|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
![]() I z czasem może być ich jeszcze mniej ![]() Możemy pozwolić żeby wątek umarł, albo wałkować po raz któryś to samo. Janusz prosił żebyśmy pisali, rozgłos w tej sprawie wciąż jest ważny, więc jeśli tylko ktoś ma ochotę na pisanie akurat tutaj to dlaczego tego nie robić? |
|
|
|
|
#4472 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgubiłam sie, niby jestem z Gdanska ale na reprotazu ciezko mi wylapac , o ktorym wyjsciu mowi mama Iwonki, tutaj mapka
|
#4473 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4474 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak jestem pod innym nickiem chcę pomóc Iwonie daletego to zalogowałam się jeszcze raz ale mogę zrobić logut bez waszej łaski kimikika i nie pisz mi na priv , że dziękujez za szczerą odpowiedź i że nikomu nie powiesz, bo to mi powiedziało wszystko na temat twojej wiarygodności nie strasz mnie banami na privie JA TU PISZE ZE WZGLĘDU NA IWONKĘ A NIE ZEBY KOMUŚ ROBIĆ NA ZŁOŚĆ I NIKOGO NIE OBRAŻAM Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 15:18 |
|
|
|
|
#4475 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma sprawy
przynajmniej sie nauczylam screenshoty robic![]() , tylko prawde mowiac ja nadal nie wiem czy Iwonka wyszla wyjsciem 1 czy 2
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4477 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kiedy się przyznałaś owszem podziękowałam, bo sądziłam że dalej będziesz brnąc w kłamstwa jak to robiłaś na watku. I napisałam Ci że tego nie zgłoszę dalej. I do admina jak widać nie zgłosiłam bo wciąż tu jestes, prawda? |
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
osobiście bym zgłosiła, bo burgund się czepia już od dawna ludzi i wprowadza złą atmosferę na forum
|
|
|
|
#4479 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
ja? ty mi na każdym kroku wypominasz, że nie czytam ze zrozumieniem |
||
|
|
|
#4480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Banem Cie nie straszyłam,bo ja nie banuję,nie mam tu takich uprawnień. Napisałam Ci tylko że jestem przekonana że to Ty i że albo dowiem sie prawdy od admina albo od Ciebie. Wybór należał do Ciebie. Kiedy się przyznałaśja słowa dotrzymałam i nie prosiłam o porównanie ip admina. I wciąz nie mam zamiaru tego robic, ale kryć Cię przed innymi też nie zamierzam. |
|
|
|
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
OMG ! Dziewczyny litości
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ![]() dokładnie
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czy ja powiedziałam cokolwiek złego komuś tutaj? No może Vision jak broniłam Robsona w kwestii pytań, bo nie podobało mi się jak potraktowała jego wysiłek. |
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Rutkowski mówił o wyjściu nr 1 a mama Iwonki o nr 2 z tym że niekonkretnie, mogło jej chodzić po prostu o tą okolicę, natomiast w chwili gdy to mówiła samochód znajdował się na tym skrzyżowaniu i skręcał w ulicę Dąbrowszczaków. Wyjście nr 3 odpada ponieważ wychodząc nim Iwonka nie przechodziłaby obok budynku Czarny Dwór 6.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-19 o 15:36 |
|
|
|
#4485 | |
|
BAN stały
|
ja tylko chciałam się przyznać, żeby nie było gorszej afery
I PRZEPRASZAM JEŚLI KIEDYKOLWIEK KOGOŚ URAZIŁAM \ ale te osoby , które nazywają nowych trollami powinny się zastanowić czy nie powinny zrobić tego samego. A z drugiej strony jak mi ktoś zwracał nie potrzebnie uwagę albo był nie grzeczny to mi do głowy nie przyszło, żeby go banować bo nie ja tu jestem najważniejsza tylko Iwona ps a Twój podpis Muszynianko pasuje do tej sytuacj jak ulał. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 15:39 |
|
|
|
|
#4486 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to już w Twojej gestii leży. Zauważ że ja nie napisałam nawet Twojego poprzedniego nicka na forum. Tak jak Ci na pw wcześniej napisałam nie zgadzam się z Twoimi teoriami w większości, ale piszesz, ciągniesz watek, wnosisz coś do niego, to tez się liczy, moim zdaniem byłoby jednak szkoda dla tego watku gdyby Cię usunęli. Dzisiaj lekko wytrąciłas mnie z równowagi, kiedy zamiast wysłuchać reportażu ciągle powoływałaś się na jakiś artykuł i między wierszami zarzucałaś mi kłamstwo bo skoro w artkule jest tak napisane to znaczy że tak musi być, a ja piszę nieprawdę. Gdybyś jeszcze wysłuchała tego reportażu, ale Ty nawet tego nie zrobiłas,bo gdybyś obejrzała ten program (a jest też na youtube przecież) to byś wiedziała że pewne słowa w nim nie padły. Moim zdaniem akurat Ty (choć nie tylko, bo każdy tak naprawdę) nie powinnaś podważać wiarygodności słów innych, zwłaszcza jeśli nawet nie pofatygujesz się żeby samemu to sprawdzic. |
|
|
|
|
#4488 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja titina uwazam ze nr 1 jak skonczy sie klotnia to napisze dlaczego ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- DZIEWCZYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYNY LITOSCI. POWROCILEM ABY SIE NIE KLOCIC I SPOKOJ BYL BO I JA TON ZMIENILEM ALE PROSZE WAS. PRZESTANCIE |
|
|
|
|
#4489 |
|
BAN stały
|
no i właśnie takimi odzywkami tylko zrażasz do siebie ludzi.
Ale Twoja sprawa. Poza tym jednak kiepskie to przyznanie,skoro nawet nie podałas swojego wcześniejszego wcielenia i wiekszość wciąż nie wie z kim ma do czynienia
Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-09-19 o 15:52 |
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stawiam na ewę, zgadłam?
|
#4491 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie dziewczyny spokój, bo my tu z robsonem i titiną mamy rozkminę "nadmapową" i się nasze posty gubią w sporze
|
#4492 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Słuchaj nie jestem gówniarą, żebyś tak do mnie przemawiała. I nie doszukuj się na siłe czegoś czego autor nie miał na myśli. KONIEC JUŻ TEGO OFFU A każdy może powoływać się na co chce i nie musi ślepo wierzyć źle zmontowanemu artykułowi. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Co to za zgadywanka? Pudlo pudło pudło. INGULLA A co do Kimikiki jej przemówieniu to nie ma zakazu logowania sie ponownie. Raz już przepraszałam a kajać się nie będę- Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 15:57 |
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chryste panie o to właśnie chodzi, durna paplanina kilku babeczek ![]() ta i to sztampowe hasło IWONKA JEST NAJWAŻNIEJSZA, póki co słyszę tylko ple ple ple ple ja ja moje ple ple ple twoja wina ple ple ple ty się zamknij a ty zrób tamto ple ple ple. I to mniej więcej od 20 stron
|
|
|
|
|
#4494 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiście Ty mi wierzyć nie musisz, ale fajnie by było gdybyś sama sprawdziła i wysłuchała tego reportażu. Ten fragment trwa raptem półminuty, chyba nie jest to wielki wysiłek,prawda? EOT burgund1234. Dziewczyny sorry ![]() titina - nie
|
|
|
|
|
#4496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Iwona wyszła wyjściem na Obrońców Wybrzeża poznałam te wieżowce w reportażu, które było widać z auta Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 16:08 |
|
|
|
|
#4497 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4498 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4499 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4500 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.