|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Jasnowidz cos wspominał ze w wizji widział Iwonke gdzies w czarnym kanale za kratą czy cos takiego, czy tam gdzie niby Iwona dotarła do tego Czarnego Dworu nie ma zadnych kanałów starych albo zbiorników po wodzie , paliwie itd...
|
|
|
|
#4682 |
|
BAN stały
|
tylko mi znowu nie ZACZYNAJCIE hehehehe
|
|
|
|
#4683 |
|
BAN stały
|
kiedyś był taki betonowy ściek ale na tym miejscu jest teraz molo w Brzeźnie i całkiem możliwe, że jest pod spodem.
|
|
|
|
#4684 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Karo poprawiła mnie, bo źle napisałam że tam jest leclerc anie tesco a Ty na to : '' Dokładnie'' i ja się dziwię po co ta uwaga przecież się nie spierałam z nią. |
|
|
|
|
#4686 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheh MMM pamietam jak mi to pisalas hahhahaha.wybacz kolezance ale napewno nie chciala. tylko mi sie nie pytaj ADWOKAT? hahahahha |
|
|
|
|
#4687 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
pisząc tamto nawet o tobie nie pomyślałam tylko potwierdziłam, że dobrze pisze- masz za duże mniemanie o sobie, chyba. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
luuuuuz
|
||
|
|
|
#4688 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehehhe to wszystko przez to ze byly tu sprzeczki i czlowiek stal sie nadwrazliwy. ja juz i tak zwracam uwage na to co pisze bo potem bym musial 10 stron do tyl przewijac aby szczaic co napisalem hahahah.zle sie zrozumialyscie poprostu |
|
|
|
|
#4689 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale od razu z wątem do mnie, że jestem adwokat? Ło matko, jaka jestem zła Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-20 o 00:06 |
|
|
|
|
#4690 |
|
BAN stały
|
Dobra już luz i już wiem co Tobą kierowało mmm3m spoko
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
a przez pewien czas było tutaj już tak spokojnie.
wiecie co, przez te wszystkie potyczki słowne. ja ( i zapewne wiele wizażanek) wchodzę na ten wątek, czytam ostatnią wypowiedź , która mi odpowie czy Iwona się znalazła czy nie i wyłączam stronę. Nie chce mi się czytać wiecznych przepychanek i dogryzania.
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
Witam,nowy artykuł http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...a_o_pomoc.html
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4696 | ||
|
Rozeznanie
|
o matko
wchodzę dziś na wątek i dużo tego do nadrobienia hehe no ale w natłoku plotek nikt nie zauważył nowych osób więc ja odpowiem Cytat:
proszę link do oficjalnej strony Iwony, tu powinnaś znaleźc wszytskie informacje ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() słuchamy koleżanko może Ty wniesiesz coś nowego do sprawy ![]() trochę odbiegliście od tematu ale żeby nie było że się skarżę czy coś fajnie że ciągle tu rozmawiacie i że mimo wszystko wątek dalej istnieje i będzie istniał dopóki my tu będziemy ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- to nawet nie chodzi pewnie w czym może pomóc ale o to że jej mama chwyta się wszystkiego skoro ani prokuratura ani policja pomóc jej nie może Czy wam dziewczyny jakby zaginęło dziecko nie chwytałabyście się każdej możliwej czy tam niemożliwej "rzeczy" po prostu nie pozwala by sprawa jej córki została zapomniana
Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-20 o 09:20 |
||
|
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
Co do "interwencji" i odtwarzania reportaży to próbujcie przez różne przeglądarki, bo mnie na operze nie chciało otworzyć a już przez firefoxa i eksploatera otworzyło. Może w tym jest problem.
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4699 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusk wygrzebie pokasowane fragmenty monitoringu? Zmusi policjantów do działania? Potrząśnie Rutkowskim? No co on może? To, że jest premierem nie czyni go panem i władcą świata. Poza jakimś oświadczeniem w tej sprawie to on na pewno nic nie zrobi. Powie kilka słów, obieca "zająć się" tym wszystkim i na tym się to skończy. Przynajmniej ja sobie nie wyobrażam jak on miałby pomóc. |
|
|
|
|
#4701 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4704 |
|
BAN stały
|
i zamiast zajac sie szukaniem iwony beda wytykac sobie ze to wina policji a policja ze to wina prokuratury. bledne kolo i zamiast nowych info o iwonce bedziemy szczegolowo sluchali przepychanek dwoch instytucji majcych rozwiazac problem sprawy iwony |
|
|
|
#4705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też już tylko ostatnią stronkę przeglądam, żeby się dowiedzieć czy odnaleziono dziewczynę... Jak czytałam post po poście to ponad połowa była nie na temat i te wieczne nieporozumienia, kłótnie, niedopowiedzenia...ach Minęły 2 miesiące jak dla mnie prawdopodobnie ta sprawa zostanie nie rozwiązana.... niestety we mnie nadzieja już umarła.. ![]() Policja powinna odpowiedzieć za tak liczne przeoczenia.... |
|
|
|
|
