![]() |
#2072 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
" - Wiesz co powiedziałem tym nieczułym kretynom?
- no co takiego ... - że nigdy nie będą wiedzieli co znaczy taka za***ista dziewczyna. I że kupić moga wszystko, ale nie miłość. - a oni co na to? - śmiali się. " Nie bój się, nie zabraknie mi miłości. ' Ludzie sie nie zmieniają ' - przy tobie to stwierdzenie traci znaczenie. Jakiekolwiek. Gdy weszłam do Twojego pokoju i popatrzyłam jak śpisz. Lewa ręka tak slodko zakrywaleś twarz, a prawą naciągałeś kołdre nad głowe. Jak małe dziecko, którym trzeba się zaopiekować. Wstawłeś, ubrałeś się i chciałeś mnie bronić przed światem. co to za uczucie, kiedy mnie tak nienaturalnie zciska w żołądku, i kręci mi sie w głowie? pik pik. Dżwiek wiadomości, uczucia w słowach. " Nie znasz świata mała " - mówiłeś nie raz. Tak miałeś racje, nie znałam jeszcze takiego durnia jak ty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
BananowaDelma -
![]() mad_woman - dziekuję kochana i również okradam ;** ![]() _____ Nawet nie wiesz jakie to trudne, patrzeć na Ciebie co dnia i zachowywać się, jakby nic się nie stało...
pewnego ranka otwierasz oczy i on nie jest pierwszą rzeczą, jaka przychodzi Ci na myśl.
#2074 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Emaa x3 - z każdego twojego postu coś skubnę, no normalnie jestem już nałogowcem ![]() ![]() TwojaKokaina ; LadyBerry_ ; z innej bajki- ![]() ![]() ___ Idąc przez świat z muzyką na full w słuchawkach zapominam o tobie..Dopóki idę. Wystarczy, że przystanę i znów o tobie myślę...
![]() |
#2075 | |
Raczkowanie
|
ojj Kochana lepiej mnie nie podpuszczaj , bo wreszcie mnie zamkną za to ;D
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi miło ![]() ![]() + Echo Twoich słów unosi się w moim pokoju . Wspólne zdjęcia , wspólna przeszłość , wspólne błędy . Morze łez konsekwencją za błędy . Gdyby ktoś miał policzyć wszystkie ziarenka piasku , gwiazdy na niebie , kolory liści jesienią i porównać z ilością moich łez , wygrałabym . Subtelny zapach alkoholu , tytoniu, męskich perfum i Twoich naturalnych feromonów - moja idealna świeca zapachowa . Ukradkowe spojrzenia , przypadkowe uśmiechy i kradzione pocałunki . Idealny wstęp do nieidealnej miłości . I need You because I need oxygen . ![]() You`re my air , my sky , me life . You`re mine . Mieliśmy być razem już zawsze . Szybko minęło to Twoje "zawsze" ![]() `Prawdziwie kocha się tylko pierwszy raz . Każda miłość jest pierwsza.` Jedna chwila w Twoich ramionach i dotyk Twych ust . Ostatnie życzenie przed śmiercią . ![]()
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-09-19 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
Jejku, jaki zaszczyt być wyróżnioną przez 3martyna3. Ja wiem i Ty też musisz wiedzieć, uwielbiam Cię!
pozostałym również dziękuję, a moja lista najukochańszych jest niezmienna. Pewnego dnia skończą się niepoliczone łzy, będzie słychać wszędzie mój nielimitowany śmiech Wypatrzyłam sobie w Jego oczach błękit chcę tam mieszkać zawsze Solidaryzuję się z niebem gdy na dworze wciąż leje Mogłam Cię nie pokochać lecz nie znałbyś grama szczęścia Uwierzyłam w każdą literę w słowie NADZIEJA Wyczekane szczęście smakuje najlepiej
#2077 |
dream big
|
*Dokąd odeszła Twoja roześmiana buzia? *Patrząc Ci bez oddechu w oczy. Czekając na gest przyzwalający.
