|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Hej Dziubki
Kejsiii, widzę, że Ty z rana już ![]() Buziam bardzo mocno No i Pink też razem z szarańczą wstała i od razu na wizażyk ![]() Dla Ciebie też wielki buziol Aga, Ty kochana, to ranny ptaszek jesteś Nazbieraj nieco więcej, ja tak uwielbiam z patelni ![]() Buzior Dziewczynki moje kochane Dajecie czadu Jesteście szalone ![]() Buziaczki dla wszystkich Was bardzo mocne Happy, Maceratka, Mya, Listopadzia
|
#6392 |
|
Rozeznanie
|
A co tu dzisiaj ?
Urlopy pobralyscie ? Czy zbieracie sily, by na nocna zmiane wskoczyc ? Haloooooooo |
|
|
|
#6393 |
|
Rozeznanie
|
Jestem grzybki tez sa mniammmm
|
#6394 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ja jestem z Wami od niedawna ale uważam że jest tu naprawdę fajna atmosfera ![]() Ja właśnie zrobiłam sobie multum jedzenia i robią wieczór przed tv
|
#6395 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#6396 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga, takiego mi smaka narobiłaś tymi grzybkami, że jutro ja jadę na grzybobranie
A teraz mam ochotę na szpinak ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
, więc pewnie niedługo lulu
|
|
|
|
|
#6397 |
|
Rozeznanie
|
Beatrycze
Chibuike ![]() Wy kochane jeszcze w klinice, a my tu już wznosimy toast za Wasze cuda Odzywajcie się prędziutko i chwalcie się A pozostałe Gwiazdeczki jak się miewają?? Fergilka, Kashanti,Romaria, Marusik, Kissy, Natashka...??? Aga, to kiedy zaczynamy ucztę??? Grzybki z patelni ...... ![]() Ja też zasiadłam przed TV i ogladam sobie KSW.... ![]() Po Salecie i Najmanie, teraz czekam na Pudziana ![]() Do tego wcinam Pringles i popijam winko (white) To tak do tych grzybków W między czasie przypadkiem zupełnie znalazłam coś dla naszej Pink ![]() http://moda.allegro.pl/bluza-tunika-...5.html#gallery http://moda.allegro.pl/wacky-races-g...6.html#gallery A tak poza tym posyłam buziaczki dla wszystkich leniuchujących i tych, które fajnie się teraz gdzieś bawią i tych, które już się cieszą z nabytków i tych, które dopiero zaczynają i tych, które nas czytają i dla wszystkich fioletowych Gwiazdeczek Happy, ja tak sobie myślę, ze zdecydowanie siły na nocną zmianę
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-09-18 o 23:21 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#6398 |
|
Wtajemniczenie
|
Też oglądam ksw i żałuję że nie pojechałam
Ciekawa jestem czy kashanti już się lepiej miewa Magera ta tunika z panterą boska jest
|
#6399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo mnie troszkę ciężej, ale zdecydowanie pojechałabym Choćby po to, zeby osobiście ponabijać się z Najmana Za Saletą tez nie przepadam, ale zdecydowanie bardziej mi pasił z tej dwójki ![]() Też myślę o Kashanti naszej kochanej i zastanawiam się czy przeklina dalej ten dzień czy już zaczęła się cieszyć Mam nadzieję, że stoi teraz przed lustrem o tak : ![]() Tak sobie szukam czegoś na jesień/zimę i znalazłam własnie kilka fajnych bluz, a jak zobaczyłam te, to oczywiście nasza Pink przyszłą mi na myśl ![]() Generalnie czaję się sama na taką : http://moda.allegro.pl/d51-szara-cie...8.html#gallery
|
|
#6400 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do walk to widze,ze nie tylko ja mam fiola!!!!!!!!! uwielbiam ja sie leja ale Saleta pojechal po Nejmanie (podeleczko prez.....w na pocieszenie dla PlayBoy-a) buhahahahahah Cytat:
![]() tu na forum jest
|
|
|
#6401 |
|
Wtajemniczenie
|
Magera ta bluza wygląda na ciepłą, a jest taki ziąb za oknem
Ja się zawodowo w sumie zajmuje sportami walki, tzn robię z nich relacje Ohh ale mam słabość już bym tam paru mężów wynalazłaNie ma się co dziwić że tylu ludzi to ogląda, fajnie że w Polsce się to rozwija. Ja najbardziej czekałam na walkę Kułaka I Jana który w pięknym stylu wygrał
