|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: FAZA III diety proteinowey dr Pierre'a Dukana
Emila mi nie chodzi kochane o czas tylko o stwierdzenie ,że woda równomiernie się rozchodzi po organizmie.
Ale mniejsza o to ważne,żeby pokazywała mniej ![]()
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Eliza nie pamietam skad to wytrzasnelam, czy moze sama wymyslialam taka teorie zeby nie swirowac (bo czasem poltora kilo roznicy bylo)
![]() moze ktos wpadnie na to co sie z tą wagą dzieje ze jej nie ma pozniej, albo jest jeszcze wiecej ![]() ![]()
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
widzę że o wagach dalej..
ja się ważę tak do godziny po wstaniu... nie to, żeby mi się wcześniej nie chciało ale najpierw muszę laski nakarmić, ogarnąć, naszykować śniadanko do szkoly starszej, sobie jogurcik z otrębami... w międzyczasie porcelanka, zmiana pampersa i inne cuda... i zejdzie... ![]() ale faktem jest ze różnica między waga zaraz po wstaniu a tą po prawie godzinie jest nieraz koło 0,5-0,7kg
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
Ale czym później to jest właśnie więcej i ja wolę od razu wskoczyć
![]()
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
elizka ale ja dopóki nie wejdę na wagę to nic nie jem i nie piję....
szczerze mowiąc nawet czasu nie mam ![]()
![]() |
#2406 |
Raczkowanie
|
Hejka!
Właśnie wróciłam z przedszkolnego festynu. Jadłam tam normalnie... kiełbaska, ciasto, chlebek... ciekawe co na to waga. Jeszcze miesiąc i IV faza... Jak ja bym chciała już ZWYCZAJNIE jeść...
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiam czy będę w ogóle potrafiła jeść normalnie....
szczerze mówiąc to ta moja III faza jest jakas dziwna...wiem, że źle ale nie przykładam się jak należy do niej ![]() a mimo to nie tyję, jak sie przyłożę to nawet cos tam spada...... jesoooo kopnijcie mnie i sprowadźcie na ziemię żebym się przyłozyła.... bo mnie czasu brakuje zeby zjeśc w ciągu dnia chleb, owoców jem dużo (chyba nawet za dużo) ale staram się je jeść do poludnia bo wiem że cukier się z nich długo rozkłada.....czy jakoś tak..... rybki, serki homo, wieśmaki mięsko owszem.... ale nic więcej mi nie wchodzi.. no i jajka kratkami wcinam... ale wiem że to nie tak być powinno..... mam się sama lać?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2408 |
Raczkowanie
|
Jak chcesz to my Ci możemy manto spuścić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2409 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najczęściej jest tak, że rano przed pracą to ja niebardzo mam czas odczekiwać do ważenia i jakoś to planować szczególnie... Lecę do łazienki, siku, mycie, w bieliźnie na wagę i potem już się ubieram, więc nie będzie już czasu na ważenie w bieliźnie... Pozostanę więc przy tym trybie ważenia, ale będę stawała na wagę raz a dobrze i przyjmowała to, co na niej ujrzę zamiast skakać w te i nazad zastanawiając się który pomiar to ten dzisiejszy albo wyciągając średnią - niemal jak to dziś uczyniłam ![]() ![]() ![]() Ale pocieszające jest to, że to raczej normalka ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz idę z psiurem na spacer - pogoda jak drut - trzeba korzystać ![]() A potem uczta w pizzerii z okazji urodzin mojego TŻta. Dziś będę już grzeczna, obiecuję. Po pizzy wracamy do domu, gdzie mamy szarlotkę upieczoną przez moją mamcię... mniam... No i ta szarlotka z kawusią będzie dopełnieniem uczty... Nie kupuję żadnych krówek chipsów itp... żeby nie kusiło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
Agnes mi się zdaje ,że ta twoja waga to i tak jakaś nie teges jest.Ja też wchodzę na swoją ze trzy razy ale pokazuje to samo.Zawsze zanim wleze kolejny raz to czekam żeby wszystko zniknęło.
Mam ciasto na jutro na ucztę schowane i normalnie cały czas o nim myślę ![]()
![]() |
#2411 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewuszki
![]() ![]() ha, stabilizacja jest cudowna! w sumie to mogłabym tak do końca życia jeść. dzisiaj rozpysta, lazania i kawałek kremówki kokosowej, oh poezja! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2412 |
Zadomowienie
|
A ja już powróciłąm z mojej ucztowej wyprawy. Pizza była pyszszszszniasta... i duża
![]() Najadłam się bardzo - mój żołądek już po prostu nie mieści większych ilości. Zjadłam 3 kawałki bez brzeżków i mało nie pękłam. To dobrze. Potem wróciliśmy do domu, chwilę odsapnęliśmy i teraz dojadam szarloteczkę i popijam kawką... Wiem, że na dziś będę miała dosyć... już tylko pić... Czuję się pełna, ale szczęśliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jutro tez pizze, ale domowa ![]() TŻ na haslo "co jemy jutro na moja uczte" bez zastanowienia rzucil "PIZZA" no i tak bedzie, z prawdziwym sosem czosnkowym, na deser nie wiem jeszcze co, no i winko bedzie... probowal mnie gadzina wczoraj skusic na nie, "no co Ty, ze mna sie nie napijesz? ja Ci pozwalam".... no łajza no ![]() dobranoc Panstwu ![]()
![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() u mnie wzrościk i się zeźliłam bo wcale nie nagrzeszyłam wczoraj, wyjątkowo grzeczna byłam.... i na dwóch spacerkach byłam długich.... ![]() no nic nie marudze.... miłej niedzieli ![]()
![]() |
#2415 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś nadal mam nadwyżkę w postaci równego 1kg, dlatego zdecydowałam, że uczty dziś nie będzie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No to mój mąż położył kres mojemu obżarstwu... Powiedział mi wczoraj, że przytyłam ![]() Co prawda waga ciągle stoi w miejscu ale to moje pożeranie wszystkiego spowodowało, że czuję sie ciężka i w ogóle bleee ![]() Do tego jestem na dniach @ co to jeszcze potęguje... W każdym razie w końcu dostałam porządnego kopa (pół nocy przez to nie spałam)... czy do czwartku mogę sobie zrobić tak: niedz- PROTO pon-PROTO wt-PW śr-PROTO czw-PROTO piątek - wraca WZOROWA ![]() Czy sobie mogę tym zaszkodzić?? ![]() Za karę będę tą III fazę liczyć od początku... Mam co chciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2417 | |||
Zadomowienie
|
Haj, dziewczęta.