![]() |
#2078 | |
Przyczajenie
|
x_truskawka_x - kradnij kochna, ja również nie jestem obojętna na Twoje opisiki
![]() Cytat:
![]() _________________________ _________________________ _________________ Kiedyś znajdę schronienie dla mej małej nadzieii Byłbyś melodia dla głuchego i obrazem dla niewidomego, a dla mnie wystarczy że bedziesz... Zmienię świat ale muszę zacząc od siebie... Gra uzaleznia mnie po dniu, Tobie udało sie po jednym uśmiechu ![]() Kiedyś powiem Ci na dobranoc jak bardzo tęskniłam... ![]() ![]()
![]() |
#2079 |
Raczkowanie
|
mimo, że nienawidzę swoich ledwo 168 cm wzrostu,
to uwielbiałam jak nazywałeś mnie 'małą'. ♥
![]() |
#2080 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Słońca za wszystkie pochwały i wyróżnienia. kocham waaas. <3
i gdybym Ci pozwoliła zadać jedno pytanie, co chciałbyś wiedzieć ? i nigdy Twe wargi nie dotkną mych. 'To, że ludzie się czasem ze sobą nie dogadują, nie oznacza, że im na sobie nie zależy.' ja jako piękna dama- cudownie ubrana, umalowana i ... ... SAMA.
#2081 |
Raczkowanie
|
misie
![]() ---------------------- wracaj, lecz nie do mnie. a jeśli człowieka nie kochasz, nie rań go boleśnie. nie, ku*wa, nie mam siły po raz kolejny zbierać serca z bruku. i spójrz, dla nas księżyc nocą zmartwychwstaje. to ostatnia chwila świata, który właśnie umarł. produkujemy iluzje, bez szans na to, by się spełniły. a potem dotknij jej włosów i nie mów więcej "nie płacz". zasmakuję w tobie. i nie pozwól światu zadławić się ludzkim smutkiem. strachem odurzony nie panujesz nad żadnym słowem. kto mi powie jak zatrzymać czas? cofnąć nie tylko ten stracony... muszę zasnąć. świat odetchnął.
![]() |
#2082 |
BAN stały
|
z innej bajki
a mi się micha Cieszy przez Ciebie ![]() ... Don't forget !
If someone seriously wants to be part of your life, he will seriously make an effort to be in it. zapamiętaj ! Jeśli ktoś naprawdę chce być częścią twojego życia, podejmie wszelki wysiłek, aby być w nim. ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
3martyna3, LoveYourEyes - okradłam. ^^ : * _______________ Uciekać jest najłatwiej, ale nie ma gdzie. 'Czy naprawdę chcę jego śmierci ?. W gruncie rzeczy.. pragnę Go odzyskać..'
Dlaczego przyciąga mnie osoba, która tak bardzo zraniła moje serce ?. Niezrównoważna emocjonalnie. W cztery sekundy zawalił się mój świat, który dla Ciebie był tylko iluzją. Zakrztusilam się dużą ilością kłamliwej czułości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zadomowienie
|
nie liczę kroków.
po prostu idę. świat jest, świat bywa piękny, warto żyć. bardzo warto.
#2085 | |||||||||
Zadomowienie
|
jakbyś pisała o mnie
![]() kłaniam się, zabieram i uciekam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet nie wiesz, jaką radość mi sprawiasz Zuziu ![]() jeśli mam być szczera, nie wierzę własnym oczom. kto jak to, ale żebyś Ty musiała okradać mnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i wizażu bez Kofeiny w Redbullach ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() *
nieumiejętnie plecione warkocze. moje włosy za nimi tęsknią, wiesz? powiem, że coś jest złe, Ty to zrobisz, żebyśmy się pokłócili i żebyś w końcu zrozumiał, że mam rację i dla Ciebie chcę jak najlepiej. okej? uwierz, chciałabym nie potrzebować Twojego spojrzenia i uśmiechu w moim małym świecie. o to się rozchodzi żebyśmy mogli na siebie liczyć bez względu na zasługę czy godzinę jeśli mężczyźni są głupi, a nadzieja ponoć jest ich matką, dlaczego to my ją zawsze mamy? szkoda czasu na rozpatrywanie czyja to tym razem wina. szkoda upływających potencjalnie wspólnych chwil say i love You and just live together, can We? (powiedzieć kocham Cię i po prostu żyć razem, możemy?) i would like to tell You: You can look, but You can't touch. but when you're close to me i'm just screaming: come on, touch, hug, kiss! (chciałabym Ci powiedzieć: możesz patrzeć, ale nie dotykaj. lecz gdy jesteś blisko mnie krzyczę tylko: chodź, dotknij, przytul, całuj!) [nie jestem perfekcyjna w angielskim, jeśli coś jest źle, proszę o uwagę ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-09-19 o 23:20 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Raczkowanie
|
mad_woman - dziękuuuję ; * .
