|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
to jaki proszek jutro, jaka waga i za ile?
|
|
|
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
wychodzi z tego, że ariel 3,5 kg + 1 litr fairy do naczyń za 20zł
Edytowane przez aanuszkaa Czas edycji: 2010-09-19 o 22:31 |
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, głupie pytanie- nie bijcie. po ile mają być te farby?? tyle o nich jest, a szukam, szukam i moje ślepe oczy ceny nie widzą
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#2015 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Konto usunięte
|
2 farby? a nie jedna?
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#2018 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc trzeba się wyspać przed jutrzejszymi biedronkowymi łowami
|
|
|
|
#2019 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może mają jakieś umowy (tj nie ujawniają się ale jakby coś się zdarzyło to wedle prawa odpowiedzialny będzie producent). Szczególnie że napis brzmi "wyprodukowano dla biedronki" więc to nie jest "wyprodukowała biedronka"- zaznaczenie że producentem jest inna firma. Tak sobie gdybam... ale z drugiej strony dla konsumenta ważny jest producent, są kliencie którzy ufają sprawdzonym marką i chcą wiedzieć kto wyprodukował dany produkt. No ale wtedy nie kupują takiego anonimowego. Tak czy siak mam nadzieję że biedronka na tym nie traci Cytat:
Cytat:
i często zdarzaja się ciekawe promocje ![]() Cytat:
ja się szczerze ucieszyłąm że Twój mąż ma wolnę, tzn oczywiście chciałabym wiedzieć o promocjach "z pierwszej ręki" ale uważam że Biedakowi należy się noc we własnym domu ![]() Cytat:
never know
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Konto usunięte
|
byłam już w biedronce
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już po biedronce
nauczka z kaloszami kazała mi dzisiaj wstać i być już o 7 w sklepie szlafroków było z 15 sztuk, ja czaiłam się na żółty s/m ale były tylko większe więc wzięłam błękitny jest miiilussiiii rękawy długie mimo że mam 180cm wzrostu, warto było wstać
|
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam te żele Palmolive. to są 3sztuki za 8,99.
Szlafrok tez wzięłam, a właściwie dwa dla siebie niebieski, a dla Małża zielony ![]() Fajne są takie milutkie:P |
|
|
|
#2024 |
|
Raczkowanie
|
No to dziś mamy :
- Ariel 3.5 kg plus 1 l Fairy za 19.99 zł - Jogurty Ale Owoc Danona 340 g truskawkowe za 99 gr - Żele Palmolive 3 x 250 ml za 8.99 zł Poza tym jest masa produktów z zeszłych dni, dużo szlafroków i ładne ramki na zdjęcia po 8.99 zł |
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie maniaczki
![]() Cytat:
to ja nawet nie jadę (chyba) bo ja się w tym s/m utopię........ ![]() ide na sniadanko i... kierunek stonka
|
|
#2026 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało mi się kupić proszek
Poza tym kupiłam 3 żele Palmolive za 8,99zł i dokupiłam Tigera. Niestety nie było u mnie Kubusiów. W ogóle na fali biedronkowego szaleństwa oczywiście śniła mi się biedronka. Jechałam do biedronki ciężarówką po proszek ale w sklepie okazało się, że to jest proszek tylko do prania rzeczy w kratkę i byłam bardzo rozczarowana
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Farby może u nas dzis wyłozyli to może jakis fajny kolor dla siebie znajdę, wczoraj ich nie było Może się na szlafrok jednak skuszę tylko nie wiem jak z rozmiarami a nie chcę rewii mody robic w Biedronce
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
Uh ja tez byłam w biedrze już i jestem zła
![]() Poszłam specjalnie dla mojej kotki po zabaweczki i do czaesanie i co i figa z makiem nie było ani zabaweczek ani rzeczy do czesania....Ariel? To ja tylko od Was słyszałam nic nie bylo... Żeli tez nie widziałam, a chętnie bym kupiła... Zato kupiłam szlafroczek chociaz nie szłam z takim zamiarem. Kupiłam ewentualnie na prezent na gwiadkę Kupiłam s/m i sobie go przymierzyłam mam 165 wzrostu i jest dobry na mnie nie topie sie w nim ![]() Kupiłam również czekolade z ryzem Polecane chusteczki do wycierania uniwersalne No i jogurt kawowy ![]() Edit: dodam ze mam spory biuscik (75E ) i szlafrok jest s/m naprawdę ok! Edytowane przez molly88 Czas edycji: 2010-09-20 o 07:54 |
|
|
|
#2029 |
|
Konto usunięte
|
co do proszku - to teraz w realu jest vizir 3,5kg za 20zł, więc promocja biedronkowa nie powala, uważam, że za tą cenę lepiej kupić vizir
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2031 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aha, widziałam wczoraj reklamę Tesco że 3,5 kg Persila razem z Perwolem do prania czarnych rzeczy będzie za 29,90 zł. Któraś dziewczyna pisała chyba tu że Persil to podobno jedyny proszek do którego kredy nie dosypują |
||
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie jadłam serek i mało co go nie upuściłam jak usłyszałam o zawiązywaniu sie półtora raza! Śmieszne! Ale ja też tak mam. Śmiesznie musimy wygladac z boku. NAJWAŻNIEJSZE, ŻE NAM CIEPŁO:P
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- A i u mnie były jeszcze ziemniaki myte 5 kg po niecałe 5 zł to wzięłam, akurat Małż był ze mną to miał kto nosic:P. Czasem biore te myte ale w workach po 2,5. |
|
|
|
#2033 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Raczkowanie
|
z tego co wiem to ariel jest droższy od 7-8zł/kg a vizir kupuje czasem w biedronce 5,5kg za 29zł
a czy któraś już jadła te nowe paryskie? które lepsze? |
|
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Dziewczynki !!
Dopiero wstałam a tu juz tyle szczęśliwych posiadaczek nowych (promocyjnych) produktów! No to ja juz chyba na nic specjalnie atrakcyjnego , chyba, się nie załapię ![]() Wszystkim Biedronautkom: Miłego Tygodnia (i tak się wybieram do mojej B, juz nie umiem zaczynać dnia bez niej |
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po wizycie w Biedronce
Cytat:
jak był za 25zł to było warto więc teraz tym bardziej u mnie 1,5kg w sklepach kosztuje 15zł a tu jest 3,5kg + płyn więc ja się nie zastanawiałam i wzięłam 2 opakowania Kupiłam też Paryskie gruszkowe. Farb z tuszem u mnie nie dowieźli (tak pani powiedziała) Szlafroki bardzo fajne |
|
|
|
|
#2037 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też załapałam się a szlafrok
Wzięłam s/m jest na mnie za duży - owijam się 1,5raza ale i tak jestem zadowolona. Dla maleństw takich jak ja (1.55) jest za duży ale przynajmniej ciepło jak się tak owinę
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbowałam właśnie Paryskich gruszkowych, pycha
|
|
|
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
ja już wróciłam kupiłam wszystko co zamierzałam, i to wszystko razy 2 bo dla siostry też a więc szlafroczki s/m faktycznie całkiem spory, ale za to ciepluteńko mi będzie , proszki do koloru, moim zdaniem ariel zawsze był lepszy, no i 2 zestawy żeli pod prysznic palmolive opłacalo się 3 żele za 8,99zł tak więc zakupy udane no i oczywiście synek namówił na zegarek za 14,99zł....rewelacja żadna ale jest z toy story więc dla niego wymarzony
|
|
|
|
#2040 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wlasnie wrocilam z biedronki ![]() Co do kubusiow play bo ktos sie pytal - ja juz przedwczoraj pisalam ze sa po 5,99 - 4 kubusie i 2 kaszki mleczny start Farby tez mam juz od przedwczoraj, moja biedronka jest dobrze zaopatrzona Dzis kupilam: szlafrok ![]() Byly tez w rozmiarze s/m zolte i niebieskie - wydaly mi sie bardzo mdle oraz ostry roz - za ostry. Wole moja pobudzajaca czerwien ![]() Za 30 zl to jak za darmo, w sklepach takie sa powyzej 100 zl i nawet na allegro cos ciezko znalezc za mniej niz 50 zl. Jak kogos interesuje to jeszcze w lidlu sa szlafroki chyba po 49.90. Zestaw bielendy - 4,99 Plus mase innych rzeczy, ogolnie wydalam dzis sporo. U mnie jest jeszcze duzo: kubusiow play kubusiow za 69 groszy kawy fuego - przerzucam sie na sypana z ekspresu wiec nie kupilam capuccino tigerow farb do wlosow - chociaz sprawdzalam i mojego brazu juz nie ma, jest czarny, jasny braz, ciemny braz i jakies blondy zestawow bielendy Widzialam tez zele palmolive 3 sztuki (po 250 ml) za 8,99 - ja nie bralam bo sklad maja fatalny, uzywam zelu babydream ze skladem jak marzenie, 500ml za 9,99 wiec dla mnie to zadna promocja. Oraz proszek ariel 3,5 kg z plynem do naczyn za 19,99 - duzo bylo - ja sie nie pokusilam bo uzywam ttylko plynow do prania, po kazdym proszku obojetnie jakim swedzi mnie skora po zalozeniu ubrania. Byly tez jogurty danone za 99 groszy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

Bo byłam dziś w dwóch biedronkach i w jednej nie było tych farb wogóle a w drugiej były i całe szczescie
i za dużo ich nie było tak na oko było 10 opakowań . Napewno jutro szybko się ulotnią

może mają jakieś umowy (tj nie ujawniają się ale jakby coś się zdarzyło to wedle prawa odpowiedzialny będzie producent). Szczególnie że napis brzmi "wyprodukowano dla biedronki" więc to nie jest "wyprodukowała biedronka"- zaznaczenie że producentem jest inna firma. Tak sobie gdybam... ale z drugiej strony dla konsumenta ważny jest producent, są kliencie którzy ufają sprawdzonym marką i chcą wiedzieć kto wyprodukował dany produkt. No ale wtedy nie kupują takiego anonimowego. Tak czy siak mam nadzieję że biedronka na tym nie traci 
ale już mu zapowiedzialam że rano do biedry jedziemy po szlafrok..... krzywo popatrzał na mnie ale nie powiedział że nie....
jutro pójde poszukac