublant L'Artisan Dzing! L'Artisan Mechant Loup Diptyque Tam Dao Diptyque Eau Duelle Annick Goutal Vanille Exquise (x 2) Annick Goutal Sables Costume National Scent Costume National Scent Intense YSL NU edp Satellite Padparadscha Stephanie de Saint Aignan Un The au Sahara FOTO 3: Annayake Miyako Kenzo Amour edp Kenzo Amour Indian Holi Aquolina Blue Sugar Givenchy Organza Indecence (nowa) Givenchy Organza Indecence (stara x 2) Montale Amber & Spices Corso Como 10 Corso Como Thierry Mugler A*Men Pure Malt Thierry Mugler Alien edp Thierry Mugler Alien Elixir Thierry Mugler Innocent Penhaligon's Elixir Vivienne Westwood Anglomania Omnia Madera Ginestet Botrytis Viktor & Rolf Flowerbomb edp Hermes Hermessence: Ambre Narguille La Prairie Life Threads: Gold Escentric Molecules Molecule 01 Parfumerie Generale Un Crime Exotique Tom Ford Tobacco Vanille FOTO 4: miniaturki: Cacharel Gloria Thierry Mugler Alien Kenzo Jungle: Le Tigre Viktor & Rolf Flowerbomb edp Givenchy Organza Indecence Kenzo Amour Indian Holi Gres Cabaret Yves Rocher Nature Millenaire Armani Diamonds edp Costume National Scent Intense La Prairie Silver Rain (niestety pusta )SmellBent Elf-fulfilling Prophecy SmellBent Little Miss Panda Ava Luxe Incense Noir By Kilian Back to Black F. Malle Musc Ravageur (x 2) F. Malle L'Eau d'Hiver i pełno Demeterków: Demeter Cinnamon Bun Demeter Dirt Demeter Holy Smoke Demeter Fireplace Demeter Russian Leather Demeter Sawdust Demeter Hot Toddy Demeter Mahogany Demeter Myrrh Demeter This is not a Pipe Demeter Whiskey Tobacco Demeter Bonfire Demeter Christmas Tree Demeter Salt Air Demeter Leather Demeter Cinnamon Toast Demeter Cinnamon Bark Demeter Pipe Tobacco Demeter Pumpkin Pie Demeter Sandalwood Demeter Incense Demeter Prune
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 23:07 |
|
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22142494]
myślę i może coś wymyślę [/QUOTE]Jakby to było w październiku w okolicach wypłaty byłoby super, to pomyśl o mnie ciepło bo chciałbym się załapać na 10-30 ml. cbr kolekcja nader imponująca. Gratuluje. Edytowane przez rob9 Czas edycji: 2010-09-18 o 14:51 |
|
|
|
#2530 |
|
Konto usunięte
|
cbr, rob, fajne kolekcje
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
cbr, powiem tylko tyle: szacun
kolekcja jak się patrzy! (wielu zapachów nie znam ale i tak jestem pod wrażeniem!)
|
|
|
|
#2532 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
coś się skombinuje cbr, po oglądnięciu Twojej kolekcji, doskonale rozumiem sformułowanie "napad" w tytułach wątków, oczywiście patrząc na demetery.
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr wow
kolekcja kolos brawo
|
#2534 |
|
Mother of Cats
|
Cbr - chapeau bas!
(patrzę i leciutko zielenieją z zazdrości ![]() Z ciekawości - ile lat zajęło Ci dojście do tak upojnego stanu posiadania? |
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeee,
- tak to wygląda a jakie ładne triady w ustawieniu (albo i większe -iady przy większej ilości flach). Cudności, taka osobista, niszowa perfumeria, cudo.
|
|
|
|
#2536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale cudowna kolekcja - normalnie wpadłam w kompleksy i zazdroszcze Ci tej kolekcji jak nie wiem co, kochasz perfumy bez dwóch zdań - widać to wyraźnie. Kilka bardzo bym chciała powąchać, co ja mówię kilka, kilkanaście. |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Rozeznanie
|
Bogactwo tu widzę cudownych kolekcji a patrząc na zbiór cbr jedno powiem - chciałabym mieć gdzieś w okolicy tak dobrze zaopatrzoną perfumerię
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Ceberku, ja nic nie powiem, bo nie wiem co... zostaje mi zemdleć, bo jestem w niebie, a więc... ![]() Po prostu GENIALNA kolekcja
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr, przepiękna niszowa megakolekcja
, tyle uniaktów . Pamiętam jak widziałam poprzedni Twój zbiór (nie pamiętam dokładnie kiedy ale przynajmnie pół roku temu) to znałam zaledwie 2 zapachy a teraz mam/miałam flaszkowo lub odlewkowo aż 32 zapachy z Twojej obecnej kolekcji . Ale mnóstwa nadal nie znam ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Maju, bardzo ładnie . Mamy wspólnie Tea for Two, BC, Idole de Lubin, Max Marę i Angela a miałam Black (tzn. jeszcze mam ale mi się spsuł a szkoda mi wyrzucuć i tak stoi ), AoD a Habanitę i Poison odlewkowo, czyli bardzo dużo nas łączy .
|
|
|
|
#2542 |
|
Rozeznanie
|
cbr, wspaniała kolekcja, gratuluję
Chciałabym kiedyś w przyszłości, mieć chociaż połowę Przyznaj się, ile czasu zajęło Ci zgromadzenie tego pięknego zbioru?
|
#2543 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Piekna kolekcja CBRku i baaaardzo imponujaca. Gratulacje!!!
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Cbrko, przepiękna kolekcja. gratuluje
.
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr kolekcja
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr ech
![]()
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2549 |
|
never say no to panda
|
będzie zbiorczo, bo mi multicytowanie wzięło i zeżarło :/
skarbiątko, rob9, hardgirl123, lexxi, wankaw, Princesko87, aileenn, Twiter, halcia211, magsch, BAHAMONDE, kolciag, Asiuuuuulko, Pchlaczku, Goldlight, agaa13, Eyes, Figarro, Jakkolwiek - dziękuję! dziękuję! dziękuję! ![]() aileenn, Pchlaczku - hmmm... ok. 3 lat będzie Jakkolwiek - a niech wpadają na niuchanie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

Mój facet jest zdania, że posiadanie więcej niż jednego flakonu perfum jest conajmniej dziwne
Na moją kolekcję patrzy z przerażeniem w oczach, a wcale nie jest ona taka duża 
A to zbój

więc nie nadaje się jeszcze do pokazania w całości 
)

brawo

dziękuję!