|
#6402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hihi.... Fajnie, że się podobają bluzy ![]() Walki tez uwielbiam Jak walczył jeszcze Tyson, to ogladałam wszystkie jego walki ![]() Świr straszny, ale uwielbiam gościa Poza tym Lenox'a Lewis'a też uwielbiam, Evander'a Hollyfield'a też, a jak.... szalone kobiety, ja też myślałam, że tylko ja jestem jakaś taka 'dziwna', a tu proszę, nie tylko ja uwielbiam takie rzeczy Buzior dla Was kochane A teraz ogladamy Pudziana ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- O matko ![]() widzicie tego czołga??????????????????? Biedny Pudzian ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- nie słyszałam, że to ma być SUMO
|
|
#6403 |
|
Przyczajenie
|
hej, myślicie, że powinnam powiększyć... http://www.iwoman.pl/kuba/galeria-wa...-zdjecie/9404/ ????/
|
|
|
|
#6404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Boszeeeee, ja się boję o tego naszego Pudziana, nawet mój młody zbladł jak zobaczył Sumo Men
|
|
#6405 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taka ciepluta swietna lubie takie rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co!!!!! ![]() Ja lubie patrzec ja walczy Mamed Khalidov dzis jedynie komentuje walki... no i nasz diablo tez jest swietny!!!!!! oj wspolczucia dla Mariuszka.... ale da rade!!!!!!!!! ![]() WYGRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
|
|
#6406 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() :par ty:![]() TO BYŁO MEGA ZAJE.......!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#6407 |
|
Rozeznanie
|
magerko - ale zaszalal!!!!!!! dal czadu... teraz mozna spokojnie isc lulac... az podskoczylam z radosci jak sumo odklepal!!!!!!!!!!
|
|
#6408 |
|
Wtajemniczenie
|
Amerykanin miał większe cycki niż my
No powiem Wam że na żywo się super ogląda, niestety takie walki pozostawiają odcisk na psychice zawodników, takie ciosy mają konsekwencje ![]() Można się kiedyś grupowo wybrać oglądać
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-09-19 o 00:57 |
|
|
|
#6409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To było odjazdowe Cytat:
![]() Byłam dawno temu na takiej gali i wspominam ja bardzo miło Podczas gali były pokazy walki Caporeira... Cudo Dobra kochane.... Czas pomykac do jakiegoś spania, cy cuś.... Słodkich snów dla wszystkich
|
|
#6410 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłych snów
|
#6411 |
|
Rozeznanie
|
OJEJ
Czesc zawodniczki. Nie wiedzialam ,ze wy takie bojowe dziewczynki. Mnie to kompletnie nie wciaga ( nawet nie wiedzialam,ze jakies walki maja miejsce w telewizorni ) ale co tam, wszyscy sa inni. W kazdym razie fajnie jak ma sie jakies pasje. Buziaki I milej niedzieli dla wszystkich. |
|
|
|
#6412 |
|
Raczkowanie
|
Walka super grubas dostał baty--niestety oglądałam walkę sama, bo mój kochany
mężuś mi wyjechał do pracy za granicę i tak spac nie mogłam ...a tak apropo walki--my kobiety lubimy zwycięzców......laski pewnie jeszcze śpicie....ja już od 7 mej na nogach głupio tak samej nie wiem co z soba robic....wstawiłam sobie nawet jego fotę tu do galeri i zaglądam co chwilkę---dobrze, że córka mnie wyciąga na spacer--lody do kawiarni może na chwilkę zapomnę i się wyluzuję...gapię się w zdjęcia jakby wyjechał na zawsze, a to tylko 6 tyg......oj tak to jest ,że jak nam połówka wyjeżdża to tęsknota i smutek jest, ale to znaczy , że kochamy ![]() ps: ciekawe jak tam nasze dziewczynki po zabiegu u Jarlińskego..ja .tu nie nadązam za Wami tyle się tu dzieje i piszecie----to czekam na wieści cycolinki jak żyjecie po zabiegu....buzile od smutaska....
