|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Ja już a la Pandory przerobiłam i przekonałam się, że lepiej jednak zainwestować w oryginał
.
|
|
|
|
#3662 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Proponuję zmierzyć oba rozmiary. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() Myślę że puzzle będą pasowały do Trolli. Jakby co to mogę podejść do Kuka z moimi Trollami i obadać sprawę, tyle tylko ze najwcześniej w połowie przyszłego tygodnia.... ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Odpowiednio dobrane koraliki z Pandory będą dobrze wyglądać na Trollowej bransoletce. Sama dość długo nosiłam jeden choć przyznaje że nie lubię mieszać marek.---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- VLS ładny zestaw Trolli wybrałaś Tęcza na żywo wygląda identycznie jak na zdjęciu.
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam, mam! 18cm jest idealna, co prawda między stoperami mieszczą się na niej tylko 4 koraliki, ale jest ok
. Dokupiłam dwa koraliki i na razie za naturalny stoper służy zapięcie. Tam gdzie kupowałam mieli okropne stopery, więc wybiorę się po nie w tygodniu .Magda, jakbyś mogła sprawdzić czy ta Chamilia pasuje na Trolle, to będę wdzięczna
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-19 o 13:31 |
|
|
|
#3665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie wygląda Twoja Pandora. Puzzla sprawdzę ale tak jak mówiłam w połowie tygodnia A ja cały czas "dumam" co tu zrobić z tą swoją Pandorą..... Z jednej strony szkoda mi sprzedawać z drugiej zaś szkoda mi pakować w nią kasę żeby wyglądała lepiej .... Myślę też żeby może sprzedać na allegro tylko bransoletkę a w zamian kupić sobie skórzaną podwójną. Ciekawa jestem czy za 200zł znalazł by się chętny. Jak myślicie ???
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-19 o 14:11 |
|
|
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
A w jakim stanie jest ta bransoletka
? W ogóle one się niszczą? Jeśli w bardzo dobrym stanie to myślę, że za 200 zł może się sprzedać.
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Moja palma ma na karabińczyku TS i jest z dwóch stron pokryta emalią więc to chyba oryginał
"Witam, przepraszam za spóźnioną odpowiedź . Niestety palemka jest pokryta emalią tylko po jednej stronie, na karabińczyku nie ma literek TS Pozdrawiamy" Zdjęcia za chwilę dam Widzieliście że w Aparcie są na stronie kolejne nowości? Większość widziałam wczoraj wsklepie . Wróciłąm z fortepianem i jachtem
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna porcja nowości i powrotów z Apartu
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
I ostatnia porcja
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Zostało jeszcze żelazko
![]() A ja chciałabym żółwia z Verony i zamówię sobie leżak z UK
|
|
|
|
#3671 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałam już jakiś czas temu nowości na stronie Apartu
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Skrzypce ze smyczkiem bardzo mi się podobają
Widziałam wczoraj na żywo. Te zestawy sportowe też są świetne No to pokazuję moje charmsy
|
|
|
|
#3674 |
|
Wtajemniczenie
|
statek jest niezły... widziałam kolekcje na FB
|
#3675 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorina, super Twoje nowości
. A gdzie kupiłaś palmę i w jakiej cenie była ?Ja jestem totalnie wciągnięta w koraliki . Chwilowo charmsy mi przeszły . Już myślę o Trollach...
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fortepian dostałąm od rodziców - przypomina mi młode lata jak chodziłam na lekcje grania zmuszana przez nich A jacht musiałam poprostu mieć ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- A Twoja Pandora jest prześliczna ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Jeszczę pokażę wam jak śliczna jest ta ważka Te granaty przepięknie się mienią i ten kolor Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-09-19 o 16:07 |
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najładniejsza z tego wątku ![]() Sorina - jacht najlepszy |
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.personalised-jewellery.co...ver-charm.html
Czy ktoś chciałby jeszcze zamówić? ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Widzieliscie coś takiego? http://www.amazon.co.uk/Welded-Bliss...4908731&sr=1-2 |
|
|
|
