Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-19, 15:05   #4471
Kimikika
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Generalnie ten wątek to jedna wielka paplanina kilku osób które wcale nie odpowiadają na zadawane pytania i nawet nie zauważają że przychodzi tu ktoś nowy... Sory, ale tutaj kręci się offtop bez jakiś sensownych informacji
muszynianka bo nie ma w zasadzie nowych informacji
I z czasem może być ich jeszcze mniej
Możemy pozwolić żeby wątek umarł, albo wałkować po raz któryś to samo.
Janusz prosił żebyśmy pisali, rozgłos w tej sprawie wciąż jest ważny, więc jeśli tylko ktoś ma ochotę na pisanie akurat tutaj to dlaczego tego nie robić?
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:05   #4472
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Zgubiłam sie, niby jestem z Gdanska ale na reprotazu ciezko mi wylapac , o ktorym wyjsciu mowi mama Iwonki, tutaj mapka

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:11   #4473
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
Zgubiłam sie, niby jestem z Gdanska ale na reprotazu ciezko mi wylapac , o ktorym wyjsciu mowi mama Iwonki, tutaj mapka

dziękuje slicznie jestes nieoceniona> teraz juz wszystko wiem
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:12   #4474
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
dokladnie kolezanka burgund sama przyzna ze ja nie widzialem w jednym artykule slowa "nie" a ona widziala i ja z domownikami ogladalem i kazdy widzial to samo co ja ze niema slowa "nie" ale po odswiezeniu strony to slowo sie pojawilo. sadze ze ktos poprawil juz po wystawieniu na strone.pozatym uwazam ze takich niedociagniec slownych jest wiele w artykulach wiec dlatego opieram sie na programie bo widac czarno na bialym
a co dziennikarzyny co źle montują materiał są bardziej wiarygodni od piszących artykuły

tak jestem pod innym nickiem
chcę pomóc Iwonie daletego to zalogowałam się jeszcze raz ale mogę zrobić logut bez waszej łaski kimikika i nie pisz mi na priv , że dziękujez za szczerą odpowiedź i że nikomu nie powiesz, bo to mi powiedziało wszystko na temat twojej wiarygodności
nie strasz mnie banami na privie
JA TU PISZE ZE WZGLĘDU NA IWONKĘ A NIE ZEBY KOMUŚ ROBIĆ NA ZŁOŚĆ I NIKOGO NIE OBRAŻAM

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-19 o 15:18
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:14   #4475
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuje slicznie jestes nieoceniona> teraz juz wszystko wiem
nie ma sprawy przynajmniej sie nauczylam screenshoty robic, tylko prawde mowiac ja nadal nie wiem czy Iwonka wyszla wyjsciem 1 czy 2

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-19, 15:14   #4476
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
a co dziennikarzyny co źle montują materiał są bardziej wiarygodni od piszących artykuły
wiarygodni może nie, bo to straszna głupota zmontować tak materiał, naprawdę nie rozumiem, czemu tak zrobili :conf used:
ale fakt faktem, że tam słychać głos Kasi...
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:20   #4477
Kimikika
BAN stały

Cytat:

tak jestem pod innym nickiem
chcę pomóc Iwonie daletego to zalogowałam się jeszcze raz ale mogę zrobić logut bez waszej łaski kimikika i nie pisz mi na priv , że dziękujez za szczerą odpowiedź i że nikomu nie powiesz, bo to mi powiedziało wszystko na temat twojej wiarygodności
moja droga ja Ci napisałam że i tak dojdę do prawdy więc lepiej będzie jak sama się przyznasz bo jak nie to napisze do admina z prośbą o porównanie ip.

