|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
To jest duże skrzyżowanie ze światłami. O tym wyjściu mówił Rutkowski, wspominał też że wychodzi na stację benzynową "Bliska".
|
|
#4442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4443 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak tak wiem ze mowil dlatego tego sie uchwycilem.Chodzilo mi dokladnie o te stacje bo niebardzo wiedzialem jak jest umiejscowiona a kazda stacja ma monitoring i sto procent dzialajacy no chyba ze wlasciciel jest niepowazny. Kamera jest zawsze skierowana na wjazd i zawsze na dystrybutory z paliwem pod takim kontem aby zatrzymujacego sie auta byla widoczna tablica rejestracyjna.Kamera przemyslowa patrzy pod takim katem w ksztalcie trojkata.Moje pytanie jest czy dystrybutory sa od strony przejscia czy od strony przejscia jest tyl stacji?
|
|
|
|
|
#4444 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
żwby tam dojść musi przejść na drugą stronę na której jest szkoła i odbić w lewo ( w drugą stronę od falowca) główną drogą jakieś kilkaset metrów i wtedy mija Czarny Dwór 6 ja od początku podejrzewałam,że może tamtędy iść |
|
|
|
|
#4445 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie nie nie. mnie chodzi o to gdzie by doszla idac na wprost przejscia przez ktore musiala przejsc albo co ma przed soba stojac na przejsciu?
|
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://mapa.trojmiasto.pl/index.php#...-Dw%C3%B3r,-ul.
|
|
#4447 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4448 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje bardzo ale ta mapka nic mi nie daje ciezko tam znalesc umiejscowienie konkretnego budynku.dziekuje ale musze poszukac w postach bo kolezanka klaustrofobia dala mi pare stron wczesniej inna mapke i chyba ta pomoze.W kazdym razie dziekuje za pomoc---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- poprawka zwracam honor titinie tylko musze hubryde wlaczyc hehe. moj bąd
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tak, tak dalam tę sama mapke tylko jak piszesz opcja hybryda lub lotnicza
|
|
#4450 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4451 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Dokładnie a na przeciwko jednego z falowca o ile dobrze pamiętam jest komisariat. |
|||
|
|
|
#4452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
czy mi sie zdaje czy burgund opowiedziala o wyjsciu przy ulicy Obroncow Wybrzeza a titina o tym przy Jana Pawla II ?
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Mama Iwonki pokazuje nam jedno z wyjść którym mogła iść Iwonka. Nie wiemy czy wyszła tym wyjściem które wychodzi na skrzyżowanie czy tym które wychodzi bezpośrednio na budynek Czarny Dwór 6. Pamietam że Rutkowski mówił coś że tym które wychodzi na stację benzynową "Bliska" ale zupełnie pomyliły mu sie numery wyjść, także w końcu nic nie wiadomo....
Edit Mama Iwonki pokazywała wyjście przy tym dużym skrzyżowaniu ulic Czarny Dwór z Dąbrowszczaków i Obrońców Wybrzeża.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-19 o 14:22 |
|
|
|
#4454 |
|
BAN stały
|
znalazłeś? bo jak nie to bardziej doświadczone mogą ci podesłać print screen .chyba wiem które to ale mam tylko 99% pewności więc nie hcę strzelić gafy.
|
|
|
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
jej, jak dobrze że Kimimika wychwyciła, że to głos Kasi! :O dwa razy oglądałam ten reportaż, a nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że to nadal mówi Kasia... :O jestem w szoku, po co oni tak to zmontowali? czy to ma być jakaś manipulacja, czy jak?
