|
|
#901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
agniese79, witamy
Nie martw się, jestem starsza od Ciebie, mam chorą tarczycę, ale wiary nie tracę . Będzie dobrze.
|
|
|
|
#902 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jednak do spowiedzi nie poszlismy i nie przyjmowalismy komunii,bo i tak rozgrzeszenia by nam nie dał,bo nie wiem kiedy wreszcie kościelny wezmiemy,moze jak sie drugie ur?? i teraz jak w kosciele jestem to i tak do komunii nie chodze ani do spowiedzi,ale ogólnie to myslę,że to kwestia podejscia do wiary i instytucji koscioła,jak powiesz ks ,ze załujesz i do slubu zero sexu,to spoko da Ci rozgrzeszenie, ale jak nie mozesz sie tak zdeklarowac,to nie wiem zalezy od ks. ale zamotałam,hihi ![]() Cytat:
mówiłam jej,ze to troche za wczesnie,ale sama juz zwątpiłam.mi z Julką powiedział w 22tc u mnie dzisiaj spokojniej,plamienia ustąpiły,prócz ciągłych wymiotów,czuje sie oki. jutro chyba jednak podejde do DRa |
||
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie witam wszystkie przyszłe mamusie, zwłaszcza te, które dziś dołączyły do miłego grona i które - podobnie jak ja - zostały zaskoczone informacją o ciąży!
10 dni temu dowiedziałam się, że w moim brzuszku "coś" się zalęgło i właściwie do dziś chodzę zdumiona zadając sobie pytanie "jak to się stało?" Nie żebym nie wiedziała skąd się biorą dzieci. Nie przypuszczałam jedynie, że mogę zajść w ciążę za pierwszym razem, kiedy pozwolimy sobie na odrobinę nieuwagi. Znajomi cały czas faszerowali opowieściami o staraniach, próbach, czasie, więc stwierdziliśmy z TŻ, że prędzej wygramy w totka niż coś się przytrafi... A tu proszę. Karta ciąży założona, termin wyznaczony na 16 maja, objawów ciążowych niewiele (napięcie piersi, ból brzucha jak przed miesiączką, generalnie bez rewolucji). Ściskam wszystkie miłe Panie! Bardzo się cieszę się, że spędzę najbliższe miesiące w Waszym towarzystwie! Magda, lat 30 |
|
|
|
#904 |
|
Moderatoreska
|
Dobry wieczór
![]() Witam wszystkie nowe mamuśki, gratulacje przede wszystkim i zdrówka dla Was i fasolek ![]() U mnie nic ciekawego, wisiałam na skype 3,5 godziny, pogadałam sobie z tz-tem, jak miło było ponownie go usłyszeć, jak miło słyszeć jak mówi kochanie dbaj o siebie i uważaj na siebie ![]() Mało ostatnio pisze, ale nie mam weny, mdłosci dziś znowu jako takich nie mam, cos tam czuję, ale delikatnie, oby tak dalej
|
|
|
|
#905 |
|
Wtajemniczenie
|
Vinca09, witaj
|
|
|
|
#906 |
|
Rozeznanie
|
Witam nowe przyszłe mamusie!!