#3679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda mi jej o tyle że zupełnie nie jest zniszczona. Po 9 miesiącach użytkowanie - rzadkiego ale jednak użytkowania - nie ma rys ani przyciemnień. Śmiało mogę powiedzieć że cena powalająca ale jakość b.dobra. Przejdę się w tygodniu do Pandory i obejrzę te skórzane a potem będę się zastanawiać. Z tego co wiem nie mają 18 i boję się ze 17,5 będzie za mała. 19 nie chce bo nie planuję większej ilości koralików a skóra jednak zachowuje sie inaczej niż srebrna żyłka.
|
|
#3680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jak myślicie brać dwa takie same czy różne ? A co myślicie o tym? Pasuje do samolociku, no nie ? A na dodatek widnieją na nim moje inicjałyPrzymierzałam skórę 19 cm i jest ok, a 18 cm trochę ciasna. Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-19 o 17:27 |
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałyście w Aparcie kaktusa w białej doniczce, toaletkę z lusterkiem i odkurzacz? Nie wiem czy to są nowości, ale ja wcześniej ich u siebie nie widziałam. Kaktus i odkurzacz moim zdaniem świetne, ale mnie do niczego nie pasują niestety.
|
|
#3682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pytałam Cię kilka postów wcześniej (ale nie odpowiedziałaś Ostatnio znowu zaglądałam na stronę TS i wpadła mi w oko taka zawieszka http://shop.thomassabo.com/poland/ar...19_012_10.html
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-19 o 17:40 |
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja moze tez sie na jedna pandorke skusze. Bede miec 3
|
|
#3684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jako koleżance wizażance i fance Trollsów dorzucę w prezencie koralik (do wyboru srebrne serduszka albo różyczka) No ale najpierw muszę zobaczyć te ichniejsze skórki
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes widziałam te charmsy w Aparcie
magdadro widziałam tego charmsa na żywo - bardzo ładny był a VLS to ma już 200 charmsów ![]() Wczoraj w Aparcie byłam zobaczyć na charmsy i już nie mają 2 pełnych lad tylko jedną Fotel czerwony też był fajny ale szkoda że emaliowany metalicznym kolorem :/
|
|
|
|
#3686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o matko ..... ale to dobrze przynajmniej wiem ze jest ktoś kto ma gorzej niż ja he he he Tak sobie pomyślałam ze jak by mi to kółeczko z bransoletki TS zwisało razem z tym czerwonym charmsem to ładnie by się to ze sobą komponowało. Ja już mam 36 lat wiec duża ilość zawieszek niezbyt mi pasuje
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze musze zmierzyc, myslisz ze jak mam nadgarstek 15,5 (ciasno) i 16 tak w miare to 19 bedzie ok?? Komponuje sobie bransoletki na stronie pandory
|
|
#3688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdybym sprzedawała na allegro to bym nie wystawiała za 200zł z zawieszką. Podobają mi się wszystkie - w końcu sama je wybrałam, choć ta z serduszkami chyba najmniej pasuje do reszty ![]() Co do rozmiaru to ja nam 15ciasno 15,5 tak delikatnie przykładając centymetr do skóry i noszę właśnie tą 19. VLS ma tyle co ja i wybrała 18 wiec to zależy od preferencji. Pewnie 18 byłaby dla mnie lepsza bo nie mam murano które jednak sporo luzów odejmuje. Trollowe 19 są dla mnie w sam raz.
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak juz sie zdecydujesz daj znac na PW a na stronie pandory sa wszystkie koraliki ? troche malo tych murano srebrne ładne
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Magdadro jeśli dobrze pamiętam to Frey Wille to koszt od 1,5 do 3,5 tys. Tylko ja patrzyłam jedynie na bransoletki, więc nie wiem jaki jest koszt innych rzeczy. Na razie nie mam funduszy, ale muszę je zebrać
![]() Tylko nie wiem którą wybrać A Tobie która podoba się najbardziej?Przejrzałam stronę Pandory i Trolli i u mnie wygrywają trolle - większy wybór murano do którego mam słabość. Niestety spotkała mnie przykra niespodzianka - w Warszawie nie ma Trolli i nie wiem jak to będzie u mnie z zakupami przez internet. Wolałabym jednak obejrzeć je najpierw na żywo. A może poczekam i mi przejdzie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

.

Nie wiem jaki rozmiar wziąźć jeśli chodzi o bransoletkę.... 16-17cm to mój obwód, brać 2 cm większą?

? A co myślicie o tym? Pasuje do samolociku, no nie
Fotel czerwony też był fajny ale szkoda że emaliowany metalicznym kolorem :/