|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
jutro biedronka pracuje? czy tez wolna niedziela?
[/QUOTE]u mnie była karteczka, że nieczynne jutro |
|
|
|
#1772 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chusteczki do mebli, to nasz numer 1 do kurzu, poza tym, że świetnie ścierają i nic się nie kurzy, to dają mi odpocząć od kurzu, bo przy normalnym psikaczu cały czas kicham i puchnę a uczulenia nie mam, po prostu za dużo tego na raz mnie atakuje. A jak komuś za mokro po nich na meblach, to jest opisane na opakowaniu, żeby przetrzeć suchą szmatką
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
czyli paryskie tez od 23.09? bo ja zrozumialam ze tylko ksiazki
![]()
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
witam, u mnie tydzień temu w niedzielę, biedronka była zamknięta nie wiem jak jutro bo dziś nie byłam...choć żałuję, bo farby by się przydały...no ale cóż może jutro też bedą....no a paryskie gruszkowe to napewno zakupie
no i te chusteczki do kurzu oczywiście też
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Tak już od jakiegoś czasu podczytuję ten wątek i muszę przyznać, że jest świetny
![]() Wczoraj wreszcie miałam okazję być w 2 Biedronkach w podbliskim mieście i co? wszystko wymiecione Byłam o 10, a po princessach tylko pusta półka została i jeden pusty karton A miałam nadzieję, że choc na jedno opakowanie się załapie. Po szamponach i chusteczkach też już śladu nie było (a miałam nadzieję, że ludzie u mnie się tak szybko nie rzucą, zazwyczaj wszytsko długo leży ale cóż). Kupiłam za to tigera i piwo okocim
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ano chyba masz rację
Ja zrozumiałam, że ta data do Paryskich, ale szybko czytałam (trzeba jeszcze się upewnić ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1777 |
|
Rozeznanie
|
My dzisiaj dorwaliśmy urodzinową śląską - aleśmy się naszukali! Skitrana była na końcu lodówek
![]() Poza tym chusteczki Springo kwiatowe. Zasypaliśmy granulkami zlew.. i chyba się kurde zapchał :/ Woda zaczęła buzować, ale nie spływała.. Trzeba było kombinować z kolankiem.. Także wrażenia raczej negatywne :/ Widzieliśmy piwko, ale akurat za tym nie przepadamy, więc nie braliśmy. Miałam nadzieję na zestaw Pantene - została tylko cena
|
#1778 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
ja tego biedronkowego kreta używam troche inaczej niż jest napisane na opakowniu. Najpierw wlewam wrzątek do zlewu i szybko wsypuje 2 nakrętki kreta, to sobie w tym czasie buzuje a ja zagotowuje kolejny czajnik. po 15 minutach wlewam znów wrzątek i wtedy wszystko się elegancko przepycha( a ten zapach
). Polecam tak spróbować
|
|
|
|
#1780 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() po degustacji stwierdzam, że lepsze są gruszkowe Edytowane przez dobra_wróżka Czas edycji: 2010-09-18 o 17:51 |
|
|
|
|
#1781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączam do waszego grona
Z ostatnich promocji udało mi się upolować tylko kalosze w kwiatki a i tak był dziki szał w sklepie Niestety nie załapałam się na spite ani na princessy. Dzięki za info o tych preparatach do czyszczenia. Mamy bardzo twardą wodę i cały czas walczę z kamieniem ![]() Dziewczyny, do kiedy trwają te promocję z okazji 15-lecia? Aha - Johambina dzięki za informacje o promocjach Edytowane przez soulie Czas edycji: 2010-09-18 o 17:36 |
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
O jeszcze lepiej A my o poniedziałku czy czwartku mówimy ![]() (czyli raczej od poniedziałku te Paryskie mają być ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1783 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie Doris , ale ... mąż mówił, że były jeszcze cytrynowe (choć jak pisałam wcześniej mi te kwiatowe cytrusami pachną )
|
|
|
|
#1785 | |
|
Rozeznanie
|
Chusteczek są dwa rodzaje - kwiatowe (uniwersalne) i cytrynowe (do mebli).
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
|
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
a te uniwersalne to do wszystkieo moga byc? chodzi mi czy moga tez byc do mebli?
|
|
|
|
#1787 |
|
Zadomowienie
|
ja zleciałam dziś 4 Biedroniki myślałam, że nogi mi odpadną
![]() i w sumie jestem niepocieszona bo mało co udało mi się zakupić 2x cappuccino oraz zgrzewkę Kubusiów ogólnie niezbyt jestem usatysfakcjonowana z tych urodzinowych produktów, od początku tej promocji udało mi się kupić tylko 4 rodzaje produktów z tych wszystkich - nawet będąc w 2 czy 3 sklepach nieraz nawet kartka z ceną już nie wisiała i w sumie gdyby nie ten wątek to pewnie nie wiedziałabym, że taki produkt jest w promocji, najwięcej to jest piw i wód a tak to wszystko jest wymiecione promocje codzienne są do wtorku 21? jutro co jest w promocji? czy jednak Biedronki będą zamknięte?
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Jutro w promocji ma być ta kawa rozpuszczalna, o której ostatnio była mowa i z tego co wiem, tylko to, natomiast w poniedziałek proszek d do prania bodajże wizir 3 kg razem z płynem ferry. ale cen niestety nie znam no i nie pamiętam co tam mi jeszcze Pani z biedry powiedziała o poniedziałku pozdrawiam
|
|
|
|
#1789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Ściereczki czyszczą powierzchnie zmywalne w domu i w biurze [...]" Więc myślę, że do mebli mogą być też.
|
|
#1790 |
|
Zadomowienie
|
A co jutro w promocji? I czy w ogóle otwarte bo któras z was pisała, że zamknięte
![]() Jak będę to koniecznie kupię te chusteczki do mebli, bo z tego co piszecie to super sprawa, chociaż powiem wam, że dzisiaj śmignęłam kurze tymi chusteczkami Dada i super po nich połysk został i żadnych smug ani klejącej powierzchni a myślałam, że one jakiś tłusty film zostawią, ale nie Widzę, że z nich produkt uniwersalny- dla dzieci, do demakijażu, do mebli i któras pisała, że i w zimie butki nimi czyści z soli To mi się zakup udał O asicuha widzę, że po kawę jutro lecę
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-18 o 18:01 |
|
|
|
#1791 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
mnie niestety dzieci zmusiły... ale to i tak późno bo w tygodniu o 6.30 jedzą
![]() promocje są do 21 września ![]() info o promocjach na jutro będzie po 22... o ile małż się dowie ![]() a jutro normalnie stonki pracują
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
ja mam pytanie odnosnie szamponow
czy szampony Nivea sa na stale w Biedronce, bo swego zcasu byl ciekawy dwupak za 12,99 a jesli nie Nivea, to jakis szampon z Biedronki polecacie, do wlosow ze skonnoscia do przetluszczania sie? |
|
|
|
#1794 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie, błysnę teraz
Od znajomej, która pracuje w Biedronce wiem, że ma być proszek Ariel 3,5 kg z płynem do naczyń za ok. 15-16 zł i 4-paki Kubusia Play
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kubuś za ile
|
|
|
#1796 |
|
Zadomowienie
|
No nie napisała mi po ile Kubuś
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1798 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczęta
Nie wiem czy była już o tym mowa, ale polecam Wam serek wiejski z miodem z Biedronki. Przepyszny.
|
|
|
|
#1799 |
|
Rozeznanie
|
Niedawno kupowalam ARIEL 3,5kg z plynem za 24 zl -wiec zuper promocja!!
|
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
chyba zakupie 2 opak ariela i znowu kubusie będą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

[/QUOTE]

Byłam o 10, a po princessach tylko pusta półka została i jeden pusty karton

nikt by mnie nie zmusił