|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Dziewczyny mnie ubiegły, nie lubię takiego efektu jak po nim, ale może to kwestia tego że mam cieniutkie włosy i lubię jak się robią grube i sztywne po Waxie i skrzypią (co znaczy że są czyste). Po Kallosie są jeszcze bardziej oklapnięte i bez życia niż zwykle. Ale może na gęstych i grubtch włosach by się sprawdziły. Lenka
?Cytat:
Cytat:
W ogóle wszystkie dziewczyny były takie piękne, a ja prosto z pracy, śmierdząca po całym dniu, dopiero po piwq przeszedł mi dyskomfort niedorastania Wam do pięt (dosłownie i w przenośni). Ale kiedyś to sobie odbiję i odszczelę się jednakowoż Cytat:
![]() A co z TAMTYM kapeluszem ?Cytat:
![]() Będzie mała Jolka, będzie mała Jolka Cytat:
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-09-20 o 08:32 |
|||||
|
|
|
#1592 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale dzięki, że pytasz |
|
|
|
|
#1593 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() Z nas się powoli sekta robi, werbujemy nowych członków. ![]() Malla, Teraz widzę, że mój strach przed gumkami jest uzasadniony Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2010-09-20 o 09:32 |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#1595 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale zaczął mi się tydzień...całą noc nie mogłam spać, miałam mega koszmary na czele z tym że z gołymi cyckami biegałam po domu przed ojcem Tż ładnie się zaczęło:/ a jak u Was?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#1597 | |
|
|
Cytat:
Kiedy ostatni raz porządnie się zrelaksowałaś, hę? |
|
|
|
|
#1598 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Chodzisz na jakieś zajęcia sportowe? Potrzebuję mobilizacji :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie taki uzasadniony, bo jak spadła, to poczułam. Mężczyzna tak nie drapie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Axaxax - ojjjj
|
|
|
#1599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musimy się w takim razie umówić na jakiś seans hipnotyczny czy coś takiego![]() Cytat:
jak zdrówko??? nie chce nic insynuować ale chyba się od Ciebie zaraziłam kurcze tak mnie dzisiaj gardło boli....:/ ecrulo- relaks? odpoczynek? a co to jest? psychicznie chyba się zrelaksowałam ostatni raz jakiś rok temu...choć nie wiem czy można się psychicznie zrelaksować w Egipcie jak ma się obsesję że zaraz dopadnie Cię jakiś memeluk i wywiezie na pustynie:/---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Malla wesele, jak wesele. było ok co prawda ludzi w ogóle nie znałam, młodych nawet na oczy nie widziałam ale ja uwielbiam imprezy w stylu wesel i tego białego misia i jesteś szalona itd wiec wybawic sie wybawiłam![]() też potrzebuje sportowej mobilizacji!!!! przymierzam się do zapisania się na fitness i siłke na krakowską, jest któraś chętna?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1600 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I siłownia mi nie straszna Jestem maniakiem sportowym więc jak nie masz z kim to zapraszam!! Znam się nawet troszkę na dietach i na tym jak co ćwiczyć itd A w ogóle to myślę nad Muay thay(boks tajski) od października. Kobitki płacą tylko 60 zł miesięcznie. Może by jakaś wizażo-krakowianka ze mną ?---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
||
|
|
|
#1601 |
|
Wtajemniczenie
|
Neciak-pokazuj wzor tatuazu
pamietaj, ze w razie czego zawsze go mozna troche przerobic, zmodyfikowac...podobno![]() Witam was dziewczynki w nowym tygodniu-u mnie super, nadal leze w lozku z kawusia a pozniej ubieram sie i ide z psem na spacer po plazy...
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Uff nadrobiłam
![]() Ja to aż musiałam wczoraj obgadać ze swoim TŻtem i powiedział, że ma nadzieje, że nam się nigdy nie przytrafi Ale bym spanikowała
|
#1603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Byłoby po sąsiedzku .Cytat:
. Mój nick ciężko w realu wymówić chyba . Dziwnie brzmi .Cytat:
Cytat:
Jeśli w poniedziałki lub w środy, to ja może bym się pisała .
|
||||
|
|
|
#1604 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój kucharz o miłośnik słodyczy widać po nim nawet ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mojej mamie się śniło że wyszła z siostrą na zakupy i jakiś facet znajomy (jej klient bo ona w sklepie pracuje) złapał moją siostrę za twarz i nie chciał jej puścić. Moją Mame obudził jej własny krzyk "zostaw ją ty ch... ![]() Cytat:
|
|
#1605 |
|
Wtajemniczenie
|
sporo dobrych opinii krazy o tym-> http://tattoo.biz.pl/kult/
kolega robil tam tatuaz u Ani i wyszlo naprawde super ![]() ale ja to wszystko mowie czysto teoretycznie-jestem zakochana w tatuazach, jednak sama nie mam zadnego bo..panicznie boje sie igiel, nawet uszu przeklutych nie mam |
|
|
|
#1606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Treningi 3 razy w tygodniu Jakbyś chciała to byłoby super. Bo ja bym chciała z jakąś dziewczyną uderzyć a tym bardziej, że tam NIESTETY chodzi facet ktory mnie rzucił 2 tyg temu i jego 2 kumple. Ale tam jest dużo grup więc ich bym wymijała Od października startuje CAŁKIEM nowa od zera grupa więc może wtedy byśmy poszły?Ja znikam bo kończę pracę. Dzisiaj fryzjer, potem fitness... Niech żałuje, ze zostawił!!
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
ooo widzisz!!! świetnie! i to mi właśnie potrzebne
zawsze to z kimś raźniej. ja chodziłam tam w zeszłym roku,albo w tym na początku?już nie pamiętam. W poniedziałki i środky- teraz też mam taki zamair- fitness i siłka przed albo po zajęciach. A Ty na co chodzisz?
|
|
|
#1608 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie dokładniej? Mają Multisporta? Muszę sobie zapisać, żeby nie zapoznawać Cię ze swoim facetem, stanowisz potencjalne niebezpieczeństwo, bo on też jest sportowo-dietetycznym świrem ![]() Nie chciałabyś zostać instruktorką? Pracujesz w Aliorze czy innej firmie w tym budynku? Trawka albo Gandzia ![]() Sąsiedzi się pewnie przestraszyli, jak mama puściła wiązankę przez sen
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-09-20 o 13:23 |
||
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest multifitness na krakowskiej- całkiem ok chociaż ja jestem fanką siłowni w aquaparku.Multisport akceptują. ja żałuje, że nie mam-od sierpnia podnieśli cenę do 150zł/miesięcznie dla os. towarzyszących i niestety... za dużo. a w mojej super firmie nikt nie pomysli zeby pracownikom zaproponować taką kartę. mnie w sumie też do huty bliżej niż na krakowską ale prędzej się zmobilizuje żeby isc na silke po pracy niz jakbym miala gdzieś jeździć po powrocie do domu
|
|
|
|
#1611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- No wiesz, od jakichś dwóch lat jest sieć internetowa "Netk@" ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Ja niet, będę dowiadywać się dopiero jak się zdecyduje (narazie kasy nie mam i szukam wzoru). Poza tym mogę nawet jechać do innego miasta byleby mi nie spieprzyli
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() znowu nie mam na nic czasu egzaminy, praca.... w soboę jak wyszłam o 13 na chwilę na rower z TŻtem to wrociłam o 1 nocy po wyzycie na rynku ![]() a w niedziele cały dzień byłam w pracy z jakimś rozstrojem żołądka ;( muszę Was nadrobic ale nie mam kiedy bo przede mna szkolenie, egzaminy jeszcze i w weekend jade na wesele ale chce załatwic do konca tygodnia sprawe awanti i przywioze Wam chusty i chciałabym mazidła odebrac ale narazie jestem w kielcach na 2 dni |
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Błagam, błagam, błagam. Tylko nie Gandzia. Wiem, że to nie mnie dotyczy ale błagam..
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2010-09-20 o 11:08 |
|
|
|
|
#1614 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja też nie jestem na Gandzią źle mi się kojarzy :P to może Dżojncik?
|
|
#1615 |
|
Nie depcze krokusów
|
Neciak - a czemu nie?
![]() A czemu Ty na Wizażu siedzisz?!?!?! Joincik może być, choć język połamać można :P
|
|
#1616 |
|
Matka Smoka
|
![]() Jusztynka witaj lalaith dzięki Neciak też myślałam na początku, że od neta biorąc pod uwagę ile czasu w nim spędzasz ![]() ecrulo nie wiem co Ci na pw odpisać - może zarzuć co masz mniej więcej to się jakoś odniosę do tego i będzie punk wyjścia, co? ![]() Hula już masz chusty? ![]() Joint to Joint, inaczej nie wymówię ![]() SdC mi się przez Waszą rozmowę kojarzy z lsd teraz ale trzeba pomyśleć nad czymś innym od czego ten skrót?Malla a od czego masz informatyczne wizażanki? niech Ci zmienią tapetę w kompie
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-09-20 o 11:18 |
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo bardzo bardzo źle mi się kojarzy..
|
|
|
#1618 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przyszła złota polska jesień, Ineso się zaliściła :P
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie się zaliściła
|
|
|
#1620 | |
|
Pani Buka
|
dzień dobry
![]() ja powiem tylko tyle, że się nie wyspałam. przewalam się po tym łóżku do 3 w nocy czy coś i sama nie wiem czemu. ![]() i rejestracja na lektorat z inglisza na USOS-ie oczywiście padła, za to miłym zaskoczeniem jest to że mogę zapisać się na włoski np ![]() jeszcze gdybym ja była lasencją.... ja jestem dopiero w przyszłym Es-de-ce. Nie no, co Ty ![]() Cytat:
![]() bo ostatnia była wyjątkowo trudna - długa, bura, mało słońca. do tego mieszkaliśmy w klitce, do której docierało tak mało światła, że w południe musiałam włączać lampę. no tragedia no. na szczęście warunki mieszkaniowe nam się poprawiły
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

?

TO podejrzanie traktuje niemarkowe gumki niewiadomo skąd.

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55