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-09-19 o 13:10 |
|
|
|
#6413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Alis nie smutasuj, nie plakusiaj. 6 tygodni to nie wiecznosc, ostatecznie mozemy twojego polowka do naszej cyckowej listy dopisac i bedziemy odliczac jego powrot. A poki co, zajrzyj tu http://shop.orion.de/epages/orion_DE...c=24.11.00.00& |
|
|
|
|
#6414 |
|
Wtajemniczenie
|
Alis 6 tyg szybko zleci
|
#6415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6416 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
No i przed chwilką dotarłam do domciu ![]() No i co mogę napisać. Miałam być w klinice o 8:00 rano 30km. przed Wrocławiem zawiesiła mi się nawigacja rzucałam nią po całym aucie aż prawie płakałam bo już było za 10 8:00 a każdy mówił inaczej jak jechaćSzlak myślałam że mnie trafi i cudem o 7:52 nawigacja odzyskałam sprawność i do kliniki wpadłam o 7:58 ![]() Rozmowa z lekarzem, pytam a dało by się więcej? ![]() A doktor ile pani chce? No to ja po cichu mówię tak ze 400 a on nie ma sprawy! ![]() No i ok. 9:00 smacznie już spałam zero strachu przez tą nawigację nawet nie wierzyłam że w klinice jestem. Jak już leżałam na sali operacyjnej i patrzyłam na lampy to poczułam się jak u dentysty. Zastrzyk dostałam i położył mi maskę dwa wdechy i kosmos ![]() Obudziłam się ok. 11:00 patrzę baloniki są Zero mdłości i wymiotów, nawet se sama włosy związałam, ale około 18:00 zaczęło boleć w mostku pod piersiami i pachy, jak wstałam było lepiej ale po dłuższym leżeniu podnieść się...rrrrr....masakra! Dziś po godz. 10:00 do domciu po drodze MC'Donald Mniami i powiem wam że w momencie przekroczenia progu domu rewelacja! Zszyłam z moim kochanym staniczek bo za szeroko były od siebie miseczki, sesje mi zrobił i poszedł spać, ja na chwilkę wpadłam do was, bo też zaraz idęnyny, przez Pudziana nie spałam do 1 w nocy, powiem wam tak bolał mnie najbardziej mostek i pod pachami. Ale teraz już lepiej. No i ten mój kaszel mnie dobija bo wtedy boli jak szlak! Ale jestem prze szczęśliwa Napiszę jeszcze jak się wyśpię. Próbuję załadować świeże jeszcze ciepłe zdjęcia,może mi się uda
|
#6417 |
|
Raczkowanie
|
No i udało się
Podobają się?
|
#6418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to super. Idz, kup sobie cos ladnego, niekoniecznie praktycznego ( my kobiety lubimy przeciez kupowac rzeczy zupelnie do niczego niepotrzebne ) a jak wrocisz to my tu bedziemy juz czekaly . A metamorfoza, fajna sprawa , a przez 6 tygodni to juz mozna cos wyczarowac. Wstawie fotke pazorkow , ktore robilam niedawno babce. Przyszla i powiedziala ,ze chce cos totalnie kolorowego . To dostala. hihi. Same zobaczcie. |
|
|
|
|
#6419 |
|
Rozeznanie
|
Chibuike Z calego serducha gratuluje wymarzonych cycusiow. Bardzo cieszy mnie fakt ,te w takiej cudownej formie jestes. Przed cycusiami jeszcze dluga droga ale juz widac, ze piekne beda. Teraz odpoczywaj, nie przemeczaj sie i oczywiscie w ramach wypoczynku zagladaj do nas . ![]() Brawa dla ciebie za odwage i dobra forme ,a dla doktorka za dobra robote. ![]() Buziaki |
|
|
|
#6420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki idę lulać Pa pa
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

, więc pewnie niedługo lulu

rzucałam nią po całym aucie aż prawie płakałam bo już było za 10 8:00 a każdy mówił inaczej jak jechać