#4706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powinni dostac nauczkę na przyszłośc żeby nie lekceważyc zaginięc i działac od samego początku, bo tylko wtedy jest duża szansa na znalezienie czy oprawcy czy samej zaginionej a teraz to co oni sobie mogą zrobic?? posiedziec i pogdybac przecież z nieba nie wytrzasną tych monitoringów a Iwony jak nie było tak nie ma |
|
|
|
|
#4707 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za punt w którym wyszła Iwona przyjęłam sobie nr. 2 Jest to miejsce z którego Iwona miała by już bardzo blisko do domu i skoro już wcześniej nie wyszła przy tych barach ( do ulicy piastowskiej ) to najwidoczniej na promenadzie czuła się bezpieczna. Iwona wraca do domu wzdłuż ulicy Czarny Dwór co ważniejsze uważam , że szła po prawej stronie ulicy ( bo tylko po tej stronie znajduje się chodnik a dalej jest też jej blok - więc dzięki temu unika kolejnego przechodzenia przez jezdnie). Moim zdaniem sprawca który wsadził Iwonę do samochodu, zrobił to bardzo szybko: o czym świadczyć może np. fakt, że nie znaleziono butów dziewczyny ani innej osobistej rzeczy, nikt z osiedla nie słyszał jak krzyczy. Więc aby łatwo i szybko dziewczynę złapać trzeba jechać samochodem bo tej samej stronie ( czyli po stronie prawej) , po której dziewczyna idzie. Czyli sądzę , że ewentualny sprawca jechał od ulicy obrońców wybrzeża lub stał gdzieś w okolicy. Zatrzymał się przy Iwonie i szybko ją wciągnął- za nim ta się jeszcze zorientowała - i jechał z nią wzdłuż ulicy Czarny Dwór. Ta droga mi najbardziej opowiada ponieważ: 1. Po minięciu skrzyżowania z Jana Pawła są tam tylko lasy na prawo i lewo ( więc tereny gdzie około 4:30-5:00) raczej mało osób tamtędy spaceruje. 2. Biorąc pod uwagę fakt, że być może Iwona w tym samochodzie rzucała się krzyczała celem tego człowieka lub ludzi było przewiezienie jej niepostrzeżenie a ta ulica raczej się do tego nadaje. 3. Gdyby pojechali przez obrońców to być może ktoś by ich zauważył ( ta ulica jest zamieszkała przez ludzi). Do tego wyjechali by na jedną z głównych ulic (nie pamiętam jej nazwy ale chodzi o ta gdzie ciągnie się linia tramwajowa) , no i w pobliżu jest komisariat policji. Skoro w swoich przypuszczeniach obstawiłam , że samochód pojechał wzdłuż ulicy Czarny Dwór zastanowiłam się jak mogła wyglądać dalsza trasa. 1. możliwość skręcają w ulicę Jana Pawła ( w tą na przeciwko parkingu ) nie sądzę bo też jest dość dużą ulicą, chyba , że tu jakiś znajomy ją zabrał i wiedział, że gdzieś na zaspie są miejsca gdzie Iwonę można by było przetrzymać. I z Jana Pawła odbił w jakąś boczną uliczkę. 2. możliwość skręcenia w osiedla 3. możliwość przejeżdżają całą ulicę Czarny Dwór aż do skrzyżowania z Hallera i również mają 3 możliwości 3a. w lewą stronę: droga zaprowadzi ich na Brzeźno ( do jednego z wyjść , tam gdzie są te gofry , te parasolki itp. osoby które mieszkają w Gdańsku mam nadzieje że wiedzą o co chodzi. 3b. mogą pojechać w prawą stronę - ulicą hallera co ich zaprowadzi do Wrzeszcza- dzielnica w której w której o 5 mogą już się kręcić ludzie którzy mogą coś zauważyć. ( chyba że w grę wchodziło by wywiezienie Iwony np. za Gdańsk to byłaby raczej dobra opcja) 3c. Pozostaje jeszcze możliwość pojechania prosto. Czyli także w stronę Brzeźna ( przy tych osiedlach , wzdłuż Lini tramwajowej nr.15 Ta droga prowadzi do Nowego Portu jak wiadomo dzielnicy która za dobra sławą się nie cieszy.... Sądzę, że właśnie ta trasa byłaby najbardziej prawdopodobna. I jeszcze jedno Jackowski w jednej ze swoje wizji mówił że z miejscem pobytu Iwony kojarzy mu się ulica ( chyba) wyzwolenia i jakaś jedna - co do nazwy ulic nie jestem pewna, bo już nie pamiętam, ale kojarzy mi na pewno , że kiedy o tym pisano na jakimś forum , były rozmowy, że te ulice znajdują się właśnie w Nowym Porcie. To tyle ode mnie. To moja skromna analiza i przypuszczenie tylko. Bo jak pisałam na początku nie wiadomo w jakim celu ktoś chciał Iwonę porwać i czy to w ogóle było porwanie.
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2010-09-20 o 10:09 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4709 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ściek podobno tam jest. Ale nie chce mi się wierzyć , że Iwona tam się znajduje. Po pierwsze na molo są kamery Po drugie to jest miejsce dość często uczęszczane przez ludzi więc wydaje mi się, że ciężko było by sprawcy ukryć ciało w tym miejscu. Pamiętajmy , że to była bardzo ciepła noc/ poranek sądzę że ludzie chodzili po promenadzie , jak też prawdopodobnie siedzieli na samej plaży
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4710 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
brawo swietna analiza i wnioslas wiele dla mnie bo o niektorych rzeczach ja niemam pojecia z racji nieznajomosci trojmiasta. kombinuj kombinuj
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

luuuuuz

włąśnie nie mam pojecia...

i te wieczne nieporozumienia, kłótnie, niedopowiedzenia...ach