|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Cytat:
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-09-18 o 21:23 |
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Cytat:
Szybciej mu do głowy wejdzie.
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
klub......?
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
a na razie moze przejzyj tutaj
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=24678831 ja jeszcze przeszukam maxmodels
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
No masz, poryczałam się na filmie
weźcie mnie zabierzcie, jak mnie filmy doprowadzają do płaczu to co ja zrobię na ślubie
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już przeglądam ![]() a żeby tradycji stało się za dość.... mamy 69 stronę
|
|
|
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-09-18 o 21:38 |
||
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba mnie było widzieć jak oglądałam film Deep Impact (film katastroficzny z psychologicznym przesłaniem) - siedziałam przed telewizorem z ręcznikiem i ryczałam jakby mi się jakaś krzywda działa |
|
|
|
|
#2049 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw zamówiłam sobie buciki na wspolnych zamowieniach https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1284811132 szare https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1284810652 czarne jak myslicie obleca ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-09-18 o 21:43 |
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, fajne butki, więc powinny mieć wzięcie
TŻ wpadł na genialny pomysł leczenia. Chce we mnie wlać na rozgrzanie kieliszek wiśniówki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
alkohol w tym przypadku to nie jest dobry pomysl
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź. Teraz mu pokażę, że nie tylko ja tak myślę, zwłaszcza, że nafaszerowałam się lekiem przeciwbakteryjnym
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
A więc jestem troszkę podpita.
No. Cytat:
Jaka ty jesteś kochana i zawsze szcvzera ![]() ![]() Cytat:
A ja w ogóle dzsiaj pogadałam z osobami,które "urodziły"kamienie i dostałam kilka cennych rad ![]() A my z naszego 12stopaku już jedną tylko mamy ![]() No a w ogóle byłam na chwilę na imprezce u znajomych i tam była dziewczyna,która się zajmuje florystyką i tak się troszkę zgadałyśmy,pokazała mi swoje prace i w ogóle luuuz. Doradziła mi,żebym nie brała storczyków do bukietu,bo jak będę mieć pochmyurny dzien to będą mi "płakać" i wszystko żółte będzie. Buuuu ![]() ![]() Kocham storczyki![]() A więc jeszczew odnośnie sukienki i fryzkuri. No to miałam teraz 28.08 kręcone włosy jak widziałyście,ale sukienka była taka zwiewna i w ogóle. A teraz mam tą https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=15116&zid=0 i czy myślicie,że pasowałaby taka fryzura jak w załączniku?Krótkie mam włosy i uszy odstające,to możźe by spasiła
|
||
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Medeline jak sie czujesz dziś? Carmi jak sie wycieczka udała? ![]() Jejku ale mialam sen śniło mi sie,że bylam gdzieś z koleżankami a Tż do mnie zadzwonił żebym była za 5 min w domu bo on do mnie przyjedzie,że jakąś kartke napisał a ja sie tak cieszyłam jak głupia i obudziłam sie a myślałam,że to sie dzieje naprawde to już JUTRO a ja sie tak boje !! znowu cała sie trzese bo nie wiem co mi powie strasznie mi Go brakuje
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-09-19 o 06:44 |
||
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Kawucha booooskie fotki i mej kap ![]() Claris Ty to masz szczęście w konkursach, powinnaś grać w lotto ![]() Med Współczuję problemów z pęcherzem Motylku ta fryzura bardziej wg mnie pasuje do zwiewnych i lekkich sukienek, no i obawiam się, że szybko się rozwali jak będzie robiona na zbyt krótkich włosach. Ale sama w sobie jest baaaaardzo ładna ![]() Wycieczka suuuper, pogoda nam się wyjątkowo udała Tylko nogi mi do d... wchodzą, chociaż to była bardzo spacerowa trasa. Fotki zaraz będą na poczcie ![]() Na szybko napiszę Wam 2 anegdotki (jedna z morałem )1. Idąc nad Morskie Oko jak wiadomo spotyka się różnie ubranych ludzi (szpilek na szczęście nie zauważyłam). I szła jedna dziewczyna na oko w moim wieku ubrana w różowe brokatowe baletki, białe rurkasy, jeansową kurtkę i z ostrym mejkapem. Przez jakiś czas szliśmy tuż za nią i ona nagle mówi "Gdzie te toitoie??? Już nie wytrzymuję. Jak SE sikne, to bedzie drugie Morskie Oko". Myślałam, że padnę i nie wstanę. 2. W Nowym Targu zatrzymaliśmy się na stacji benzynowej i poszłam do łazienki. Kolejka na 20 osób ale ale, widzę, że jakieś laski stoją w kolejce do męskiego i nie widać żadnego faceta. Więc ja siup do tej kolejki, bo przede mną były tylko 2 babeczki. Za mną nikt się nie ustawił. Nadeszła moja kolejka, wychodzę, a tam stoi 10 chłopa, w tych kilku z nich sika przy pisuarach na wprost wyjścia z mojej kabiny wyskoczyłam stamtąd jak pocisk. Komentarzy tych facetów chyba nie będę przytaczać... Mam nauczkę i już never ever nie wejdę do męskiej toalety, obiecuję...