Kiedy się przyznałaś owszem podziękowałam, bo sądziłam że dalej będziesz brnąc w kłamstwa jak to robiłaś na watku. I napisałam Ci że tego nie zgłoszę dalej. I do admina jak widać nie zgłosiłam bo wciąż tu jestes, prawda?
Stary 2010-09-19, 15:23   #4478
visionAM
Zakorzenienie

osobiście bym zgłosiła, bo burgund się czepia już od dawna ludzi i wprowadza złą atmosferę na forum
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:24   #4479
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
wiarygodni może nie, bo to straszna głupota zmontować tak materiał, naprawdę nie rozumiem, czemu tak zrobili :conf used:
ale fakt faktem, że tam słychać głos Kasi...
W reportażu wystąpila zrozpaczona matka poszukująca swojej córki od 2 miesięcy mówiąca resztkami sił. Jak można było odwalić taką chałturę?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
osobiście bym zgłosiła, bo burgund się czepia już od dawna ludzi i wprowadza złą atmosferę na forum

ja? ty mi na każdym kroku wypominasz, że nie czytam ze zrozumieniem
Stary 2010-09-19, 15:24   #4480
Kimikika
BAN stały

Cytat:
nie strasz mnie banami na privie
JA TU PISZE ZE WZGLĘDU NA IWONKĘ A NIE ZEBY KOMUŚ ROBIĆ NA ZŁOŚĆ I NIKOGO NIE OBRAŻAM
Ale obrażałaś i wyzywałaś inne Wizażanki. Powinnaś chociaż przeprosić tamte dziewczyny za swoje słowa.

Banem Cie nie straszyłam,bo ja nie banuję,nie mam tu takich uprawnień. Napisałam Ci tylko że jestem przekonana że to Ty i że albo dowiem sie prawdy od admina albo od Ciebie. Wybór należał do Ciebie. Kiedy się przyznałaśja słowa dotrzymałam i nie prosiłam o porównanie ip admina. I wciąz nie mam zamiaru tego robic, ale kryć Cię przed innymi też nie zamierzam.
Stary 2010-09-19, 15:25   #4481
madziullah
Raczkowanie

OMG ! Dziewczyny litości Ileż można czytać te kłótnie i wywlekanie brudów
madziullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:29   #4482
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziullah Pokaż wiadomość
OMG ! Dziewczyny litości Ileż można czytać te kłótnie i wywlekanie brudów

no dokładnie
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:30   #4483
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
moja droga ja Ci napisałam że i tak dojdę do prawdy więc lepiej będzie jak sama się przyznasz bo jak nie to napisze do admina z prośbą o porównanie ip.

Kiedy się przyznałaś owszem podziękowałam, bo sądziłam że dalej będziesz brnąc w kłamstwa jak to robiłaś na watku. I napisałam Ci że tego nie zgłoszę dalej. I do admina jak widać nie zgłosiłam bo wciąż tu jestes, prawda?
A dlaczego to powiedziałaś?
Czy ja powiedziałam cokolwiek złego komuś tutaj? No może Vision jak broniłam Robsona w kwestii pytań, bo nie podobało mi się jak potraktowała jego wysiłek.
Stary 2010-09-19, 15:33   #4484
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Rutkowski mówił o wyjściu nr 1 a mama Iwonki o nr 2 z tym że niekonkretnie, mogło jej chodzić po prostu o tą okolicę, natomiast w chwili gdy to mówiła samochód znajdował się na tym skrzyżowaniu i skręcał w ulicę Dąbrowszczaków. Wyjście nr 3 odpada ponieważ wychodząc nim Iwonka nie przechodziłaby obok budynku Czarny Dwór 6.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-09-19 o 15:36
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:37   #4485
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
no dokładnie
ja tylko chciałam się przyznać, żeby nie było gorszej afery

I PRZEPRASZAM JEŚLI KIEDYKOLWIEK KOGOŚ URAZIŁAM \
ale te osoby , które nazywają nowych trollami powinny się zastanowić czy nie powinny zrobić tego samego.

A z drugiej strony jak mi ktoś zwracał nie potrzebnie uwagę albo był nie grzeczny to mi do głowy nie przyszło, żeby go banować bo nie ja tu jestem najważniejsza tylko Iwona

ps a Twój podpis Muszynianko pasuje do tej sytuacj jak ulał.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Ale obrażałaś i wyzywałaś inne Wizażanki. Powinnaś chociaż przeprosić tamte dziewczyny za swoje słowa.