Spójrzcie proszę kogo jeszcze brakuje i jakich danych: ChuQuitA89 (Ala, 21 lat) ............ tp. 24kasia86 (24 lata) ...................... tp. 24.04.2011 asiak1981 (Asia, 29 lat) ............... tp. 26.04.2011 jo_anna2010 (Asia, 25 lat) ......... tp. 30.04.2011 mazianka81 (Marzena, 29 lat) .... tp. 01.05.2011 bassienka (Basia, 28 lat)............... tp. 01.05.2011 kaorlak (Karolina, lat 24) .............tp. 01.05.2011 kwiatecek (Ewelina, 20 lat) ......... tp. 01.05.2011 meggie7 (Gosia, 31 lat) ................ tp. 02.05.2011 moria44 (Kasia, 27 lat) ................ tp. 03.05.2011 Siasiek (Kasia, 24 lata) ................. tp. 03.05.2011 jagodka71 ......................... .............. tp. 03.05.2011 Camomile (Magda, 29 lat) ........... tp. 04.05.2011 listopadowa80 (Gosia, 30 lat)...... tp. 04.05.2011 ana11 ......................... ..................... tp. 04.05.2011 eweska (Ewelina, 29 lat) .............. tp. meargo27 (Anna, 32 lata) ............ tp. 05.05.2011 moniqac (Monika, 30 lat) ............ tp. 07.05.2011 anula_81 (Ania, 29 lat) ................ tp. 07.05.2011 mary poziomkowa (Marlena, 28 l.) tp.08.05.2011 TheXanthippe (Ania, 22 lata) ..... tp. 09.05.2011 mimbi (Marta, 27 lat)................... tp. 10.05.2011 ? Renessme1985 (25 lat) ................ tp. 11.05.2011 caffelate05 (Ania, 30 lat) ............. tp. violisia (Viola, 22 lata) .................. tp. 12.05.2011 spice1985 (Kasia, 25 lat) .............. tp. 14.05.2011 magdzia82 (Madzia, 27 lat).......... tp. 15.05.2011 agniese79 (31 lat) ......................... . tp. 15.05.2011 migotka03 ......................... ............. tp. 16.05.2011 anulinka2009 (Ania) ..................... tp.16.05.2011 Vinca09 (Magda, 30 lat) .............. tp. 16.05.2011 principessina (Ania, 28 lat) .......... tp. 17.05.2011 kruczaa (Agnieszka, 24 lata)........ tp. 20.05.2011 Anulinka - sukienka śliczna!!!! Szkoda że takich nie było 4 lata temu... Płeć - w pierwszej ciąży w 16 tyg już wiedziałam - było pięknie widać, ale mój gin ma super usg, choć mówi że przed 20 tyg. stara się nie mówić, ale tu wątpliwości nie było. Moja koleżanka dowiedziała się w 12 tyg (chłopak).
|
#907 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Asiak mój termin porodu możesz wpisać 04 maja tak wychodzi z obliczeń, a jak się coś zmieni dam znać
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=moria44;22149562]Co do cytowania: Pod każdym postem w dolnym prawym rogu są 3 przyciski. Jeden z nich to "cytuj" i kilkając go możesz zacytować jedną, konkretną wiadomość. Obok "cytuj" jest przycisk z taką jakby małą karteczką, po najechaniu na niego myszką wyświetli się opis "Wielo-cytuj ten post" i najwygodniej klikać właśnie ten przycisk jeśli chcesz odnieść się do kilku postów. Dobrze jest też wyedytować post, czyli zostawić tylko jedno konkretne zdanie lub kilka zdań z czyjejś wypowiedzi zamiast np. całego długiego posta bo czasem taka niewyedytowana wypowiedź może zająć nawet pół forumowej strony i ciężko się wtedy taką wypowiedź czyta. Jeju, mam nadzieję, że nie zagmatwałam za bardzo