No i już się nacieszyłąm moją cudną wagą 56,5... Dziś 57,6 ![]() Nawet po poprzednie uczcie, gdzie przegięcie było masakryczne nir było aż takiego wzrostu... ![]() No cóż, trzeba to wziąć na klatę i czekać do piątku żeby tygodniowy bilans ocenić... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Spokojnie, na pewno będzie dobrze. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mojej paniki... Dziękuję ![]() ![]() masz rację... wystarczy, że zacznę serio podchodzić do III fazy... Coś mi się poprzestawiało w tej mojej główce... jak ja mogłam tak polecieć z tym obżeraniem się ![]() Naprawdę III faza jest o wiele trudniejsza niż faza II... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może 1 raz w tygodniu chleb, 1 raz ser, 1 raz skrobia a owoc codziennie i te dwa 2 protodni jak do środy kilo nie zleci ![]() Co sądzicie? ![]()
![]() |
![]() |
#2420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spokojnie. Powolutku się wszytsko ustabilizuje. Ale wzorcowe prowadzenie diety wskazane jak najbardziej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2421 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
JA bym nie robila tak jak podalas... skoro waga stoi to po co sie katowac. po prostu grzeczna III faza i juz ![]() a maz powiedzial tak bo pewnie widzial Cie jak bylas najedzona, z pelnym brzuchem... ![]() moj TŻ jak mnie widzi wieczorem to sie smieje ze w ciazy jestem (taki mam wypchany zoladek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy siak dzieku temu się otrząsnęłam... Ale chyba lepiej liczyć moją III fazę od początku coo?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2424 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaz moze niedlugo bedzie spadek, bo dzis rano waga skakala 78,8-78,9 i nie chciala sie ustabilizowac ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() moze wlasnie maz po to to powiedzial, zebys sie otrzasnela? moj TŻ jak wczoraj zobaczyl ze wkladam do buzi 1KOSTKE czekolady od razu na mnie naskoczyl, ze po co sie odchudzalam jak teraz OBZERAM sie czekolada ![]()
![]() |
![]() |
#2425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale chyba troszkę przesadza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie od początku? Już zaczęłaś III fazę i jeszcze raz zacząć się jej nie da. Zamiast marnować energię na snucie kolejnych, coraz bardziej skomplikowanych planów, weź się w garść i rób III jak Papcio Dukan przykazał. Oszczędzisz sobie kłopotów, komentarzy TŻta, a nam łamigłówek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki Agnese ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie dziś +0,1 kg Na III przeszłam 4 września i do tego czasu mam 0,7 kg więcej ![]() Chyba wpadnę w depresję ![]()
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
Matko
![]() ![]() jecie codziennie chleb, ser, owoce. UCZTE 2 razy w tygodniu i 2 skrobie, jeden dzien proto dopiero na 3 faze przeszlyscie a juz kombinujecie ![]() i tyle nie jedzcie tyle soli, jakiegos smieciowego zarcia i bedzie dobrze pizze jadlyscie wiec nastepna za miesiac czy 2
![]() |
#2430 | |
Zadomowienie
|
chcesz wiedziec??
ten debil o polnocy wzial sie za marynowanie grzybow!!! i jak sie gotowaly to stwierdzil ze polezy troszeczke i zasnal!!!!!!!!! i grzyby sie spalily razem z garnkiem i czarny dym byl w mieszkaniu (dobrze ze ja i corcia spalysmy za zamknietymi drzwiami w sypialni), obudzilo go szczypanie w gardle, zalal "grzyby" woda, UCHYLIL okna i przyszedl przestraszony do nas.... dobrze ze jestem wredna i dociekliwa bo jak mi powiedzial ze UCHYLIL okna to wyskoczylam z lozka a tu wszedzie siwo, no jak mgla... otworzylam okna na osciez robiac przeciag, nastawilam budzik na 5rano i poszlam spac. i wylazlam o tej 5 z rozgrzanego lozka (ten gamon sie na mnie wgramolil, a goracy jak kaloryfer....) i ja poszlam pozamykac okna. w pokoju bylo 15stopni, i przeciag za***isty.... no i mam dzis... z wielka laska poszedl dupek do apteki po leki dla mnie.... ![]() no.. wygadalam sie.... Agnese... dobrze mowilas, Mamuska, ze moj TŻ to podgatunek ![]() ![]() ![]() za kare musial mnie wczoraj zawiezc na drugi koniec miasta do marketu po nowe gary ![]() ![]() do konca zycia bede mu wypominac jego grzyby...... ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() biore na klate wszystko co wujcio na III zalecil ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.