Jeśli kiedyś poczujesz się smutny , pomyśl o mnie . Nasze wspólne szczęście narysuje uśmiech na Twej twarzy . I chociaż wiem , żę moja miłość do Ciebie nie powinna wogóle istnieć z każdym dniem coraz mocniej Cię kocham . Szepty z przeszłości zabierają mój sen . aa te zabieram ; ) ; * . Cytat:
oszaaaalałaś ? ![]() ![]() a te wyżej zabieram i nic Mnie to nie obchodzi, żee Mi zabronisz ![]() bioorę i koniec ! ![]() ![]() ![]() _________________________ ________ Ej, jak to jest, bo nie rozumiem?Skoro tak bardzo mnie kochałeś, To dlaczego pozwoliłeś to zepsuc? milosc? czy ona istnieje? czy mozna jeszcze spotkac milosc prawdziwa? miedzy nami jej chyba jednak nie ma. moze to ja mam zawsze jakis problem. moze to przeze mnie.. nie chce sie oszukiwac.. nie chce oszukiwac Ciebie.. odszedles, tlumaczac mi naszą miłośc na sztucznych platkach roz i niedokonczonym rysunku.. ufam Ci. jestes wyjatkowym czlowiekiem. szczegolnie w moim zyciu.. i jestem wrecz pewna, ze w moim sercu zawsze bedzie miejsce dla Ciebie i ze nigdy nie zapomne o Tobie.. o nas.. chcialabym Ci powiedziec ze Cie kocham.. moze to nie jest koniec ? moze mamy po prostu charaktery ktore ze soba nie graja.. moze kiedys nam sie to wszystko uda, ale napewno nie teraz. nie wiem już nic. czym dluzej o tym myślę, tym bardziej jest to bez sensu. ![]()
![]() |
#2087 |
Zadomowienie
|
♥
Dopiero wyszedł, a jej serce już drżało z ogromnej tęsknoty. Chciała jeszcze raz wsłuchać się w bicie jego serca, tak jakby to był ostatni raz.. "Słowa są skrzydłami umysłu." zasnąć w lesie Twoich źrenic.. Nie spała. Czuwała. Na palcach podchodziła do okna, pbserwowała sąsiadów przez pożółkłe firanki. Widziała kobietę w skupieniu prasującą koszulę. Modny fiolet zdobił jej powieki, lecz to chyba nie był makijaż.. Do twarzy jej było w uśmiechu.. Na nasz temat cicho sza, na nasz temat ani mru mru.. ♥
![]() |
#2088 |
Rozeznanie
|
![]() cudowne <3 _ Może kiedyś wymarzę się to wszystko z głowy, może wygumkuje kilka słodkich słów i wyśpiewam serenadę zapomnienia, ale nie dziś. I nikt jej nie rozumie, nie zrozumie, nawet nie chce. Łzy, krew, ból głowy i blizy, wielkie obszerne blizny zewnętrzne i wewnętrzne. Na własną odpowiedzialność wzięła zarazki wraz z jego śliną. Wolę wypić kilka piw, wypalić paczkę L&M-ów i dać sobie spokój. Mężczyzn nie da się zrozumieć im trzeba kiwać potakująco, albo się postawić. ale Ty się nawet nie starałaś mnie zrozumieć, nawet nie chciałaś, nawet nie próbowałaś, ale chyba się powtarzam nie? Przecież Ty masz miano przyjaciółki i będziesz " zawsze" nie licząc wszystkich świąt, sobót i niedziel, a do tego dni kiedy lecą zasmarkane chusteczki, a krew się nie chce zatamować. Chęć przywitania promieni słonecznych z uśmiechem i chęcią wstania z łóżka. Łóżko zaskrzypiało dwa razy, z przyzwyczajenia odwróciła się na drugi bok by spojrzeć na jego twarz, przywitało ją puste miejsce i okno z deszczem w tle. Psycholog szczeniackiej miłości ze mnie. dopal papierosa i zacznijmy tworzyć swą własną historię.