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli podsumowując:
1. Rutkowski mówi o wyjściu które prowadzi na stację benzynową Bliska czyli ul. Dąbrowszczaków - na zakręcie. To jest to wyjście pomiędzy stawami które zostały przeszukane. 2. Mama Iwonki pokazuje wyjście takie dość szerokie które wychodzi na skrzyżowanie ulic Czarny Dwór z Dąbrowszczaków i Obrońców Wybrzeża. 3. Jest jeszcze wyjście które wychodzi bezpośrednio na budynek Czarny Dwór 6
|
#4457 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale ogółem jak się idzię na piechtę to te skrzyżowania są dość blisko położone ![]() Chyba, że tylko ja tak odczówam ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
no i niedaleko czarnego dworu jest kolejna stacja
|
||
|
|
|
#4458 |
|
BAN stały
|
hehehehheh teraz to mi kompletnie dziewczyny namotalyscie. bzyblizam obraz i mi ucieka reszta ulic wiec mi ciezko a chce z bliska patrzec bo chce cos wychwycic. czyli to co mama iwonki pokazywala to jest to co idzie między stawami i wychodzi troszke ze stacja jest z lewej? numerami sie nie sugeruje tylko nazwami wiec spoko
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- dla mnie najlogiczniejsze by bylo gdyby przeszla obok stacji na zakrecie a potem wzdluz jagiellonskiej do samego czarnego dworu. moim zdaniem najbezpieczniej i chyba krócej ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- jesli faktycznie tamtedy szla to dla mnie ma znaczenie z tymi kamerami na stacji jak sa umiejscowione |
|
|
|
#4459 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie nie obchodzi co jest w jakimś artykule na temat programu, interesuje mnie co jest w programie, a tam słowa "prawda" w kontekście braku pieniędzy nie ma. Pewna że ucięli nie jestem, ale podejrzewam, bo Kasia nie mogła raczej wiedzieć z całą pewnością że Iwona pieniędzy nie miała, prawda? A co do mojej wiarygodności to wiesz, ja nie zostałam zbanowana na wizażu i nie wróciłam pod innym nickiem, udając że kompletnie nie wiem o co chodzi z banami
|
|
|
|
|
#4460 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
ale jeśli twórcy artykułu ze strony nasygnale.pl wzorowali się na "Celowniku"... to mogli niesłusznie przypisać te słowa Adrii, bo nie wychwycili różnicy głosów - tak samo jak większość z nas w pierwszej chwili.
|
|
|
|
#4462 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4463 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Adria też niekoniecznie musiała wiedzieć dokładnie, bo nie wszyscy "zaglądają" sobie nawzajem do portfela. Ja jak idę z koleżanką do klubu czy pubu czy gdziekolwiek to nie pytam jej ile ona ma kasy ze sobą. Ona mnie też nie. |
|
|
|
|
#4464 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć przyłączam się do dyskusji , bo już od dawna śledzę ten wątek.
Trochę się pogubiłam w waszych wypowiedziach dotyczącym wyjścia jakim mogła iść Iwona. Czy skrzyżowanie o którym mówiła mama Iwony w programie to jest to "wychodzące" na stację benzynową?? Patrzyłam na mapę i te wyjście- z tego co pamiętam -prowadzi od molo na Zaspie. Ale gdy czytałam artykuły na temat zaginięcia Iwony to było napisane , że kamera przy molo na Zaspie już jej nie zarejestrowała.
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4465 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dokladnie kolezanka burgund sama przyzna ze ja nie widzialem w jednym artykule slowa "nie" a ona widziala i ja z domownikami ogladalem i kazdy widzial to samo co ja ze niema slowa "nie" ale po odswiezeniu strony to slowo sie pojawilo. sadze ze ktos poprawil juz po wystawieniu na strone.pozatym uwazam ze takich niedociagniec slownych jest wiele w artykulach wiec dlatego opieram sie na programie bo widac czarno na bialym
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie ten wątek to jedna wielka paplanina kilku osób które wcale nie odpowiadają na zadawane pytania i nawet nie zauważają że przychodzi tu ktoś nowy... Sory, ale tutaj kręci się offtop bez jakiś sensownych informacji
|
|
|
|
#4467 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zgadzam sie
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
czemu offtop? przecież cały czas jest mowa o Iwonce :/ sam Janusz już kilkakrotnie chwalił takie "snucie teorii", bo mówił że naprowadza to na nowe tropy. a nowej osobie po prostu jeszcze pewnie nikt nie zdążył odpowiedzieć.
|
|
|
|
#4469 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niekoniecznie poprostu sa pytania z odpowiedziami janusza i ciezko odpowiadac na te na ktore odpowiedz juz jest. toczy sie dyskusja na temat roznych wariantow wiec przylaczaj sie sadze tylko ze nie powinno sie wracac do tematu 10 stron do tylu tylko albo kontunuowac toczacy sie watek albo niewiem. Rozumiem ze nie kazdy jest w danej chwili na kompie no ale..... no i ja teraz zmienilem temat hehehe soooooooooooooooooooory
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
stacja bliska na jagiellońskiej czyli od obrońców wybrzeża by musiała iść w prawo a do domu w lewo wyszła na obrońców i te wieżowce pomarańczowe co bylo widać z auta ą właśnie tam i mają monitoring a pod nimi też biedronka a na przeciwko falowiec |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

bardzo dziekuje