Banem Cie nie straszyłam,bo ja nie banuję,nie mam tu takich uprawnień. Napisałam Ci tylko że jestem przekonana że to Ty i że albo dowiem sie prawdy od admina albo od Ciebie. Wybór należał do Ciebie. Kiedy się przyznałaśja słowa dotrzymałam i nie prosiłam o porównanie ip admina. I wciąz nie mam zamiaru tego robic, ale kryć Cię przed innymi też nie zamierzam.
przyznałam się parę postów wcześniej i zejdź już ze mnie

Czas edycji: 2010-09-19 o 15:39
Stary 2010-09-19, 15:45   #4486
robson1979
BAN stały

Cytat:
nie ma sprawy przynajmniej sie nauczylam screenshoty robic, tylko prawde mowiac ja nadal nie wiem czy Iwonka wyszla wyjsciem 1 czy 2

ja sadze ze nr. 1
Stary 2010-09-19, 15:46   #4487
Kimikika
BAN stały

Cytat:
A dlaczego to powiedziałaś?
Czy ja powiedziałam cokolwiek złego komuś tutaj? No może Vision jak broniłam Robsona w kwestii pytań, bo nie podobało mi się jak potraktowała jego wysiłek.
Ale co powiedziałam? Prawdę? Wiesz jak było, wiesz za co był ban. Moim zdaniem te Wizażanki, które obraziłaś są ok i gdybyś napisała szczerze że Cię poniosło to dałyby Ci drugą szanse tutaj.
Ale to już w Twojej gestii leży. Zauważ że ja nie napisałam nawet Twojego poprzedniego nicka na forum.

Tak jak Ci na pw wcześniej napisałam nie zgadzam się z Twoimi teoriami w większości, ale piszesz, ciągniesz watek, wnosisz coś do niego, to tez się liczy, moim zdaniem byłoby jednak szkoda dla tego watku gdyby Cię usunęli.

Dzisiaj lekko wytrąciłas mnie z równowagi, kiedy zamiast wysłuchać reportażu ciągle powoływałaś się na jakiś artykuł i między wierszami zarzucałaś mi kłamstwo bo skoro w artkule jest tak napisane to znaczy że tak musi być, a ja piszę nieprawdę.
Gdybyś jeszcze wysłuchała tego reportażu, ale Ty nawet tego nie zrobiłas,bo gdybyś obejrzała ten program (a jest też na youtube przecież) to byś wiedziała że pewne słowa w nim nie padły. Moim zdaniem akurat Ty (choć nie tylko, bo każdy tak naprawdę) nie powinnaś podważać wiarygodności słów innych, zwłaszcza jeśli nawet nie pofatygujesz się żeby samemu to sprawdzic.
Stary 2010-09-19, 15:49   #4488
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Rutkowski mówił o wyjściu nr 1 a mama Iwonki o nr 2 z tym że niekonkretnie, mogło jej chodzić po prostu o tą okolicę, natomiast w chwili gdy to mówiła samochód znajdował się na tym skrzyżowaniu i skręcał w ulicę Dąbrowszczaków. Wyjście nr 3 odpada ponieważ wychodząc nim Iwonka nie przechodziłaby obok budynku Czarny Dwór 6.

ja titina uwazam ze nr 1 jak skonczy sie klotnia to napisze dlaczego

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

DZIEWCZYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYNY LITOSCI. POWROCILEM ABY SIE NIE KLOCIC I SPOKOJ BYL BO I JA TON ZMIENILEM ALE PROSZE WAS. PRZESTANCIE
Stary 2010-09-19, 15:49   #4489
Kimikika
BAN stały

Cytat:

przyznałam się parę postów wcześniej i zejdź już ze mnie
no i właśnie takimi odzywkami tylko zrażasz do siebie ludzi.

Ale Twoja sprawa.