#2089 |
Rozeznanie
|
Nie ma odpowiedniego momentu
na złamanie mojego serca. Płaczę, śpiąc na różowych, jedwabnych prześcieradłach. Jeśli byłabym dzielna, nie milczałabym, ale jestem samolubna. Nie chcę cię stracić. Nie będzie ostatniej szansy żeby obiecać, że nigdy tego nie spiep.rzysz znowu.
#2090 |
Zakorzenienie
|
LoveYourEyes unpredictablegirl SparklyAngel - dziekuje dziewczyny
![]() styrana - nie wierze! a myslalam, ze juz nigdy Cie tu nie zobacze. <3 Kolejny dzień, który nadchodzi by rozpocząć, by pokochać jeszcze raz, by marzyć, ze moja
przeszłość nie wróci nigdy więcej. bezskuteczne jest myślenie, że pewnego dnia powrócisz.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Raczkowanie
|
-
![]() Paralogiczna - cały post już jest mój ![]() Tak proszę bardzo , zacznijmy kolejny beznadziejny , bezcelowy dzień , jedyny argument to Dlaczego nie ? Obserwuj mnie każdego dnia , o każdej godzinie . Nie spuszczaj mnie z oka , przyglądaj się i podziwiaj jak dobrze radzę sobie bez Ciebie .
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-09-20 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Raczkowanie
|
potrzebuję znów Cię poczuć
potrzebuję poczuć Twoje usta na mojej skórze !
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
.
kompletny grajdołek,
wpadłam poruszając przy tym ściany i zakopuję się razem z myślami... Potrafię nie oddychać bardzo długo, bardzo długo wstrzymywałam już to powietrze w moich płucach i nareszcie przyszedł czas na odetchnięcie, na długie zdanie bez wdechu. Jesteś jak pusty materac, z którego wypompowuję powietrze, tylko ciche szepty, szmery w sercu. Nie masz duszy, przepraszam. ktoś kiedyś zada Ci pytanie - Ty naprawdę mnie kochasz ? i nie będziesz wiedział co odpowiedzieć, bo przecież prawdziwie kochałeś tylko raz...
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-09-20 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .
odrzuciła serce,
teraz rządzi tylko rozum. gdy widzę ludzi trzymających się za ręce, uśmiechających się do siebie, zastanawiam się czy udają, czy na prawdę są szczęśliwi. w sumie mam do tego prawo, przecież nie pamiętam już co to prawdziwe s z c z ę ś c i e.
![]() |
#2095 |
Rozeznanie
|
mad_woman, poprostuAssis, Little Happiness, Love Your Eyes, unpredictablegirl, z innej bnajki, patrysiowa_ - szalenie mi miło, Kochane! ![]() niemyślenie jest najlepszym lekarstwem. na wszystko. Żyjmy tak jakby życia nie było. Jakby było tylko teraz. nie znaczymy już dla siebie nic - rzuciła gołosłownie. tak to jest. budzimy się rano i nie zdajemy sobie sprawy, że ten dzień będzie najpiękniejszy w naszym życiu. to minie. to zawsze w końcu mija. Nie byłam królową na balu maturalnym, nie piłam co piątek i nie palę papierosów. Teraz, jak już wiesz o mnie wszystko - pokochaj mnie. 18.18, nie daj mi odejść. miał uśmiech za milion dolarów i rzęsami dotykał nieba. kochał mnie. w mojej strefie czasowej jest czas na tęsknotę. Oddychamy tym samym powietrzem, więc jak możesz myśleć, że się nie znamy?! Zapragnęłam kokosowej princessy, a może tylko mężczyzny...
#2096 |
Przyczajenie
|
Każdy temat był dobry ,do zaczęcia rozmowy . Potrafiliśmy pisać 24/7 .
Przez telefon gadalismy goooodzinami , i nie liczyło się nic innego . Znamy się ponad rok .Tak ,pamiętam każdą wiadomość jaką do mnie wysłałeś ..i jak dzwoniłeś w sylwestra prawie płakałeś i mówiłeś ze chciałbyś zebym tam była .. żałuje ,że to powiedziałeś bo to jeszcze bardziej umocniło mnie w tym ,że kiedyś może coś z tego być . Tyle dni ,miesięcy , godzin , minut .. to był najcudowniejszy rok w moim życiu . Nigdy nie rozmawiało mi się z nikim tak świetnie , rozumieliśmy się idealnie . i pierwsze spotkanie . Wiem ,że zwlekałam z tym , aż o cały rok za długo .. ale i tak nie ]zrozumiesz dlaczego .Może gadaliśmy ze sobą godzinę , nie wiem , ponoć szczęśliwi czasu nie liczą . Właśnie wtedy zrozumiałam ,że jesteś idealny ,taki kochany , taki mój . Tak bo wtedy myślałam ,że możesz być mój ! Mój i nikogo więcej . Do dziś pamiętam Twój śmiech , głos , zapach ...Właśnie wtedy byłam pewna . Jak nigdy nigdzie ze to z Tobą chce być już do końca . z Tobą ****a ! Wesz jak fajnie żyło mi się z taka świadomością?i wtedy pojawiła się ona .była już wcześniej ... ;| dzień po naszym spotkaniu Wtedy ... napisałeś ,że to Ona się liczy , że to ją kochasz ! że to z nią chcesz być .Zabolało . Wszystko legło w gruzach . Cały mój piękny plan chuj strzelił . Udawałam ,że mi nie zależy żebyś nie katował się tym ,że kogoś ranisz . Nie chciałam ,żebyś cierpiał z mojego powodu .za to ja czułam sie jak ostatnia idiotka, ale nie chciałam stracić Ciebie . Zapłaciłam wysooką cene za Twoją przyjaźń . Musisz przyznać ,że wyszło mi idealnie . Znalazłam sobie chłopaka i tak ****a ! był chłopakiem na 'zapomnienie` .. Dalej udawaliśmy ,że nic się nie dzieje .. było wręcz "cudownie" dogadywalismy się tak jakby nic się nie stało .Ale zaczęłam się łamać .Nie dałam już dary Głupia wyznawałam Ci miłość . Powiedziałam ,że Cię kocham ! Nie kłamałam . Byłeś , i nawet chyba dalej jesteś najważniejszy dla mnie . Wtedy wszystko posypało się jeszcze bardziej . Koontakt z czasem się urywał .Teraz nie rozmawiamy wgl . Może to jest moja wina , nie wiem . a może to wina jej? bo to ona jest tak idiotycznie zazdrosna ,że zabrania Ci pisać z innymi ? a może Twoja bo ****a jej słuchasz ? Wiesz? są dni ,że potrafie o Tobie nie myśleć . Jestem wtedy mega z siebie dumna . ale są tez dni kiedy ****a non stop myśle o Tobie . co teraz robisz i czy też myślisz o mnie . Żałośnie się wtedy czuje . a Ty Podobno jesteś szczęśliwy .. Przepraszam ,że to piszę , ale jestem tylko głupią idiotką która za dużo sobie wyobrażała . Nie wiem , ****a nie mam pojęcia po co to rozpamiętuje , ale nie umiem zapomnieć ... wiadomość wysłana do osoby na której zaje*ście mi zależało .. może coś dla kogoś .. ![]() btw . Kaś jestem ![]() Edytowane przez Trzynastego Piatek Czas edycji: 2010-09-20 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Super! coś podobnego do mojej sytuacji ;]
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
Jejjjjjj jak mnie tu dawno nie było...
Brak dostępu do Internetu, mnóstwooooooo nauki i big problemy... no ale już jet wszystko ok ![]() <3 rzucam strasznymi spojrzeniamiPewne rzeczy po prostu nie są dla nas. Możemy wmawiać sobie, że jest inaczej, choć w głębi serca doskonale zdajemy sobie sprawę, że nie jest....
#2100 |
Przyczajenie
|
''Can I love you forever through this?
Can I trust in you forever through this? I don’t know.'' "Tą chwilą żyj, za chwilę chwili nie ma." "Tłucz, pozbieraj, złóż i sklej, pospinaj, napraw, zmień, lecz bądź. Rwij, poskładaj, ulecz, zszyj, usuwaj, połącz, zbij, lecz bądź." [Sami-"Losowanie"] Chcę Ci coś powiedzieć ale brakuje słów żeby wyrazić to co czuję Mogałabym to namalować lecz nie wymyślił nikt kolorów które można użyć. ![]()
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() Edytowane przez 19Monika91 Czas edycji: 2010-09-20 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.