Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-18, 19:59   #3571
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
No jakże CIę nie pamiętać... Fajnie, że wróciłaś

Za grzechy to ja akurat CIę lać nie będę, bo sama pamiętam swój wyjazd
Już się nadwyżki pozbyłaś, brawo, siostro... A teraz do roboty i dalej grzecznie dukaj

No witaj nazad... O krówkach lepiej tu głośno nie mów, bo to tu temat drażliwy...
dzięki

ooo właśnie przypomniałaś mi, że ja miałam spróbować krówki zrobić teraz mam na to kilka dni brat w przeciwieństwie do TŻa się nie wtrąca w to, co robię, to sobie mogę poeksperymentować tylko muszę znaleźć kartkę ze swoimi notatkami, bo już nie pamiętam jak ja te nieszczęsne krówki chciałam zrobić

EDIT: cholera! notatki w Wawie zostawiłam

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2010-09-18 o 20:02
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:04   #3572
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dzięki

ooo właśnie przypomniałaś mi, że ja miałam spróbować krówki zrobić teraz mam na to kilka dni brat w przeciwieństwie do TŻa się nie wtrąca w to, co robię, to sobie mogę poeksperymentować tylko muszę znaleźć kartkę ze swoimi notatkami, bo już nie pamiętam jak ja te nieszczęsne krówki chciałam zrobić

EDIT: cholera! notatki w Wawie zostawiłam
No cóż... będziesz musiała kombinować od początku
My poczekamy cierpliwie. W końcu masz kilka dni
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:10   #3573
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
jedno wielkie wow! Dawno mnie tu nie było, a tu takie piękne zdjecia z rewelacyjnymi efektami Super!! widać, że wiesz czego chcesz i do tego dążysz A spodnie są naprawdę ładne i takie też w moim stylu

A u mnie odwiedziny właśnie dziś dobiegły końca i muszę się Wam pochwalić, że udało się! Udało się! nie zgrzeszyłam! Jadłam tylko dukanowo i jestem z siebie baaardzo dumna i czuję oraz widzę jak chudnę I jaką miałam satysfakcję, jak moje koleżanki wciągały czekolady, kebaby, chińczyki itp. itd.! Ah i koleżanka, która mnie widziała rok temu powiedziała, że schudłam ehhh
.
dziekuje kochana za dobre slowo a dla Ciebie tez wielkie ze nie poleglas i dalas rade a czemuz to do Polski nie chce sie wracac?

Cytat:
Ożesz w mordę!!!! Ożesz TYYYYY LASKO JEDNA!!!! Ale różnica...
Nie, no brawo, dziewczyno!!! klask i:
aaaa.... dziekuje wkoncu sie czuje jak laska a nie jak baleron

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:14   #3574
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Na mój babski rozum i logikę chyba nie bardzawo się nadaje dla nas... zaznaczone na czerwono fragmenty przemawiają na jego niekorzyść... Nie wiem, ja bym chyba nie jadła tego...
Może ktoś jeszcze się wypowie...?
salcella z opisu wnioskuje to samo co Agnese i rowniez odradzam. A jeszcze jak wspominasz, ze dziala na porcelanke to juz w ogole (nie to, ze zle, ale na porcelanke pomagaja nam zazwyczaj pokarmy oleiste lub wysoko weglowodanowe a tych musimy unikac ) Jak juz zrobilas to zjedz, ale nastepnym razem uzyj kakao.