Poza tym jednak kiepskie to przyznanie,skoro nawet nie podałas swojego wcześniejszego wcielenia i wiekszość wciąż nie wie z kim ma do czynienia

Edytowane przez Kimikika
Czas edycji: 2010-09-19 o 15:52
Stary 2010-09-19, 15:53   #4490
titina
Zakorzenienie

Cytat:
no i właśnie takimi odzywkami tylko zrażasz do siebie ludzi.

Ale Twoja sprawa.

Poza tym jednak kiepskie to przyznanie,skoro nawet nie podałas swojego wcześniejszego wcielenia i wiekszość wciąż nie wie z kim ma do czynienia
Ja stawiam na ewę, zgadłam?

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 15:54   #4491
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

własnie dziewczyny spokój, bo my tu z robsonem i titiną mamy rozkminę "nadmapową" i się nasze posty gubią w sporze

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-19, 16:02   #4492
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Ale co powiedziałam? Prawdę? Wiesz jak było, wiesz za co był ban. Moim zdaniem te Wizażanki, które obraziłaś są ok i gdybyś napisała szczerze że Cię poniosło to dałyby Ci drugą szanse tutaj.
Ale to już w Twojej gestii leży. Zauważ że ja nie napisałam nawet Twojego poprzedniego nicka na forum.

Tak jak Ci na pw wcześniej napisałam nie zgadzam się z Twoimi teoriami w większości, ale piszesz, ciągniesz watek, wnosisz coś do niego, to tez się liczy, moim zdaniem byłoby jednak szkoda dla tego watku gdyby Cię usunęli.

Dzisiaj lekko wytrąciłas mnie z równowagi, kiedy zamiast wysłuchać reportażu ciągle powoływałaś się na jakiś artykuł i między wierszami zarzucałaś mi kłamstwo bo skoro w artkule jest tak napisane to znaczy że tak musi być, a ja piszę nieprawdę.
Gdybyś jeszcze wysłuchała tego reportażu, ale Ty nawet tego nie zrobiłas,bo gdybyś obejrzała ten program (a jest też na youtube przecież) to byś wiedziała że pewne słowa w nim nie padły. Moim zdaniem akurat Ty (choć nie tylko, bo każdy tak naprawdę) nie powinnaś podważać wiarygodności słów innych, zwłaszcza jeśli nawet nie pofatygujesz się żeby samemu to sprawdzic.
Moja droga teraz Ciebie poniosło. Ja nigdzie nie napisałam, że kłamiesz tylko, że bardziej wierzę artykułowi z gazety i to wszystko bez żadnych międzywierszów i podtekstów. NIe napisałam nigdy, że ktokolwiek pisze nieprawdę.
Słuchaj nie jestem gówniarą, żebyś tak do mnie przemawiała.
I nie doszukuj się na siłe czegoś czego autor nie miał na myśli.
KONIEC JUŻ TEGO OFFU
A każdy może powoływać się na co chce i nie musi ślepo wierzyć źle zmontowanemu artykułowi.

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Co to za zgadywanka? Pudlo pudło pudło.

INGULLA

A co do Kimikiki jej przemówieniu to nie ma zakazu logowania sie ponownie.

Raz już przepraszałam a kajać się nie będę-

Czas edycji: 2010-09-19 o 15:57
Stary 2010-09-19, 16:02   #4493
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
własnie dziewczyny spokój, bo my tu z robsonem i titiną mamy rozkminę "nadmapową" i się nasze posty gubią w sporze

Chryste panie o to właśnie chodzi, durna paplanina kilku babeczek ta i to sztampowe hasło IWONKA JEST NAJWAŻNIEJSZA, póki co słyszę tylko ple ple ple ple ja ja moje ple ple ple twoja wina ple ple ple ty się zamknij a ty zrób tamto ple ple ple. I to mniej więcej od 20 stron
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:03   #4494
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Co to za zgadywanka? Pudlo pudło pudło.

INGULLA

A co do Kimikiki jej przemówieniu to nie ma zakazu logowania sie ponownie.