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no spotyka sie rozne osoby na takich szlakach najczesciej wlasnie takie damulki![]() a co w meskiej toalecie mowili?powiedzzzzzz:brzyd al:
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu jeden np. zawołał za mną Miriam...
![]() To chyba dobrze że pon. jest już jutro, prawda? Najgorsza jest niepewność... |
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo czasem sie idzie tam gdzie mniejsza kolejka a im nic powinno być do tego![]() jak tak zawołał to mogłaś odpowiedzieć: "miło mi,jestem Kama" ![]() super,że to już jutro,bardzo sie ciesze bo wyczekiwałam tego dnia jak nie wiem czego właśnie ta niepewność mnie już zżera .. nie powinien być taki okrutny dla mnie ze wzgledu na to co przeżyliśmy, uważam,że zasługuje na 2 szanse,chciałabym żeby dał mi tą szanse żebym mogła mu udowodnić,że nie jestem taka zła, że potrafie być taka jak na początku. Wiem,że gdyby nie było kłótni Nasze życie o wiele inaczej by wyglądało..już oblookałam Twoje zdjecia raczej Wasze ślicznie wyszliście ![]() ![]() tacy Zakochani![]() a jakie widoki za Wami,uwielbiam Pieknie tam jest![]() widze bluze z ustami pytałaś sie kiedyś na forum o nią![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-09-19 o 07:34 |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu bluzę kupiłam w miracollo jak było robione zamówienie. Mam ją na sobie chyba 3 raz :P Not maj stajl, ale Tżtowi się podoba sportowy look raz na jakiś czas.
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi heh skąd to znam, mi Tż zawsze też mówił żebym od czasu do czasu założyła adidasy a nie szpile itp
![]() i zawsze jak szliśmy w góry i byłam ubrana na sportowo to zawsze komentował :"ojejjjjjjjjjjjjjj" i sie głupio śmiał:P
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Carmi fajnie,że wycieczka się udała
Co do balerinek i klapek w drodze nad Morskie Oko to bywa tego sporo.A co do bolących nóg to ojjj bolały mnie kilka dni.Cytat:
![]() Kurczaki no może macie rację...to ja nie mam pomysły. Nie chcę mieć znowu kręconych,to chyba będę musiała zostawić takie jak mam,rozpuszczone,proste.. .może tylko kupię jakąś ozdobną opaskę i tyle...nieee wiem ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Carmi śliczne foteczki Też mam podobne,ale na brata aparacie![]() Tylko jak my byliśmy,to niemal każdy kamyczek był tam "zajęty"-tylu było ludzi. A wy mieliście większe pole do manewru
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku a może miej proste ale włosy przy twarzy wywiń na strone zewnetrzna(np.prostownicą )..wiesz o co mi chodzi?
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- carmel - śliczna Ty moja
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko nie wyspałaś sie?
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa coś nie bardzo.... :/ co chwilę myślę o niezałatwionych problemach w pracy... jestem jakaś psychiczna
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
nie jesteś, musisz na spokojnie to przemyśleć i podjąć odpowiednią dla Ciebie decyzje pamietaj,nie ma co sie meczyc
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku opaska powinna fajnie wyglądać, najlepiej jakaś materiałowa z połyskiem
Frezi cześć Kochanie ![]() Poszłabym pod prysznic, ale nie mogę wstać... :P |
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo dobry pomysł Zawsze to bedzie coś innego. Fryzjerka mi to będzie robić![]() Cytat:
Widziałam w Stradivariusie takie dwie: jedna z kokardką,a druga też,ale jeszcze tam miała przeplatane troszkę koronki. I zastanawiam się nad tą drugą
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

Teraz zagoniłam biedaka do nauki z Eksploatacji Ropy Naftowej
Szybciej mu do głowy wejdzie.

weźcie mnie zabierzcie, jak mnie filmy doprowadzają do płaczu to co ja zrobię na ślubie

- jakaś masakra...) 

nie jesteś, musisz na spokojnie to przemyśleć i podjąć odpowiednią dla Ciebie decyzje