Kochana probuje cytowac, tylko nie krzyczcie jakby co, bo nie wiem co z tego wyjdzie ![]() [QUOTE=listopadowa80;22152 076]Niestety A chciałam oglądać 'Mam talent' ![]() Listopadowa ja ogladam wloski Mam talent, znaczy taki podobny program, gdzie sie tylko spiewa, jest jeden chlopak, ktory straszliwie sie jaka, w ogole nie jest w stanie nic powiedziec, ale...jak spiewa, brak slow, postaram sie wrzucic link to sobie zobaczycie! ja za kazdym razem placze jak bobr ![]() [QUOTE=anulinka2009;221555 53]To mnie nie pocieszyłaś z tym brzuszkiem, bo ja właśnie tego dnia ciąży powinnam ślubować. Zerknijcie proszę na moją sukienkę, myślicie, że będzie widać?? ( mierzyłam ją już w ciąży, o czym nie wiedziałam ). anulinka sukienusia sliczna i nic nie bedzie widac, bo akurat na brzusiu jest to drapowanie to troszke ew.zakryje [QUOTE=mary poziomkowa;22157308] Co do mleczarni, to u mnie podobnie, chyba czas się wybrać po zakupy bieliźniane ![]() TŻ lubi mój rozmiar [B] i nie przepada za większymi, ale powiedziałam, że teraz fasola rządzi i musi się dostosować mary poziomkowa serdecznie gratuluje ![]() [QUOTE=24kasia86;22162262]hej słoneczka jak tam mija dzionek? pozdrawiamkasia86 Kochana moze mnie zlinczujesz, ale poprostu rece mi opadaja, ja pod wzgledem wiary i kosciola jestem bardzo wyzwolona, co to ksiedza obchodzi ze Ty jestes czy nie jestes w ciazy, a co to grzech, ciekawe kto teraz do slubu czeka do tego przyslowiowego pierwszego razu, ja w ogole nie wiem co ksiadz ma do tego, ja do spowiedzi przed slubem w ogole nie poszlam, bo dla mnie ksiadz to jest zwykly czlowiek i nie bede mu mowic o swoich prywatnych sprawach i co uwaza za moralne a co za nie moralne, powiem Ci, ze we Wloszech pomimo ze jest Watykan ksieza sa bardziej przyjacielscy, wychodza z pomoca do ludzi, a jak uczeszcalismy na nauki slubne to ksiadz powiedzial, ze w polsce to jest tyle ksiezy bo dobrze zarabiaja, a we Wloszech to juz nitk nie chce nimi byc Oczywiscie kazdy ma swoje zdanie, mentalnosc, wychowanie itd, ale badzmi bardziej liberlani, bo nigdy sie na Europe nie otworzymy...[QUOTE=agniese79;22166852]Cześć Dziewczyny ![]() przyjmiecie mnie do siebie. Od tygodnia jestem posiadczką dwóch kreseczek na teście i małej fasolki jak się okazało na usg . Termin mam na 15 maja. Jutro idę na badania tzn. po skierowanie na badania, bo chodze prywatnie do lekarza, ale tez jestem zapisana do poradni w szpitalu i dzięki temu moge miec badania za darmo (choć podobno maja prywatyzować szpital ).Wiadomość o ciąży też dla mnie i męża nieoczekiwana, jesteśmy miesiąc po ślubie i myslałam, że troche później przyjdzie Maleństwo, zwłaszcza, że ja juz nie pierwszej młodości(31l) i mam zaburzenia hormonalne w tym chorobę tarczycy a tu taka niespodziewanka![]() Ale cieszymy się bardzo, szczególnie mąż, bo ja to oczywiście się zamartwiam, jak to będzie, co to będzie, a jak coś się stanie...no ale staram sie odrzucać te myśli. Wszystko będzie dobrze u Was na pewno też. Gratulacje Kochane a my dzis swietowalismy nasza rocznice slubu i jak to przystalo na wloskie swietowania objadlam sie jak swinka, az sama sie dziwilam gdzie ja to wszystko wlozylam! jutro mam nast. zastrzyk z progesteronu, moje posladki sa posiniaczone
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, Mamuśki
![]() dzięki za miłe powitanie! No i piękna, długa lista nas, jak widać, ojjj posypie się w maju, posypie ![]() Widziałam dziś syneńka mojej przyjaciółki, zakochałam się, śliczny, maleńki i już cieszę się na myśl, że ja też takiego misiaka będę niedługo trzymać A teraz prysznic i spać, bo zasypiam...TŻ się śmieje ze mnie, że próbuję być dzielna i coś z Nim oglądać, ale ziewam przeraźliwie:P Dbajcie o siebie, Dziewczynki ![]() PS jeśli te mdłości Wam dokuczają, to spróbujcie herbatki imbirowej
|
|
|
|
#910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć agniese! Witamy
Cytat:
Cytat:
|
|
#911 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe mamusie (i te "stare" tez)i zycze przyjemnych babelkow w brzuchu bez mdlosci!
Eh dziewczyny, dwa dni mnie nie bylo, a Wy tyle nasmarowalyscie! My bylismy w piatek na tluczeniu szkla, a w sobote na weselu. Jak powiedzialam, ze jestem w ciazy, to na tluczeniu wszystkie ciocie pani i pana mlodego usiadly ze mna w kolku i pytaly jak sie czuje, opowiadaly o swoich zachciankach w ciazy itp. A jak zapytalam czy jest jakies ciasto, to sie zrobil wielki rumor, bo wszystkie sie rzucily po "Jablecznik dla ciezarnej" Na weselu wszyscy wujkowie sie ze mna delikatnie obchodzili, a jak zagrali cos skocznego, to pan mlody do mnie mowi "Wez idz Marta sobie usiadz, bo to za duze usia siusia dla Ciebie" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
moria44 to juz przy nast. razie postaram sie zacytowac jasniej
![]() tak wlasnie ogladalam sobie brzuszki w ciazy i zastanawiam sie jaki bede miec, jestem b.chudziutka ciekawe czy tak mnie wywali ze nie bede w stanie chodzic, wolalabym nie Juz mamusie co uzywalyscie do smarowania brzusia, bo tyle tych kremow na rynku, ze glowa boli![]() A co to jest sterylizator, przydatne to? ![]() asiak1981 a podgrzewacz mowisz, ze nie potrzebny, a buteleczka nie peknie jak sie wlozy do goracej wody zeby podgrzac? czyli jak sie jest z dzidziusiem non stop to laktator w ogole nie przydatny, tylko przy powrocie do pracy no lub ew. jak z niania mialabym zostawic... Ja to naprawde jestem zielona, ciekawe jak sobie poradze, musze popytac czy mozna tutaj zlozyc wniosek o jakas polozna, ktora by przyszla pokazac jak sie zajmowac maluszkiem, kapac itd.
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz zakupilam i sie smaruje. Newralgiczne miejsca Rossmannem, a reszte oliwka Bambino, bo mi jeszcze zostala. |
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
mimbi ale to juz uzywasz? ja myslalam, ze dopiero od 3ego miesiaca....narazie tak ogolnie cialo smaruje oliwka migdalowa....
|
#915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aneta, 28 lat, tp jeszcze niewiadomy Cytat:
mam nadzieje że teraz też tak będzie...co do sterylizatora to urządzenie które wyjaławia butelki, niby przez pierwsze 6 misięcey powinno się je sterylizować, ale ja robiłam to bardzo rzadko, podgrzewacz u nas się przydał ale później jak ściągałam mleko... co do laktatora to ja bym się bez niego nie obyła, bo tak to karmiłabym baardzo krótko bo miałam problemy z bolącymi brodawkami, a dzieki laktatorowi udało mi się karmić Zosię dłużej... wydaje mi się że jeżeli chodzi o akcesoria dziecięce to będzie tyle opinii ile mam, każda z nas wypracuje sobie swój system i jednej będzie coś niezbędne a innej zupełnie niepotrzebne ... idę spać, bo jutro do pracy ... :-( DOBRANOC, spokojnej nocki dla fasolek
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2010-09-19 o 23:18 |
|||
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Jak się macie? Wyspałam się, wczoraj zasnęłam w sekundę ![]() A dziś do pracy, ale trochę mi dają luzy, więc się nie martwię ![]() Mimbi, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia co do dbania o siebie, to mam podobne zdanie! Nie wyobrażam sobie, nawet siedząc w domu, zapuścić się. Albo czy noszenie długich spodni zwalnia z depilowania nóg? NIE! ![]() Vinca, widzę, że u Ciebie podobne zaskoczenie ![]() Spokojnego dnia, Wszystkim
|
|
|
|
#917 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry po weekendzie
boli mnie gardło jutro idę do gina!!!! w kóncuuuuuuuuuuuuuuuu! dzis jest 8tc mam nadzieje ze coś jutro usłysze pozytywnego .nienawidze pełni..... wogól nie spie - cały weekend przemęczyłam noce i jestem dzisiaj nieprzytomna. ych. Cytat:
Cytat:
ale dopóki mi jutro lekarz nie powie, że mogę, bo jest wszystko ok to nie ma. a ochota - po długim "poście" nawet mi się chce ![]() Cytat:
![]() i teraz napewno będzie dobrze!!!!! w końcu już wiesz i serduszko bije - i to najważniejsze!Cytat:
ja jak siedziałam w przychodni na badaniach krwi - to jak zobaczyłam małego ślicznego bobaska który najpierw ziewnął, a potem jak dostał cmoka od mamy rozpromienił się i uśmiechnął - popłakałąm sie te nasze hormony!Cytat:
Cytat:
![]() i chyba aż tak nie bezie widać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
.miłego dnia!!!!!!!! |
|||||||||
|
|
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry wszystkim i miłego poniedziałku
Mnie jednak ciągle mdli, bardzo delikatnie i co jakiś czas ale to zdecydowanie nie jest jakieś zatrucie pokarmowe. Mam nadzieję, że się bardziej nie rozkręci bo to w ogóle ale to w ogóle nie jest fajne ![]() Ja też już się smaruję oliwką, pod prysznic mam taki olejek do mycia ciała nivea a co 2 dni na wieczór smaruję brzuch i cyce oliwką Bambino. Gdy ją wykończę zacznę smarować się Rossmanowską Babydream. Ogólnie to ja oliwek nie lubię więc już nóg i rąk nie smaruję a mam tak suche nogi, że aż mnie swędzą. Chyba kupię sobie jakiś hipoalergiczny balsam ![]() Acha, dziewczynki ważycie się? Ja już przytyłam 0,4 kg. Nie wiem czy to woda czy przez piersi no ale jest już więcej ![]() moniqac - na gardło pij duże ciepłej herbatki z miodem albo sokiem z maliny. Choć o soku słyszałam, że trzeba na niego uważać bo zmiękcza szyjkę macicy Ja co prawda podczas mojego przeziębienia wypiłam prawie 2 butelki soku
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
moria44 oooo.... ja pije dużo wody z sokiem malinowym - pierwsze słysze o tym o czym piszesz.... masakra - jak trzeba bardzo na siebie uważać! i na wszystko patrzeć.
a wiecie co.... dalej mam problem z tętnem, na szczęście wizyta tuż tuż.... wieczorami zaczyna się od tego, że jest mi bardzo zimno, mam rozpaloną twarz, że mnie aż piecze, pieką oczy i serce bije mi jak szalone - nie nadążam oddychać :| nie wiem co jest grane, ale nie podoba mi się to. |
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie przywitam Nowe, Przyszłe Mamusie
Moria - na razie przytyłam 0,5 kg, no ale apetytu nie mam i teraz już mnie mdli ![]() A odnośnie soku malinowego - wiem, że zawiera kwas acetylosalicylowy i dlatego nie powinno się go pić w dużych ilościach (będąc w ciąży) - salicylany zmniejszają krzepliwość krwi (np. nie powinno się łykać aspiryny, polopiryny bo właśnie ich subst. czynną jest kwas acetylosalicylowy; należą one do kat D wg FDA). Ale może też i zmiękcza szyjkę macicy - tyle że o tym nie słyszałam ![]() Osobiście również piję herbatkę z miodem i sokiem malinowym. Nie sądzę, aby przy tak małych ilościach miałoby się coś stać
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-09-20 o 09:56 |
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe mamuśki
Zrobiłam test 9 września i co ? Dwie upragnione kreski USG wykazało pęchęrzyk ciążowy o średnicy 8 mm ....:/ Mam nadzieję że to dobry wynik . W jajniku pęchęrzyk 21 mm . Czekam na nastepne badanie z niecierpliwością....
|
|
|
|
#922 |
|
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Ale się wyspałam ciekawe jak mdłości mam nadzieję, że ich nie będzie ![]() Ja też mam jutro wizytę u gina ![]() Moniqac jestem z górnego śląska i z tego miasta co ty :P |
|
|
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Ja już po badaniach, pani całą strzykawkę mi krwi upuściła brrr... ale nareszcie mam to za sobą. No i z kasą też nie było tragedii, zapłaciłam 136 zł.
Witam wszystkie nowe mamusie, życzę dużo radości i zdrówka ![]() moniqac ja też na wieczór źle się czuję, też jest mi zimno z tym, że robi mi się zazwyczaj słabo i kręci się w głowie praktycznie przy każdej próbie wstania z łóżka. Mam też problemy z zasypianiem, odmianie do wielu z Was, kładę się bardzo późno. moria ja na wadze nie widzę różnicy, jednak czuję, że w niektórych spodniach z przed ciąży źle się czuję. Jakoś wolę teraz mniej obcisłe ![]() hehe to moniqac i eweska mieszkamy w sumie nie daleko, ja 20 minutek drogi od Was
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2010-09-20 o 10:16 |
|
|
|
#924 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A swoje mleczko jak ściągałam i chciałam podgrzać to wstawiałam do garnuszka z wodą i tak na malutkim gazie sie podgrzewało, co jakiś czas sprawdzałam na nadgarstek czy juz dość ciepłe. Butelka nie pęknie bo woda nie zdąży Ci się na tyle podgrzać (mleko mam mieć bodajże 36 stopni!) Laktator może się przydać już w pierwszym tygodniu jak będzie zastój mleka w piersi i żeby nie doprowadzić do zapalenia to trzeba sobie trochę pomóc, innym sposobem o którym słyszałam od koleżanek jest wykorzystanie męża żeby "wyssał" trochę mleka z piersi ale nie każdemu to pasuje. Cytat:
Co do soku z malin to nie wiem, ja piję dużo, a pamiętam ze sposobów na przyspieszenie porodu to było picie ale naparu z liści malin. Tak więc Wam kochane życzę zdrówka!
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2010-09-20 o 14:05 |
||
|
|
|
#925 |
|
Rozeznanie
|
hejka Dziewczynki ja jakoś rzadko się udzielam ale podczytuje Was cały czas
![]() Mam takie pytanko do Was... czy Was też pobolewa kręgosłup?? Ja normalnie mam takie bóle jakbym temperaturę miała czy coś... ale tez nie ciągle tylko czasem mnie złapie... nie mam żadnych plamieć, ani krwawień i nic mnie nie boli jakos specjanlnie bardziej... ale trochę mnie martwi ten ból kręgosłupa. Wizytę u gina mam w czwartek... mam stressssssa, to będzie moja pierwsza w tej ciąży i początek 8 tc ehhh oby tylko maluch był tam gdzie trzeba i żeby serducho biło... ale boję się jednak
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
asika1981 dziekuje za wyjasnienia
to pewnie zakupie ten laktator, podgrzewacz to faktycznie nie jest niezbedny, bo mozna na kuchence podgrzac...A dzis bylam w skelpie typu zielarnia, Pani do samrowania poleciala mi olejek migdalowy (juz go wczesniej uzywalam wiec narazie mam) i maslo karitè tylko, ze kosztuje 25 euro, wiec narazie sie wstrzymam. Kochane mam zero obajwow, zaczynam sie na powaznie denerwowac, wizyta za tydzien, idzie narazie 6ty tydzien... A zainteresowalam sie dieta dla danej grupy krwi, interesujace tylko ze akurat przy mojej (0Rh minus) to normalnie niczego nie mozna jesc!!! cukrow, pieczywa, nabialu, najlepiej mieso i warzywa straczkowe...
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
bylam dzisiaj u gina, okazala sie przez 1,5 tyg przytylam kilogram
wyniki badan mam b. dobre, no duphaston w razie boli juz mam brac, takze humor lepszy,kolejna wizyta za dwa tyg.
|
#928 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tak czytam i widze, ze teraz zalecaja badania na Hiv .. Robilyscie??... Nie balyscie sie wyniku???
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
ja robilam, u mnie sa obowizkowe i bezplatne (przynajmniej to
)
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .. Enii - u mnie badanie na HIV też było obowiązkowe . Ale nie bałam się wyniku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

. Będzie dobrze.

pozdrawiam

jutro idę do gina!!!! w kóncuuuuuuuuuuuuuuuu! dzis jest 8tc