Raz już przepraszałam a kajać się nie będę-
Stary 2010-09-19, 16:03   #4495
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Moja droga teraz Ciebie poniosło. Ja nigdzie nie napisałam, że kłamiesz tylko, że bardziej wierzę artykułowi z gazety i to wszystko bez żadnych międzywierszów i podtekstów. NIe napisałam nigdy, że ktokolwiek pisze nieprawdę.
Słuchaj nie jestem gówniarą, żebyś tak do mnie przemawiała.
I nie doszukuj się na siłe czegoś czego autor nie miał na myśli.
KONIEC JUŻ TEGO OFFU
A każdy może powoływać się na co chce i nie musi ślepo wierzyć źle zmontowanemu artykułowi.
Artykuł jest o reportażu.Powołujesz się że w artykule jest użyte pewne słowo z reportażu. Ja Ci piszę że tego słowa w reportażu nie ma. A Ty na to że jednak, wierzysz artykułowi,a nie mi. Czyli między wierszami zarzucasz mi kłamstwo.Bo skoro nie wierzysz mi to znaczy że muszę pisać nieprawdę, czyż nie? Nie da się żeby w artykule była prawda i w moich słowach była prawda, bo to się wzajemnie w tym przypadku wyklucza.

Oczywiście Ty mi wierzyć nie musisz, ale fajnie by było gdybyś sama sprawdziła i wysłuchała tego reportażu. Ten fragment trwa raptem półminuty, chyba nie jest to wielki wysiłek,prawda?

EOT burgund1234.

Dziewczyny sorry

titina - nie
Stary 2010-09-19, 16:04   #4496
burgund1234
BAN stały

Cytat:
ja titina uwazam ze nr 1 jak skonczy sie klotnia to napisze dlaczego

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

DZIEWCZYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYNY LITOSCI. POWROCILEM ABY SIE NIE KLOCIC I SPOKOJ BYL BO I JA TON ZMIENILEM ALE PROSZE WAS. PRZESTANCIE
Spoko ja już skończyłam, nie denerwuj się

Iwona wyszła wyjściem na Obrońców Wybrzeża poznałam te wieżowce w reportażu, które było widać z auta

Czas edycji: 2010-09-19 o 16:08
Stary 2010-09-19, 16:12   #4497
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
Cześć przyłączam się do dyskusji , bo już od dawna śledzę ten wątek.

Trochę się pogubiłam w waszych wypowiedziach dotyczącym wyjścia jakim mogła iść Iwona.

Czy skrzyżowanie o którym mówiła mama Iwony w programie to jest to "wychodzące" na stację benzynową??
Patrzyłam na mapę i te wyjście- z tego co pamiętam -prowadzi od molo na Zaspie. Ale gdy czytałam artykuły na temat zaginięcia Iwony to było napisane , że kamera przy molo na Zaspie już jej nie zarejestrowała.
,mama pokazywała wcześniejsze wyjście, kolejne jest to od molo.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
przy wyjściu na Jana Pawła jest osiedla Iwony a za nim stacja lotos przy biedroce i aptece

stacja bliska na jagiellońskiej czyli od obrońców wybrzeża by musiała iść w prawo a do domu w lewo

wyszła na obrońców i te wieżowce pomarańczowe co bylo widać z auta ą właśnie tam i mają monitoring a pod nimi też biedronka a na przeciwko falowiec
Dobrze mówisz, o tyej stacji ciągle piszę.. a obok tych pomarańczowych bloków w stylu klocków lego jest Komisariat..a w każdym bądź arzie gdzieś bliziutko.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:13   #4498
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
,mama pokazywała wcześniejsze wyjście, kolejne jest to od molo.
wiesz co to jest całkiem możliwe ale ten reportaż był fatalnie zrobiony.

Może zapytamy Janusza co uważa mama Iwony i które wyjście pokazywała?
Stary 2010-09-19, 16:13   #4499
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Podejżewam nr 2 z innych nie widać bloków typu klocki lego z takiej perspektywy(te pomarańczowe)
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:14   #4500
robson1979
BAN stały

Cytat:

WLASNIE HEHEH. ciagle musze sie cofac aby kuknac co pisalyscie hehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości