|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
dobra to ja rzucę, poniewaz sie moja za***iaszcza mapka zagubila w kłotni, to ją jeszcze raz dołączam i ustalamy ostatecznie, ze mamie Iwonki chodzilo o droge nr 2 ? tak?
|
|
#4532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4533 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a co jestes pewna ze wyszla tamtedy? to do rutkowskiego biegnij bo to forum plotkowe i moge pisac co chce i sie nie czepiaj bo poki co mieszasz i wszczynasz klotnie |
|
|
|
|
#4534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo to chodzi o takie ladne nowoczesne wiezowce? one moga miec monitoring...
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Ten implant to jest nawet niewyczuwalny pod skórą (psy tak mają),więc wątpię,że jest on do odnalezienia. Mogą każdemu gdzie indziej wstrzykiwać.
|
#4536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pisałeś, czy to wyjście to nr 1 bo ty jakoś tak masz jakąś ukrytą teorię, że to właśnie to , to ja cię poprawiłam że to na pewno nr 2. To wejście pokazywała mama Iwony. Nie mówimy tu o pewnikach tylko o programie ;P ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- si.. zaraz powstawiam. |
|
|
|
|
#4537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja się sugerowałam właśnie zwierzętami, one mają w określone miejsce to wstrzykiwane. A jak zna się miejsce to można wyczuć - moja kotka ma chipa, wiem w jakim miejscu i jak ją tam "pomacam"to wyczuję. |
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4539 |
|
BAN stały
|
Na zielono:
Klocki lego (czyli słynne pomarańczowe bloki)na różowo: Tu chyba jeST komisariat ale mogę się mylić... w każdym bądź razie gdzies w okolichach był..no ale jak pisałam MOGĘ SIĘ MYLIĆ, więc prosze mnię uświadomić. EDIT: EWENTUALNIE KOMISARIAT JEST w budynku po drugiej stronie ulicy tzn za tym różowym kółeczkiem
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-19 o 17:46 |
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiemy od kogo - czy od Kasi, czy od Adrii, czy może od jeszcze jakiejś "sąsiadki z góry".
Jeśli to od Kasi to może to tłumaczyć,dlaczego wypowiada się w tv na temat,czy Iwona miała pieniądze czy ich nie miała.
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-09-19 o 17:48 |
|
|
|
#4541 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to co pozaznaczalam na niebiesko, wiadomo co to ?
|
|
#4543 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A Kasia nie mogła wiedzieć czy Iwona miała pieniądze , bo nie byla z nimi i nie widziała ile Iwona wydawała. A jeśli miałaby taką wiedzę to od kogoś. I teraz pytanie od kogo? Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 17:59 |
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie wiem kto tam pisał,że to bez sensu,bo by się sprawcy pastwili nad ciałem,żeby to wydłubać. Ale na przykładzie Iwony (tfu tfu) - zaginęła, szukają jej chipa. I potem widzą na monitoringu jakimś,że taka i taka kropeczka (czyli na przykład Ziutek i Wiesiek) są teraz przy niej, cokolwiek z nią robią. Nawet jeśli by zrobili coś złego,to policja by miała sprawców od razu. To takie GPS pod skórą,którego nie da się wyrzucić w krzaki. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Myślę,że nawet trzeba! Nie można tak sklejać wypowiedzi. To nie jakiś pudelek, żeby "ubarwiać" opowieści, wyjmować słowa z kontekstu i przypisywać je komuś innemu! To nie jakaś telewizja plotkowa,tylko publiczna. I sprawa bardzo poważna. Jeśli pomyłka - niech to sprostują, dadzą jakiś nowy reportaż czy wzmiankę w kolejnym programie. Oczywiście moim zdaniem powinna to napisać Kimikika,bo jako jedyna to odkryła.
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U góry - wielopoziomowy parking, u dołu budynek PZU.
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale warto to wyjaśnić. Chociaż nie wiem jak to by mogło pomóc w odnalezieniu Iwony...
|
|
#4547 |
|
BAN stały
|
Co do reportażu?Nie wierzę, żeby ktoś kto się wypowiada mówił coś bez przemyślenia jak z tym słówkiem ''zostałam'' Kasi. To nie było na żywo i można było poprawić to i tą niezczęsną wypowiedź Adrii z głosem Kasi i dodatkowo bezskładnie pociętą.
Tak jak te artykuły chyba mają jakąś autoryzację to i ten reportaż powinien mieć w końcu pokazali czyjąś twarz z nie jej głosem. Zasugerowałam się tak mocno tym nieszczęsnym artykułem na sygnale.pl , że do głowy mi nie wpadło, że mogą sobie bezkarnie cytować co im ślina na język przyniesie. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 18:15 |
|
|
|
#4548 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O pastwieniu się nad ciałem pisałam ja ![]() Mam w pamięci opowieść o jakimś zabójstwie, gdzie nie znaleziono ciała jako takiego, tylko zdartą wierzchnią warstwę skóry. Gdyby u ludzi były określone miejsca to sądzę że wiekszość zabójców by wydłubywała. Nie wszędzie jest monitoring jednak. Na przykładzie Iwony - implant wskazywałby że szła przy wejści 63, ktos by ja napadł,wywiózł powiedzmy do lasu w Gdańsku i tam droga się kończy, juz nie ma przemieszczania - znajdują chipa (powiedzmy, że w lesie znajdą), z dna Iwony (bo wiadomo,że naskórek, krew czy coś tam na chipie będzie), ale to tyle. Ciała nie ma, bo wywieziono gdzie indziej, śladu nie ma kto to zrobił. Wiadomo, nikt od razu nie będzie wszczynał alarmu, bo się chip nie przemieszcza (może właścieciel śpi,albo siedzi ),więc i tak będzie czas żeby wszystko"posprzątać".
|
|
|
|
|
#4550 | |
|
BAN stały
|
Chyba każdy może napisać do nich , żeby to poprawili? Czy tylko te osoby co się wypowiadały? Może jeszcze mają te materiały i mogą poskładać jak trzeba?
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
A szkoła też jest na skrzyżowaniu po przekątnej od tych bloków. To jest zawodówka i technikum krawieckie, moja koleżanka tam chodziła Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 18:17 |
|
|
|
|
#4551 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak ten system "Moniuszko" - nie wiem czy on w końcu działał czy nie. Dzięki niemu można na przykład sprawdzić,kto teraz siedzi w mcdonaldzie w Sopocie (po właścicielach telefonów komórkowych). Nie wiem czy mnie rozumiecie. ;P
|
|
#4553 |
|
BAN stały
|
No właśnie nie, bo jak są te słowa Kasi o braku pieniędzy to jest akurat monitoring pokazany,tylko że jest to zaraz po Adrii.
Tu masz link- obejrzyj od 3 minuty: http://www.youtube.com/watch?v=WquFl1Uo0SE Co do tego, że chcieli wprowadzić błąd, że to Adria mówi - dziewczyny,z ręką na sercu, ja to już podczas pierwszego oglądania w pt usłyszałam. Fakt, że ja lubię takie mocne głosy i jak tylko Kasia sie odezwała to zwróciłam na nią uwagę, bo taka młoda dziewczyna a taki głos. Nie mogę do nich pisać że oszukali i wprowadzili w błąd, bo mnie nie oszukali i ja od razu wiedziałam że to Kasia ![]() Na moje oni jedynie specjalnie ucięli słowo "pewnie" (które podejrzewam, że było jednak),po to żeby ludzie nie zastanawiali się dlaczego szła na piechotę i nie obwiniali Iwony za to że sama się prosiła. Ten reportaż leciał o normalnej porze, dużo ludzi miało szanse go zobaczyć, niektórzy pewnie dzięki niemu mieli szanse dowiedzieć się o sprawie to chcieli tak w skrócie przekazać najważniejsze info, nie zostawiać pola do spekulacji. Tak myślę i jak taki cel im przyświecał to na moje dobrze. Bo tak naprawdę nie jest istotne dlaczego szła pieszo - czy dlatego że chciała, czy dlatego że musiała. Szła i koniec. |
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4555 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aaaaaa. O tym nie pomyślałam ![]() Rzeczywiście, to by było genialne. Przestępczość by chyba spadła do zera. Czemu nikt tego jeszcze nie wprowadził? |
|
|
|
|
#4556 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
To daje informację tylko na jakim obszarze telefon się znajdował np w trójkącie o boku 500m i nie da sie ustalić dokładnego punktu gdzie znajdował się telefon, że np w Mc donaldzie. ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
To by sie prawdziło w przypadku identyfikacji zwłok czy ludzi, którzy stracili pamięć. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 18:47 |
||
|
|
|
#4557 |
|
BAN stały
|
No zwierząt nie można, ale te dla ludzi miałyby być "ulepszone", z gps czy czymś takim, żeby można było namierzyć,ja tak to zrozumiałam.
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4559 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I takie promieniowanie od tego jest szkodliwe dla organizmu. Poza tym zakłócałoby aparaturę w szpitalach , samolotach i pracę rozruszników serca u ludzi , którzy je mają. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 18:52 |
|
|
|
|
#4560 | |
|
Raczkowanie
|
W "Celowniuku" mama Iwony na 100% pokazywała wyjście "nr 2" jako te którym najprawdopodobniej wyszła Iwona,czyli osiedle Horyzont(pomarańczowe klocki) parking wielopoziomowy,biedronka, za osiedlem tesco i obok komisariat przymorze...
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

(Żart - tylko i wyłącznie - podkreślam)
mapka zagubila w kłotni, to ją jeszcze raz dołączam i ustalamy ostatecznie, ze mamie Iwonki chodzilo o droge nr 2 ? tak?

często tam chodzę i wiem jak to mniej więcej wygląda. Nie mieszajmy ludziom spoza 3 city