W lodowce chlodzi sie truskawkowy serniczek, wlasnie zjadlam cycka w sosie z czerwonej cebulki i jogurtu naturalnego a moje muffinki z miesa mielonego indyczego z posiekanym korniszonkiem sa poprostu prze-py-szne! Szkoda tylko, ze moj aparat jest teraz w Barcelonie i nie mam jak zrobic zdjecia :/

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2010-09-18 o 20:16
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:19   #3575
MrsVargas
Wtajemniczenie

Twinplus1 nie mogę się napatrzeć na Ciebie jest pięknie
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:19   #3576
Karla_17
Raczkowanie

dziewczyny, mam pytanie. przyjmiecie mnie do swojego grona pogaduszek? tak czytam wasze posty od dluuugiego czasu i chętnie bym z wami także dzieliła się moimi przezyciami zwiaznymi z dietą

Smutno, samotnie.
Karla_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:32   #3577
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
[I][COLOR=indigo]

Naprawdę, jestem w szoku. Jak Ty tego dokonałaś...? Faktycznie możesz być z siebie dumna...
Dziekuję za uznanie Też jestem w szoku, że mi się udało, zwłaszcza po moich ostatnich wyskokach..

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
dziekuje kochana za dobre slowo a dla Ciebie tez wielkie ze nie poleglas i dalas rade a czemuz to do Polski nie chce sie wracac?
również dziękuję A dobre słowo się należy, bo jestes super laską teraz i nie tylko ja tak uważam
A nie chcę wracać, bo mi tu dobrze, miło, przesympatyczni ludzie, świetna atmosfera itp. itd. Ale cóż, czas na mnie!

Cytat:
Napisane przez Karla_17 Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pytanie. przyjmiecie mnie do swojego grona pogaduszek? tak czytam wasze posty od dluuugiego czasu i chętnie bym z wami także dzieliła się moimi przezyciami zwiaznymi z dietą
oczywiście, że przyjmiemy Zwierzaj się ile wlezie, nam to pomaga
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:36   #3578
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
No jasne, przecie juz pisalas pare postow tu z nami o nic nie trzeba sie pytac, trzeba grzecznie dukac i pisac, witaj w gronie

Doszla do mnie w koncu biala bransoletka, jestem dukanka w pelni
Stary 2010-09-18, 20:36   #3579
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
No dawaj, chodź, dziewczyno! Przecież jesteś z nami od jakiegoś czasu już... wal śmiało, co tam masz na duszy (albo na patelni teflonowej...)
A, wiesz, nie tylko o diecie my tu sobie pogadujemy ...
Stary 2010-09-18, 20:36   #3580
anamoi
Raczkowanie

Witam!
Staram się nadrabiać, ale to nie jest takie łatwe przy waszym tempie pisania. Mam teraz istne urwanie głowy- remont, praca, a za tydzień dojdzie mi jeszcze uczelnia

Mam do was pytanie- ile miesięcznie wydajecie na jedzenie będąc na dukanie?
Właśnie zjadłam przedostatniego wieśniaka z lodówki i okazuje się, że prócz tego ostatniego nie mam na jutro nic do jedzenia, a niedawno robiłam zakupy za ponad 5 dych mój studencki budżet cierpi na dukanie

Poza tym gratuluje wszystkim spadków
ja niestety nie wiem ile ważę, bo nie mam w Poznaniu wagi( powoli zbieram się do kupna, ale zawsze jest coś pilniejszego)

83-80-79-78-77-76-75 -74-73-72-71-70

cel I 75kg/176cm

anamoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:44   #3581
salcella
Raczkowanie

Dobra, dzięki za odpowiedzi
Mam nadzieję, że ten głupi błąd nie spowoduje zastoju w wadze albo jeszcze gotów przybrania
salcella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:46   #3582
branquinha
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do branquinha

jutro ostatni 4 dzien U
w poniedzialek sobie zrobie pizze

branquinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:55   #3583
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anamoi Pokaż wiadomość
Witam!
Staram się nadrabiać, ale to nie jest takie łatwe przy waszym tempie pisania. Mam teraz istne urwanie głowy- remont, praca, a za tydzień dojdzie mi jeszcze uczelnia

Właśnie zjadłam przedostatniego wieśniaka z lodówki i okazuje się, że prócz tego ostatniego nie mam na jutro nic do jedzenia, a niedawno robiłam zakupy za ponad 5 dych mój studencki budżet cierpi na dukanie

Poza tym gratuluje wszystkim spadków
ja niestety nie wiem ile ważę, bo nie mam w Poznaniu wagi( powoli zbieram się do kupna, ale zawsze jest coś pilniejszego)
Jak ostatnio podliczylam to sie za glowe zlapalam, wychodzi mi cos 15 zł dziennie a ja sie dziwie, ze mnei na ciuchy, kosmetyki czy imprezy nie stac, ale coz, dla 60kg wszystko (prawie )
Stary 2010-09-18, 21:06   #3584
Juliszka
Rozeznanie

Bialko jest generalnie drogie... Ja wydaje znacznie wiecej niz gdybym miala jesc chleb z dzemem

Staram sie robic zakupy b. rozsadnie.

Strasznie sie napalilam na ksiazki z przepisami Dukanowymi - sciagnelam z chomika mimo, ze jestem wielkim wrogiem sciagania. Wywalilam je od razu po przegladnieciu i zakochaniu sie !!!
No i pozostaje mi kupic... Niestety ani polskich przepisow, ani przepisow 350 nie ma w wersji na iPada.

Czy w oryginalnej ksiazce sa przepisy, bo zostawilam swoja w Polsce i nie pamietam...
Stary 2010-09-18, 21:15   #3585
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
W lodowce chlodzi sie truskawkowy serniczek, wlasnie zjadlam cycka w sosie z czerwonej cebulki i jogurtu naturalnego a moje muffinki z miesa mielonego indyczego z posiekanym korniszonkiem sa poprostu prze-py-szne! Szkoda tylko, ze moj aparat jest teraz w Barcelonie i nie mam jak zrobic zdjecia :/
aj tam zdjecia, dawaj chociaz przepis

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
no ale Ty juz jestes w naszym gronie
wystarczy sie dzielic przezyciami i juz nie tylko zw z dieta, jak pewnie zdarzylas zauwazyc
no widze ze Agnese znowu wyrazila moje mysli
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:16   #3586
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Jak ostatnio podliczylam to sie za glowe zlapalam, wychodzi mi cos 15 zł dziennie a ja sie dziwie, ze mnei na ciuchy, kosmetyki czy imprezy nie stac, ale coz, dla 60kg wszystko (prawie )
wow, jak to robisz, że tylko 15? na odkąd dukam, to jestem przerażona, bo wychodzi mi jakieś 40zł dziennie.... no masakra jakaś!! jak tak dalej pójdzie, to ja pójdę z torbami

Dziewczyny,
dobry wieczór
wiem, że temat się przewijał już, ale nie znalazłam na forum, żadnej dobrej rady, więc bardzo bym prosiła o spokojne cierpliwe do mnie podejście - jakie macie sposoby na porcelankę..? ja już 6 dni nic.. i naprawdę zaczynam sie bardzo niekomfortowo czuc.. dzisiaj połknęłam łyżeczkę oleju parafinowego i wypiłam senes, ale nie pomogło
pomóżcie proszę...
Stary 2010-09-18, 21:16   #3587
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anamoi Pokaż wiadomość
mam to szczescie ze robie zakupy dla siebie, TŻ i coreczki wiec nie wiem ile wychodzi na mnie sama
ale napewno miesiecznie wychodzi taniej, bo nie ma takich zapychaczy jak chleb, ryz, ziemniaki....
Stary 2010-09-18, 21:20   #3588
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

ja też się Wam pochwalę - zrobiłam sobie dzisiaj na obiad genialnego gyrosa, a na deser miałam przepyszny serniczek na zimno - kakaowy z kawową galaretką pychota!! za to kocham dukana
Stary 2010-09-18, 21:28   #3589
Aleksandra_M
Zadomowienie

bede sie zegnac... juz wykapana, wymasowana, ale bez checi do zycia...
jutro mam miec uczte, a chyba trace smak z powodu gardla, ktore chyba jest juz chore
a wszystko przez TŻ i jego grzyby.....
niech to szlag trafi....
niemniej gratuluje spadeczkow (sobie utrzymania wagi ), jutro jeszcze wieksze spadki maja byc kochane!!!!

DUKANOC
Stary 2010-09-18, 21:33   #3590
Karla_17
Raczkowanie

dzięki serdecznie za miłę przyjęce dziewczyny;*
ja tam od 2 dni czekam na pw zrobię sobie jutro na obiadek ( tzn na 3 dni) tort nalesnikowo-mięsny mmm mniam, w tortownicy ukladam nalesniki i przekładam miesem mielonym z warzywami ( taki farsz) któraś już robiła? polewam to soosem czosnkowym i klade pieczarki poczy zapiekam mmmm.... niebo w gębie...
no i mam chrapkę na ciasto capuccino ( ostatnio gdzies na necie wyczailam i az mi slinka pociekła)

Smutno, samotnie.
Karla_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:39   #3591
broadwaydream
Wtajemniczenie

trutututu - kupuje w biedronkach i lidlach, czy innych taniosciach gdybym miala wydawac 40zł dziennie, pieniedzy starczyloby mi na max.10 dni zycia, a pozostale 20 musialabym glodowac, jakis sposob na diete to jest, ale organizm by chyba w koncu zaczal strajkowac

Dobranoc dziewczynki, chyba przekroczylam limit transferu iplusa bo sie wlecze niemilosiernie, nauczka na przyszlosc - mniej siedziec na kompie (szybko poszlo, 10 dni 3giga,a nic prawie nie sciagalam, raz 1 odcinek serialu). Slodkich snow i duzych spadkow
Stary 2010-09-18, 21:43   #3592
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
aj tam zdjecia, dawaj chociaz przepis
Przepis jest tak prosty, ze az smieszny Kupujesz mieso mielone indycze (ja mialam 1 kg), wrzucasz do miski, dodajesz pokrojone w drobna kostke korniszonki (ilosc dowolna, byle by nie przeholowac jak sie jest na PP), sol, pieprz, majeranek i troche papryki slodkiej lub tez inne przyprawy na jakie mamy ochote, mieszamy to wszystko lyzka i nakladamy do silikonowych foremek na muffinki a wierzch posypujemy lekko otrebami. Wkladamy do piekarnika rozgrzanego do 180 * C na godzine, po czym odlewamy wode z foremek, wyciagamy muffinki, ukladamy na blaszce i wrzucamy spowrotem do piekarnika na 15 - 20 minut podkrecajac temperature do 200 * C by sie przyrumienily po bokach i odparowaly wode. Jemy gorace jako danie obiadowe lub na zimno jako przekaska z jajkiem na twardo, serkiem topionym light lub czymkolwiek na co mamy zachcianke

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość

Dziewczyny,
dobry wieczór
wiem, że temat się przewijał już, ale nie znalazłam na forum, żadnej dobrej rady, więc bardzo bym prosiła o spokojne cierpliwe do mnie podejście - jakie macie sposoby na porcelankę..? ja już 6 dni nic.. i naprawdę zaczynam sie bardzo niekomfortowo czuc.. dzisiaj połknęłam łyżeczkę oleju parafinowego i wypiłam senes, ale nie pomogło
pomóżcie proszę...
- kawa na czczo
- szklanka cieplej, przegotowanej wody na czczo
- gotowane warzywa na PW
- rabarbar do 200 gram na PW
- olej parafinowy lub gliceryna na noc

Przy 6 dniach to ja bym radzila podejsc do apteki po czopki glicerynowe bo to sie moze skonczyc zle... albo domowa lewatywa jesli nic Ci nie pomaga. Lub jesli nie boisz sie wzrostow to cos malo dukanowego - mnie np jajka smazone na oleju przeczyscily.

Moj sposob to Activia waniliowa Fat Free codziennie, ale nie jest niestety dostepna w Polsce.

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2010-09-18 o 21:46
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:45   #3593
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
dobry wieczór
pomóżcie proszę...
W ciągu czasu mojego pobytu na forum spotkałam się jeszcze z poradą picia szklanki ciepłej wody na czczo, kawy na czczo.... hmmmm i nie pamiętam więcej. A warzywka nie pomogły? Zwykle na PW rusza...

O, SimplyDivine ładniej Ci to wyłuszczyła

Edytowane przez Agnese69
Czas edycji: 2010-09-18 o 22:01
Stary 2010-09-18, 21:49   #3594
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość

Doszla do mnie w koncu biala bransoletka, jestem dukanka w pelni
ja ją mam już od dłuższego czasu i staje się luźna tzn. jest luźniejsza niż jak ją założyłam pierwszy raz, a nabyłam ją w 1 tyg diety

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:51   #3595
zlotqo
Zadomowienie

ja na szybko bo TŻ siedzi obok i się łasi jak kot w rui :"

tak więc twinsplus1 bosko wyglądasz.... no prześlicznie

potem Was nadrobię

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:55   #3596
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

ja ostatnio przetestowałam, colę light na dzień dobry wstałam, wypiłam całą szklankę i poszłam się myć. Zjadłam dopiero po prawie godzinie i podziałało

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:57   #3597
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
dzięki serdecznie za miłę przyjęce dziewczyny;*
ja tam od 2 dni czekam na pw zrobię sobie jutro na obiadek ( tzn na 3 dni) niebo w gębie...
no i mam chrapkę na ciasto capuccino ( ostatnio gdzies na necie wyczailam i az mi slinka pociekła)
O jezusssicku!!! Ale się zaśliniłam. Mimo, że jestam po uczcie
Brzmi faktastycznie muszę zapisać...
Stary 2010-09-18, 21:59   #3598
synesthesia
Zakorzenienie

Ja powoli wypróbowuję dukanowe przepisy. Akurat kupiłyśmy z mama naturalne homo serki - do sernika, a okaząło się że za mało, a do 27 są ważne. Do tego za tydzień mamy chrzciny mojej bratanicy więc trzeba zjeść te 4 serki ;D To zrobiłam sobie serek z kakao i aromatem waniliowym. Tylko że dąłam trochę cukru zamiast słodzika - dla smaku, a nie mam jeszcze słodzika... ale mimo wszyscy pychaaa
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 22:02   #3599
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
Ja powoli wypróbowuję dukanowe przepisy. Akurat kupiłyśmy z mama naturalne homo serki - do sernika, a okaząło się że za mało, a do 27 są ważne. Do tego za tydzień mamy chrzciny mojej bratanicy więc trzeba zjeść te 4 serki ;D To zrobiłam sobie serek z kakao i aromatem waniliowym. Tylko że dąłam trochę cukru zamiast słodzika - dla smaku, a nie mam jeszcze słodzika... ale mimo wszyscy pychaaa
Cukier? Na uderzeniowce? Czy jeszcze nie zaczelas diety?
Stary 2010-09-18, 22:06   #3600
rumcia1
Rozeznanie

Miałam być w południe, ale tak się zawzięłam na to sprzątanie, że zrobiły się z tego generalne porządki z praniem firan, zasłon, trzepaniem materacy itp. Ful opcja.

Dzięki dziewczyny za pocieszenie. To zapewne woda przez te ryby rzeczywiście. Chociaż fajnie by było spadać i spadać i na III wskoczyć. Trzeba czasu i wytrwałości. Doczekam się.

Dzisiaj wieczorem byłam na targach wina - w rezultacie jako nie pijąca zostałam kierowcą. Wąchałam winka z całego świata, zamoczyłam wargi 2 razy na wytrawnych winach, bo chcę, żeby mi jutro mąż kupił 2 butelki wytrawnego, a przez tydzień mają promocyjne ceny - własnie na targach. No ale nie współczujcie mi, że było mi smutno, że nie pokosztowałam wina, bo były też stoiska z wędlinami i kosztowałam chude szyneczki drobiowe i wieprzowe. Dobre były.
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
Duk Duk chudzinki moje kochane
waga stoi
zapowiadam sie Wam ze jutro beda foty... no chyba ze szlak trafi telefon TŻ... to wtedy nie bedzie :P
ogolnie dalej jestem gruba, ale juz nie tak bardzo jak 2miesiace temu i lubie sie na siebie patrzec w lustrze
zwlaszcza na moj tyleczek z mniejszym cellulitem
a podaje tu zaraz moje centymentry bo we wtorek pykly mi 2 miesiace zwiazku z wujciem doktorkiem
podaje w centymetrach, nie w metrach niestety
prosie:
biust -1
pod biustem -2
pas -10
biodra -11
na wysokosci posladkow -7
udo -7
jeszcze napisze to co napisalam juz w watku dla III.... bo wazne dla mnie

patrzac na te cm to chyba nie jest zle, nie?
zdziwilam sie ze 5 kilo to taka roznica.... tzn na tej diecie jakos inaczej sie chudnie... tylko 5 kg a az tyle centymetrow...
jak w maju tyle wazylam co teraz, kupilam spodnie.. pozniej przytylam, byly mi opiete, ale teraz znowu waze tyle co w maju a te spodnie mi spadaja z tylka (nie ma mowy o rozciagnieciu sie). jakis fenomen

no ja tez lubie i tez ostatnio bylo nic az do wczoraj

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

powodzenia na 2/1

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

no prosze zaraz kolejna na III wskoczy

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

aj tam, po co sie ograniczac
no to udanej uczty (pamietaj co sobie obiecalysmy)
wszystkiego naj i wogole

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

jak cudnie Cie znowu poczytac

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

no to chyba sobie tez niedlugo zrobie
a fasolowa to chyba ze szparagowej co?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

to prawda, ze witaminy sie mniej wchlaniaja, nawet chyba sam wujcio o tym pisal...
czytalam w necie, ze ktoras nawet zaszla w ciaze pomimo pigulek, bo na dukanie sie jakos w mniejszym stopniu wchlaniaja czy jak?

a chyba chodzilo o 1kg tygodniowo? bo 1kg miesiecznie to chyba bym wolala byc gruba
Alex - super wyniki wydawało by się, że 5 kilo nie da aż tyle centymetrów, a tu proszę. Fajna dieta, bo spada nam najwięcej z tych miejsc gdzie tłuszczyku miałyśmy najwięcej - u mnie też tak poleciało.

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
czeeść
gratuluję spadeczków! wszystkich! małych i dużych

ja odnotowałam dziś kolejny spadzioch -0,8 kg !! czyli już 9,5 kg za mną cieszę się jak głupia

muszę się pochwalić, wczoraj byłam w barze ze znajomymi którzy widzieli mnie jakiś miesiąc temu... no nie mogli się napatrzeć, komplementy leciały cały wieczór, w szoku byli ale to daje kopa

co do lumpków Aleksandra_M to ja też się zaopatrywałam kiedyś ale w tym momencie tak podrożały u mnie ciuchlandy że to głowa mała... za zwykłą koszulkę chcą 1o zł :| ja nie wiem co to się dzieje... muszę się na lubelskie wybrać, może tam będzie taniej u Ciebie taniocha, co kupiłaś za te 13 zł?
Łaaa ale spadzior gigant. Gratuluję A komplementy zawsze mile widziane.
Cytat:
Napisane przez Alicja_Tomasz Pokaż wiadomość

brawo za sliczne centymetry!!! a ja musze sie pochwalic!!!! wazylam sie dzis...... -2kilo a tak nie wierzylam w diety normalnie az nago chodze po domu jaka ja jestem happy to nie wiecie nawet! dzis ostatni dzien U czyli 6 dzien jutro juz warzywka
Brawo To jest dobry powód do chodzenia nago po domu
Cytat:
gratuluję spadków!
u mnie dzis znowu 0.4 kg mniej! Łącznie już 2,4 kg to chyba dobrze jak na początek
idę... biorę się za moje pyszne jajeczka w sosie koperkowym
Gratuluję

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości